Kaip atrodo jūsų darbastalis, 2005-2014m.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Eisas Kuperis
    Simintis Sun

• 2006 01 25
    • 355

Populiari šiais laikais tema forumuose "Show me Your PC hardware" ta proga kad jau turėjau gatavu nuotrauku tai ir pabandžiau ikomponuoti.

SlicKrox, grotelės tos... Na Taip, dangtis nuimtas aušinimo sumetimais, o grotelės dėl tiuningo ir apsaugos. Tarkim nuo kvailų katinų kuriems rūpi patikrinti kas ten šviečia. Ten stovi užturbintas E6850 http://www.ipix.lt/out.php/i272466_Nr2.jpg paprastų ventiliatorių nelabai pakanka. Sistema iš dviejų ventiliatoriu yra populiari ir tikrai gera. Bet pabandžius 8cm (didesni netelpa) turėdavo suktis kaip reikalas kad ta temperatūra numuštu bent jau iki +40C. Blogiausia buvo triuškmas. Kompas dirba 24/7 todėl turi būti tilus. Prikabinau pora pasivių aušintuvu, vandeške, likusius du 12cm ventiliaturius palikau ant labai mažu apsuku ir dabar už 1.5 metro nesigirdi kad išvis kompas butu įjungtas. Lygiai tas pats su kitais dviem padaryta. Tik viename kompų diskai šniokščia kiek per daug. Beja, kartais kabaryje būna ir +34C ir daugiau. Manau ne kas butu su tuo isiurbimu.
    Paskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2007-11-04, 09:42.

Comment

• slicKrox
      Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
      • 2161

Pas Tave namuose kartais kambaryje +34C? Tai ant kokio katilo Tu ten gyveni? Per visus
      pusantu metu su skirtingais "Intel Core 2 Duo" modeliais neturejau jokiu nusiskundimu ir
      net nebudavo jokiu poreikiu turbinti, nes pilnai uztekdavo viskam. Daba net ir ant vistos su
      E6750 ir 3GB-RAM-800MHz eina kaip per sviesta, ka ir kiek benaudociau. AIsq nepakartojau
      praeitis klaidu ir si karta pasirupinau gera, patikima, bei stabile pagrindine plokste, kurios
      deka Core2Duo veikia kaip dievas: Gigabyte P35-DS4

Autorius Tom
      Pas mane taip padaryta kaip slickrox sakei tik dar didelis radijatorius virs proco, kad coolerio nereiketu nes jau kokie 3 sudege buvo , viskas veikia
      daba perfect ^^ ir tylu ir problemu nekyla
      Tuomet naudok tokio tipo procesoriaus ausintuvus, jie kaip tik pritaikyti butent tokiam PC
      ausinimo tipui, kuri pasiuliau. Visas tas salto oro srautas iseina is priekio + is maitinimo
      bloko, lengvai ir efektingai praeina pro tokio tipo CPU ausintuvus ir jau galiausiai isinesdina
      pro uzpakali. Savaitem neisjunginejamas PC ir E6750 bei bendra PC temperatura +30-40C.

Comment

• Eisas Kuperis
        Simintis Sun

• 2006 01 25
        • 355

Panašiai. Kartais persitengiu kuriant krosnį.
        O E6850 as turiu nusikundimu, per slabnas. Vien iš darbastalio matyti kaip stengiusi išgauti kiekviena našumo lašelį išjungdamas viska ko tik nereikia. Užturbintas reikalingą darbą jis baigia 5-10% greičau. Tai man yra daug. Turbut vienintelis turbinu ne dėl sprotinio intereso o praktiniais sumetimais. Kokį CPU bedėtum, rys 100% iki viskas atsirems į magistralės pralaidumą. Pas mane stovi MSI P35 (esu MSI fanas) kainavusi gerokai pigiau (ir su mažiau vario), bet aš ir nesirinkau turbinimui tinkamo varianto, man reikėjo labai pigaus, dideliems skaičiavimas tinkamo daigto. Net vaizduškė ten stovi paprasta 7300GT su pasiviu aušinimu. Jei riktis optimalų variantą tai butu kažkas tokio http://www-05.ibm.com/lt/servers/ese...io_nasumo.html + dar 127GB ramo. O tokiam kaimiečiui kaip aš ir 3000Lt yra daug.
        Eiliniam naudojimui jau daugiau kaip metai x2 4200+ su 1.5GB ramo ir 7900GS. Pilnai pakanka. Tiksliau dažniausiai pakanka.
        Beja 9700 kainuoja beveik tiek pat kiek ir mano vandeškė.

Comment

• Horkis
          Kritikuosiu žiauriai

• 2005 12 23
          • 637

Autorius FainaruFantaji
          Ledux: Man originala PM`ink jei nesunku.

Horkis: Jei cia tavo kambarys, tai pas mane much bigger mess, bebebebe ;P
          Deje cia taip pas mane kai susitvarkau... taip isbuna gal kokias diena kita paskui vel bardakas

Comment

• affuu

o kaip ikelt reikia?
            Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2007-11-05, 16:54.

Comment

• SeiSoraYu
              That's my pie.

• 2007 03 09
              • 212

affuu ka ykelt?
              jei paveiksiulka tai paspaudi ant to paveiksliuko kuri nori ykelt ant darbalaukio su deshiniu peles mygtuku ir spaudi ant ,,nustatyti kaip darbalaukio fona" arba anglishkai ,, set as wallpapper" ir viskas ^_^

My DeviantArt

Comment

• Ledux
                PlixPlox

• 2007 03 09
                • 135

Eini i www.ipix.lt arba www.imageshack.us pauploudini imagetada ismeta puslapi su nuorodomis i susirandi Thumbnail for forum cia taip image shack yra ipix nezinau ir nukopini nuoroda i savo posta.
                sigpic

http://ledux.myanimelist.net

Ne piniguose laimė , o jų kiekyje.

Nebūk jautis 2009

Comment

• Youka
                  bishoujo

• 2006 01 30
                  • 335

save as my new work desgtob.

Comment

• Lax..
                    reLaxed

• 2005 12 24
                    • 516

O čia maniškis - savom rankom gamintas ^^
                    Kad ir kokios jos kreivos

Comment

• kenterol
                      Colonel sarcasm
                      • 2007 09 22
                      • 8

Na ant mano darbastalio puikuojasi zavingas vaizdelis is zavingo zaidimo Asassins Creed kuriame zavingas vaikinas suvares i pilva peili ne itin zavingam dedei
                      Paskutinis pakeitimas nuo kenterol; 2007-11-07, 21:17.
                      When the finger points to the sky, only the fool looks to the finger.

Comment

• Eglaya
                        Procrastinator

• 2005 07 22
                        • 561

Comment

• Calyx Deuced
                          Narys

• 2006 12 06
                          • 96

va maniskis nemegstu krauti daug ant ekrano tdl naudoju hide barus
                          Spoileris:

Comment

• WingedSheep
                            avis.

• 2007 11 14
                            • 49

;DDD norėjosi kažkaip prasišviesinti rudenį x)))
                            Velvet Revolution.

Comment

• 9inch
                              ELO

• 2007 11 13
                              • 159

Black Lagoon and staff ;P

Comment

• redragon
                                Narys

• 2007 03 22
                                • 41

Manga - Ai Yori Aoshi, Psychic academy, Bloody Kiss, Arcana Soul, Kidou Tenshi Angelic Layer

Comment

Working...