nowJapan 2011 atsiliepimai

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • kaguya
    Narys

    • 2009 08 26
    • 31

    #76
    pataisa:
    http://www.youtube.com/user/xixatushka69?feature=mhee
    Baka

    Comment

    • Egura
      Super mega ultra rašytojas


      • 2007 05 17
      • 684

      #77
      Prisiruošiau ir aš parašyti šiokį tokį atsiliepimą, o gal daugiau įspūdžius, nes šiemet objektyviai renginio vertinti negaliu, kadangi didžiausią laiko dalį praleidau prie BJD parodos.

      Pirmiausiai didelis dėkui Koi už pretekstą pirmą kartą susitikti Lietuvos BJD kolekcionieriams, smagu buvo visus pamatyti, susipažinti, užmegzti ryšį. Ačiū jums visiems už dalyvavimą. Džiugu, kad mūsų lėlėmis susidomėjo ir gerbiamas Vilniaus miesto meras A. Zuokas, turėjau galimybę nors ir trumpai, bet įdomiai su juo apie jas pasišnekėti. Labai malonu, kad buvo žmonių besidominčių BJD. Linkėjimai linksmoms merginoms su dredais, kurios mūsų stendą aplankė po kelis kartus abi dienas, bei mažutei šviesiaplaukei mergytei, kuri nuo BJD negalėjo atplėšti akių Parodos foto BJD gijoje čia.

      Didelis dėkui berniukui pribėgusiam man pagelbėti slydimo nuo laiptų metu, kuriam aš beatsidėkodama su savo kanzašiais vos neišbadžiau akių ^^' Ačiū bithuthei, Aušrai, Hangouto vyriokams, pagelbėjusiems su kostiumo "padelkais", daiktų panešimu, plaukų pašukavimu XD Didelis dėkui Bagy už moralinę pagalbą ir ranką pasirodymo metu, kai man to labai reikėjo. Po įvykio ant laiptų labai stresavau, kad nepaklyptų kojos ant scenos, tačiau draugės ranka nuėmė visą stresą, ačiū Tau, Edita.

      Gaila, kad nemačiau daugybės cosplay pasirodymų, dalyvavau tik pirmoje dalyje, būtų smagu pamatyti visų dalyvių filmuotus pasirodymus. Didelis ačiū Giedriui ir jo komandai už tokį reginį akims, Giedriau, turi auksines rankas, labai džiaugiuosi, kad būtent šis žmogus atstovaus Lietuvą eurocosplėjuje, kiek teko matyti pernykštes nuotraukas, kosplėjeriai ten susirenka itin aukšto lygio, tačiau mes jiems manau nenusileisime, laikysiu kumščius.
      Na, o kad nelaimėtos visos pirmos vietos NJ, manau tikrai neverta nusiminti, šiaip ar taip best of the best laimėti manau geriausias jausmas. Tiesa pasakius pamačius pirmą kartą per repeticiją tą master kategorijoje laimėjusį katinėlį, draugei sakiau, gaila, kad turbūt tobulai perteikti paprastesni personažai nebus pastebėti... prisikarksėjau taip sakant XD Buvo daugybe puikių kostiumų, kuriuos visus išvardinti būtų pernelyg sunku. Kaip ir daugelis minėjo sceną labai pagyvino nindzės, pagarba.

      Ko man labiausiai trūko šiais metais, tai karaokės bei kitų panašių konkursėlių, kurių būdavo ankstesniuose NJ renginiuose, taipogi praeitų metų programos sprendimas šiek tiek pamaišyti mimasho ir shimasho dienas man labiau patiko.

