Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Gal kas žinot kaip pasidaryti spyglius kur ant pečių ? ir kad ne gipso būtu, ba nepanešiu
Visai galėtum naudoti kad ir kartoną. Tik reikėtų neplono, labai gerai klijuoti... Tiksliai išdėstyt negaliu, nes nebandžius (daugiausia su polistirolu dirbu, kiek jau tenka) bet turėtų tikrai visai neblogi gautis spygliai. Beje, gražus ir įdomus personažo pasirinkimas.
Paskutinis pakeitimas nuo Futari; 2009-12-25, 01:22.
Gal galite patarti koki veikeja tiktu man cosplay'inti?
Spoileris:
Butu heriausia jeigu veikejas butu rudais arba sviesiais plaukais......Geriausia kad jis dar butu su akiniais bet nebutina (atsiprasau labai kad tiek daug prasau...)
Jei kas tai cia dar nuotrauka is siek tiek arciau =)
Labas norėčiau patarimo kaip ir visi čia rašantys...koki personaža patartumėte cosplay'int,reikėtų kokios nors anime blondines
OOj daug tu blondiniu yra is tikro..
Tsukiumi is Sekirei
Sailor venus is sailor moon
pati sailor moon is sailor moon XDD
Himeko Kurusugawa is Kannazuki no Miko
viena tokia blondine is shuffle [ lb mielas charas] tik vardo nebepamenu
elfe is lineage
luchia is mermaid melody [lol, bet sjp tikrai grazus kositumas gautusi jejgu darytum ta princesiska]
tokia pusiau blonde/ryza yra kasumi is dead or alive
sheryl nome is macross frointer
sonsaku hakufu is ikkitousen
asuka is evangeliono
fate is magical girl nanoha
jam kuradoberi is guilty gear
ta blonde is kaleido star
taiga is toradora
blonde is akikano
blonde is lovely idol
Mily is code geass
11 eyes turi irgi gana daug blondziu
asuka komatsu dar ..
Na pas mane turputi atvirksciai. As zinau ka as noreciau cosplay'int. As turiu problemu su realizacija. Taigi, as nusprendziau daryti Excalibur kostiuma. Bet kadangi mano ugis nelabai mazas (188cm), pagalvojau kad su tokia kauke atrodys juokinga ir lame. Taigi, jeigu daryti 'zmogiska' versija geriausio Soul Eater veikejo, tai kaip geriau apsieiti su veidu?
Na pas mane turputi atvirksciai. As zinau ka as noreciau cosplay'int. As turiu problemu su realizacija. Taigi, as nusprendziau daryti Excalibur kostiuma. Bet kadangi mano ugis nelabai mazas (188cm), pagalvojau kad su tokia kauke atrodys juokinga ir lame. Taigi, jeigu daryti 'zmogiska' versija geriausio Soul Eater veikejo, tai kaip geriau apsieiti su veidu?
Nemanau kad atrodys juokinga ir lame. Čia visai gerai yra daryt didelį didelį Ekskaliburišką šalmą, nes be tos mordos Ekskaliburas ne Ekskaliburas. Tik kažin kaip tavo kaklo būklė būtų perdien ant galvos tampius didelį Ekskaliburo šalmą.
O į ką aše panaši ? Ūgis 170 cm. Plaukų spalva tinka bet kokia, kad nebūtų ilgesni nei daabr, o šiaip veikėjo lytis, amžius nesvarbus, tik kad tas veikėjas nebūtu hiper aktyvus ir perdėtai linksmas. tai tiek
Futari, How's this? Cia aрgailetina v___v norint daryti salma, teks daryti ir lb dideles kojas, nes be tokiu koju nebus рroрrcijos visame kostiume. O su taрkem tokiom vaikscioti tai isvis.. Gal tada geriau veida balta рadaryti ir nusiрirkti juodu lesiu?
Futari, How's this? Cia aрgailetina v___v norint daryti salma, teks daryti ir lb dideles kojas, nes be tokiu koju nebus рroрrcijos visame kostiume. O su taрkem tokiom vaikscioti tai isvis.. Gal tada geriau veida balta рadaryti ir nusiрirkti juodu lesiu?
Man atrodo kad čia jau absurdiškai oversized, galėjo šitas cosplayeris ir prisilaikyti proporcijų. Supranti kame esmė, iš tos mordos atpažįstamas tas Excaliburas. Be jos atrodytum tiesiog kaip... big white guy..? No straight idea... Gali ją daug normalesnio žmoniškesnio dydžio daryti.
Autorius Renata
Remu kostiumą jau pasidariau (taip, aše tikrai neturiu kas veikti), taidi noriu sužinot į ką esu panaši, kad vėl veiklos turėčiau ^^
Duokš penkis, aš irgi vasarinį jau beveik turiu pasidariusi, dar vieną pradėsiu gamint, kiek lėšos leis
Comment