nowJapan 2011 atsiliepimai

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • usakou
    Rimtas forumo narys
    • 2009 04 19
    • 188

Autorius Sable

Į kosplėjų ir kai kuriuos vaidinimus tikrai buvo faina "paspoksot", bet ne klausytis kilometražinių įžangu ar tuštumos užpildymo. Tik nesuprantu, kodėl kai kurie švelniai tariant nelabai vykę kosplejeriai rodėsi ir kraipėsi 5 ar daugiau sykių? Too much of Hatsune...
    )
    pritariu! o dieve pagaliau nuostabus komentaras XD nenoriu nieko izeist ar panasiai.. bet man vocaloidu buvo perdaug..ty kaikuriu,
    Zatsune Miku ejo ant scenos gal 4 kartus( solo,sokis,cosband, ir dar LYG kazkas...) jau igriso, ir nebesinorejo matyti jos >.>
    ir Miku taspats.. o.O ( sokis su cosbandu,sokis solo,solo pasirodymas...)
    arba buvau repeticijoj, 2 panos repetavosi is NANA...cosbanda ar kazka ten... ir jos vien sedejo prie stalelio ir kazka kalbejosi. galvojau,kazka parosys ir tt.. zodziu,po 1 minutes repeticijoj,visi jau mate,kad jos nieko taip ir nedarys, ir net organizatoriai ar seip zmones.(jos gal 5 min ten sedejo ir nieko nedare) .ir tie i jas nekreipe demesio,o jos vargseles prie to stalelio liko ziopciot. O ar jos ejo isvis i scena? kadangi as iki galo nebuvau.. >_<

Comment

• Cere
      !אני כאן כדי הסלע הזה-

• 2009 01 12
      • 547

Šiaip nelabai ruošiaus kažką rašyti apie šių metų nowJapan'ą, bet nusprendžiau kažką suchimyčint.

Pirma diena.
      Manau ji buvo labiau skirta pamatyti senus draugus, su jais papliatkinti ir pasifotkinti.
      - Grūstis meno alėjoje. Kartais praeitais metais menininkai neturėjo daugiau vietų? Nes šiais metais jų papkės maišėsi vienas su kitais, tai gerai, kad pagal piešimo stilių galima buvo atskirt.
      - Nuobodumas. Paskaitos salėje buvo geros, bet žinant, koks jaunimas dalyvauja tokiame renginyje, taii kažkaip nesidelioja mano galvelėje.
      + Anime/manga orientuojantys piešinukai ir kartoninės merginos tikrai awesome. Manau ir lauke tokias galima būtų pastatyt, kad būtų atkreiptas dėmesys. Manau suveiktų kaip plakatai.:3
      + Apyrankės. Tokios kawaiinų spalvų ir net dvi ! woohoo
      + Koi Savanooooriai. Tokia nererali viena didelė šeima! Tik geri atsiliepimai.
      + Stalas, prie kurio išmokau daryti gėlės sagę iš medžiagos lopinėlių.
      + Čiuvelis, kuris random mane apkabino ir pasisveikino, nes vien dėl to, kad negalėjo taip sau nueiti, nes buvo sudarytas akių kontaktas :'DD
      + NowJapan atributikos stalas. Aišku įsigijau Ritos pavaizduotą merginą su nowJapano drakoniuku ♥ ir labai tuo džiaugiuos!
      + Šaudimas iš lankų. Aišku per NJ man neteko dar bandyti jo, bet kiek per savo gyvenimą bandžius - tai tikraiii gėris už kurį galima dėt riebų pliusą.
      ♥ už konsoles. Aš nesu didelė geimerė, bet kai įsijaučiu, tai mane po to sunku atplėšt hahaha Ir ačiū labai keliems mano draugams ir Squall'ui, kad su manim pažaidė. Tik vat gaila, aš ilgai laukiau išbandyt Guitar hero, bet eilės buvo toookios big D: Taip, aš dar ne karto nebandžius ir vis dar jaučiuos lėvai dėl to haha
      ♥ Sceninės Nindzės. I sooooo love 'em! Reikia tokius į namus pasikviest, kad galėtų visus išmėtytus po namus daiktus surinkt ir padėt į vietą. Įdomu kaip jiems sektųsi su mano brolio lego detalių rankiojimu..: D

