nowJapan 2013 atsiliepimai

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Squalleh
    .MØNSOON.

• 2009 01 12
    • 1892

Jezau, niekas nesako kad geri pasirodymai = paprasti kostiumai. Niekas neprašo jūsų šokinėti ant scenos ar dar ko, pretenzija (nuo metų į metus jau) tik tame, kad darant tankus, kuriuose jūs vos paeinat jūs dažniausiai užmirštat apie kostiumo vertė ant scenos. Kodėl? Nes kiekviena minutė galvojat kaip reikėtų atsistoti kad viskas nenugriutų ten pat, kaip, dėja nutiko vienai iš dalyvių. Ir nemanau kad dėl to jums yra labai linksma, o mums žiūrėti į tai - especially.

cobabara siūlo tai, kas buvo siūlyta kažin kada jau ir tai tikrai būtų geras sprendimas, nes viskas kas eina į sceną, praeitų dar viena filtrą, bet nemanau kad tai bus kada įgyvendinta.

Comment

• solblu
      Naujokas
      • 2013 04 24
      • 5

NowJapanui verkiant reikia atsinaujinimų visose srityse - renginio struktūroj, programoj, patalpose, renginio vedime ir t.t. . Kasmet po NJ dalyviai pabrėžia vietas, kuriose verta tobulėti. Neatsižvelgimas į tokius pasiūlymus puikiai atsispindėjo šių metų renginy, tačiau viliuosiu jog organizatoriams tai tebus geras spyris priekin, o ne paskutinė vakarienė, kaip broliukų renginiui.

Comment

• Drakashka
        Searching for Inspiration

• 2009 09 02
        • 73

Tai va, Drakashka pagaliau rado laiko parašyt atsiliepimą, bet iškart perspėju, kad niurzgėsiu daug. :I

Tiesą pasakius nusivyliau renginiu šiemet. Turbūt dėl datos, o gal ir dėl to kad einu jau n-tajį kartą (ir n-tąjį be kostiumo, bet tai čia kita istorija) nebebuvo to tokio 'Woah, šį savaitgalį nJ, bus taip fainaaaaa" ir pan. Pirma diena tai buvo grynai tokia meh. Paskaitos tai šiaip so so, neskaitant tų kurios buvo Harajuku erdvėj (ir Yokai, tikrai smagi paskaita buvo), bet tai guys, turėjot visą erdvę ten kažkur šone kur pernai buvo menininkai ir dar dvi berods salės, tai kam ta palapinė lauke? Suprasčiau vasarą dar, o dabar... Juoba kad ten vietos beveik nebuvo šiaip, kiek buvom atėję žmonių masė, paskaitą vedantieji nugara į įėjimą, tai matai nieko, paskaitos nežinia kada prasideda/baigiasi, o paskutinės išvis nebuvo. Žavu. Ką žinau, jei ne chebra tai tai būtų buvus žiauriai nuobodi diena.

Antra diena buvo kiek geriau, bet vėl gi, nu tikrai buvo galima jei ne menininkus, tai bent shop'us iškelt į tą erdvę, būtų mažiau grūsčių, nes vien mum sunku būdavo prasibraut kartais, neįsivaizduoju kaip ten kostiumuotiems buvo, no wonder kad dalies taip ir nepamačiau off-scene (o gal čia tik mano kaltė, kad norėjau pavalgyt). Tai va. Glitchinimas iš bandymas suktis iš padėties iš pradžių gal ir buvo juokingas, nu bet paskui darėsi graudu. Užtat nindzės, mano nuomone, buvo A++. Guys, jūs šaunuoliai!

Kostiumai tai kiekvienais metais gerėja, tas smagu, tik liūdna kad vis mažiau veikėjų iš anime, kaip jau kažkas sakė (ta prasme, nesakau kad tai labai jau bogai, tiesiog man, kaip ne-geimerei, nėra taip įdomu kaip pvz pamatyt cosplay iš žinomo anime, bet tai čia vėlgi, grynai mano problemos ir mano nuomonė). Tai vat, šiaip buvo labai fainų ir sudėtingų kostiumų, ypač visos kanopuotos merginos, visos nerealiai atrodėt!

