Paveiksliukų kovų turnyras

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • fasian
    Tas kur daug kalba.

• 2009 01 28
    • 586

Autorius amidau
    1-2 pic'ai tikrai per mažai, sutikčiau nusileisti nebent iki 4, k1 kiti mano?
    Bokalas ir butelys dar normali tema, bet va skaičiai tikrai per daug abstraktu... O ir pačiuose anime retai ten ką skaičiuoja
    Beje siūlykit temas, bet nepamirškit pagalvot ar patys sugebėtumėt jai surast ką nors gero...
    Ps.: Kypšiau nepyk, bet Pasalūnė buvo pirmesnė, tau suteiksiu pirmenybę užimti kieno nors vietą jei jis dėl kokių priežasčių nebegalės dalyvauti ar pan...

Nu ok 4. bet siaip idialiai tai butu 3 ;/
    Ech tie seni laikai ..

Comment

• Lucion666
      Forumo maniakas

• 2007 04 08
      • 430

realiai tai cia pirmas postas sako: atiduodu manga uz 5 gerus paveiksliukus ; neskaitau mangos, tdl nesigailiu kad praleidziu

Comment

• amidau
        ☣☠☣

• 2007 04 25
        • 1384

Autorius piccosan
        dar kilo klausimu: ar turi but butinai anime related contentas, ar gali buti ir siap artas, 3d?
        Būtinai anime, visgi čia anime forumas
        Autorius piccosan
        ir koks wallo apibrezimas, nes as belekoki picsa galiu kaip walla uzsidet. kodel ju negalima?
        Čia gana slidus klausimas, mano supratimu wallpaperi pirmiausia atpažinsi iš rezoliucijos, antra pats vaizdavimas dažnai susitelkia ties viena vieta visa kita yra fonas, kuris dažnai būna tuščias, nemažai fan artu naudojami, kaip wall'paperiai tačiau jie būna pakoreguoti ir pritaikyti užsidėti ant darbastalio, todėl juos gana gerai galima atskirti. Negalima todėl, kad nebus jokio įdomumo, nueist į "Anime wallpaperiai" giją ir susirasit atitinkančius temai, taip dings visas įdomumas, kadangi jie bus jau matyti...
        Autorius FantasyBeast
        Man kilo klausimas dėl šios taisyklės: Taip pat turite nurodyti to pixo autorių, taip bus daug įdomiau ir bus proga susipažinti su anime stiliumi piešiančiais menininkais.
        Nurodyti autoriaus vardą ,pavardę ar Nick'ą ,sakykim neviešina/nerandu duomenų apie fanart autorių,kas tada? Sakykim autoriaus nežinai ir nenurodai ,tai pic negalioja?
        Reikės nurodyti, ta kaip tas autorius pasivadinęs, dažniausiai būna nikas, taip pat jei žinote galite pridėti linką kur galima rasti jo darbų, taip bus dar geriau nes turėsim proga pamatyti dar daugiau profeionalių darbų...
        Jei kartasi nepavyktų rasti autoriaus vardo/niko aš galvoju skirti kaip mini baudą, tarkim -1 ar -2 balsus nuimti nuo galutinio rezultato...

Taip pat pranešu kad išsisprendė dalyvių išdėstymo klausimas, kadangi Bardakas davė linkus į saitus kuriuose galės dalyvius išrykiuoti atsitiktine tvarka, iš jų aš pasirinkau šį, šį vakarą turėtų paaiškėti dalyvių poros, tad laukite

PS.: Kypšius priimamas į konkursą, kadangi jam vietą užleido Augis24.

EDIT:>>Pirmajame poste<< galite sužinoti porų suskirstimo rezultatus, ir kaip atrodys pats turnyras.
        Aš kovosiu su Izzo
        Paskutinis pakeitimas nuo amidau; 2009-08-04, 20:09.

Comment

• Miyata
          Find your own sins, kid.

• 2008 01 09
          • 452

Autorius amidau
          Būtinai anime, visgi čia anime forumas
          Reikės nurodyti, ta kaip tas autorius pasivadinęs, dažniausiai būna nikas, taip pat jei žinote galite pridėti linką kur galima rasti jo darbų, taip bus dar geriau nes turėsim proga pamatyti dar daugiau profeionalių darbų...
          Jei kartasi nepavyktų rasti autoriaus vardo/niko aš galvoju skirti kaip mini baudą, tarkim -1 ar -2 balsus nuimti nuo galutinio rezultato...
          Geriau nenuiminet tasku, nes daznai buna kad is ten kur paemi pika, nebuna autoriaus niko ar tai vardo. O ka tuomet daryt? Visu autoriu darbus praziurinet? xDD

Comment

• amidau
            ☣☠☣

• 2007 04 25
            • 1384

Autorius Miyata
            Geriau nenuiminet tasku, nes daznai buna kad is ten kur paemi pika, nebuna autoriaus niko ar tai vardo. O ka tuomet daryt? Visu autoriu darbus praziurinet? xDD
            Tai suteiks lygybe, tarkim vienas dalyvis sumeta visus pic'us su autoriais, kuriuos šiaip ne tai iškapstė, o kitas sumetė be jokių autorių ir tipo jie bus vertinami vienodai. Taigi jei nenorit prarast balų stenkitės atkapstyt ne tik autorius, o jei nepavyksta dėkit be autorių bet už tai po minus vieną balą.