Daug nesmerkiu, nes buvau gan optimistiška dėl nowJapano.(:

Antra diena.
      Didelis ačiū KOI už simpatiją! Pirmas mano nuopelnas per 4 koi rengtus cosplay'us, oho. Ir kartu pirmas mano cosbandas ir dar prizinė vieta! 2x oho.
      - VĖLAVIMAS. Na, žinote, tai labai negerai sveikatai. Aš buvau peršalus paskutinę savaitę, o dar tas tupėjimas valandą lauke - maniau mirsiu. Na, pabūsiu kaip sena boba, bet turint nugaros problemas (like I have) šaltis tikrai nepriimtinas. Dabar sėdžiu sau, su nugaros raumenų užkietėjimų, man taip zjbs..D:
      - Žmonės, jei matote didelius sparnus ir awesome ginklus, tai nereiškia kad reikia liesti juos ir jei aš sakau ne, I mean it. Šiaip organizatoriai galėtų ir įspėti mirtinguosius ne tik dėl fotografavimo leidimo, bet ir atsiklausti cosplayerių, ar tikrai galima liesti propsus. Jei vienas leidžia ir net skatina, nereiškia, kad ir kitas bus toks pozityvus.
      - Eisena tamsoj. Juokaujat?
      - Sofučių dingimas. Žinote, Warhammerio cosbandas labai neatsisakytų tokių dalykų antrame aukšte netoli salės.
      - Laiko stoka pasirodymuose. Siūlyčiau dainavimus/šokius/pasirodymus daryti vieną dieną, o kitą dieną - cosplay (kaip jau minėta). Ir gal kitą kartą pavyks jums įkurti tą karaokės stendą - jis tikrai būtų buvęs galingas dalykas feste!
      - Kodėl lietuviai negali laimėti Latvijoje 1as vietas, o latviai pas mus gali?
      + Dėdė Dainius mūsų geriausias draugas!
      + Cosplayeriai. Šiais metais tikrai įdomių cosplay buvo. ir Solo pasirodymai gerėja. Manau dauguma jau įsidrasino, nes Kongresuose mes jau antrą kartą, tad viskas kaip ir sava. (: + BlazBlue, Daupe, Jinhwa, visų Blackout cosplayerės, Karoliui Ruzgui, Yu-yu už Esther ir dauuug daug kitiems. Net sunku išvardinti..
      + Host/Maid Cafe. Girdėjau, kaip juos pristatė, ir mačiau, kaip jie pirmam aukšte susiruošė, tad man paliko gerą įspūdį. Nors ten dar neteko apsilankyt haha
      + Sergėjui (Ryo).Taip gerai vedė renginį, didelis pliusas.(: Jis buvo vienas iš kelių žmonių, kuris nuoširdžiai paklausė apie mano kančias -kas bent truputį nuramina- ir kuris mane gan gerai palaikė mane prieš pasirodymą, nes per savo solo
      paskutines 30 sekundžių niekad nežinojau ką daryt.:'DD
      ♥ Neveltui praleistas laikas.

