Vaizdas pro objektyvą.
Collapse
X
-
-
dabar visas, anksčiau nelabai, tik kur ką pataisyt reikėdavo, spuogus ten, ar šeip ką.
paskutinius mėnesius fotografuoju raw formatu, tai čia man dabar kaip neatsiejama dalis, redagavimas po fotografavimo.Paskutinis pakeitimas nuo Yukari Murasaki; 2009-02-11, 18:19.Comment
-
Diafragma - maža kiek įmanoma, dar EXP iki -1 sumažinu, bet daugiausia tai ISO primetu, kad "nesimuilintų".
Šeip, sceninis irgi skirtingas būna, pvz Velnių Malūne (iso 200-400), Mokytojų Namų kiemely (iso 400-800), arba Musėj (iso 1600) (as dark as hell ).
Ačiū už malonius žodžius ^__^Comment
-
man teks plyšt perpus - cosplayint ir fotografuot ;___; nu kaip nors spėsiu ^__^
vasara tai daug fotografavusių buvo ir su saulėta dieną pasisekė, tai geru nuotraukų rast galima buvo, įdomu kaip ten viešbuty bus, gi vien blystės gelbėsComment
-
Comment
-
-
Aš tai prie 2 canon'ų dar "vairuoju" Zenit TTL ir Zorkij, bet čia kai laiko ir pinigų negaila
Deja nėra lengva, kaip su skaitmeniniais..) dar ir sunkoki, nugara skauda juos tampytis
P.S.:
o čia aš ^__^
Ir dar visas grupės, su kuria dirbu, albumas (ISO 3200 justelė, baisiai tamsu buvo) čiaComment
-
Man tai irgi praverstų normali išorinė blykstė, o tai integruotos labai ribotos galimybės ir sodina fotiko akumuliatorių, deja pastaruoju metu dar pakilo jų kainos, tai niekaip neapsisprendžiu ar vis dėlto imti "originalią" ar trečių šalių :/ Speju taip ir neįsigysiu iki cosplay
Dėl tų ISO3200 juostelių tai žiūriu triukšmų/grūdėtumo tikrai nemažai net ir tokiose sumažintose nuotraukose, tai gal geriau jau skaitmena bandyt kažką pan. išspausti - "ISO1600 RAW" + "-1EV fotografuojant" + "+1EV RAW konverteryje", gautūsi teoriškas skaitmeninis ISO3200, bet reikia pabandyti kas praktiškai gaunasi , speju baisūs dalykai, bet sumažinus nuotrauką gal ir ne taip baisu bus
EDIT: nu va, pabandžiau, galima gyventi. Nuėmus triukšmus ir sumažinus iki maždaug 800x600 visai ok atrodo, gal tik spalvos ne tokios geros, o JB visai gerai. Reiks gal išbandyt tokią taktiką jei tikrai reikalas prispirs .Comment
Comment