Ant manekeno (su rankom)
nowJapan 2012 Cosplay konkursų taisyklės
Collapse
X
-
-
Atsiprašau gal galit padėti? Panašiai prieš valandą nusipirkom bilietus maximoje. Sakėm į abi dienas. Sakė,kad turėjo tik į pirmą,į kurią,deja negalėsiu atvykti. Vis dėl to paėmiau. Kaina buvo 20 lt. Kaip manot,ar su šituo bilietu leistų į antrąją? sakė į antrą arba abi neparduoda.Comment
-
Atsiprašau gal galit padėti? Panašiai prieš valandą nusipirkom bilietus maximoje. Sakėm į abi dienas. Sakė,kad turėjo tik į pirmą,į kurią,deja negalėsiu atvykti. Vis dėl to paėmiau. Kaina buvo 20 lt. Kaip manot,ar su šituo bilietu leistų į antrąją? sakė į antrą arba abi neparduoda.👍 1Comment
-
Nieko sau skaičius O.o O aš maniau, kad tokių kaip aš, tempiančių iki paskutinės minutės, ne itin daug. Ech, jau dabar žinau, jog neturiu ko tikėtis, nes video ir nuotraukos man taip nepavyko išsiųsti - likus kelioms valandoms redaguojant video nustojo veikti pc (ir šiandien Windows visą dieną streikuoja):/. (Aplamai jausmas toks, jog šitas kostiumas užkeiktas - praeitais metais nesugebėjau jo baigti, nes iš pradžių sirgau, o vėliau dar ir sulūžo siuvimo mašina. Šiemet jau žinau, kad jį pabaigsiu, bet nukentėjusiųjų gretose atsidūrė kompiuteris.) Sorry for my random ranting.👍 1Comment
-
jau ir man įdomnu pasidarė kada bus pranešimai ar preėjom atrankas ar ne... kažkaip liūdna darosi negaunant žinių👍 2Comment
-
Heads up!
Jei jūsų registracija buvo patvirtinta ir negavot laiško apie nedalyvavimą šiais metais - sveikinu jūs patekot į pasirodymo programą!
Repeticija vyks rugpjūčio 15d. Kongresų rūmuose nuo 10val. Repeticija bus skirstoma blokais, kad nereikėtų visiems pilną dieną ten sėdėt. Renkamės 9:40 prie tarnybinio įėjimo, savanoriai jus pasitiks ir praves.
Visą smulkesnę info ir tvarkaraštį gausite asmeniškai el.paštu. Jei negausite laiško apie repeticijas iki 14d. 15h. rašykit į reg@nowjapan.lt arba man PM.
Turime ir staigmeną: specialiai Jums repeticijų metu bus organizuojamos kūrybinės dirbtuvės apie tai kaip perteikti savo personažą ir kaip elgtis scenoj. Kadangi pasirodymo metu bus vertinami ne tik kostiumai, bet ir artistiškumas, tai šios dirbtuvės bus jūsų slaptas ginklas scenoj! Dalyvavimas dirbtuvėse visiems solo, cosband ir vaidinimų dalyviam primygtinai pageidautinas.
Pridedu programoje dalyvaujančių Cosplay'erių sąrašą. Prašau išmokti savo kodus kaip "Tėve mūsų", nes pagal juos būsite kviečiami ant scenos ir galėsite orientuotis visuose pasirodymo tvarkaraščiuose. Jei rasit netikslumų - rašykit! Sėkmės visiems!
Shimasho dienos pasirodymo tvarkaraštis už poros dienų.
Kodai:
M - Meistrai
A - Solo Anime/Manga
G - Solo Game
N - Solo ne-JP
D - Šokis
C - Cosband
V - Vaidinimas
O - Originalus personažas
S - Ne-konkurso kategorija
Spoileris:
A01 Akade
A02 Kamui Ryou
A03 Yomi_yomi
A04 klau
A05 Murder Princess
A06 Moni
A07 Sanahi
A08 Hina
C01 Kuroshitsuji
C02 Alice Nyan^^
C03 Black&White
C04 F.A.P.
C05 Keep Out
C06 Blackout
C07 Статный Рис (Stately Rice)
C08 Diva-de-kara
C09 Pasimeteliai
C10 Hikikomori
C11 Souless Ones
C12 Furi Kuri
N01 Nikky
N02 Gupijazaurė
N03 Plenodevida
N04 Ichigo
S01 Soshite
S02 Espada
S03 GiD
S04 Ami
S05 Misaki-kun
S06 HinataCat
O01 nuney
O02 Yukina
O03 Seta
D01 SeoulMates
D02 Double V
D03 Kamilax4
D04 Keion
D05 Bii3
D06 Delicious
D07 B'Sweet
D08 Insanity
D09 DNA
V01 Daupe
V02 Ketchup team
G01 SahahiroSull
G02 Mobili-Kyo
G03 Renata
G04 Xcero
G05 Solly
G06 Yume
G07 ChubbyBunny
G08 Princess Zelda
G09 zhmogeliukas
G10 Beni
G11 Futari
G12 Grey
G13 Dowy
G14 herrzuk
G15 Ningyo
G16 Link
M01 Rhainė
M02 Vampire Kitteh
M03 Yukina
M04 AgoCos
M05 Cusu
M06 Squall
M07 NeXuS
M08 Iori
M09 Agi
M10 Felicia
M11 Semashke
M12 Mancoin
M13 Cere
M14 Dulcinea
M15 Ningyo
M16 BAN
M17 Narya
M18 Lee Tao
M19 Heccu
M20 Kitty-x
M21 Andosmir
👍 11Comment
-
Oho, ne gi aš sulaukiau šios akimirkos, kai paskelbė dalyvių sąrašą? Nes aš jau paranojiškai nuo 21 valandos kas 15 minučių tikrinu paštą, fb, az for updates, laukiau stebūklo.. ir ha, sulaukiau
Visus praėjusius atranką sveikinu! Susitiksim.. Jau šį savaigalį! O savaitgalis jau ne už kalnų, tai einu toliau pilna laimės daryti savo kostiumą, kol dar naktys ilgos.👍 2Comment
Comment