Errr jo dar kažką norėjau pasakyt... Jo su AMV tai nesąmonė buvo, mačiau tik paskutinius kelis (žiauriai patiko, gal kas žino ar bus kur nors sukelti visi?? būtų smagu pasižiūrėt) Bandžiau naudotis proga pamatyt cosplayerių ne scenoj, bet taip išėjo kad nepadariau nei vieno nei kito dalyko normaliai (mental note for next year, jeigu eisiu). Šiaip apdovanojimų nemačiau, nes teko išlydėt žmones iš kitų miestų (dar vienas datos minusas, nu srsly, kodėl vidurys rugsėjo :I ) bet manau, kad laimėjo tikrai verti. O į eiseną net nėjom, nes nebuvo nei nuotaikos, nei noro dar kažkur eit.

Atsiprašau už kiek padrikas mintis nes panašu kad peršalau po renginio (=išdžiuvo smegenys or smth), but yeah, šiemet kažkaip vangiai viskas vyko. Pernai festivalis buvo daug geresnis, mano nuomone. Nemanau, kad reiktų keltis į naujas patalpas, festivalis dar nėra toks didelis, juoba Kongresų rūmuose vis dar yra neišnaudojamų erdvių. Dėl pasirodymų tai pritariu siūlantiems cosplay pasirodymus skelti į dvi dienas, gal nebūtų tokio didelio skirtumo tarp pirmos ir antros dienos, įdomumo prasme. Ir cosplayeriams manau būtų lengviau.

Žodžiu prirašiau daug, nepasakiau nieko turbūt, now have some photos
        Wakes up once a year

Comment

• dfgzb
          Narys

• 2009 03 01
          • 37

Autorius SharinganDragon
          (...) bet tai guys, turėjot visą erdvę ten kažkur šone kur pernai buvo menininkai ir dar dvi berods salės, tai kam ta palapinė lauke? Suprasčiau vasarą dar, o dabar... Juoba kad ten vietos beveik nebuvo šiaip, kiek buvom atėję žmonių masė, paskaitą vedantieji nugara į įėjimą (...) Nemanau, kad reiktų keltis į naujas patalpas, festivalis dar nėra toks didelis, juoba Kongresų rūmuose vis dar yra neišnaudojamų erdvių (...)
          atvirai sakant nežinau ar gerai suprantu, bet kažkokia dalis patalpų buvo neprieinama organizatoriams, jei gerai supratau, ką man sakė renginio metu, tai šiuo atveju gal kažkoks pasiteisinimas ir gali būti... O kalbant apie neišnaudotas erdves tai, tai sunku pasakyti kas ten gali būti neišnaudoto, nes bent jau judėjimo prasme, mano nuomone patalpos yra nekažką festivaliui. Jei visas veiksmas vyktų tik salėj tada - galbūt, bet įtempiant koridorius į veiksmą, kai juda tiek žmonių, mano nuomone, yra pernelyg stiprus judėjimo karpymas (ypač kai šurmulio vidury mergaitės su svečiais iš japonijos sugalvoja pasifotkint ir pan...).

.
          Autorius SharinganDragon
          (...) Dėl pasirodymų tai pritariu siūlantiems cosplay pasirodymus skelti į dvi dienas, gal nebūtų tokio didelio skirtumo tarp pirmos ir antros dienos, įdomumo prasme. Ir cosplayeriams manau būtų lengviau. (...)
          o skelta anksčiau būdavo per dvi dienas pasirodymai ir, jei gerai prisimenu, tai labai stipriai nepasiteisino reikalas šitas... žinoma galiu klysti, bet, berods, taip buvo.

Anyways, mąstymui idėjų organizatoriams krūva nebloga...

