Vaizdas pro objektyvą.
Collapse
X
-
Taip, žinau. Bet kažkaip per dažnai netenka fotografuoti žmonių, nors vieną kitą nuotrauką padarau. Tačiau man ne visos patinka. Aišku, man reikia daugiau praktikos šiuo atžvilgiu. : )
Na, galėsiu įmesti daugiau nuotraukų, kur nupaveiksluoti žmonės. x>Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2008-09-07, 23:14.Comment
-
Juk buriuoji, ir tikrai neviena, gaudyk kadrus kai žmonės dirba, kai jie savimi jaučiasi, o ne pozuoja. Kažkur kitur toli ieškot nereikia, kol dar žiema neatėjo👍 1Comment
-
Gerai sakai. : ) Na, tik ne visada tas būna įmanoma, nes ir pati retai praleidžiu progą nedirbti kokio darbo ant laivo. Bet šiaip dėkui už idėjas, nes dabar ketinu savaitgalį važiuoti į Kauną, būtent varžybų pafotografuoti, nes sėdint teisėjų laive bus proga pagauti gerų kadrų. Nes praeitais metais taip jau teko, bet turėjau blogą aparatą rankose su labai mažu kiekiu nuotraukų.Comment
-
-
Thanks. Na, aš manau, kad žmonės ne visada turi būti vaizduojami iš priekio. Tai kažkaip įprasta. Bet aišku, pas mane nuotraukose vyrauja pakaušiai. Todėl reikėtų įvairumo, kas bus bandoma daryt. x>Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2008-09-08, 23:06.Comment
-
na....kiekvienas vaizdavimas turi savo stilių, paskutinių metų jaučiuosi kažkaip pakylėtai fotografijoje (laikinas ikvepimas),todėl ne visada gal mano komentarai konstruktyvus, o pakaušiai...hmm....galima vaizduot be abėjo, tik priklauso nuo to ką norima parodytComment
-
Šiandien gavau progą pasibandyt Su Olympus (lygai E-410)sorry, bet nebeturiu jėgų nuotraukų įkelinėt, taigi peržvelkit mano gallery patys n__n
http://seisorayu.deviantart.com/Comment
-
👍 1Comment
Comment