Kauno Anime mylėtojų/fanų klubas
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
zeke... jau noriu keiktis net, dviem postais aukščiau buvo viskas parašyta... bet ne nafik.
Nebeatsakysiu tiksliai čia, o tiesiog geriau paflaminsiu ant jūsų. Skaitykit žinutes ir panašiai.
ast. esmė tokia, kad mums nereik čia rašyt dėl kiekvieno susitikimo, jie vyksta ir viskas. Kam reikia tas žino, kam reik sužinot, tas parašo asmeniškai arba tiesiog ateina. Aš nesuprantu kam reik kiekvieną kartą vis dėt atskirą postą ar "kurokawa" veikia ir t.t. Jei mes neveiksim, tai visa Lietuva sužinos apie tai, nes iki kol kas esam ilgiausiai išsilaikęs Lietuvos anime klubas/bendruomenė esanti Lietuvoje apskritai.
Dar klausimų kažkam kyla dėl kažko kas nebuvo paminėta?Comment
-
ast. esmė tokia, kad mums nereik čia rašyt dėl kiekvieno susitikimo, jie vyksta ir viskas. Kam reikia tas žino, kam reik sužinot, tas parašo asmeniškai arba tiesiog ateina. Aš nesuprantu kam reik kiekvieną kartą vis dėt atskirą postą ar "kurokawa" veikia ir t.t. Jei mes neveiksim, tai visa Lietuva sužinos apie tai, nes iki kol kas esam ilgiausiai išsilaikęs Lietuvos anime klubas/bendruomenė esanti Lietuvoje apskritai.
Tai kad vyksta tie susitikimai tai šaunu. Bet negi sunku brūkštelėt kelis sakinius ar nuotrauką kokią vieną mestelėt bent sykį per porą mėnesių, o ne palikt viską tyloj apie metus laiko?..
Iš AZ, pvz. aš, težinau kad tu ir Cid priklausot šiam klubui, bet turėtų gi ir daugiau iš čia esančių būti. Ar klystu? Mestelėkit sąrašą tų, kuriems galėtų liaudis tuos pm'us siųsti, didelėm raudonom raidėm brūkštelėkit ar ką tai padarykit. Matai gi, kad pastoviai to klausinėja, nusiramink ir pagalvok kaip spręst problemą o ne širsk.
Jei norit naujų narių tai ir info skelbkit/atnaujinkit ir pan.
Dėl nuotraukų, tai aš kaip pvz pasakiau, jei veiktumėt ką 'nerutiniško' .Paskutinis pakeitimas nuo ast.; 2009-09-10, 16:07.👍 1Comment
-
Dėl narių problemų nėra, klubo nariai patys kitiems pasiūlo užeit ir pasižiūrėt kas vyksta, o naujokų bent kas antrą savaitę ateina, tiesiog ne visi užsilieka arba retai vaikščioja. Nematau reikalo sąrašo daryt, kai net nežinau kas iš AZ lankosi "Kurokawoj", juolab kai dar sunkiau man žinot kas išviso ten vyksta, kai gyvenu Vilniuje. Žinios užsibaigia tik tuom, kad renginių atžvilgiu nuo klubo ir pačia klubo veikla rūpinasi Cidas. Nuotraukų klube niekas nedaro, nes tai būtų kinda stupid, jei po kiekvieno susitikimo jas čia dėtume, nieko naujo nepamatytumėt, nes klubo veikla yra kas savaitinė rutina daugiau mažiau, naujos nuotraukos neatspindėtų kažko ypatingo.
Tiesa visada laukiami nauji nariai su iniciatyva rimtai įsitraukt į klubo veiklą idėjomis ir jų realizavimų, kadangi šiek tiek trūksta naujovių, o ateinantys žmonės daugiau nori, kad jiems viskas būtų pateikta ant lėkštutės.
O kas dėl pm'u tai tegu ir rašo Cidui arba man. AZoną kasdien po kelis kartus tikrinu.👍 1Comment
-
Klausimas ar priimat vienuolikmecius???Nes vat man 11 bet nzn ar priimsit...Dar noreciau paklaust ar renkates ten pat(cia jau is kart klausiu jei parasytumete kad priimtumet ir mane)Prie rotuses aikstes(kur buvo seniau ideta nuoroda kad vyksta jaunimo centre...)Zinau kad cia viskas skamba durnai bet koks skirtumas gal.......tai vat.......Laukiu atsakymo...Comment
-
Klausimas ar priimat vienuolikmecius???Nes vat man 11 bet nzn ar priimsit...Dar noreciau paklaust ar renkates ten pat(cia jau is kart klausiu jei parasytumete kad priimtumet ir mane)Prie rotuses aikstes(kur buvo seniau ideta nuoroda kad vyksta jaunimo centre...)Zinau kad cia viskas skamba durnai bet koks skirtumas gal.......tai vat.......Laukiu atsakymo...Visokių būna, visokių ir reikia.Comment
-
visai noreciau apsilankyti jei tik klubas dar nemire tik gijoje 20 psl ar nebutu imanoma i pagrindinin posta ideti vietos ir laiko kur visi renkasi ir pan.?Society is a market where we sell our soulsComment
-
http://www.animezona.net/forum/showt...sib%C5%ABrimaiComment
-
-
-
-
Jo, dabar daugiau ar maziau tokio amziaus publika ten ir renkasi...
Ten truksta istvirkusiu, vyresniu ir laisvo mastymo zmoniu... butu visgi idomiau jei ten tokiu gretos padaugetu. Sorry, tesiog man su tokiais idomiau bendrautComment
-
Comment
Comment