Jeigu iki to laiko man padarys LSP, garantuojantį nuolaidas transportui į Vilnių, ir rasiu su kuo eiti, galbūt pasirodysiu
nowJapan 2011 Afterparty: NIJIKAI
Collapse
X
-
O jei į temą. Tai aš planuoju negrįžt savaitgalį namo, tad gal ir užsuksiu jei noro atsiras.👍 1Comment
-
Pirmakursė, o tą pažymą ir aš turiu išsiėmus. Maniau tik kad Kauno ribose ta pažyma galioja, pasirodo ir plačiau, tai fainai. Kita vertus, NIJIKAI jaučiu pasuosiu. Paskaitos visgi pirmadienį, negaliu siaust o po to paskaitoj miegoti, studentiška animščikės garbė neleidžia...Comment
-
Ah, gerai, kad neišmetu apyrankių~ whoopie~ ^^an empowered and informed member of society.
http://freebrainwash.deviantart.com/Comment
-
-
-
Na aš iš tikro galvojau, kad jūs turit kažkokį listą preliminariai karaoke dainų ir ten visas veiksmas daugiau "party like" prie alaus belekaip dainuojant vykti turėtu, o ne seriously kaip NJ vykdavo, nes tam rimtai pasiruošti (ir jums subtitrus paruošti) pernelyg mažai laiko ko gero...Comment
-
Šiek tiek informacijos apie afterį:
Afterparčio metu:- vėl bus rengiamas geriausio, gražiausio, skaniausio Bento konkursas. Atsineškit savo kūrybos Bento ir kompetentinga teisėjų komisija išrinks tris geriausius. Pagrindinis prizas įsteigiamas Shimai Sushi & Wine restorano.
- apart kitų gėrimų galima bus paragauti ir šiuos:
Mario pienas su sausainių
Kamikaze (kamehame) banga (4 shotai)
Russian Engine (4 shotai) - boulingo takelis vienai valandai kainos 25 Lt + 1 Lt batelių nuoma
- kaip Egura ir pasakė - visas karaoke veiksmas bus "Party Like" - išrinkai iš sąrašo ir dainuoji. Bet jei norite dainuoti kažką ypatingo - rašykite man į wishmaster@koi.lt
👍 1Comment
- vėl bus rengiamas geriausio, gražiausio, skaniausio Bento konkursas. Atsineškit savo kūrybos Bento ir kompetentinga teisėjų komisija išrinks tris geriausius. Pagrindinis prizas įsteigiamas Shimai Sushi & Wine restorano.
-
👍 1Comment
-
Comment