      Nors ir registravausi į nekonkursinę dalį, kosplėjindama iš idėjos, nenorėdama kartais nelabai malonios konkurencijos bei pretenduoti į pagrindines nominacijas, tačiau visgi nelikau nepastebėta. Ačiū Koi už simpatiją, YES!!!, pagaliau buvau jūsų įvertinta!!! XD Kita laimėta nepatogioji nominacija, dėl čia išsakytų kai kurių komentarų, mane verčia jaustis itin nepatogiai, Aš sutinku, kad na ne mano tas nepatogiausias kostiumas buvo, čia vienareikšmiškai nominaciją teikčiau brolių latvių Gundamui, kuris be pašalinės pagalbos nepadarydavo beveik nieko, tačiau c'mon people mano okobo geta tikrai nėra "patogios vasarinės šlepėtės" ir klausimas ar patogesnės už kažkieno ten baisiai nepasitenkinusio batus. Šiaip ar taip, ačiū Daupe už gražią iniciatyvą.

      Nors ir fotografavau nedaug, tačiau pasidalinsiu bent keletu kadru, kuriuos spėjau užfiksuoti:

      Spoileris:

      Comment

      • skystalker
        who?

        • 2010 10 08
        • 34

        #78
        Autorius Futari
        - ne tai, kad man tuo metu vis dar rūpėjo, bet ačiū už laiptelius, kurių visgi neatnešėte. O dar prieš pasirodymą tikslinosi, ar reikia. Aišku, reikėjo. Bet ką padarysi. Smagu kad neužilgo po manęs ėję broliukai latviai buvo deramai aptarnauti, kaip svečiams ir priklauso. O Futarė - juk čia tik Futarė. Apsieis.
        Tai va iš kur tie laipteliai!;D juos pastate per mano pasirodymą ir po to buvo kiek pasimetę, kai jie liko nepanaudoti (ėjau po tavęs).. Matyt susipainiojo visą dieną naudodami savo pažangias ninzių technikas ir besiteleportuodami laike bei erdvėje..

        Comment

        • Futari
          AZ rėmėjas



          • 2007 01 07
          • 1094

          #79
          Ne nu, bet mane tai galima vadinti tiesiog sėkmės karaliene... niekam nieko nesuklydo, o vat man suklydo. Ech. Na, ką jau padarysi, tau reikėjo išnaudot juos pasitaikius tokiai progai

          Comment

          • Squalleh
            .MØNSOON.



            • 2009 01 12
            • 1892

            #80
            ir Semashkes triušis (or whatever it is) iš Final Fantasy
            Visa Ivalice'o Moogle rasė nori su tavim labai rimtai pasišnekėt.
            Ir wtf su :" Semashkes šuo Moogle iš Final Fantasy"?????? I don't even have a dog.
            To irgi nesupratau. Ten gi Maka buvo O_o

            ~

            Hokay. Reikia ir man surašyti nuomonę, įspudžius, kritiką, patarimus ir apskritai pamastymus.
            Taigi post'as nuo non-cosplayer'io, žiuri komisijos nario ir žmogaus, žinančio kas yra nepatogūs kostiumai.

            ~Prologue: Kadangi labai norėjau spėti renginiui pabaigti TBJT, tai daug teko dirbt ir mažai miegot. Tai kai pamačiau jog fiziškai nespėju, nusprendžiau atidėti šį dalyką iki nowJapan afterparty. Tad dar karta atsiprašau tų, kas su viltim klausinėjo ir laukė jo renginyje.
            Tiek to. Tai žodžiu dėl to nusprendžiau pagaliau pamiegoti paskutine naktį prieš renginį ir važiuoti ne ryte, o diena.

            ~Day I: SHIMASHŌ: Atvariau maždaug prieš pora valandų iki uždarymo, tad sunku kažka sakyti apie veiklą ir jos ivairovę. Kol pasisveikinau su visais seniai matytais (ir išvis nematytais), tas laikas beveik ir prabėgo. Atsimenu tik kad daug laiko dar praleidžiau prie konsolių ir labai norėčiau padėkoti tam žmogui, kuris atsinešė PS2 su 2 DualShock kontroleriais ir Tekken 5. Ačiū tau už mano gerai praleistą laiką :3 Gaila tik kad man atsisėdus jau po pusvalandžio nebuvo su kuo žaisti /: Bet vėl gi pagelbėjo KOI savanoris. Пасиб, классно поиграли ;D
            Taipogi buvau 2 paskaitose: apie lankininkus ir arbatos ceremoniją.

