Cosplay patarimai

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Kuroi Tsubasa
    Department of Inquisition

• 2009 09 09
    • 391

Autorius eneere
    Sveiki! ^^
    Norėjau pasiteirauti dėl laikinų plaukų dažų.
    Aš būtent ieškau oranžinės spalvos (ne elektrinės) ^^"
    Gal kas patartu kokie dažai, ar purškiami yra geriausi, kokybiškiausi?
    AČIŪ!~
    Galima bandyti dažyti plaukus dažančiais balzamais (pvz., Tonika), kurie išsiplauna po kelių plovimų, bet jei esama plaukų spalva tamsi, tai nudažius norimo rezultato nebus, nes spalva bus pertamsi, tokiu atveju tikrai geriau rinktis peruką.
    No one can restrain me with logic

Comment

• Futari
      AZ rėmėjas

• 2007 01 07
      • 1094

Second'inu dėl "Tonikos" (kartkartėm ja šiaip sau ne cosplayui dažaus) tik nelabai mačius jos tokios oranžinės spalvos, užtat raudonų yra daug... Puikus variantas jeigu nieko tokio po to savaitėlę kitą vaikščioti su ta plaukų spalva. Nors jeigu stiprus atsparus plaukas, greit ji nusiplauna. Man nė dviejų savaičių nelaiko. Bet šiaip aš visom keturiom už perukus.

Comment

• Hikari_
        Mental

• 2008 02 27
        • 981

Autorius Futari
        Second'inu dėl "Tonikos" (kartkartėm ja šiaip sau ne cosplayui dažaus) tik nelabai mačius jos tokios oranžinės spalvos, užtat raudonų yra daug... Puikus variantas jeigu nieko tokio po to savaitėlę kitą vaikščioti su ta plaukų spalva. Nors jeigu stiprus atsparus plaukas, greit ji nusiplauna. Man nė dviejų savaičių nelaiko. Bet šiaip aš visom keturiom už perukus.
        O kur galima nusipirkti tokiu butent ''Toniku'' ?

Comment

• Futari
          AZ rėmėjas

• 2007 01 07
          • 1094

Autorius Hikari_
          O kur galima nusipirkti tokiu butent ''Toniku'' ?
          Visose parduotuvėse kur parduodamos higienos prekės: valikliai, plovikliai, muilai, etc. na "švaros prekės", Drogas ir pan. Ten visada būna "Tonikos".

Comment

• Hikari_
            Mental

• 2008 02 27
            • 981

Autorius Futari
            Visose parduotuvėse kur parduodamos higienos prekės: valikliai, plovikliai, muilai, etc. na "švaros prekės", Drogas ir pan. Ten visada būna "Tonikos".
            Hmm, na supratau, bet kiek ziurejau, Tonikai tai visokiausi veido valikliai, bet ne plauku dazai

Comment

• Futari
              AZ rėmėjas

• 2007 01 07
              • 1094

Taip, toniku bendrai yra vadinami visokie veido valikliai. Bet yra ir plaukų dažai "Rokolor Tonika", na, jie rusiški, tai jei kirilicos nemoki perskaityti, tai tau nelabai ką pakuotė ir pasakys... Atrodo jie taip: http://www.svarosprekes.lt/product_i....56__63867.jpg

Comment

• Hikari_
                Mental

• 2008 02 27
                • 981

Autorius Futari
                Taip, toniku bendrai yra vadinami visokie veido valikliai. Bet yra ir plaukų dažai "Rokolor Tonika", na, jie rusiški, tai jei kirilicos nemoki perskaityti, tai tau nelabai ką pakuotė ir pasakys... Atrodo jie taip: http://www.svarosprekes.lt/product_i....56__63867.jpg
                Dekui, dabar jau zinosiu O patys dazai kokybiski, labai plauku nealina/nekenkia?

Comment

• Futari
                  AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                  • 1094

Priklauso nuo plaukų. Mano tai kai joks dažas neima apart tų ilgalaikių, tai nė trupučio nekenkia. Šiaip jei plaukai sveiki, stiprūs, nemanau kad turėtų sukelt didelių problemų.

Comment

• Kuroi Tsubasa
                    Department of Inquisition

• 2009 09 09
                    • 391

Tai vat, noriu ant kostiumo padaryti keletą aplikacijų - medžiaginių detalių kraštus užtvirtinti klijais, kad nebirėtų (formos tokios, jog palenkti neįmanoma, o apsiuvinėt visiškai neapsimoka), vėliau palei kraštą pritvirtinti dekoratyvinį raištelį (aha, išsidirbinėsiu kaip reikiant) Parduotuvei kaip tinkančius tekstilei radau tik UHU power klijus, kurie be to yra skirti medienos, metalo, keramikos, etc. klijavimui. Gal kas esat naudoję juos ant tekstilės ir galit pasakyt kokios jų savybės (ar medžiaga nepasidaro labai kieta, ar labai prasiskverbia pro medžiagą, ar laikosi skalbiant ir ar išvis man tokios manipuliacijos pavyktų, nes skaičiau jog ne visi tekstiliniai klijai tinka kraštams)? O gal kas žino kokių kitų tinkamų klijų, kurių nesunkiai būtų galima gauti?
                    No one can restrain me with logic

Comment

• DowyChan
                      Narys
                      • 2011 05 19
                      • 38

http://thumbs4.ebaystatic.com/m/mZXM...dYa4uw/140.jpg Kaip manot ~ is kokios medziagos geriausia butu pasidaryti ragus ? :I As niekaip nesugalvoju >.<
                      ♪♫░▒▓♦►Uninstall◄♦▓▒░♫♪
                      -Uninstall Cosband ​Nare ~
                      HOMESTUCK ~
                      HoNk :o)

Comment

• Semashke
                        U can call me Sema

• 2009 01 16
                        • 425

Putoplastas išpjaustytas, padengtas glaistu? Na, bent jau aš taip daryčiau, I guess
                        semashke.deviantart.com BLACKOUT

Comment

• Futari
                          AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                          • 1094

Autorius DowyChan
                          http://thumbs4.ebaystatic.com/m/mZXM...dYa4uw/140.jpg Kaip manot ~ is kokios medziagos geriausia butu pasidaryti ragus ? :I As niekaip nesugalvoju >.<
                          Šitokius aš bandžiau daryti. Labai laisvai padarysi iš vielos ir kelių sluoksnių storesnio galbūt špakliuoto dėžinio kartono. Gražiai nudažius atrodys super.

Comment

• wajietaus
                            Narys
                            • 2012 03 18
                            • 37

Metalo sunku, ilgai uztrunka bet labai autentiska
                            Autorius DowyChan
                            Spoileris:
                            Spoileris:
                            Spoileris:
                            Spoileris:
                            Spoileris:
                            Spoileris:

Comment

Working...