Comment

• Drakashka
            Searching for Inspiration

• 2009 09 02
            • 73

Autorius dfgzb
            atvirai sakant nežinau ar gerai suprantu, bet kažkokia dalis patalpų buvo neprieinama organizatoriams, jei gerai supratau, ką man sakė renginio metu, tai šiuo atveju gal kažkoks pasiteisinimas ir gali būti... O kalbant apie neišnaudotas erdves tai, tai sunku pasakyti kas ten gali būti neišnaudoto, nes bent jau judėjimo prasme, mano nuomone patalpos yra nekažką festivaliui. Jei visas veiksmas vyktų tik salėj tada - galbūt, bet įtempiant koridorius į veiksmą, kai juda tiek žmonių, mano nuomone, yra pernelyg stiprus judėjimo karpymas (ypač kai šurmulio vidury mergaitės su svečiais iš japonijos sugalvoja pasifotkint ir pan...).
            Aš tai tikrai nežinau kas ten buvo prieinama, o kas ne, bet faktas, kad jos buvo prieinamos pernai. Aš įsivaizduoju (vėl gi, grynai mano nuomonė, aš nelabai ką nusimanau organizavimuose renginių ir panašiuose dalykuose, bet) kad galima būtų į tas patalpas tiesiog patalpint shop'us. Taip koridoriuose būtų mažiau spūsčių, menininkai nebūtų nukišti į kamputį, o shop'ai nemanau kad patirtų labai jau didelių nuostolių. IMHO. Manyčiau būtų galima tai padaryt kad ir kitąmet, o jei nepasiteisins or smth, tada ieškot kokių kitų patalpų. Man atrodo visada galima rast kažkokią išeitį tiesiog šiek tiek pabrainstorm'inus. Va.

Autorius dfgzb
            .
            o skelta anksčiau būdavo per dvi dienas pasirodymai ir, jei gerai prisimenu, tai labai stipriai nepasiteisino reikalas šitas... žinoma galiu klysti, bet, berods, taip buvo.

Anyways, mąstymui idėjų organizatoriams krūva nebloga...
            Nežinau, bent aš nepamenu kad taip būtų, nes kiek dalyvavau, tai visada arba pats renginys trukdavo dieną, arba viskas ir vykdavo taip kaip visada: pirma diena paskaitoms, antra cosplay. O jeigu tikrai taip buvo (totes gali būt kad pamirštu kažką), tai nereiškia kad negalima bandyt kažko keist ir pabandyt dar kartą. Juoba kad kaip suprantu šitą idėja palaiko ne vienas ir ne du žmonės. Žodžiu, manau kad permąstyt viską reiktų.
            Wakes up once a year

Comment

• Yumenator
              Motherbleeping Killjoy

• 2009 07 27
              • 552

O nebūtų lengviau perkelti visus ne cosplay konkursus(šokiai, AMV) į pirmąją dieną? Taip, galbūt laiko atžvilgiu renginys daug nelaimėtų, tačiau AMV konkursas nebūtų toks nuskriaustas, kadangi tikrai daugiau žmonių liktų jį žiūrėti.
              http://yumihoriku.deviantart.com/

BLACKOUT
              http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/
              be sure to visit our page~

Comment

• Narya
                Citizen Erased

• 2009 01 22
                • 205

Pridėsiu ir aš savo trigrašį. Konkursai buvo paskirstyti per dvi dienas per antrąjį nowJapan, kada pirmąjį kartą buvom Kongresų Rūmuose. Pirmąją dieną buvo karaoke, muzikinio kūrinio ir dar berods keli smulkesni konkursai, o didelių nenusisekimų dėl tokio sprendimo aš pati nepamenu.
                Dėl ko kažkam tai galėjo atrodyt nenusisekęs reikalas, tai gal kadangi dar buvo vieni iš pirmesnių metų, reginio programa neapimanti cosplay dar nebuvo tokia išplėsta ir nesijautė tokio absoliutaus abiejų dienų užpildymo. Dabar situacija kitokia ir manau pabandžius pamixuot programas rezultatas būtų kitoks. Bet nepabandžius nesužinosi

O kas dėl pernai metų patalpų, tai iki manęs prasifiltravo informacija kad jos šiemet off-limits dėl remonto. Va taip vat teko girdėt.
                deviantArt
                BLACKOUT

Comment

• Squalleh
                  .MØNSOON.