            Lankininkų klubas: šiaip visai idomi veikla ten pas juos. Didžiausias minusas buvo tame, kad paduota informacija buvo labai neprofesionaliai ir neidomiai. Po tokios lekcijos nesinori įstoti į klubą ir pradėti mokintis, ne. Po tokios lekcijos norisi kuo greičiau išeiti iš salės. Nemanau kad tai buvo lankininkų klubo norimas rezultatas.

            Arbatos ceremonija: buvo irgi lėta, bet čia jau nieko nepasakysi, kadangi taip ir turi būti. Bet po žiauriai flegmatiško lankininkų pristatymo negalėjau būti labai tolerantiškas. Nors arbatos ir užsinorėjau paskui. Labai >.<

            Po dienos pabaigos nuejom su Shurpik'u (спасибо ещё раз что принял. Очень выручил~) nusipirkt vakarienės ir pratęsem žaidimų turnyrą namie~
            Bendrai paėmus, kaip Cere ir sakė - pirma diena buvo labiau skirta susitikimams, plepalams ir relax'ui. Bet tiems, kas atėjo pirma karta tikrai turėjo būti nuobodoka.

            ~Day II: MIMASHŌ: The big fish. Viena iš pagrindinių priežasčių, dėl kurios, galima sakyt grįžau namo atostogoms.
            Dar neapsisprendžiau, ar šių metų festivalis yra kokybiškesnis už praeitą, taigi tiesiog sudeliosiu viską kaip yra.
            Atvariau į antrą dieną 8:43 ryto, nes prašė atvykti anksčiau (+ reikėjo padėti .yu-yu su šukuosena). Ir sutiko mane didele minia cosplayer'ių prie durų. Pažiūrėję į laikrodį supratau, jog repeticiją turėjo jau prasidėti ir vis negalėjau suprast kodėl visi stovėjo lauke. Kai įejau vidun, buvo pasakyta, jog dėl to, kad miesto centras buvo uždarytas kažkokiam marafonui, smarkiai pavėlavo žmogus su sarašais, kurie reikalingi buvo sedėjusiems prie iejimo. Anyway, nuo to kaip supratau ir prasidėjo visa makalynė. Kažkas gavo proga repetuot, kažkas ne, rubinės užpildytos nervingų dalyvių, ir visur kažkaip jautėsi baisi įtampa - žodžiu chaosas.
            Kai viskas jau artėjo ilgai laukto atsidarymo, užėmiau savo vietą. Vedėjai kaip visada puikiausiai daro savo darbą - linksmai ir aiškiai, ne be klaidų ir sutrikimų bet šįkart beveik be rimtų. Beje, labai nustebau kaip meistriškai idėjot ta video apie incidentus, įskaitant ta faktą, jog logotipo versija jame buvo šiek kitokia. Netgi aš nepastebėjau iš pirmo. Reikalingą efektą manau gavot (;
            Po to jau prasidėjo pasirodymai. Na sakyti kad patiko = nieko nepasakyti. Šiais metais iš tiesų buvo daug kokybiškų kostiumų ir pasirodymų, nors buvo ir "niuansų". Bet pradėkim nuo gerų:

            *Warhammer 40.000 cosband'as buvo ispudingas, pasirodymas turėjo nevaikišką mastelį ir puikiai jį perdave žiūrovams, nors solo pasirodymai buvo šiek tiek nuobodūs. Bet aišku, turint omeny kostiumus ir jų dydžius bei svorį, kažko ypatingo apart jų scenoj parodyti nu tiesiog fiziškai neimanoma.
            *Pirate Lolita. By the Gods, vienas iš geriausių ir mėgstamiausių pasirodymų. Dinamika, muzika, kostiumas, triukas su kedė, elgesys, trukmė ir apskritai bendras pristatymas - viskas verta aukščiausio balo. Puikiausias pavyzdys to, kaip reikia pristatyti savo veikėją.
            *JinHwa. Tiesiai-šviesiai - gavau tai, ko laukiau. Praeitais metais pasirodymas nelabai paliko įspudžio, nes pasirodė per daug farso, kuris nebuvo išvis reikalingas. Šiais gi metais, ponios ir ponai, gavome tikrąjį šou. Kaitaliojančia muzika, persirengimas, garso efektai, stilius ir trukmė - subalansuota viskas taip, kad kiek nežiūrėtum, pasirodymas tiesiog nepabosta. Peržiūrėjau jį per generalinė repeticiją, peržiūrėjau konkurso metu ir galiu drąsiai sakyti, jog peržiūrėčiau dar ir ne viena karta. Bravo!
            *DAUPE. Linksmas, kūrybingas išėjimas. Kartais buvo sunkoka išgirsti dialogus (aplodismentų kaltė) bet šiaip daugmaž viskas ir taip suprantama. Vaidyba ir visa mimika puiki (jeigu ne geriausia), bet minusas pasilieka tas pats nuo praeitų metų - per ilgai viskas.
            *Harry Potter, Warcraft, Legacy of Kain: Soul Reaver. Aprašau visus kartu, nes visi lygiai ispudingi. Dekoracijų elementai padeda įsijausti į pasirodymą. Atskirai norėčiau paminėti Raziel - maloniausia staigmena iš visų kostiumų. Niekad nesitikėjau kad kažkas atsimins šita žaidimą ir padarys tokia gera mano mėgstamiausių vaikystės veikėjų prezentaciją. Lenkiu galvą.
            *Edea Kramer. Su ypatingu skeptiškumu vertinau Final Fantasy veikėjų adaptacijas kadangi esu labai didelis serijalo megėjas ir likau maloniai nustebintas šiuo pasirodymu. Šiaip FF cosplay tai retas fruktas mūsų festivaliuose, o apie gerą FF cosplay tikriausiai rašoma tik Raudonoje Cosplay Pasirodymų Knygoje. Taigi štai šitas yra vienas iš tų retų perlų. Muzikos pasirinkimas buvo akivaizdus, bet visa kita paliko tik geriausius ispudžius. Kaip iš naujo peržaidžiau FFVIII. Ačiū.
            *Crafts Moogle. Kai Semashke pasakė kad darys Moogle kostiumą, aš, švelniai taip sakant, nustebau. I mean, look at them. Kaip imanoma išlaikyti visa šarmą ir proporcijas, kad galima būtų atpažinti ta mielą FF mascot'ą? Po renginio sakau - jei sugalvosi daryti ir kitus FF simbolius, you have my fanboy blessing.
            P.S. gaila tik neišgirdau "kupo" garso /:
            *Esther Blanchett. Sakiau prieš renginį, sakiau renginyje ir sakysiu po renginio - kostiumas nuostabus ir asmeniškai man patinka labiau už praeitų metų Euphemia, kadangi šitas daug ryškesnis ir idomesnis. Ko trūko? Stipraus pasirodymo, kur Euphemia aišku lenkia vos ne dvigubai.

            .. taigi, visus vistiek neaprašysiu, per daug gerų ir epinių kostiumų buvo šiais metais, taip. Ai va, dar.

            Jeigu aš dar karta pamatyčiau Vocaloid'ų cosband'o narės ant scenos, nusišaučiau. Merginos, negalima daryti TIEK DAUG VIENODŲ PASIRODYMŲ. Ypač kai jie nėra aukščiausios klasės, bei repetuoti ir pademonstruoti ant tiek, kad būtų galima uždaryti akis ant veikėjų nepanašumo ir kitus aspektus. Kita karta pasistenkit suprasti, jog kiekis =/= kokybė.

