Nieko orginaliau nesugalvojai kaip tik pavartoti nuvalkiotą frazę? Jau nekalbu, kad iki supratingumo tau dar toli šaukia. Bent gerbtumėt forumo merginas. Kita vertus, negali juk žinoti, kas slepiasi už spoilerio jo neatvėrus. Taip, kad tavo frazė šiaip ar taip net netinka. Beje gali nesivarginti atrašyti. Nedomina
Anime Wallpapers
Collapse
X
-
-
O į Hentai skiltį tokių dėt negalima? Juk sunku nustatyti ribą tarp ecchi ir hentai, tad suplakim viską į vieną ir bus ramu, nes man jau baisu anime zonoj darosi, giliau palandžiojus. vaikų savo tarpe juk nemažai turime.
Šiaip ar taip baigiu pasimokyti, kad į amidau spoilerius nevalia žiūrėti.👍 1Comment
-
Tai aš mačiau, kad Daan nesvarbus joks amžiaus cenzas ir jau net bedrabužias figūrėles leidžiama talpinti paprastoj gijoj. Bevaisė mano nuomonė. Vienas lauke ne karys. Jei aš šnekėsiu nieks nepasikeisi, jei tylėsiu tuo labiau. Darykit kaip išmanot juk aš tik paprastas forumo narys.Comment
-
Nieko orginaliau nesugalvojai kaip tik pavartoti nuvalkiotą frazę? Jau nekalbu, kad iki supratingumo tau dar toli šaukia. Bent gerbtumėt forumo merginas. Kita vertus, negali juk žinoti, kas slepiasi už spoilerio jo neatvėrus. Taip, kad tavo frazė šiaip ar taip net netinka. Beje gali nesivarginti atrašyti. Nedomina
pasistengsiu daugiau taip nedarytiComment
-
em.... nu pažiūrėsim kaip ir ką būtų galima padaryti kitaipComment
-
seip pritariu kad tokioms gijoms kuriose hentai yra butu amziaus cenzas uzdetas, bet kitavertus kas cia suziures ar koks mazius nelenda. juk dabar kiekvienas piplius gali nete susirasti ko tik nori. o ir svetainese registruojantis galima metus suklastoti.Comment
-
tas tai tiesa, bet as manau kad amziaus cenzo uzdejimas labiau apsaugo ne nuo pypliu lindimo o nuo to kad negausi welniu nuo kokios waiku teisiu apsaugos ar dar kokios tarnybos.Comment
-
Kur toji BETVARKĖ? Kad vėl pradėtu verkt kad tik tipo VIPai gali gaut priėjimą? Diskriminacija ir t.t.
Jei nesi kvailas tai tokius paveiksliukus nedėsi sau ant desktopo. O jei dėsi tai mes čia jokios atsakomybės neprisiimam dėl to.
Skirkit Hentai nuo Ecchio jūs kaip matau nelabai skiriat.
Beje n16 riboto prieinamumo, o jei pageidaujat tai mes padarysim taip kad leidimus dalinsim "iš lempos" : " tu man patinki, tu ne"
Idomų ką dauguma tada uždainuos...Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-03-03, 00:23.Comment
-
Comment
-
na nenuklydom nes tai liecia anime picersus tiesiog per daug isiwaziawom nes kai kas nemato skirtumo tarp kelnaiciu ar uzdengtu intymiu kuno wietu ir atwiru adomo ir iewos kostiumu demonstrawimoComment
-
Comment
-
Iš dalies sutinku, todėl ateityje pasižadu prieš kiekvieną spoilerį įspėti kas jūsų ten laukiaSpoileris:Autorius Fruits Punch SamuraiVISISKAI PRITARIU Kea. Manau reiketu riboti prieima ar dar ka nors daryt kad musu mazameciai nelystu i tokias temas kaip n-16 foto ir kitas. O del figureliu temos tai isvis kazin ka pagalvotu kokios nors atitinkamos organizacijos apie tokias nuotraukas prie kuriu gali prieiti be jokiu amziaus apribojimu ar bent ispejimo kad spoileris n-18. Taip kad tvarkykit ta betvarke
Jei nesi kvailas tai tokius paveiksliukus nedėsi sau ant desktopo. O jei dėsi tai mes čia jokios atsakomybės neprisiimam dėl to.
Skirkit Hentai nuo Ecchio jūs kaip matau nelabai skiriat.
Beje n16 riboto prieinamumo, o jei pageidaujat tai mes padarysim taip kad leidimus dalinsim "iš lempos" : " tu man patinki, tu ne"
Idomų ką dauguma tada uždainuos...
Gerbiam, tik gal per mažai dėmesio skiriam, ištaisydamas šią klaidą įdedu specialiai merginoms surinktą wallpaperių paką:👍 3Comment
Comment