Nuvažiuokit patikrinti. Daviau tikslų adresą.
Simintis Sun
Collapse
X
-
-
Na tai...
Spoileris:
Ilgai svarščiau kur toki dalyka apskritai dėti. Būtu lyg ir kompiuterinės paišybos, gijai esančiai fant art sektoriuje, tačiau nelabai tinka. O ir šiaip tai nuotraukos reprodukcija paint'u. O orginalas irgi ne man priklauso.
Visgi manau atrodo gana idomiai.
Ar prastai?Comment
-
Comment
-
Nieko ispudingo, tiesiog labai norėjosi fotika rankose palaikyti ir grinu oru pavėpuoti. Ir tiesa, šias nuotraukas šiaip turėčiau talpinti karšta vasaros diena, o ne dabar. Ne tas efektas dabar.
Kaip visada bent viena panoraminė
Kreiva bet man kažkuo labai patinkanti nuotrauka. Tamsa, ledas, dangaus atspindys. Šiaip ta pati serija kaip ir ta nuotrauka suledėjusiose žolėse.
Tiesiog rūkas
Paprastas vaizdas kurį pavėlavau nufotografuoti 12 valandų, kaip medžiai apsoliučiai buvo balti.
Gaila HTML išjungtaPaskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2007-11-13, 19:01.👍 1Comment
-
Comment
-
Na tu tapetu tikojau kelis mėnesius. Vis laukiau kada geras šaltukas paspaus. Tiesa, tikėjau įspudingesnių ornamentu, bet davė tik tiek.
Viena nuotrauka. Man ypatinga. Tiesiog toks saulėlydis... Iškarto priminė vaikyste kažkodėl. Tada tokiais grožėdavausi dažnai. Viena iš tokių į kurias galiu žiurėti labai ilgai
By simintis, shot with Canon PowerShot A530
Ir panoraminė versija
By simintis, shot with Canon PowerShot A530
Chm, man ipix.lt pastaruoju metu kažko labai prastai veikia.Paskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2007-11-28, 21:59.Comment
-
http://www.automokyklos.lt/ket/zenklai/z_201.gifComment
-
-
Pasirodė, kad Eisas Kuperis mėgsta kelio temą graži katino/ės foto man atrodo meniška. Žiemos foto - nuostabu, respectComment
-
Nemegstu kičiniu nuotrauku su katinukais ir suniukais, bet si nuotrauka gavosi tikrai ne tokia, ji labai originali, ir as i ja ziurejau tikrai ilgai.
Respect, ne kiekvienam pavyksta gyvunus nufotografuoti taip, kad jie neatrodytu kaip is vaikisku atviruku.
p.s. cia katinas, ar ne? man jis atrodo labai vyriskas ^^Comment
Comment