Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Lantislt, aš visada žaviuosi tavo naujų figūrėlių pristatymu/atrinkimu ir norėjau paklausti gal kada nors įmanoma būtų ir vyriškų personažų figūrėlių naujienų pamatyti. Vis vien jaučiu tu daugiau ten visus soursus žinai, nei mes...
Aišku jei nesunku ir įmanoma tau būtų
Lantislt, aš visada žaviuosi tavo naujų figūrėlių pristatymu/atrinkimu ir norėjau paklausti gal kada nors įmanoma būtų ir vyriškų personažų figūrėlių naujienų pamatyti. Vis vien jaučiu tu daugiau ten visus soursus žinai, nei mes...
Aišku jei nesunku ir įmanoma tau būtų
Problema tame, kad naujų vaikinų figūrėlių per metus išleidžiami vienetai. Visiems aišku, kad dauguma pirkėjų yra vyrai, todėl akivaizdu kas turi didesnę paklausą.
Be to daugumoj anime dominuoja moteriškos lyties personažai ir tų vaikinų, pagal kuriuos būtų verta daryti figūrėles, nėra jau tiek daug.
Keletas 2010 m. naujienų:
Paskutinis pakeitimas nuo FlameHaze; 2010-02-12, 13:05.
I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.
Keletas iš tų, kurios pasirodys artimiausiais mėnesiais:
Spoileris:
Dollfie Dream:
Spoileris:
Norėčiau jų visų bet jei ramiau, tai labiausiai domina Black rock shooter animation ver, Dead master original ir animation versions ir miku Dollfine dream
Tikiuosi nesupyksit, kad vėl rašau.Gal ką sudomins figurėlės, nemanau, kad pigiau kur rasit įsigyt, galit pagooglint ir pasižiūrėti kainas kiek jos kainuoja, (su antsiuntimu jums jos kainuotų po +-50$ o aš siūlau už simbolinę kainą, nes keliu sparnus iš LT o viso to nenoriu nei kartu vežtis nei palikti LT.
60Lt (be dėžės, nerandu niekur dėžės, matyt būsiu išmetus). Figurėlė apie 30cm aukščio, jei reiks pamatuosiu tiksliai.
50lt Yra dėžė
50lt Yra dėžė
Po 15Lt yra dėžutės
Šitos foto ištraukiau iš interneto, bet figurėlės identiškos, galiu namie nufotografuoti jeigu reikia.
Susisiekti geriau su manim SKype: moony696
Dar kartą atsiprašau už reklamą, smarkiai nemuškit
Comment