Šiaip, vertinčiau visą festą ~7 iš 10 dėl gražių akių.(:

Nors ir beveik daugumos cosplay pasirodymų nemačiau, tad teks viską peržiūrėti per youtube (nors daugelių pasirodymus regėjau per repeticiją, o kai pamačiau kostiumus, tikrai wow turėtų buvę!).
      Dabar sėdžiu sau, su begaliniu pečių ir pėdų skausmu, kenčiu ir rašau šitą review.
      Na, Suprantu daugelį masterių cosplayerių.. Nemažai kam teko kažkiek taisyti kostiumą ir jame kentėti begalinį karštį. Aš atsisakiau vieno ant kelio apsaugos, keliose vietose plyšo, atsikabino, per cosband pasirodymą į priekį išskriejo mano vamzdis, kojų armoras atsisakė laikytis, plunksnos krito.. Bet buvo verta kentėti ir taisyti.

ir dar siūlau organizatoriams grąžniti Male ir Female nominacijas.

..Beliko sulaukti the most aweosme part - nuotraukos. Kaip su Futari juokiamės - nowJapanas nesibaigė, jis toliau tęsiasi AZ forume haha!
      Ir dar kartą - sveikinu Giedrių su laimėjimu! Labai lauksim nuotraukas iš Eurocosplayiaus.(nors jis nelabai ten ir greitai)

Ir kas nežino - cosplayinau Celestine The Living Saint iš Warhammer 40 000. Laukiu labai nuotraukų! ♥

-Cere

-.connection error

Comment

• Shary
        woof.

• 2009 02 26
        • 173

asdfghj Chesire cat aplenkė warhamerį..? -iš piktų bobučių tm- Nesupratau. VISIŠKAI NESUPRATAU... Juk ir pernai tokį turėjom, kuo jau šis visus taip sužavėjo?
        Iš vis galėtų sukonkretint ir paaiškint už ką balus duoda, nes dabar skambėjo taip "apdovanosime dalyvių pasirodymus".

Labai gaila kai kurių lietuvių, kaip final fantasy furijos, warhamerio sesučių, Esther, šviečiančio "beveidžio" (nepamenu iš kur D: ) ir kitų daugybės, kurie arba buvo neapdovanoti arba gavo "kitas" nominacijas kaip KOI simpatija. C'MON chesire cat nė negali varžytis su ankščiau paminėtais. So, išvada tokia, kad į masterius registruotis net neapsimoka.

Personally, mane labiausiai įžeidė "nepatogiausias kostiumas" . Nepatogūs batai... ow, c'mon, maniškiai buvo daaug nepatogesni . Tolabiau kiek daug šarvuotų, sparnuotų, su kaukėm bei kitų kostiumų mačiau, su kuriais žmonės vos pajudėjo, negalėjo atsisėst arba šiaip keistai vaikščiojo... Čia buvo dar vienas absurdiškas dalykas, kuris dar labiau numušė NJ komisijos respectą.

VANDENS. VANDENS... Kadangi kongresų rūmų taisyklės neleidžia įsinešt vandenst, (kaip vėliau sužinojau, galima įsinešt tik uždarytą 0,5l vandens buteliuką...) galėjo būt bent vienas vandens filtras. Norint atsigert reikėjo išleist keturis litus arba trokšt, ką aš ir dariau (na, dar lieka čiaupas ir tuoaletas...). Čia yra nepagarba cosplayeriams, už scenos privalo būt bent vienas vandens bambalis.

ANYWAY,

labai džiaugiuos už kositumą, kuris londone atstovaus lietuvą, labailabailabai apsidžiaugiau,nes prieš tai žiūrėdama apdovanojimus, jau buvau praradus viltį išvyst logišką laimėtoją.
        Taip pat, labai džiaugiuos dėl išnykusio kontrasto tarp lietuvių ir užseniečių. Net juokinga darėsi, kai žmonės su mumis kalbėjo rusiškai~

Belieka tikėtis, kad kitamet kelsimės kur nors į "litexpo" ir Lietuva cosplay sferoj kils dar aukščiau.

Comment

• Mancoin
          Naujokas
          • 2009 10 17
          • 11

Nuo praitų metų NowJapan skirtumas jautėsi.
          Praitais metais pirma diena, mano nuomone, buvo daug geresnė už šių metų. Tiesiog... Nuobodu. Ir tiek...