Beje, po kiek kovų skelbti iš karto? pirmajame ture bus aštuonios dvikovos, jos pasidalina į du pogrupius, po keturias dvikovas. mano manymu reikėtų rytoj skelbti po dvi dvikovas iš kiekvieno pogrupio. Ką manote?

Beje vienos paros užteks keturiems pic'ams surinkti?

Comment

• piccosan
              Daft Punk

• 2005 11 28
              • 250

o tema vienam turui bus visiems vienoda? nes jei ne visas poras per viena tura paimt tai taip iseina kad vieni turi daugiau laiko ieskot picsu. nezinau ar tai lemiantis faktorius bet vistiek kazkaip tai nelygu.

+manau para biski per mazai, jei pvz koks nenumatytas atvejis ar ka, manau dvi paros butu minimaliausias bet dar patogus varijantas.
              Paskutinis pakeitimas nuo piccosan; 2009-08-04, 22:02.

Comment

• Izzo
                one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                • 1530

amidau, tikėjaus su tavim kur nors toliau pakovot -_- et.. gaila, kad taip greit...

dėl autorių, tai, kad ieškant pic'ų per google autoriaus niekaip neiškapstysi.
                Paskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2009-08-04, 21:51.
                SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• amidau
                  ☣☠☣

• 2007 04 25
                  • 1384

Autorius piccosan
                  o tema vienam turui bus visiems vienoda? nes jei ne visas poras per viena tura paimt tai taip iseina kad vieni turi daugiau laiko ieskot picsu. nezinau ar tai lemiantis faktorius bet vistiek kazkaip tai nelygu.

+manau para biski per mazai, jei pvz koks nenumatytas atvejis ar ka, manau dvi paros butu minimaliausias bet dar patogus variantas.
                  Temos bus skirtingos, pirmiausia bus atrinktos keturios, iš aštuonių geriausių, keturioms pirmosioms dvikovoms, vėliau likusios keturios bus vėl išmaišytos ir priskirtos likusioms keturioms pirmojo turo dvikovoms...
                  Ok bus dvi paros, juolab kad ir pats kažin kaips spėsiu nes netas šią savaitę tik vakare būna...

Comment

• Izzo
                    one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                    • 1530

Uh, tikiuos nepapuls man ant savaitgalio, nes niekaip online nebūsiu >.<
                    SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Miyata
                      Find your own sins, kid.

• 2008 01 09
                      • 452

shit, man savo eiles ilgai laukt...

Comment

• Miglaja
                        Cute potato ~

• 2007 12 16
                        • 551

Tj dabar 4 ar 5 pic'us reiks dėt (aš už 4)?
                        Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

Comment

• Dark-Tarou
                          I'm a woman on a mission

• 2008 07 14
                          • 486

Joo... pagaliau žinau savo priešininką >: D Na, jeigu ką, aš ir už 4 pikus...
                          /// http://dark-tarou.mybrute.com

Comment

• Aramis

Autorius amidau
                            Temos bus skirtingos, pirmiausia bus atrinktos keturios, iš aštuonių geriausių, keturioms pirmosioms dvikovoms, vėliau likusios keturios bus vėl išmaišytos ir priskirtos likusioms keturioms pirmojo turo dvikovoms...
                            Ok bus dvi paros, juolab kad ir pats kažin kaips spėsiu nes netas šią savaitę tik vakare būna...
                            Amidau, aš aišku nelabai čia prie ko, bet iš esmės ar negeriau būtų buvę ne iškarto kurti temas, paskui jas redaguoti, o vėliau, kai turėsi darbus balsavimui? O šioje temoje surašyti viską kas vs kas ir temas. Dabar kažkaip tos naujos temos ne kaip žiūrisi...
                            Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-08-05, 22:14.

Comment

• amidau
                              ☣☠☣

• 2007 04 25
                              • 1384

Autorius pilkasis_kardinolas
                              Amidau, aš aišku nelabai čia prie ko, bet iš esmės ar negeriau būtų buvę ne iškarto kurti temas, paskui jas redaguoti, o vėliau, kai turėsi darbus balsavimui? O šioje temoje surašyti viską kas vs kas ir temas. Dabar kažkaip tos naujos temos ne kaip žiūrisi...
                              Nelbai būtu išėję, nes balsavimui reikia atskiros temos, o paskui jo nepakeisi... ir pan. Tad dabar yra paprasčiausias variantas, veliau tos temos bus ištrintos o picai sudėti į vieną temą/archyvą.

Kaip jau tikriausiai pastebėjot pirmos keturios kovos paskelbtos.
                              Iš aštuonių temų liko keturios:
                              • Sparnai
                              • Glasses
                              • Merginos ir ginklai (kariuomenė)
                              • Ginklai
                              Rytoj vakare šios temos bus dar kartą išmaišytos ir bus paskelbtos likusios keturios kovos

Comment

• Miyata
                                Find your own sins, kid.

• 2008 01 09
                                • 452

5 geriau uz 4. 2 paros per daug keturiems picams, tegul buna 5.

Comment

Working...