Paveiksliukų kovų turnyras
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Man kilo klausimas dėl šios taisyklės: Taip pat turite nurodyti to pixo autorių, taip bus daug įdomiau ir bus proga susipažinti su anime stiliumi piešiančiais menininkais.
Nurodyti autoriaus vardą ,pavardę ar Nick'ą ,sakykim neviešina/nerandu duomenų apie fanart autorių,kas tada? Sakykim autoriaus nežinai ir nenurodai ,tai pic negalioja?
Jei kartasi nepavyktų rasti autoriaus vardo/niko aš galvoju skirti kaip mini baudą, tarkim -1 ar -2 balsus nuimti nuo galutinio rezultato...
Taip pat pranešu kad išsisprendė dalyvių išdėstymo klausimas, kadangi Bardakas davė linkus į saitus kuriuose galės dalyvius išrykiuoti atsitiktine tvarka, iš jų aš pasirinkau šį, šį vakarą turėtų paaiškėti dalyvių poros, tad laukite
PS.: Kypšius priimamas į konkursą, kadangi jam vietą užleido Augis24.
EDIT:>>Pirmajame poste<< galite sužinoti porų suskirstimo rezultatus, ir kaip atrodys pats turnyras.
Aš kovosiu su IzzoPaskutinis pakeitimas nuo amidau; 2009-08-04, 20:09.Comment
-
Būtinai anime, visgi čia anime forumas
Reikės nurodyti, ta kaip tas autorius pasivadinęs, dažniausiai būna nikas, taip pat jei žinote galite pridėti linką kur galima rasti jo darbų, taip bus dar geriau nes turėsim proga pamatyti dar daugiau profeionalių darbų...
Jei kartasi nepavyktų rasti autoriaus vardo/niko aš galvoju skirti kaip mini baudą, tarkim -1 ar -2 balsus nuimti nuo galutinio rezultato...Comment
-
Beje, po kiek kovų skelbti iš karto? pirmajame ture bus aštuonios dvikovos, jos pasidalina į du pogrupius, po keturias dvikovas. mano manymu reikėtų rytoj skelbti po dvi dvikovas iš kiekvieno pogrupio. Ką manote?
Beje vienos paros užteks keturiems pic'ams surinkti?Comment
-
o tema vienam turui bus visiems vienoda? nes jei ne visas poras per viena tura paimt tai taip iseina kad vieni turi daugiau laiko ieskot picsu. nezinau ar tai lemiantis faktorius bet vistiek kazkaip tai nelygu.
+manau para biski per mazai, jei pvz koks nenumatytas atvejis ar ka, manau dvi paros butu minimaliausias bet dar patogus varijantas.Paskutinis pakeitimas nuo piccosan; 2009-08-04, 22:02.👍 1Comment
-
o tema vienam turui bus visiems vienoda? nes jei ne visas poras per viena tura paimt tai taip iseina kad vieni turi daugiau laiko ieskot picsu. nezinau ar tai lemiantis faktorius bet vistiek kazkaip tai nelygu.
+manau para biski per mazai, jei pvz koks nenumatytas atvejis ar ka, manau dvi paros butu minimaliausias bet dar patogus variantas.
Ok bus dvi paros, juolab kad ir pats kažin kaips spėsiu nes netas šią savaitę tik vakare būna...Comment
-
Joo... pagaliau žinau savo priešininką >: D Na, jeigu ką, aš ir už 4 pikus...Comment
-
Temos bus skirtingos, pirmiausia bus atrinktos keturios, iš aštuonių geriausių, keturioms pirmosioms dvikovoms, vėliau likusios keturios bus vėl išmaišytos ir priskirtos likusioms keturioms pirmojo turo dvikovoms...
Ok bus dvi paros, juolab kad ir pats kažin kaips spėsiu nes netas šią savaitę tik vakare būna...Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-08-05, 22:14.Comment
-
Kaip jau tikriausiai pastebėjot pirmos keturios kovos paskelbtos.
Iš aštuonių temų liko keturios:
- Sparnai
- Glasses
- Merginos ir ginklai (kariuomenė)
- Ginklai
👍 1Comment
- Sparnai
Comment