Apie antrą dieną galiu daugiau pasakyti. Apie repeticiją ir vėlavimą jau patylėsiu, nes jau parašyta arba visi žino.

Pirmiausia - Stage Ninjas... Va čia tai superinis renginio priedas. SUPERINIS. Iš pradžių juokiausi, kas ten dabar bus per nesamonė. Bet kai pamačiau pats... respect. Dėl jų: gerai atrodė scenos sutvarkymas, kaikurių scenos pasirodymas pagerėjo ( man labai patiko Misos pasirodymas, kai stage ninja tiesiog nugriuvo ir gulėjo xD ). LABAI norėčiau juos pamatyti ir kitais metais

Dėl pasirodymų - labai atsibodo daug kartų matyti tuos pačius ant scenos žmones kelis kartus, kai kaikurių pasirodymai nieko ypatingo ( Labiausiai nervina, kad tai vyksta, kai beveik šūkis nJ yra - kokybė ne kiekybė )

Po to nervino tai, kad buvo pasakyta, kad pagalbos ant scenos solo negalėjo turėti... o beveik iš kart įėjo du į solo pasirodymą...

Dėl meistrų pasirodymų... tikrai galėjo ankščiau daryti, nes būtų buvę daugiau jėgų pasirodymam... Aš asmeniškai prieš savo pasirodymą jau sau sakiau - I don't *cypu* care anymore...

Tačiau vis vien antra diena šių metų buvo linksmesnė už praitų. Meistrų cosplay ( didžiosios dalies ) buvo nuostabūs. O ir Pirmos Šlovės buvo įspūdingų cosplay. Palyginus su praitais metais - 2010 nebuvo gerų kostiumų ( čia tik lyginant... praitais metais buvo gerų kostiumų )

Be to, man labai patiko šilta žmonių reakcija į - Hug the Bunny :3

Anyways, laukiu kitų metų... Tikiuosi vėl pamatyti Stage Ninjas ir pakoreguotą, patobulintą renginį

Comment

• Nakanamori
            Narys

• 2008 07 05
            • 70

Na ir as pazersiu savo kuklia nuomone is ne-cosplayeres perspektyvos.
            1diena.truko aktraciju,mini konkurseliu,karaoke.Pasizmoneti prie kiekvieno staliuko zinoma idomu,bet ka likusias 5h veikt? O.O
            2diena.Viskas gan neblogai.Labai patiko vedejai,nindzes-tokie aktyvus ir linksmi nzmones.Nepatiko techiniai nesklandumai kuriu, ziuriu, ne tik kaunas neisvengia.O cosplayeriu buta ypac Wow-warhammer 40000,semashkes,warcrafto,voldemortas.respectas jums :]
            Anyway,aciu uz gera laiko praleidima,linkiu tobuleti organizatoriam ir vel surengti kitais metais nj :]

Comment

• Kurai Neko
              Naujokas
              • 2011 04 16
              • 5

Antri metai is eiles, esu suzvetas cosplay dalyviais. +1 uz ninja staff xD Tiesa, esu pasimetes, kodel kaikurie eina po du kartus ant scenos? As suprantu, kad norisi pasirodyti, bet manau pats laikas tai apriboti. Uztenka ir vieno karto su team arba solo, nes poto ir velavimai atsiranda ir laiko mazai lieka...arba padarykime dvi konkurso dalis. Kostiumu ir pasirodymo- kostiumu konkursas, kur kiekvienas dalyvis uzlipa ant scenos keliom minutem pasisukineja, papozuoja, o kitas pasirodymo kur jau kazkoks vaidnimas? Nes juk kaikuries kostiumai tokie geri, o pasirodymai nekokie ir atvirksciai. Del meistru...na fail..reikia kazkokios atrankos sistemos, nes uzjauciu tuos latvius kurie buvo priversti varzytis pries tikrai porfus...
              Ech...tas maistas...ir vanduo..per brangu norint nenueiti per toli nuo renginio ;/ vat naktyneje filmu perziurejo, man patiko, kad buvusi kavinuko buvo ganetinai cheep..zinoma nieko ten super awesome, bet bedoje gali pavalgyti ;p
              Zinoma del kitu konkurso, tai mazai zinau kaip ten jie vyko, tad jei kas nepatinges parasyt short version, pakritikuosiu xD Aisku kulturos, pas kaikuriuos nulis, garsiai keiktis per pasirodymus ar kritikuoti, kad pats sedi nieko nepadares. Galima juk ir tyliai kolegoms leptelti kazka, jei jau taip norysi :] O siaip awesome renginys ;p

