Archlich - stiprių potepių menininkas

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Hellsing_lover
    Purinsesu no Darukuneso




    • 2007 02 15
    • 1318

    Archlich - stiprių potepių menininkas


    Archlich
    Stiprių potepių menininkas


    » Archlich - tikrai savitu braižu išsiskiriantis kinų "skaitmeninis menininkas". Kaip netikėta iš Kinijos pusės, šis pagarsėjusia jos "kokybe" nepasižymi :} Nors daug apie šį menininką informacijos negausime, tačiau dažnai tai gali pasakyti patys jo kūriniai nei vien tik sausa informacija.

    » Archlich piešiniuose išryškėja tamsi, paslaptinga atmosfera, potepiai drąsūs ir stiprūs. Daugelyje darbų dominuoja šaltos, tamsios spalvos. Nors potepiai ir gruboki, tačiau tai neužgožia viso detalumo ir kruopštumo, kurio čia tikrai netrūksta. Nemažai kur justi savotiška post apokaliptinė ar fantasy stiliaus nuotaika. Taip pat pro akis nepraslysta ir tai, kad matyti išties daug Touhou tematikos piešinių ar vienas kitas gerai pažįstamų veikėjų fanart'ų (Vocaloid, Black Rock Shooter, Fate/Stay Night, Evangelion, Kara No Kyoukai ir kt.). Piešiniai dažnai išraiškingi ir juose netrūksta emocijos bei veiksmo, tad šitai suteikia jiems to įdomumo, kuris neleidžia visko tik staigiai praleist pro akis, norisi truputį įsigilinti ir leisti žvilgsniui būti pagautam, o minčiai įtrauktai į bendrą atmosferą.

    » Reziume: Stipru, išraiškinga ir paslaptinga. Kūryba įtraukia savo stiliumi ir mintimi.







    Paskutinis pakeitimas nuo Hellsing_lover; 2012-03-05, 17:36.

    Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?
Working...