Artėjant pavasariui besitvarkant forume pratrinta žvėriškoji jūsų foto ir šiaip visokio plauko nesusipratimų aka Nuotraukos dalis. Trinta neaktyvių (ištrintu vartotojų) nuotraukos, nuotraukos kurias negalima tokiomis pavadint ( plaukai, nosys, viena/dvi akis per puse foto), nesumažintos nuotraukos, nuotraukos kurias vartotojai kyšo netingėdami pvz. Audria, bei visokios atvirai pasakius trash style photos.
Pirma.
Pirma.
Pradedant sekantį POST'o'METER etapą labai prašyčiau prieš dedant nuotraukas pagalvot kokį įvaizdį jūs sudarot ir kam aplamai reikia "iki ausų" blurintu ir dažytu PS pagalba nuotraukų. Kur matosi tik galva, poza ir kažkas prirašyta kas suprantama tik Jums. Telepatų čia nėra. Nereikia dirbtinio paaugliško MISTICIZMO bei noro sukelt interesą jūsų personai. Visa tai atsiranda bendravimo eigoje. Bet dažniausiai žmogeliai ateina čia tik pasirodyt. Nenustebinsit. One.lt turi didesnę pasiūlą.
Antra.
Antra.
Kam reikia kvailų savo nuotraukų komentarų?
Pvz:
BAISA PABAISA
TOTALI ŽIOPLĖ
I'M AFRAID IT'S ME ir t.t.
Jei patys savęs bijot - neverskit bijot ir kitų, o jei norit pritarimo kad vis dėlto Jūs nesat baisi/baisūs nerašykit kvailų komentarų. Tai sukelia tokį efektą kokio jūs iš tikrųjų nenorit.
Nedėkit nuotraukų kai Jūs valgot, geriat/nusigeriat ir šiaip kažką veikiat kas nepopuliarų nuotraukose - trinsiu >:
Tematikos bei bendras vaizdas (kai kurių)
Čia Jūsų Foto, o ne Jūsų Buitis. Kai skelbsim AZ REALITY ŠOU "OTAKo buitis Kažkur Tais" tada dar pagalvosim. Iki tol susilaikykit nuo TrashPosting'o.
Labai patartina susilaikyt nuo pagundos ištisai postint postin postint ir dar karta postint savo foto . Tam Jūs turit namuose veidrodį. Čia gi atsispindės tik Jūsų ne pati geriausioji dalis.
Kokybė....
Kai kurios ŽŪDO....suprantu kad pigiam mobiliake yra kamera, bet kai mobiliakas labai pigūs tai nereikia tokių "šedevrų" postint ir čia, vis tiek gal kažkas iš draugų arba turės brangesni ragelį arba net muilinuką, naudokitės progą.
Dydžiai...
Vieni tikriausiai apsėsti patarlės " Gero žmogaus turi būti DAUG" deda nuotraukas, kuriu neitalpina net 19' monitorius.Kiti gi, ypač merginos taip savęs bijo, kad deda 20 gramų sūrio gabaliuko dydžio nuotraukas atseit "aš pelė, kam man čia rodytis" - teisingai, su tokiom nuotraukom gėriau nereikia. Arba vėlgi: deda ką kompe randa...
Ir galu gale: IŠMOKITE KELTI NUOTRAUKAS BBCode PAGALBA.
Tos visos html nuorodos į reklamų irštvas jau nervina. Keliaus į "šiukšlių rojų".
Tam yra net visas "referatas" parašytas amidau. Nenukiškit žmogaus triūso šiknon.
Kai kurios ŽŪDO....suprantu kad pigiam mobiliake yra kamera, bet kai mobiliakas labai pigūs tai nereikia tokių "šedevrų" postint ir čia, vis tiek gal kažkas iš draugų arba turės brangesni ragelį arba net muilinuką, naudokitės progą.
Dydžiai...
Vieni tikriausiai apsėsti patarlės " Gero žmogaus turi būti DAUG" deda nuotraukas, kuriu neitalpina net 19' monitorius.Kiti gi, ypač merginos taip savęs bijo, kad deda 20 gramų sūrio gabaliuko dydžio nuotraukas atseit "aš pelė, kam man čia rodytis" - teisingai, su tokiom nuotraukom gėriau nereikia. Arba vėlgi: deda ką kompe randa...
Ir galu gale: IŠMOKITE KELTI NUOTRAUKAS BBCode PAGALBA.
Tos visos html nuorodos į reklamų irštvas jau nervina. Keliaus į "šiukšlių rojų".
Tam yra net visas "referatas" parašytas amidau. Nenukiškit žmogaus triūso šiknon.
Gero vaizdingojo Pavasarinio AŠ.
Comment