Comment

• HlorkexD
                Naujokas
                • 2010 04 22
                • 12

Tai štai, išsimiegojau, prasivaikščiojau, sudėliojau mintis į vietą ir nusprendžiau parašyt.
                Pirma diena: Buvo gana nuobodu. Nuėjom su draugais į lankininkų pasirodymą, laukdami arbatos ceremonijos (tikriausiai vienintelės paskaitos kuriose buvau, neskaitant tos, apie Japonijos situaciją šiandien, kurioje sėdėjau vien dėl mandagumo) ir bent pusę tų paskaitų juokiausi iš draugo skeliamų pokštų. Nebuvo labai įdomu klausytis apie ką jau žinau, nes į KOI renginius einu jau nuo 2-ojo KOI cosplay.
                Patarimas: Kaip jau dauguma sakė: reikia maišyti dvi dienas. Tai yra: Abi dienas galėtų būti ir paskaitų, ir pasirodymų. Būtų geriau, jeigu pirmąją dieną būtų tarkim šokių ir vaidinimų pasirodymai, o jau antrąją dieną būtų cosplay pasirodymai.
                Dar pasiūlymas: kadangi dauguma žmonių ateina pasižiūrėti į POP kultūrą (t.y.: anime ir mangą) tai suraskite žmogų, kuris paskaitytų paskaitas apie tai. Net nebūtinai apie anime, o apie būtent animaciją, jos studijavimą Lietuvoje ir užsienyje. Pabandykit pasikviesti kad ir tą patį Ilją Bereznicką, jis tikrai idomiai pasakoja apie animaciją.
                Pasiūlymas: dėl piešimo stendų... Tikrai šiais metais jie buvo perpildyti, bet būtų galima paprašyti ir tų pačių Meno Alėjos menininkų, kad papasakotų kaip lengviau nupiešti tą ar aną emociją, kad pamokytų piešti, duotų patarimų.