            Atėjusi po pirmo pasirodymo bloko pertrauka buvo like God sent. Norėjosi valgyti. Labai. Atsiminiau, jog į nJ teritoriją maisto atsinešti negalima, o ir parduodamieji suši kainuoja vos ne dvigubai brangiau, tai nusprendem su D1e ir kurobi nueit į piceriją. Long story short - grįžus prie įejimo, mane aišku neileido tai sedėjau kaip idiotas ir valgiau picą lauke. Was worth it anyway. Pasibaigus paprastiems pasirodymams, prasidėjo meistrų išėjimai, kur kažkodėl buvau tikras, jog visiems rašysiu aukščiausią balą. Labai nustebino išties nekokybiškų ir vos ne žemesnio lygio nei paprastų pasirodymų kiekis. Pasidarė idomu, kas įleido ta vaikinuką iš BlazBlue į scena su tuo manga/Twilight skaitymu? Ne, kostiumas geras, taip, bet čia (kaip ir visame festivalyje) buvo vertinamas pasirodymas o ne kostiumas. Žodžiu likau nesupratęs. Taipogi matau daug neapykantos link Cheshire Cat. Na taip, sutiksiu, jog pirmos vietos meistruose jis kaip ir nelabai vertas. BET, pasirodymas pas jį visai neblogas.
            Aišku dabar kai sužinojau, jog Latviai dalyvavo su savo pasirodymais iš savo cosplay ir vėl čia nominacijų užemė, tai kažkaip tikrai nemalonu, ypač atsimenant jų elgesį ir komentarus link musiškių per nJ ir "argumentus" per jų cosplay, kai nedave niekam iš mūsų cosplayer'ių pirmos vietos. Taigi tai, ką Airiz pasakė apie plonus diplomatinius santykius - pliusuoju.
            Na aišku kai kurie planai mirė kartu su antros dienos pabaiga, kadangi beveik 3-jų valandų vėlavimas tai jums ne juokai. Nors viskas ir buvo paaiškinta, bet vistiek nemalonus add-on visai dienai.
            Nominacijos ir prizininkai buvo paskelbti labai skubiai, ir tai matėsi, AMV praleido. Girdėjau kažka apie tinklapio paskelbimą, bet nieko konkretaus. Tikriausiai lauksim pačių organizatorių post'o. O šeip visa diena taip ir baigėsi, (už antra nakvynę skolingas psychotoxic~) kita dieną pagavau autobusą ir grįžau namo arčiau vakaro.

            ~Epilogue: sunku pasakyti, ar likau labai patenkintas renginiu, ar tiesiog patenkintas. Vis gi šiais metais gavau šansą pažiūrėti į renginį iš kito rakurso, už ką labai dėkingas Wishmaster'iui kuris man ir pasiūlė ta galimybę. Stengiausi vertint maksimaliai sažiningai.
            Kas man asmeniškai nepatiko, kad nebuvo kriterijos, pagal kuria reikėtų vertinti pati kostiumą - ant kiek gerai jis padarytas, ant kiek gerai jis atrodo bei žiurisi ir sutampa su išsirinktu veikėju. Buvo tik pažimys už artistizmą ir cosplayer'io panašumą į veikėją. Šiaip galima ta kostiumo vertinimą priskirti prie panašumo, bet vistiek, tarkim, išeina Vokaloidai - kostiumai geri, o panašumas žemiau viduries. Ir atvirkščiai. Kaip tada?
            Taipogi.. po to kai pasibaigė pasirodymai, ir balsavimo lapeliai buvo paimti rezultatų apskaičiavimui, susidarė toks įspūdis, jog yra dar viena komisija, apie kuria niekas nežino, kuri skirstė vietas. Just saying though.
            Bet dabar jau kaip sakoma - после драки кулаками не машут. Kaip jau išsiskirstė nominantai, taip jau ir bus, kaip nebūtų gaila ir apmaudu.
            P.S. po pertraukos nemačiau tos tetos iš teatro, kuri turėjo vertinti likusius pasirodymus. Kur ji dingo?