• 2009 01 12
                  • 1892

- ačiū kad paleidot šita :3

..o štai ir mano pilnas meilės, vaivorykščių bei cukraus sirupo postas.

Apie pirma diena neturiu nieko pasakyt, kadangi atvažiavau jai pasibaigus. Tad iškart - antra diena.
                  Jeigu aš turėčiau viena žodį jai apibūdinti, tai tikriausiai būtų sterili. Kostiumai geri, taip, žmonių irgi pakanka, veiklos kaip ir irgi - bet gal čia tik man taip atrodo, o ar dauguma jau išvis be emocijų ateina į festivalį? Kostiumai nebedaromi jau pasirodyti ar pasilinksminti - kostiumai jau daromi pagal 'tėvų' sudarytus trendus, o tai būtų: būtinai kažkas didelio, su lemputem ir kaip pastebėjau - ne japoniško. Dideli kostiumai tai yra aišku gražu pažiūrėti, bet come on - 3 raguotos elfožkos iš warcrafto? Ir visi 3 nieko negali parodyti ant scenos.
                  Which brings me to my next point - kiekvienus metus dauguma daro masinius kostiumus. Kuo didesni, sudėtingesni, gražesni - viskas aišku. Bet jūs užmirštat apie vaidinima ir su tokiais kostiumais sudarot aplink save masinį ambicijų burbulą, kuris paskui gali labai skaudžiai sprogti. Ir šiais metais gi sprogo.
                  Čia yra labai, labai aktualus dalykas, kuris turi būti sprendžiamas organizatoriais ir dalyviais. Turi būti kažkoks kompromisas tarp gero pasirodymo ir sudėtingo kostiumo. Buvo siūlyta atskira kategorija - look into that. Bet palikti kaip yra tiesiog negalima. Kodėl? Žiurim toliau.
                  Visa programa = 6 valandos pasirodymų salėje + 2 valandos pertraukų. Nu techniškai viena, bet AMV jau irgi priskiriu, nes jau kažkaip pripratau. Anyway, kadangi visa esmė nowJapan'o vyksta salėje, nori-nenori praleidi ten dauguma laiko. Ir nelabai faina, kai ta pagrindinė esmė yra taip nuobodi. O nuobodi ji todėl, kad masiniai kostiumai. O masiniai kostiumai todėl, kad norisi tik laimėt. O norisi tik laimėt BECAUSE IT IS NOT MADE WITH FUN IN MIND ANYMORE. Matot kas išeina?
                  Kadangi yra toks dalykas - reikia įvairint programą. Reikia subalansuoti 2 dienas, pažiūrėti ką galima su kuo apkeisti vietomis. Ar nejaugi publikos kiekis per pirma diena sumažės, jeigu įmesit ten pora konkursų iš antros dienos? Kodėl visas 2 dienas festivalis negali būti bendrai apie visa Japonija? O ne "šiandien pas mus kultūra, rytoj cosplay, paskui istorija, ten sportas..." ir t.t. Kas nuo to nukentės? Nu niekas gi. Nes dabar antroj dienoj banaliai trūksta oro - trūksta tiesiog kelių valandų nieko neveikimo, ar kažkokių mini-atrakcijų iš menų alejos, ar mažų konkursų apačioje, nu bet ko, rimtai.
                  Tiek to, einam toliau. Pirma pasirodymų dalis - kas atsitiko? Daugiau nei puse slide'ų suvardinti neteisingai, vedėjas sako vieną, techniniai leidžia kita ir atvirkščiai. Kažkas kažka sumaišė prieš renginį? Atrodė jau nejuokinga, ypač kai vedėjas varė dalyvius nuo scenos. Kas taip daro? Kodėl jis tiek sau leidžia?