Antra diena: Buvo daug įdomesnė, bet tikrai buvo karšta, ir mus labai "nudžiugino" kai 8val. ryto atvažiavus į repeticiją, paaiškėjo, kad taip ir neparepetuosim. Tai taip ir sėdėjom kelias valandas, kaitom, nervinomės, nes nebuvo net vietos kur galima būtų normaliai vienom parepetuot. Taip pat tas vėlavimas. Tikrai nepatiko, žinoma neįmanoma visko idealiai suorganizuot, bet kai pradžioj renginys vėlavo tik pusvalandį, o pabaigoj jau kokias 2val? Reikėtų daugiau organizuotumo. Dar tikrai daug cosplayer'ių liko neįvertinti, latviai užėmė jų vietas. Kodėl latviams, su jau matytu pasirodymu buvo galima dalyvaut konkurse? Jeigu jau taip, tai bent galėtų pakeisti pasirodymą į dar nematytą. Taip, sunku, bet taip būtų sąžiningiau. Dar abiejų dienų filmai. Žinoma, jie buvo įdomūs, bet būtų smagiau jeigu rodytų komedijas, tikrai praskaidrintų dieną. Kur dingo Osaka? Labai gaila, kad jos šiais metais nebuvo, man (asmeniškai) jų maistas labiau patinka už Labuki. Arba jeigu jau kviečiate naujus restoranus į remėjus, galiu pasiūlyti "Sushi House" Pati dažnai ten lankausi ir jų sushi ne tik pigesni, bet ir skanesni.
                Pasiūlymai: Pasiimkit daugiau naujesnių veidų į vedėjus ir organizatorius. Taip, abu vedėjai tikri šaunuoliai ir mes visada juos mylėsim, bet jie tikriausiai labai nuvargsta, tad jiems nepakenktų pailsėti. O į organizatorius siūlau pridėti žmonių tam, kad būtų daugiau naujų idėjų. Idėjų niekada nebūna per daug (Pati pasisiūlyčiau į tą vietą, bet kas ten manęs - septyniolikmetės mergos - klausys?) Arba galima atidaryti pašto dėžutę specialiai, kad žmonės galėtų siūsti savo pasiūlymus. Kai kurie pasiūlymai būtų neįgivendinami, bet juk tikrai būtų ir gerų naujų idėjų.
                O dabar, kai jau prisiburbėjau kaip senė, galiu išvardinti visus pliusus, kurių irgi nemažai
                Labai dideli plojimai nindzėms, savanoriams, visiems cosplayeriams, ir, (žinoma, kaip gi be jų?) Vedėjams.
                Visi niuansai buo gražiai užglaistyti ir renginys pavyko tikrai sklandžiai. Taip pat patiko ir NowJapan atributika (džiaugiuosi nauju puodeliu, antsiuvu ir dviem ženkliukais :3) Džiaugiuosi, kad cosplayerių lygis labai išaugo ir pagerėjo prisistatymai (palyginus su antruoju KOI cosplay, kur buvo dauguma Naruto cosplayerių, šie metai cosplay atžvilgiu tiesiog nerealūs). Plojimai visam draugiškam personalui, kuris padėjo kaip tik galėjo, jei tik ko reikėjo. ^^

Tai štai, jaučiasi, jog renginys auga, nors ir daug nusiskundimų (kurie net ne visi išvardinti), bet taip pat ir daug naujų, įdomių ir nerealių dalykų, žinau, jog kitais metais vėl eisiu, vėl dalyvausiu su cosplay pasirodymu.
                Hi!

If orange is called orange, why isn't lemon called a yellow, or lime called a green?

My Deviantart :3

Comment

• Daan
                  Administratorius

• 1998 10 30
                  • 176

Kelios mano darytos foto:
                  (kur nors naudojant foto, būtina nurodyti autorių/šaltinį)

Paskutinis pakeitimas nuo Daan; 2011-08-28, 23:11.

Comment

• Nanami
                    PONPONPON~

• 2010 06 12
                    • 118

Pirmoji diena buvo visai nieko, tik labai buvo apmaudu, kad visko pamatyt negalėjau, nes tuo pat metu vyko paskaitos mažojoje salėje ir įdomūs dalykai scenoje x.x Taip pat nesupratau kodėl reikėjo registruotis į paskaitas jei vis tiek ten ėjo visi, mūsų prie durų tik paklausė ar esam užsiregistravę, bet nei vardo nei pavardės neklausė. Labai patiko meno alėja, kaligrafija, šaudymas iš lankų, origami, trumpos japonų kalbos pamokėlės, fotgrafijų - piešinių - BJ dolls parodos, anime shopai ;3 Gaila nespėjau apsilankyti kanzashi dirbtuvėse ir pasimatuoti yukatos :/

