Į ką esu panašus/i
Collapse
X
-
-
Kas dar nežino ką cosplay'inti - use this: www.animecharactersdatabase.com👍 1Comment
-
-
-
-
I ka panasus, o ka cosplayinti yra visai skirtingi klausimai sis veikejas labiau isskirtinis savo hikikomoriska elgsena, nei isvaizda. Todel manau ji cosplayinti tikrai butu idomu (tam reikia anime suziureti ) toliau greiciausiai offtopic
galima buti panasiu i visa buri veikeju tiek isvaizda tiek elgesiu/mastysena. Tuo tarpu cosplayinant atsirenki toki, kuris tau yra idomus ir kazkiek atspindetu pati, nes tikrai prastas pasirinkimas cosplayinti koki linksmo budo veikeja, kai pats tuo tarpu viso renginio metu vaikstai susiraukes. Dar vienas aspektas yra kokio sudetingumo kostiuma gali pasigaminti/ isigyti -vieniem norisi kiek galima detalesnio sudetingesnio - kitiem paprastesnio maziau islaidu reikalaujancio kostiumo.Comment
-
I ka panasus, o ka cosplayinti yra visai skirtingi klausimai sis veikejas labiau isskirtinis savo hikikomoriska elgsena, nei isvaizda. Todel manau ji cosplayinti tikrai butu idomu (tam reikia anime suziureti ) toliau greiciausiai offtopic
galima buti panasiu i visa buri veikeju tiek isvaizda tiek elgesiu/mastysena. Tuo tarpu cosplayinant atsirenki toki, kuris tau yra idomus ir kazkiek atspindetu pati, nes tikrai prastas pasirinkimas cosplayinti koki linksmo budo veikeja, kai pats tuo tarpu viso renginio metu vaikstai susiraukes. Dar vienas aspektas yra kokio sudetingumo kostiuma gali pasigaminti/ isigyti -vieniem norisi kiek galima detalesnio sudetingesnio - kitiem paprastesnio maziau islaidu reikalaujancio kostiumo.Comment
-
Taigi as nieko neverciu kazka cosplayinti tik parasiau i ka panasus zmogus. Jei klaustu, ka cosplayinti tai butu kitas reikalas ir greiciausiai nepasakyciau ka, nes man atrodo kiek naivoka klausti "ka tureciau cosplayinti"...
Siulyciau zmonems patiems pasidometi anime pasiziureti/ manga paskaityti kazkiek, atsirinkti keleta veikeju tada imesti ju paveiksliukus cia, prideti savo foto ir tada klausti, kuri butu geriau cosplayintiPaskutinis pakeitimas nuo neko_pari; 2010-06-16, 09:47.Comment
-
Na ka zxcgames'as panasus? Labai nekritikuokit...
Spoileris:Paskutinis pakeitimas nuo Wishmaster; 2010-06-21, 02:14.Comment
-
nuotrauka galima buvo ir mazesne imesti akiniai taip pat truputi blokuoja vaizda, bet pagal pirma zvilgsni man primeni Trinity Blood kiborga Tres Iqus:
positive - negativeComment
-
Em, gal kas pasakys į ką Lumina panaši? Štai mano foto, tik labai nesmerkit XD
http://img299.imageshack.us/img299/1...1009012210.jpgComment
-
Aš irgi norėčiau sužinoti į ką esu panaši ;D
Buvo rašyta, kad visu ūgiu, taigi...
http://i283.photobucket.com/albums/k...e/DSC08150.jpgComment
Comment