Na ir aišku prieinam prie mano pagrindinės problemos su šiais metais. AMV. Bet prieš tai norėčiau labai padėkoti Wishmaster'iui, kad suteikė galimybė padaryti iš šio konkurso kai ką didesnio ir idomesnio. Taipogi labai dėkingas esu tiems, kas sedėjo prie kompiuterių - jūs labai padėjot viska gerai padaryti ir patys darėt viska kaip prašiau. Ačiū jums labai: Kolia, Jura ir Tadas. Tik galima buvo garsą tyliau padaryti. Savaime aišku didelis grats visiems kas atsiuntė darbus ir sudalyvavo. Visi buvot nuostabūs ir buvo labai malonu, jog bendras klipų kiekis, lygis ir techninis apdorojimas buvo pakankamai aukšto lygio, lyginant su praeitais metais. Nu ir last, but not least - komisijai: Moon, absurdas, Engine of Death ir Umika.

Taigi, kas atsitiko? Na visų pirma - jau nuo 2011-ų metų sakau, jog AMV geriau gražinti arba į pirma diena, arba skirti kitoki laiką. Nes dabar tai yra kaip neoficiali pertrauka, ir tiesiog neisivaizduojat kaip yra skaudu žiūrėti kai tavo klipo metu žmonės išeina balsuoti ar velniai žino ko. Niekas aišku nepriverčia žiūrėti, bet po tiek laiko sėdint salėje ir stebint pasirodymus - aš juos puikiausiai suprantu.
                  Pagalvokit, jog AMV yra antras pagal dydį konkursas festivalyje po cosplay - jis irgi vyksta salėje, o geram klipui sukurti irgi gali prireikti keli mėnesiai. Tai kodėl jis taip yra nuskriaustas? Kodėl vedėjas pagalvojo, kad būtų labai gera ideja prieš AMV konkursą agresyviai skątinti dalyvius eiti balsuoti? Kodėl po konkurso mes dar sedėjom kažin kiek ir žiūrėjom Becką su subtitrais? Kodėl tie vaikinukai išlindo prieš apdovanojimus? KODĖL?
                  Jeigu neužtenka to, tai šiais metais Wishmaster davė ideja padaryti AMV apdovanojimus ir šiaip konkursą interaktyviau ir idomiau paprastiems žmonėms, kurie tuo neužsiima. Ir tam buvo padaryti perejimai su informacija tarp klipų ir taipogi susitariau su Umika padaryti nedidelį klipą, kur ji savo balsu paskelbia ir pasveikina nugalėtojus, iškviečia juos ant scenos ir paklausia pora klausimų kaip "ar patiko konkursas" arba "ką jaučiate nugalėjus šiais metais". Taip jau išėjo kad Umika yra viena žinomiausių ir stipriausių AMV kūrėjų ne tik Rusijos scenoje bet ir pasaulyje, o kartu ir mano gera pažystama. Ir iki šiol netikiu jog ji sutiko taip vat padėti. Šitam klipukui taipogi parinkau ir sukarpiau muzika fonui ir viskas buvo paruošta groti savo laiku, kol neatsirado vedėjas ir..

.. ir jo. Kodėl? Kam? Kas pasakė kad jo ten reikia? Kuo jis padarė ta anonsą geriau? Kodėl jo ego turi būti ant tiek didele? Kodėl mano muzika, skirta klipų anonsui buvo vėliau buvo panauduota cosplay nominacijom paskelbti? Have some fucking respect, po galais.
                  Kaip aš dabar turiu jaustis prieš žmogu, kuris iš tikrųjų labai stengėsi, aukojo savo laiką ir sveikatą kažkokiam festivalio konkursui, velniai žino kur?
                  Tie, kas nori pažiūrėti pilna video su anonsais, o taipogi susipažint su rezultatais, prašom štai čia.

Daugiau kažkaip ir neturiu ką pasakyti. Tiesiog sustokit, atsisėskit, pagalvokit. Nejaugi nesimato kad reikia globaliai peržiūrėti konkursą, programą ir keisti kažka? Ir jeigu dalyvių nuomonių, patarimų ir kritikos neužtenka, gal tai privers apsigalvoti kažkaip?