Antroji diena prasidėjo gan nemaloniai, kadangi atvykus 8h teko laukti dar 40min, nors buvo žadėta, kad įleis su visais cosplayeriais (buvom Host/Maid cafe), tad net negaliu pagalvot kaip jautėsi cosplayeriai, kuriems dar ilgiau teko laukt >.< Pačioje pradžioje gal buvom truputį annoying, kai visiems praeinantiems nusilenkdavom ir pasakydavom "okaerinasai" xD Taigi pirmojoje dienos dalyje "darbo" beveik nebuvo, todėl buvau porą kart nubėgus iki salės pažiūrėti pasirodymų (ačiū dievui atėjau ant JinHwa pasirodymo ♥). Mūsų kavinukė turėjo daug darbo per pertrauką, tačiau per tą sumaištį pimame aukšte, negalėjome visko gerai atlikti, tad atsiprašome jei kas liko neaptarnautas~ Kitais metais, jei vėl bus maid/host cafe, žadėjo mums skirti atskirą erdvę :}

Kas liečia cosplay: Warhammer visa komanda atrodė fantastiškai, dar patiko Semashke, Blazblue komanda, DAUPE su savo pasirodymu, Gundam, kuris ilgokai lipo ant scenos ir dar daugelis kitų~ Su kiekvienais metais cosplay vis gerėja ir gerėja :] Vocaloid pasirodymų galėjo būt ir mažiau x.x

Taigi viskas būtų buvę kaip ir nieko, bet koją pakišo siaubingas vėlavimas x.x Aš ne tik negalėjau pasimėgauti AMV, bet ir netekau galimybės kartu su visais pasidžiaugti laimėtojais, o ką jau kalbėti apie eiseną ( net nežinau ar ji iš viso įvyko? ) >.<

Labai didelis ačiū KOI, bei maloniems savanoriams, o scenos nindzės ne tik padėjo cosplayeriams, bet ir pakėlė nuotaiką publikai, šaunuoliai ;3

Taigi laukiam nuotraukų, bei filmuotos medžiagos~ :]

P.S. I hugged the bunny o.o xDD

Comment

• Futari
                      AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                      • 1094

Dėde Daan'ai, žavios foto, dėkojam labai. Ir džiaugiamės kad dėdė katinas aplankė NowJapaną O.O

Comment

• kaguya
                        Narys

• 2009 08 26
                        • 31

as nekomentuosiu, nes po darbo jegu nera, tik idesiu nuotraukas, neklauskit, kiek laiko uzeme jas imest i neta
                        http://public.fotki.com/neko-chan/nowjapan-2011-antra/

ir pora video rasit cia http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhee
                        dar tik 1/3, nes nera laiko imest visko. kita dalis rytoj
                        Baka

Comment

• Semashke
                          U can call me Sema

• 2009 01 16
                          • 425

kk, žmonės, esmė ta, kad žiuri sudėtis buvo: teta iš teatro, kuri labai viską giliai narstė ir bandė kažką ižvelgt kieto, čia paprastiems mirtingiesiems nesuprast, beje, atsižvelkit ir į ŽIŪROVŲ balsavimą. Dauguma prabalsavo dar net nespėjus masteriams prasidėt, nes tingėjo, tai apie kokį objektyvumą mes iš esmės galim kalbėti tuose apdovanojimuose? Gal kokias mergaites-katytes labai patrauke tas Nyan cat soundtrack. Yra kaip yra, jau nk nebepakeisi, o organizatoriai dėl žiuri sprendimų tikrai nėra kalti.

UPDATE ------> keli video
                          Kažkaip nematau "spoiler" paslėpimo....

edit:
                          Paskutinis pakeitimas nuo bithuthe; 2011-08-22, 23:58. Priežastis: spoiler
                          semashke.deviantart.com BLACKOUT

Comment

• Abalys
                            Nope!

• 2010 07 20
                            • 1136

Autorius kaguya
                            as nekomentuosiu, nes po darbo jegu nera, tik idesiu nuotraukas, neklauskit, kiek laiko uzeme jas imest i neta
                            http://public.fotki.com/neko-chan/nowjapan-2011-antra/

ir pora video rasit cia http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhee
                            dar tik 1/3, nes nera laiko imest visko. kita dalis rytoj
                            Maža pastabėlė: blogai numetei Youtube link'ą Arba čia tik man neveikia.

