Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Gerų vestuvinių fotografų vienetai ( bent jau Vilniuje ir tiek kiek esu matės), dauguma kitų teturi daug foto aparatūros ir menkai susimasto ką ir kaip jei fotografuoja, o jei dar įvaldę photoshopą - Dievai o nuotraukas pažiūrai ir nematai už ką čia mokėti po 3-5 lt. už 1-ną foto kai jų labai daug . Užtenka kartais kainas pamatyti.
Galiu palaikyti, tik tada deja turėsi man jį paskolinti ( pusiau juokauju)
Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-09-20, 23:26.
sad but true, dėl tikrai kokybiškų fotonuotraukų trūkumo man tas atrodo kažkuo sunkiai pasiekiamu.
iš renginių ir koncertų pereinų į portretavimą, labai gerai matau savo klaidas, tačiau hobis yra hobis, galbūt kada nors geriau išmanysiu tuos dalykus.
Šiandien, eidama į maximą sutikau labai fainą berniuką. Tiesiog negalėjau susilaikyti - tiesiog turėjau jį nufotkinti Šeip fotografija- tiesiog vienas mano pomėgių, kuriuo užsiėmu visai visai neseniai xD
naaisu, bet nukritusiam horizontui ir tūkstančiui nuotraukų nebūtinai reikia tokio monstro.
aš asmeniškai jau pradėjau kaupt naujajam 7d
Jo, 7d gan įdomus aparatas. Na o time lapse, tai pritariu, nelabai svarbu koks aparatas, man net būtų gaila tam naudoti veidrodinį - užuolaidėlių resursas greit naudojasi Pati žaibų time lapse idėja gan įdomi - žaibai ir taip trumpai tegyvena, tai net nebūčiau pagalvojęs time lapse panaudoti jų "sutankinimui"
Paskutinis pakeitimas nuo DStalker; 2009-09-24, 21:20.
ajajai..Canonscikai
SONY alpha 700 is mano puses....
Na aš naujam dar kol kas netaupau - dabartinio dar nesudėvėjau, nors ir nepakenktų aukštesnės klasės aparatas. O jei jau esi investavęs į vienos sistemos objektyvus ir kitus priedus, reikia gan rimtų priežasčių sistemos keitimui
Comment