            Apie AMV atskira kalba. Pradėsiu nuo pat pradžios. Laiko, skirto peržiurai. Iš pradžių pagalvojau, jog taip bus geriau, nes laukiant nominacijų paskelbimo bus pilna salė žmonių, ir daugiau žmonių galės pažiūrėti ir ivertinti kaip "už kadro" padirbėjo ir kiti anime, bei muzikos megėjai. Bet kai pamačiau visa tai renginy, labai, LABAI užsinorėjau kad grižtų praeitų metų sistema - kad Shimasho ir Mimasho veiklos buvo protingai sumaišyti. Bring that back. Nes šiais metais kažkaip pasirodė jog AMV rodymą žmonės prieme kaip neoficiali pertrauką ir vos ne puse salės ištuštėjo. Žinokit mes irgi stengėmes ir norėjom kad mus įvertintų ir pastebėtų. Apie piešimo konkursus išvis nieko nesakau. Suvardinti nugalėtojus nerodant darbų dideliame ekrane, kad žiūrovai, dalyviai ir konkurentai žinotu kas ir už ką laimėjo tai išvis pasityčiojimas imho. Aišku, tas vėlavimas, prasidėjęs nuo pat ryto buvo viena iš svarbiausių priežasčių, bet negalima gi viska ant jo stumti.

            Apibendrinant..

            Visgi renginys labai patiko. Iki šiol gailėjausi kad necosplay'inau, bet visas fun atsipirko kitos veiklos pagalba. Galų galiausiai susitikau su kruva seniai nematytų žmonių, puikiai praleidau laiką, pažiurėjau pasirodymus pirmoje eilėje, gavau geriausia savo klipo priemimą kuri tik buvau kada nors gavęs, žiauriai pavargau, but it was all worth it. Nežinau kaip dėl kitų metų, bet pasistengsiu atsirast.
            Labai laukiu afterparty.

            Comment

            • Airiz
              מיד





              • 2004 01 09
              • 1656

              #81
              Klausimas, kur surasti Jin Hwa pasirodymą? o.O

              Comment

              • Olasas
                back forever

                • 2009 02 27
                • 273

                #82
                JinHwa
                Spoileris:


                JinHwa iš kito kampo

                Spoileris:
                Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2011-08-24, 13:41.

                Spoileris:

                Comment

                • Shaka
                  Dancing Samurai

                  • 2010 03 05
                  • 295

                  #83
                  Oho, tokias recenzijas paskaicius, aisku, kad praleidau grandiozini rengini, kad ir ne savo noru ^^ Atlekiau tik i pati gala, bet nelabai gailiuosi, kad ismeciau tuos 30 Lt bilietui. Pamaciau bent meistru pasirodymus ir visa kita, kas liko. Aisku tai, kad renginys ziauriai susivelino, manau, uzkliuvo ne vienam, kiek teko girdet. Bet apart to... Jega, daugiau ner ka pridet ^^

                  Aciu visiem uz foto ir video, apsiziuresiu, ka praleidau ^^
                  ♪♫░▒▓♦►UNINSTALL◄♦▓▒░♫♪ ------> http://www.youtube.com/user/UNINSTALL404

                  Comment

                  • Cukrina*
                    Narys
                    • 2008 07 24
                    • 41

                    #84
                    Sveiki, apie pati rengii nekomentuosiu, nes visos simpatijos ir antipatijos jau paviesintos, bet gal kas turi nufilmave Dark magician girl solo?

                    Comment

                    • Shary
                      woof.

                      • 2009 02 26
                      • 173

                      #85
                      Kas turit nufilmavę vaidinimus? Labai Labai noriu visus pamatyt, nes keletą pražioplinau, o ką mačiau tai tik pro kaukę D: daupės, latvių (?), blazblue, kitų lietuvių, kur mačiau per repeticiją...