Nu nesvarbu. Dabar į temą reik ką nors parašyt.
                            PIRMA DIENA
                            Aš į NJ atvažiavau ne dėl pačios Japonijos, bet dėl tos cosplay/amv moderniosios kultūros. Todėl tos paskaitos man buvo nuobodžios. Greit permetėm akis per parduotuvėlę ir kitus mažesnius stendus ir išvažiavom.
                            ANTROJI DIENA
                            Nusivyliau grafiko tikslumu... žiauriai. Per jį teko keist daugybė planų ir nervintis. Ir dar dabar šiek tiek reikia kentėt to pasekmes.
                            Ironiškai skambėjo, kad per vieną iš vakarykštės dienos paskaitų sakė, kad į Japoniją labiausiai panaši Lietuva... Ir buvo argumentas: Japonijoj 12:00 valanda yra 12:00 valanda. Lietuvoj 12:00 valanda yra 12:00 valanda, Anglijoj 12:00 yra 12:10. Tik deja... Lietuvoj vis dėl to 19:00 yra 21:00 (eisena) O ir ta pati eisena nebuvo tokia efektinga nakty... Mažai praeivių... Mažai ir mūsų žygiuotojų.
                            O ir to vėlavimo dėka per apdovanojimus teko jums net pradėt skubėt. Nelaukėt kol laimėtojas užlips ant scenos. Beje, AMV laimėtojai buvo išvis pamiršti...
                            Taip pat nusivyliau kai kuriais apdovanojimais. Manau pats absurdiškiausias buvo "nepatogiausio kostiumo" apdovanojimas. Nesvarbu, kad buvo Mecha cosplay kuris vos sugebėjo (su pagalba) užlipt ant scenos... nesvarbu, kad buvo milžiniškas Warhammer 40k cosplay... šį apdovanojimą laimėjo mergina su patogiom vasarinėm šlepetėm (palyginus su Mecha ir Warhammer 40k cosplay).
                            Dar pridėsiu, kad pradėjo nervint tie Vocaloid cosplay. Reikėtu šiek tiek smarkiau pradėt varžyt cosband'us, kad tik 2 cosplay iš cosband galėtu turėt savo "solo" pasirodymą.
                            Aš NowJapan'e pirma karta ir nesu labai patenkintas po tokio "tikslaus" grafiko ir kelių kitų nesusipratimų.
                            Na, bet neskaitant šitų nesusipratimų man patiko "suknelinių" gausa. Patiko nindzės, daugelis pasirodymų, daugybe plojimų, švilpimų, šauksmų ir vedėjų bei NINDZIŲ juokelių. Tikiuosi, kad kitų metu NowJapan bus pagal grafiką daug tikslesnis ir dar... dar labiau įspūdingesnis savo Cosplay/AMV gausa. O ir pati eisena vyks dar nenusileidus saulei
                            Tikiuosi niekas nesupyks už išreikšta nuomonę.

Comment

• Karolis
                              Naujokas

• 2010 08 22
                              • 20

Yo.

Visų pirma labai ačiū visiems dalyviams, kurie leidosi nurodinėjami ir klausė manęs, ir ačiū žiūrovams, kurie nedavė į dūdą už jų vaikymą iš kadro. Šaunuoliai. Balso neturiu visiškai, negaliu pratart nė žodelio... was totally worth it.

Pateikiu teaser trailerį. Pilnus vids išspausiu vėliau. stay tuned.

Paskutinis pakeitimas nuo Karolis; 2011-08-22, 21:11.
                              Check me:
                              YouTube
                              Facebook

Comment

• Hikari_
                                Mental

• 2008 02 27
                                • 981

Bet taip ir nesupratau, tai atsiras AMV laimėtojų rezultatai, ar taip ir liks tie AMV užmaršty ir neįvertinti?

Comment

Working...