Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Saber mylimiausia mano figurele.
sorry kokybe ne kokia su telefonu foto daryta.
Spoileris:
I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.
Ebay.com.. manau nemazas pasirinkimas figureliu ten ir daug pardaveju shipina i lietuva tiesa geriau ziuret kazka kas shipina is EU pvz vokietija ir pan salys tai greiciau ateina mazdaug 3-4 dienos. o shiping kainos ~10euru.
tiesa normalesniu figureliu kaina prasidena nuo 40usd o siaip eina apie 100usd.
Paskutinis pakeitimas nuo FlameHaze; 2009-05-08, 00:58.
I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.
Europiečiai dažnai užsikelia kainas, todėl aš perku tik iš japonų. Pašto paslaugos būna kažkur apie 30 USD ir atkeliauja per 3-4 dienas. Vidutiniškai viena PVC figūrėlė su pašto paslaugom man išeina apie 130 USD, o jei coldcast/resin - apie 200 USD.
Europiečiai dažnai užsikelia kainas, todėl aš perku tik iš japonų. Pašto paslaugos būna kažkur apie 30 USD ir atkeliauja per 3-4 dienas. Vidutiniškai viena PVC figūrėlė su pašto paslaugom man išeina apie 130 USD, o jei coldcast/resin - apie 200 USD.
kaip matau esat figureliu specas heh..
kinijoj galima gaut uz ~30 usd figureles kurios japonijoje kainuoja ~100$ tai cia pigios klastotes ar kaip.. skirtumu nelabai pastebejau nors ebay nuotraukos kelia abejones ar jos autentiskos, bet feedback positive....
siaip dabar taupyt galvoju sitai figurele isigyti brangokos jos on ebay.. pigiausia ~150usd gal kas kokiu variantu turi. siaip turiu shana figmos ta pozable.. hmm
Spoileris:
Paskutinis pakeitimas nuo FlameHaze; 2009-05-14, 18:14.
Aš turiu tris kopijas iš Kinijos. Tai kokybė tikrai nieko ypatingo. Aišku ir pirkdamas iš Japonijos negali būti garantuotas dėl kokybės. Viskas priklauso nuo gamintojo. Todėl kai kurių gamintojų figūrėles galima drasiai užsisakyti dar prieš išleidimą vien tik pamačius propotipo nuotraukas, o kitų geriau palaukti galutinio produkto nuotraukų.
Ta Shana pakankamai reta, nes jau seniai buvo išleista(11 2007, gamintojas Maxfactory). Kai pagalvoji, per tiek laiko kiek kaina pakilo - o buvo tik 6200yen.
na taip gali but is kinijos kokybe nieko ipatingo bet kaina palanki, jei nesi visiskai estetas gal ir nieko.
va tik ka gavau rare saber figurele is japonijos, ne sarvuota versija, kokybe gera.. (tiesa foto kokybe bloga)
Spoileris:
Paskutinis pakeitimas nuo FlameHaze; 2009-05-15, 12:47.
Comment