                      Comment

                      • Freeda_M
                        Naujokas
                        • 2008 09 09
                        • 13

                        #86
                        Dar vienas atsiliepimas, šiek tiek pavėlavęs
                        Iki šiol AZ tik skaičiau, bet pagaliau nutariau prabilti, kadangi turiu išties puikia proga Perspėju, kad pirma karta lankiausi nowJapan festivalyje, taigi galimybes palyginti su senesniais metais neturiu.
                        Pirmos dienos programa atrodė įspūdingai, tačiau kaip nauju žinių ištroškęs žmogus, labai nusivyliau kai supratau, kad visur tikrai nesuspėsiu. Realiai pavyko aplankyti tik keturias paskaitas, nes norėjosi ir dirbtuvėse apsilankyti, ir Jump'us pavartyti ir banaliai pavalgyti. Per paskaitas buvo gan nesmagu grustis mažojoje salėje, taip pat gaila, kad į jas niekas taip smagiai nekviesdavo kaip į piešimo konkursus, nes laikrodžio po ranka neturėjau.
                        Nepaisant minusu, pirma diena man patiko. Ypač nuostabios dirbtuves, yukata matavimai (kur, deja, taip ir nepatekau) ir Dance Dance Revoliution tarp konsolių
                        O antra diena buvo tikrai epic. Vaikščiojom su draugais išsižioję po visa pastatą, nes tiek įspūdingų kostiumų vienoje buvo tikrai smagu pamatyti. Asmeniškai mane labai nudžiugino TRC, Pandora Hearts ir Ao no Exocist cosplay. Taip pat mielosios Suiginto, beširdiškai nukirtusi lėlei galva, princesei iš Mario ir Esther is Trinity Blood Warhammer, Harry Potter ir BlazBlue net neminėsiu, čia ir taip viskas aišku Beje, noriu pridurti, kad man tikrai patiko Vocaloidai, tik jau truputi mažiau jiems reikėjo lipti ant scenos ^_^
                        Manau, vienos dienos cosplay tikrai buvo mažai. Daug kas pavargo žiūrėti pasirodymus, o kaip jautėsi cosplay'eriai baisu net pagalvoti. Keistas pasirodė suskirstymas i pirmąją šlovę ir meistrus, nes kai kurie p.s. dalyviai tikrai buvo meistrų lygio, o pora žmonių meistruose visai neaišku kaip atsidūrė, nebent tai buvo latviai. Šiek tiek truko mielu širdžiai paprastų kostiumų, nes būtent juos aš laukiau pamatyti p.s. dalyje.
                        Milžiniškas ačiū visiems, kas prisidėjo prie šio puikaus renginio organizacijos. Atskiras ačiū stage ninjas, nors dėl vieno iš jų dabar turiu didele mėlynę ant kojos


                        Comment

                        • EgLucy*
                          why be normal?

                          • 2010 02 13
                          • 43

                          #87
                          pasireikšiu ir aš
                          pirma diena buvo gan nuobodi tačiau mes susiradom sau veiklos ir ėjom tvarkyt savo vaidinimo dekoraciju. Gaila kad jas turėjome dažyt lauke per lietų ir vos visko nesugadinom ;/
                          anyways pabaige savo darbus grižom atgal į rengini. Galiu pasakyt per valanda aplankiau visus kampelius ir pasidarė liūdna tad su keliais kauniečiais jau 16.00 susipakavom ir grįžom i savo miesta bei pradėjom ruoštis sekančiai dienai.