Comment

• Semashke
                    U can call me Sema

• 2009 01 16
                    • 425

Autorius Squall
                    todėl, kad norisi tik laimėt. O norisi tik laimėt BECAUSE IT IS NOT MADE WITH FUN IN MIND ANYMORE. Matot kas išeina?
                    THIS^ Jau maniau, kad mano vienos tokia nuomonė. Gal čiut persūdei su kanopomis, but I see you have a point there. Agota tiesiai šviesiai ant ant scenos pasakė savo nuomonę, nesitikėjau tiesą pasakius, ir už tai ją gerbiu. Nebeliko ugnelės renginyje, su kokia viskas prasidėjo. >____>

AMV buvo gili tragedija, niekas aiškaus laiko pagal mane nepaskelbė, o norėjos pilnai pasižiūrėti. Visiškas nesiskaitymas su žmonėmis. Just saying.
                    Mano asmeninis favoritas iš AMV (gerai gerai, nieko nesuprantu tuose AMV, tiesiog labai patiko ):

P.S. Ar mes gausime tas nuotraukas, kurias darė fotostudija antrame aukšte ar jos mum kaip ir nepriklauso ir bus neprieinamos?
                    Paskutinis pakeitimas nuo Semashke; 2013-09-21, 16:06.
                    semashke.deviantart.com BLACKOUT

Comment

• cobabara
                      Super mega ultra rašytojas

• 2009 03 17
                      • 998

Autorius Squall
                      Kodėl visas 2 dienas festivalis negali būti bendrai apie visa Japonija? O ne "šiandien pas mus kultūra, rytoj cosplay, paskui istorija, ten sportas..." ir t.t.
                      Auksinė mintis.
                      Iš vienos pusės, galbūt yra patogiau atskirti interesų grupes, tuo labiau turint omeny, kad atvažiuoja ir iš kitų miestų - vieni važiuoja dėl kultūrinių dalykų, kiti dėl populiariųjų, t.y., cosplay. Bet iš kitos pusės, toks mix'as, mano manymu, netgi labiau padėtų pritraukti į kultūrinę pusę tuos, kurie atvažiuoja dėl cosplay [na, ir atvirkščiai]. O ir žymiai labiau pasijaustų, kad tai yra festivalis, švenčiantis bei supažindinantis su Japonijos kultūra, nes dabar man vis tiek jaučiasi, kad tai tėra cosplay konkursas, bandantis prasiplėsti į platesnius vandenis tų dalykų, ką gali pasiūlyti Japonija.

Antroj daly nebuvau, nes sirgau, tad išsamiai ar konkrečiai kažko komentuoti negaliu; bet iš Squall įdėto video susidarau įspūdį, kad vedėjas tikrai labai overpowering buvo, ne dyvai, kad ir daugiau skundų buvo. Man visų pirma į akis krenta tai, kad jeigu tai AMV konkursas, tai juk apipavidalinimo ir pateikimo prasme yra žymiai smagiau ir linksmiau ir įtaigiau ir įtikinamiau toks video tipažo paskelbimas. O dar kai jį skelbia AMV sferos pasikalus atstovė, tai išvis tik leiskit tą video... [Maža pastabėlė - turbūt intrigos daugiau paliktų skelbti nugalėtojus nuo trečios vietos, nes jau paskelbus pirmą, kitos dvi greičiausiai įdomios jau tik kitiems dalyviams, kurie dar tikisi kažkiek nors ir žemesnės prizinės] Just because you have the magic to stop the video or do other things, doesn't mean you should use it.
                      Paskutinis pakeitimas nuo cobabara; 2013-09-21, 19:13.
                      Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• Dulcinea
                        the Changer of Ways

