Nemokamai praeis žmonės, laimėje pirmas vietas cosplay solo konkursuose. Su jais susisieksime iki šios savaitės pabaigos
nowJapan 2012 Cosplay konkursų taisyklės
Collapse
X
-
-
-
Sveiki, tai registruotis galima iki rugpjūčio 7d, taip?
Problemėmė yra, kad norėdama kokybiškesnio soundtrack, turiu palaukti,kol man visienas žmogus sujungs jį profesionaliau,nei tai padaryčiau pati. Jei nespėčiau iki to laiko,galiu atsiųsti demo versiją, o kartu su repeticijos video po to atsiųsti atnaujintą?Comment
-
Sveiki, tai registruotis galima iki rugpjūčio 7d, taip?
Problemėmė yra, kad norėdama kokybiškesnio soundtrack, turiu palaukti,kol man visienas žmogus sujungs jį profesionaliau,nei tai padaryčiau pati. Jei nespėčiau iki to laiko,galiu atsiųsti demo versiją, o kartu su repeticijos video po to atsiųsti atnaujintą?👍 2Comment
-
Sveiki, būtų labai gerai, jei kas iš organizatorių atsakytų, ar nebus problemų dėl tokio dalyko:
Atvyksiu į repeticiją 19d. 7:30, tačiau mano pasirodyme dalyvaus dar du žmonės (ne cosband, tiesiog solo pasirodymas, kur pora žmonių pamojuos vėliavomis - tai ne kartą matyta NowJapan'e), taigi norint parepetuoti, man būtinai reikia jų, ar jie gali ateiti anksti ryte kartu su manimi?👍 1Comment
-
Sveiki, būtų labai gerai, jei kas iš organizatorių atsakytų, ar nebus problemų dėl tokio dalyko:
Atvyksiu į repeticiją 19d. 7:30, tačiau mano pasirodyme dalyvaus dar du žmonės (ne cosband, tiesiog solo pasirodymas, kur pora žmonių pamojuos vėliavomis - tai ne kartą matyta NowJapan'e), taigi norint parepetuoti, man būtinai reikia jų, ar jie gali ateiti anksti ryte kartu su manimi?
Dėl repeticijų grafikų susisieksim su kiekvienu asmeniškai ir parašysim repeticijų laikus. Jei nori anksčiau parepetuot parašyk man asmeninę žinutę su savo registracijos slapyvardžiu ir kategorija, kad pasižymėčiau pastabose. Tiek.Comment
-
Gavom pastabų, kad besiregistruojant susiduriama su problema kai registracija "pakimba". Taip vyksta arba dėl failo formato arba dėl jo apimties. Kol kas problemų kyla su wav. formatu. Jei galit konvertuokit į mp3. Jei tai nepadeda, arba negalite labiau sumažinti failo apimčių, siųskite registraciją asmeniškai į reg@nowjapan.lt.
Ir jei nesunku, prašau padarykite garso takeliam Fade out, sutaupysit laiko ir sau ir mums. Ačiū!Comment
-
Tai koks skirtumas, nindzės ar savi - kurie jau išmokyti sinchroniško pasirodymo? Nemanau, kad nindzės per pusvalanduką išmoks - o ir kam to reikia..? Kas per nusiskundimai - kam gi tai gali trukdyti? Aš galiu juos aprengti kaip nindzes, čia ne problema. Cosband'as man tikrai netinka, aš į meistrus, duh.Paskutinis pakeitimas nuo Dulcinea; 2012-08-06, 14:59.Comment
-
Kas per nusiskundimai - kam gi tai gali trukdyti?
Šiaip sutinku ir su tavim, ir suprantu organizatorius - pats turiu tokia pat problemą. Nemanau tik kad ji bus išspręsta šįkart. Tad arba nindzės, arba cosband dėja.👍 1Comment
-
Kažkokia keista logika, tai gal 80% bus ir be LED'ų kostiumuose, tai gal aš, su LED'ais, turėsiu didesnį šansą laimėti? Kažkas tokio vat... Jei oficialiai paskelbtų, visų pirma, pradžioje, kad NEGALIMA savo asistentų - tai būtų geriau šiek tiek. Arba vat paskelbtų, kad jei norima savų asistentų, tai turi atitikt dresskodą ir praeit atranką - dalyvaut repeticijoje. Kokios gi bėdos? Kodėl mano pasirodymas turi būt less epic, nes KITI taip NORI? Aš tik noriu kelt Lietuvos cosplay lygį, ir man nelabai priimtina to settle down for less... Ir cosban'das nu čia niekaip ne išeitisComment
-
Iš pernai metų buvo nusiskundimų, kad per solo pasirodymą buvo "asistentų". Solo yra solo. Jei reikės asistentų, bus stage ninjas ir jie galės pamosuot vėliavom, taip kaip pageidausit. Jei tie asistentai turi būt specifiškai apsirengę, tuomet registruokitės į cosband.
Dėl repeticijų grafikų susisieksim su kiekvienu asmeniškai ir parašysim repeticijų laikus. Jei nori anksčiau parepetuot parašyk man asmeninę žinutę su savo registracijos slapyvardžiu ir kategorija, kad pasižymėčiau pastabose. Tiek.
Jei Solo pasirodymuose kažkam kyla pavydas dėl palaikymo grupės, tai kosbandose galima "verkti" kad kažkieno grupė apsirengusi gražiau/gėriau. O tai faktiškai DEAD END. Kaip nepasisuksi - vis blogai. Todėl organizavimas turi būti lankstus. Per 30 min. nieko normaliai neišmoksi.👍 5Comment
Comment