                          Sunkiai atsikėlėm šeštą ryto ir keliavom atgal į Vilnių, kad tik spėt į garsiaja repeticiją,o kas mūsųs laukė??? o gi baisus vėlavimas. Pusė musų narių vaidinimo net nesiteikė įleist į repeticiją ;/
                          tačiau po kokios valandos visakas susitvarkė
                          gaila visas renginys labai vėlavo, daugelis žmonių net neišlaukė apdovanojimų ir išvyko, tad teko atsiimt apdovanojimus už pačius lauretus.
                          tikiuosi kitais metais nekils tokio didelio vėlavimo nes tikrai ne visi turi savas mašinas, kad važinėt kada nori ;/
                          o šiaip renginys gan pasisekes buvo Latviai labai draugiški atvežė Daupe lauktuvių iš savo gimtinės ir jau laukia nesulaukia kito susitikimo aišku nesakau kad sutinku jog reikėjo jiem tiek prizinių vietų skirt, čia tikra nesamone nes ir mes patys turim daug apdovanojimų vertų cosplay'erių
                          http://eglucy.deviantart.com/ <--- mano Deviantart'as
                          http://www.facebook.com/pages/DAUPE/...2630101?ref=ts tapk musu fanu Facebook'e

                          Comment

                          • Kuroi
                            Naujokas
                            • 2011 08 25
                            • 4

                            #88
                            Well, hello from the Latvia here :P

                            First, I see that many of you asked for videos and we have some: http://www.youtube.com/user/hasanLV (He's still uploading new ones)
                            If you want, I could also post some links to FB galleries with photos from nJ'11 x)

                            Aaaand back to the cosplay discussion
                            I noticed that many of you complain that we (latvian guests xD ) have badmouthed your cosplay. Well, I didn't hear anything about it on our side.
                            Main complains were:
                            1. Acts selection (come'n, that Vocaloid could be fine to be seen once... but why, WHY? was it on scene more than once??)
                            2. Wigs problem. Seriously, why so many of acts on scene were without wig or with a wrong one (color/shape)? Normal hair are not usually fit for displaying the anime style character.
                            3. Morning practice time that was later said to be not so obligate. And I see lithuanian cosplayers complained about this one as well x))
                            4. Well, minor problem - we didn't understand almost everything that was said by the Serge and it would be great if some of the important information had been displayed on that screen in english... for the sake of all event guests that came from other countries (I heard that there were even ppl from Germany this year).

                            And I heard no criticism about WH40k cosplay. None. Quite opposite, only "wow" and "it's incredible!"
                            When we heard that Cheshire won the 1st place in Masters - we were both amused (Win! XD) and a bit lost why WH40k was only 2nd. Yes, we were. And as far as I've heard, judge from our side rated WH40k higher than Cheshire.

                            Saying that, we're very grateful for your hospitality on this great event ^_^v

                            Comment

                            • Bardakas
                              Žmogus Ne





                              • 2005 09 22
                              • 1462

                              #89
                              Dar norėčiau atskirai paklausti, kas nutiko Lietuvos anime fanams? Prizai pagadino mūsų sub-kultūrą (jei taip galima pavadinti)? Prieš keletą metų kai renginiai vyko smulkesni ir prizai (jei išvis tokie būdavo) daugiau mini dovanėlės, visi džiaugdavosi, kad tiesiog egzistuoja anime renginiai Lietuvoje. Kai prasidėjo cosplay vajus daugelis tiesiog džiaugėsi, kad gali užsidėti kostiumą drauge su savo fanizmo draugais ir smagiai praleisti laiką. Negi animešnikų dvasia pelija ir viskas nueina tik į pinigus ir pavydą? ;]
                              Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2011-08-25, 11:07.
                              Maybe on Earth, Maybe in the Future
                              sigpic
                              Kurokawa idėjinis lyderis
                              Lėtai keičiu slaptažodžius

                              Comment

                              • Futari
                                AZ rėmėjas



                                • 2007 01 07
                                • 1094

                                #90
                                Bardakai - good point. Pastebėjau, kad įsivažiavus NowJapan, cosplayus tapo ne malonia pramoga, o pareiga, sunkiu darbu ir pavydžiom varžybom... Nesiginsiu kad ir pati jaučiuos "pagadinta" visų šitų varžytinių... Tiesiog nelabai mokėjau apibūdinti tą jausmą, kas tau gerai pavyko.
                                Paskutinis pakeitimas nuo Futari; 2011-08-25, 10:29.

                                Comment

                                Working...