Kartais čia niekur nera Kei Kurono figurėlės? Ar bent kas žino kokį kokybišką ir paveiksliuką parodyt galėtu x)
Figūrėlių nuotraukos
Collapse
X
-
-
Sveiki norejau paklaust ar uz tokia kaina isvis parsiustu i lietuva (nepagautu) ir ar bent kiek laikytu tokios figureles ?
http://cgi.ebay.com/Japanese-Anime-B...item3ca6198900
P.S. sorry nieko nenutiuokiu apie kainas ir kokybes santykiComment
-
Sveiki norejau paklaust ar uz tokia kaina isvis parsiustu i lietuva (nepagautu) ir ar bent kiek laikytu tokios figureles ?
http://cgi.ebay.com/Japanese-Anime-B...item3ca6198900
P.S. sorry nieko nenutiuokiu apie kainas ir kokybes santyki
kiek laikytu.. na nezinau ka tu su jom darysi.. jos siaip skirtos pastatyti kazkur ir "kaupti dulkes" tai nera action kazkokios figureles.. na bet daznai jos buna pakankamai tvirtos kad atlaikytu sioki toki kruvi. del figureles kokybes na nuotraukose atrodo ji gan padori bet is to sunkoka sprest.I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.Comment
-
Dollfie Dream
Šios lėlės atrodo įspūdingai, bet jos turi vieną trukumą - sąnariai. Tie kas vertina bendrą išbaigtą estetiką, šių lėlių sąnarinės vietos atrodo kaip iš visai kito konteksto. Suprantu, kad kol kas tik tokios technologinės galimybės padaryti judančias galūnes; bet tikriausiai ne už kalnų bus laikas, kai tokios lėlės nieko nesiskirs nuo sumažintos stilizuotos žmogaus kopijos. Va tada gal ir pagalvosiu, ar verta kokią vieną įsigyti :-).👍 1Comment
-
Man asmeniškai atviri sanariai nė kiek nemaišo. Jei jau labai bado akis, galima tiesiog paslėpti juos po drabužiais.
Iš tikro jau ir dabar galima įsigyti kūną be atvirų sanarių(pagamintų iš silikono). Problema ta, kad kaina yra kažkur 4 kartus didesnė nei paprasto kūno(apie 2000 lt), be to kai kurios sulenkimo vietos(pvz. per alkūnes) atrodo labai nenatūraliai.
Man mano mergaitės patinka tokios, kokios yra.Comment
Comment