Šioje gijoje bus skelbiami įvairių užsienio anime tematika piešiančių menininkų darbai. Taigi kviečiu pristatyti savo mėgstamiausius anime stiliumi kuriančius menininkus. Taip pat galite prašyti vieno ar kito autoriaus darbų. Pradžiai pristatysiu keletą iš savo mėgstamiausių: Rezi labai paslaptingas menininkas, vienintelis, be slapyvardžio, apie jį žinomas dalykas yra tas kad jis yra vyras, o toliau visiška tyla. Jis savo darbus skelbia viename japoniškame saite, taip jo paslaptingumas tik dar labiau išryškėja. Spoileris:
S. Zenith Lee dar vienas menininkas nestokojantis kuklumo, apie jį jokių duomenų nepavyko rasti, tačiau jo darbai turėtų jį puikiai pristatyti. Kiek teko domėtis jis dar yra sukūres kelias doujin tipo manga's, taip pet teko aptikti nemažai ir guro žanro darbų, kurie tiesa pasakius atlikti išties profesionaliai, deja dėl ko gero visiems suprantamų priežasčių jų čia nedėsiu. Dar vienas S. Zenith Lee darbų bruožas tai gana didelis realistiškumas, kurį puikiai atskleidžia šis pavyzdys: >>Click<< Spoileris:
|
Įvairių anime tematika piešiančių menininkų darbai
Collapse
X
-
Įvairių anime tematika piešiančių menininkų darbai
Paskutinis pakeitimas nuo amidau; 2009-05-05, 11:56.Žymos: Nieko👍 6sagara sanosuke, Izzo, svajone, ast., Souls, and 1 others like this. -
Ho! kaikurie darbai galetu buti priskirti prie HENTAI, manyciau reiktu siek tiek pakoreguoti, arba bent jau perspeti -
Na įdomus darbai...prieš tai aš nebuvau susidomėjęs tais menininkais.Žiūrėjau tik anime , o dabar privertei pasidomėtiComment
-
Murakami Suigun ko gero vienas iš gerbiamiausių CG menininkų, jo darbų sutiksi visur, nuo reklaminių lankstinukų/plakatų iki suaugusiems skirtų leidinių. Kas labiausiai žavi jo darbuose, tai tikslios, gerai apgalvotos linijos, realistinis vaizdavimas, neperkrautos aplinkos ir sodrios spalvos.
Šį kartą pristatau jums šiek tiek labiau rimtesnius darbus, kuriuose vyrauja fetišistinė tematika:
Comment
-
Range Murata(Renji Murata, gimęs 1968 spalio 2 Osakoje) - menininkas, išsiskyriantis savitu stiliumi. Sukūrė veikėjų dizainą tokiems anime, kaip Last Exile ir Blue Submarine No.6:
Oficialus puslapis
👍 2Comment
-
Na, pažiūrėjus, kokios tematikos kuria darbus vyrai, tai nenuostabu, kad taip nesiveržia apie save info skleisti Visgi, detalu, kruopštu, dauguma, kaip man, per saldūs ar atviri (nuogybių prasme), bet kažką savito tarp to maišaties rasti galima. Žinoma, arba man tikrai vaidenas arba nė vieno vyro kaip dominuojančio veikėjo piešiny nemačiau nė vienam Šiaip, bendrą vaizdą susidarius, tai nežinau kaip kitiem, bet man jausmas toks, kad tie dailininkai mažai 3D moteriškosios pusės dėmesio yra gavę :>👍 1Comment
-
Lin I-Chen (dar žinomas kaip "eat01234") yra laisvai samdomas iliustratorius, menininkas iš Taivano. Jo darbuose susipina daugybė stilių, laviruodami tarp animacinės grafikos ir realizmo. Maloniai stebina tai, jog Lin I-Chen vaizduoja ne tik moteris, bet ir vyrus; skiriasi jo darbų tematika.
Wallpapers:
Paskutinis pakeitimas nuo Kuroi Tsubasa; 2010-06-26, 14:56.Comment
-
Na, man patinka Audrey Kawasaki darbai, bet pastaroji negaliu sakyt kad paiso buten anime/manga stiliumi, bet mikstura su Art Nouveau (kuris ner japonu prigimties) ir anime, kas butent man begalo patrauke aki :3 tikrai galiu uzciupti stiprius bruozus is abieju dalyku, ir kadangi man abu (tiek Art Nouveau tiek anime) artimi sielai, tai kombinacija ikvepia (kadangi neretai matant anime/manga dailininku darbus man buna sudetinga atskirti viena nuo kito, nes panasumas tarp ju begalo stiprus, o kai paimtas ikvepimas dar ir is kitur, sukuria visai nauja pojuti)
Tai pasidalinsiu su jumi :3 Audrey Kawasaki Homepage
Spoileris:
Spoileris:
Spoileris:
Spoileris:
Spoileris:
Spoileris:👍 2Comment
Comment