Figūrėlių nuotraukos

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Lantislt
    ♥♥♥

• 2009 02 27
    • 135

Spoileris:

Comment

• Lantislt
      ♥♥♥

• 2009 02 27
      • 135

Spoileris:

Comment

• Lantislt
        ♥♥♥

• 2009 02 27
        • 135

Keletas figūrėlių gamintojos Good Smile Company reklamų:
        We Love Hobby!

What a Wonderful Hobby Life With You!!

Comment

• moony
          Sensei

• 2006 09 12
          • 38

Taigi, ir as kazkada buvau addicted del visu figureliu, kelias net ysigijau. Pagulejo, padulkejo jos mano lentynoje, bet keiciant interjera tiesiog joms vietos nebeatsirado. Todel jei ka domina parduodu savo figureles: del kainos bei issamesnes info Pm, email arba tiesiog skype (moony696)
          O stai figureles

P.s Tikiuosi nesupyksit, kad cia rasau, nenorejau kurt naujos temos

Comment

• Nismo
            Narys
            • 2008 10 24
            • 90

Autorius Killerbee
            Shita super. Noreciau....
            O kaip noreciau as tokios

Comment

• FlameHaze
              The end of everything

• 2009 05 05
              • 89

Autorius moony
              Taigi, ir as kazkada buvau addicted del visu figureliu, kelias net ysigijau. Pagulejo, padulkejo jos mano lentynoje, bet keiciant interjera tiesiog joms vietos nebeatsirado. Todel jei ka domina parduodu savo figureles: del kainos bei issamesnes info Pm, email arba tiesiog skype (moony696)
              O stai figureles
              Spoileris:

P.s Tikiuosi nesupyksit, kad cia rasau, nenorejau kurt naujos temos
              Yamada tenshi graziai atrodo gaila nusipirkau jau.. beje kaip pas tave ju paint kokybe?
              siaip cia gal nelabai i tema bet gal kas uzsiima figureliu paintinimu rinkimu ir pan dalyku perkant nespalvintus kitus.. speju cia kokie warhammer ar pan dalyku megejai situo uzsiimineja.
              Paskutinis pakeitimas nuo FlameHaze; 2009-06-08, 20:59.
              I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.

Comment

• moony
                Sensei

• 2006 09 12
                • 38

Kadangi pirkau tokias, kokios yra tai ir kokybe gera. Tai nera ranku darbo spalvinimas.

Comment

• DStalker
                  Kuroi kenshi

• 2007 04 16
                  • 190

Autorius Lantislt
                  O sitos artimiausiuose planuose:
                  Šitą tai priglausčiau ir aš. Jei ne paslaptis iš kur perki figūrėles(aišku domina kur galima rasti konkrečiai šitą)?

Comment

• FlameHaze
                    The end of everything

• 2009 05 05
                    • 89

Autorius DStalker
                    Šitą tai priglausčiau ir aš. Jei ne paslaptis iš kur perki figūrėles(aišku domina kur galima rasti konkrečiai šitą)?
                    cia saber lily (goodsmile) pagal fate/unlimited codes siaip dar yra figma versija ejo kaip bonusas su jpn isleistu ps2 zaidimu fate/unlimited codes
                    Spoileris:

o perka tai tikriausia ebay nebent yra geresniu online prekybu.. kurios shipina i lietuva, jei yra butu malonu isgirst.
                    ta goodsmile ebay kaina ~120usd be shipinimo..
                    Paskutinis pakeitimas nuo FlameHaze; 2009-06-09, 23:52.
                    I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.

Comment

• Lantislt
                      ♥♥♥

• 2009 02 27
                      • 135

Perku tai iš Ebay aišku, nes tiesiog kitur 100% garantija, kad mokėsi muito mokesčius. Saber Lily vis dar išlieka mano planuose, nors ir nėra pirmoje vietoje. Nes man labiau prie širdies ecchi figūrėlės.

O čia naujausias mano kolekcijos papildymas - 1/8 mastelio Metatron iš Zanmataisei Demonbane(Deus Machina Demonbane) eroge. Gamintojas - Alter. Išleidimo data - 2009 04. Kaina - 7800 yen.
                      Spoileris:

Comment

• DStalker
                        Kuroi kenshi

• 2007 04 16
                        • 190

Autorius Lantislt
                        Perku tai iš Ebay aišku, nes tiesiog kitur 100% garantija, kad mokėsi muito mokesčius. Saber Lily vis dar išlieka mano planuose, nors ir nėra pirmoje vietoje. Nes man labiau prie širdies ecchi figūrėlės.
                        Bet tai vat įdomu jei iš japonų perki, tai per www.ebay.co.jp? Nes aš pvz užmečiau paiešką globale, tai surado tik iš amerikos, nebent japoniškai užrašius gal ką ir būtų radę iš japonijos saito bet deja nežinau tikslaus japoniško pavadinimo. O japonišku eBay nelabai patogu naudotis

Comment

• Lantislt
                          ♥♥♥

• 2009 02 27
                          • 135

Aš tai naudojuos ebay.com. Yra daugybė japonų pardavėjų, kurie viską pateikia angliškai. O paieškos rezultatai juk pateikiami iš visų ebay puslapių. Aš dažniausiai perku iš pardavėjo, kurio ebay ID - wolala1971. Tikrai patikimas.

Comment

• Lantislt
                            ♥♥♥

• 2009 02 27
                            • 135

Spoileris:

Comment

• Lantislt
                              ♥♥♥

• 2009 02 27
                              • 135

Keletas figūrėlių, kurios bus išleistos artimiausiu metu:
                              Spoileris:

Comment

• Lantislt
                                ♥♥♥

• 2009 02 27
                                • 135

Viena iš figūrėlių rūšių - Nendoroid'ai. Very cute:
                                Spoileris:

Ne figurėlės, bet kai kas daug įspūdingesnio - Dollfie Dream:
                                Spoileris:

Comment

Working...