• 2011 08 03
                        • 112

Autorius Squall
                        Kostiumai nebedaromi jau pasirodyti ar pasilinksminti - kostiumai jau daromi pagal 'tėvų' sudarytus trendus, o tai būtų: būtinai kažkas didelio, su lemputem ir kaip pastebėjau - ne japoniško. Dideli kostiumai tai yra aišku gražu pažiūrėti, bet come on - 3 raguotos elfožkos iš warcrafto? Ir visi 3 nieko negali parodyti ant scenos.
                        Which brings me to my next point - kiekvienus metus dauguma daro masinius kostiumus. Kuo didesni, sudėtingesni, gražesni - viskas aišku. Bet jūs užmirštat apie vaidinima ir su tokiais kostiumais sudarot aplink save masinį ambicijų burbulą, kuris paskui gali labai skaudžiai sprogti. Ir šiais metais gi sprogo.
                        Iš kur tu, Squallai, žinai, pagal ką daromi kostiumai? Aš galiu kalbėti tik už save, tai už save ir pakalbėsiu. Aš nemoku siūti, o užtat daryti spalvotas šviesas, lieti dervą, gaminti šarvus, ginklus ir skydus - man tai yra kasdienybė, kurios nekeisčiau į nieką. Aš tuom gyvenu ir kvėpuoju. NowJapan yra diena, kai galiu parodyti savo sugebėjimus iškart didelei grupei žmonių ir gyvai, ir pasijaust nuostabiai, nes matau kaip žmonėms gražu. Pasijaust įvertinta ir pagirta, fucking awesome. Taip, mano pasirodymas buvo šūdas, nes tai nėra mano stiprioji sritis, plius prisidėjo negebėjimas atkartot repeticijos iš NJ crew pusės... ir dar buvo net dvi elfožkos iš warcrafto, kas aišku "labai viską gadina"... Bet žinai ką? Nieko tai negadina, nes cosplay turi būti fun. O tai reiškia, kad visi turi teisę cosplayint tai ką nori. Nors ir 20 elfožkų. Atsiprašau, kad buvo neįdomu žiūrėt į mane ant scenos, bet prašau nepasakoti, kad žinai, pagal ką ir kokiais tikslais žmonės darosi kostiumus, ir kas kam yra FUN Ir aš praleidau dieną su nuostabiais žmonėmis, kas man buvo a whole other level of awesome...

Comment

• Sanahi
                          C.C.

• 2009 01 14
                          • 92

Autorius Dulcinea
                          Iš kur tu, Squallai, žinai, pagal ką daromi kostiumai? Aš galiu kalbėti tik už save, tai už save ir pakalbėsiu. Aš nemoku siūti, o užtat daryti spalvotas šviesas, lieti dervą, gaminti šarvus, ginklus ir skydus - man tai yra kasdienybė, kurios nekeisčiau į nieką. Aš tuom gyvenu ir kvėpuoju. NowJapan yra diena, kai galiu parodyti savo sugebėjimus iškart didelei grupei žmonių ir gyvai, ir pasijaust nuostabiai, nes matau kaip žmonėms gražu. Pasijaust įvertinta ir pagirta, fucking awesome. Taip, mano pasirodymas buvo šūdas, nes tai nėra mano stiprioji sritis, plius prisidėjo negebėjimas atkartot repeticijos iš NJ crew pusės... ir dar buvo net dvi elfožkos iš warcrafto, kas aišku "labai viską gadina"... Bet žinai ką? Nieko tai negadina, nes cosplay turi būti fun. O tai reiškia, kad visi turi teisę cosplayint tai ką nori. Nors ir 20 elfožkų. Atsiprašau, kad buvo neįdomu žiūrėt į mane ant scenos, bet prašau nepasakoti, kad žinai, pagal ką ir kokiais tikslais žmonės darosi kostiumus, ir kas kam yra FUN Ir aš praleidau dieną su nuostabiais žmonėmis, kas man buvo a whole other level of awesome...
                          Pritariu sitai nuomonei, nes zmogus tegul dar tai kas jam patinka, taigi tie zmones nekalti kad yra daugiua ksotiumo is vieno source ar is kito ,gi nieks nesitaria davai darom visam nj kostiumus va is vieno game visi ,it just happens.
                          ir man pacia patinka craftint kazka didesnio gal ir ne tokio judraus, ypac po to kai gauni puiku feedbacka is aplinkiniu, ir feeling of achievement, man pacia visai tai susideda i fun.(atsiprasau uz netaisyklinga rasysena nes cia ne stiprioji mano sritis)

