Spoileris:
Figūrėlių nuotraukos
Collapse
X
-
Taigi, ir as kazkada buvau addicted del visu figureliu, kelias net ysigijau. Pagulejo, padulkejo jos mano lentynoje, bet keiciant interjera tiesiog joms vietos nebeatsirado. Todel jei ka domina parduodu savo figureles: del kainos bei issamesnes info Pm, email arba tiesiog skype (moony696)
O stai figureles
P.s Tikiuosi nesupyksit, kad cia rasau, nenorejau kurt naujos temosComment
-
Taigi, ir as kazkada buvau addicted del visu figureliu, kelias net ysigijau. Pagulejo, padulkejo jos mano lentynoje, bet keiciant interjera tiesiog joms vietos nebeatsirado. Todel jei ka domina parduodu savo figureles: del kainos bei issamesnes info Pm, email arba tiesiog skype (moony696)
O stai figureles
P.s Tikiuosi nesupyksit, kad cia rasau, nenorejau kurt naujos temos
siaip cia gal nelabai i tema bet gal kas uzsiima figureliu paintinimu rinkimu ir pan dalyku perkant nespalvintus kitus.. speju cia kokie warhammer ar pan dalyku megejai situo uzsiimineja.Paskutinis pakeitimas nuo FlameHaze; 2009-06-08, 20:59.I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.Comment
-
Spoileris:
o perka tai tikriausia ebay nebent yra geresniu online prekybu.. kurios shipina i lietuva, jei yra butu malonu isgirst.
ta goodsmile ebay kaina ~120usd be shipinimo..Paskutinis pakeitimas nuo FlameHaze; 2009-06-09, 23:52.I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.Comment
-
Perku tai iš Ebay aišku, nes tiesiog kitur 100% garantija, kad mokėsi muito mokesčius. Saber Lily vis dar išlieka mano planuose, nors ir nėra pirmoje vietoje. Nes man labiau prie širdies ecchi figūrėlės.
O čia naujausias mano kolekcijos papildymas - 1/8 mastelio Metatron iš Zanmataisei Demonbane(Deus Machina Demonbane) eroge. Gamintojas - Alter. Išleidimo data - 2009 04. Kaina - 7800 yen.
Comment
-
Comment
Comment