nowJapan 2012 Cosplay konkursų taisyklės

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Wishmaster
    KOI team founder

• 2008 07 18
    • 411

Nemokamai praeis žmonės, laimėje pirmas vietas cosplay solo konkursuose. Su jais susisieksime iki šios savaitės pabaigos
    Of all the things I've lost - I miss my mind the most
    All bannanas in the world - unite!!!

Comment

• Squalleh
      .MØNSOON.

• 2009 01 12
      • 1892

Tik cosplay? /:

Comment

• Pikachuuu
        Naujokas
        • 2012 07 13
        • 2

Durnas klausymas..bet kur ta registracija? .___.

Comment

• Akade
          Rimtas forumo narys

• 2008 12 30
          • 165

Nueik i page www.nowjapan.lt ir ten bus skiltis registracija.

Comment

• zhmogeliukas
            Super mega ultra rašytojas

• 2007 03 21
            • 722

Sveiki, tai registruotis galima iki rugpjūčio 7d, taip?
            Problemėmė yra, kad norėdama kokybiškesnio soundtrack, turiu palaukti,kol man visienas žmogus sujungs jį profesionaliau,nei tai padaryčiau pati. Jei nespėčiau iki to laiko,galiu atsiųsti demo versiją, o kartu su repeticijos video po to atsiųsti atnaujintą?

Comment

• Lieptas
              Naujokas

• 2011 08 11
              • 17

Autorius zhmogeliukas
              Sveiki, tai registruotis galima iki rugpjūčio 7d, taip?
              Problemėmė yra, kad norėdama kokybiškesnio soundtrack, turiu palaukti,kol man visienas žmogus sujungs jį profesionaliau,nei tai padaryčiau pati. Jei nespėčiau iki to laiko,galiu atsiųsti demo versiją, o kartu su repeticijos video po to atsiųsti atnaujintą?
              Taip registracijos iki 08.07, o repeticijų įrašai ir kostiumo nuotrauka iki 08.10. Tada registruokis su demo versija ir prie pastabų parašyk, kad kokybiškesnį įrašą dar atsiųsi su repeticijom.

Comment

• Dulcinea
                the Changer of Ways

• 2011 08 03
                • 112

Sveiki, būtų labai gerai, jei kas iš organizatorių atsakytų, ar nebus problemų dėl tokio dalyko:

Atvyksiu į repeticiją 19d. 7:30, tačiau mano pasirodyme dalyvaus dar du žmonės (ne cosband, tiesiog solo pasirodymas, kur pora žmonių pamojuos vėliavomis - tai ne kartą matyta NowJapan'e), taigi norint parepetuoti, man būtinai reikia jų, ar jie gali ateiti anksti ryte kartu su manimi?

Comment

• Squalleh
                  .MØNSOON.

• 2009 01 12
                  • 1892

Dulcinea, na jeigu yra galimybė jiems ateiti, tai manau reikėtų, kadangi čia jau bus paskutinė repeticija. Pažiūrėsit kas kur stovės, kaip mojos ir t.t.

Comment

• Dulcinea
                    the Changer of Ways

• 2011 08 03
                    • 112

Aš tai suprantu, kad reikėtų, ir aišku yra galimybė, klausiu tik ar nebus problema, kad jie nėra dalyviai, nes jie atskirai tai neprisiregistravę

Comment

• Lieptas
                      Naujokas

• 2011 08 11
                      • 17

Autorius Dulcinea
                      Sveiki, būtų labai gerai, jei kas iš organizatorių atsakytų, ar nebus problemų dėl tokio dalyko:

Atvyksiu į repeticiją 19d. 7:30, tačiau mano pasirodyme dalyvaus dar du žmonės (ne cosband, tiesiog solo pasirodymas, kur pora žmonių pamojuos vėliavomis - tai ne kartą matyta NowJapan'e), taigi norint parepetuoti, man būtinai reikia jų, ar jie gali ateiti anksti ryte kartu su manimi?
                      Iš pernai metų buvo nusiskundimų, kad per solo pasirodymą buvo "asistentų". Solo yra solo. Jei reikės asistentų, bus stage ninjas ir jie galės pamosuot vėliavom, taip kaip pageidausit. Jei tie asistentai turi būt specifiškai apsirengę, tuomet registruokitės į cosband.