Comment

• Narya
                            Citizen Erased

• 2009 01 22
                            • 205

Šitoj vietoj matyt išsiskiria dvi skirtingos idėjos "fun žiūrovams" ir "fun dalyviams". Yra žmonių, kuriems didžioji dalis cosplay fun yra kostiumo planavime, proceso išmąstyme ir gamyboje. Žodžiu, making it work. Prisipažinsiu, ir aš iš tokių. Point is, jei žmogus padaro sudėtingą kostiumą, kuriame nepatogu ar sunku judėt, tai dar nereiškia, jog tas kostiumas darytas tik tam, kad laimėtų. Ir dar pabūsiu eretike ir pasakysiu, jog pats noras laimėt su kostiumu, į kurį sukišta daug pastangų, nėra savaime blogas. Tol kol jis ateina iš darbo prie kostiumo, o ne kostiumas iš noro laimėt. If that makes sense.
                            deviantArt
                            BLACKOUT

Comment

• Marynchan
                              Hatsune Miku <3

• 2010 06 13
                              • 70

O as visai pritarciau Squall nuomonei del kostiumu darymo... tikrai ne vienas yra pamirses apie ka yra cosplay ir galvodamas ka darytis sekanciam nowJapan gavloja apie tai, kas laimetu. O dabar kyla dar viena beda - dauguma stumia ant zmoniu, kuriems FUN yra SIUTI savo megstamiausio personazo kostiumus, kad tai yra PER PRASTA, "mainstream" ir panasiai. bet neduok dieve kas nors pasakys, kad jau pradeda atsibosti nuo galvos iki koju apsikarste sarvuociai ant kuriu pilna led lempuciu - ta zmogeli apmetys visokiais "kiekvienas daro tai, kas jiems patinka" xDD nu tai tada bukit malonus leiskit visiems daryti tai, kas jiems patinka, nepaisant to jeigu jis siuva tai, kas jums asmeniskai atrodo neidomu ^^
                              Paskutinis pakeitimas nuo Marynchan; 2013-09-22, 22:44.
                              ♪♫░▒▓♦►Uninstall◄♦▓▒░♫� � <3 http://www.youtube.com/user/UNINSTALL404 <3

Comment

• Dulcinea
                                the Changer of Ways

• 2011 08 03
                                • 112

Autorius Marynchan
                                O as visai pritarciau Squall nuomonei del kostiumu darymo... tikrai ne vienas yra pamirses apie ka yra cosplay ir galvodamas ka darytis sekanciam nowJapan gavloja apie tai, kas laimetu. O dabar kyla dar viena beda - dauguma stumia ant zmoniu, kuriems FUN yra SIUTI savo megstamiausio personazo kostiumus, kad tai yra PER PRASTA, "mainstream" ir panasiai. bet neduok dieve kas nors pasakys, kad jau pradeda atsibosti nuo galvos iki koju apsikarste sarvuociai ant kuriu pilna led lempuciu - ta zmogeli apmetys visokiais "kiekvienas daro tai, kas jiems patinka" xDD nu tai tada bukit malonus leiskit visiems daryti tai, kas jiems patinka, nepaisant to jeigu jis siuva tai, kas jums asmeniskai atrodo neidomu ^^
                                Mano asmenine nuomone, vienodai šlykštu stumti ant žmonių, kurie kostiumus siuvasi, ir ant žmonių, kurie naudoja kitas technikas kostiumų gamybai. Lygiai kaip yra šlykštu stumti, kad "per daug vocaloidų", ar "per daug elfožkų". Aš savo nuomonės laikausi ne tik tada, kai man tai patogu.
                                Paskutinis pakeitimas nuo Dulcinea; 2013-09-22, 23:14.

Comment

Working...