Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Kai kuriem šlamštas gyvos merginos ir geriau animacinės tai jiem reikia gyditis (: išlyskit į realybę... ecchi..ecchi.. pft.. čia jau visai prastai.. ne kas.
Nice pics, dėkit toliau.
Watashi wa namewa Kashim. Juuroku sai desu. Hajimemashite.
Kai kuriem šlamštas gyvos merginos ir geriau animacinės tai jiem reikia gyditis (: išlyskit į realybę... ecchi..ecchi.. pft.. čia jau visai prastai.. ne kas.
Nice pics, dėkit toliau.
Kai kuriem šlamštas holivudo filmai ir geriau anime tai jiem reikia gydytis (: išlyskit į realybę... ne kas.
Va, gerėkites šlamštu:
Paskutinis pakeitimas nuo niekšas; 2007-10-10, 19:08.
Supranti filmai yra kas kita, jeigu bernai jau nebejaučia potraukio realiom mergingom, o tik animacinėm tai tikrai manau keistoka (:
Nžn, man gražiau realesnės atrodo, nes to ecchi visur pilna, gražu, bet atsibodo.
Picai tikrai gražūs tik japonęs būna gražios be makiažo ^_^
Apie kokį tu čia potraukį mali? prie ko čia tas potraukis Čia gi tik paveiksliukai, į tas mergas galima tik pažiūrėt, pakabint jų neimanoma. Nelabai suprantu kokį potraukį tu jauti tiems pic'ams, bet man tai tik vizualinis grožis. Ir man animieškės daug gražesnės.
Comment