Dėl repeticijų grafikų susisieksim su kiekvienu asmeniškai ir parašysim repeticijų laikus. Jei nori anksčiau parepetuot parašyk man asmeninę žinutę su savo registracijos slapyvardžiu ir kategorija, kad pasižymėčiau pastabose. Tiek.

Comment

• Lieptas
                        Naujokas

• 2011 08 11
                        • 17

Gavom pastabų, kad besiregistruojant susiduriama su problema kai registracija "pakimba". Taip vyksta arba dėl failo formato arba dėl jo apimties. Kol kas problemų kyla su wav. formatu. Jei galit konvertuokit į mp3. Jei tai nepadeda, arba negalite labiau sumažinti failo apimčių, siųskite registraciją asmeniškai į reg@nowjapan.lt.

Ir jei nesunku, prašau padarykite garso takeliam Fade out, sutaupysit laiko ir sau ir mums. Ačiū!

Comment

• Dulcinea
                          the Changer of Ways

• 2011 08 03
                          • 112

Tai koks skirtumas, nindzės ar savi - kurie jau išmokyti sinchroniško pasirodymo? Nemanau, kad nindzės per pusvalanduką išmoks - o ir kam to reikia..? Kas per nusiskundimai - kam gi tai gali trukdyti? Aš galiu juos aprengti kaip nindzes, čia ne problema. Cosband'as man tikrai netinka, aš į meistrus, duh.
                          Paskutinis pakeitimas nuo Dulcinea; 2012-08-06, 14:59.

Comment

• Squalleh
                            .MØNSOON.

• 2009 01 12
                            • 1892

Kas per nusiskundimai - kam gi tai gali trukdyti?
                            Nes 80%-90% bus ant scenos vieni. Dėl to jie šiaip turi teisę galvoti kad tu, turint padejejus, turi daugiau šansų laimėti, nes pas tave bus geresnis (?) pasirodymas.
                            Šiaip sutinku ir su tavim, ir suprantu organizatorius - pats turiu tokia pat problemą. Nemanau tik kad ji bus išspręsta šįkart. Tad arba nindzės, arba cosband dėja.

Comment

• Dulcinea
                              the Changer of Ways

• 2011 08 03
                              • 112

Kažkokia keista logika, tai gal 80% bus ir be LED'ų kostiumuose, tai gal aš, su LED'ais, turėsiu didesnį šansą laimėti? Kažkas tokio vat... Jei oficialiai paskelbtų, visų pirma, pradžioje, kad NEGALIMA savo asistentų - tai būtų geriau šiek tiek. Arba vat paskelbtų, kad jei norima savų asistentų, tai turi atitikt dresskodą ir praeit atranką - dalyvaut repeticijoje. Kokios gi bėdos? Kodėl mano pasirodymas turi būt less epic, nes KITI taip NORI? Aš tik noriu kelt Lietuvos cosplay lygį, ir man nelabai priimtina to settle down for less... Ir cosban'das nu čia niekaip ne išeitis

Comment

• Airiz
                                מיד

• 2004 01 09
                                • 1656

Autorius Lieptas
                                Iš pernai metų buvo nusiskundimų, kad per solo pasirodymą buvo "asistentų". Solo yra solo. Jei reikės asistentų, bus stage ninjas ir jie galės pamosuot vėliavom, taip kaip pageidausit. Jei tie asistentai turi būt specifiškai apsirengę, tuomet registruokitės į cosband.

Dėl repeticijų grafikų susisieksim su kiekvienu asmeniškai ir parašysim repeticijų laikus. Jei nori anksčiau parepetuot parašyk man asmeninę žinutę su savo registracijos slapyvardžiu ir kategorija, kad pasižymėčiau pastabose. Tiek.
                                Šiaip tarkime SOLO atlikėjai turi šokėjų grupes - nuo jų turėjimo atlikėjas nepradeda vadinti savęs Grupe. Šis atvejis analogiškas, tai tik grupė palaikančių žmonių, kurie nieko nekosplejina, mean tai ne Cosband'as.
                                Jei Solo pasirodymuose kažkam kyla pavydas dėl palaikymo grupės, tai kosbandose galima "verkti" kad kažkieno grupė apsirengusi gražiau/gėriau. O tai faktiškai DEAD END. Kaip nepasisuksi - vis blogai. Todėl organizavimas turi būti lankstus. Per 30 min. nieko normaliai neišmoksi.

Comment

Working...