nowJapan 2011 atsiliepimai

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Dark-Tarou
    I'm a woman on a mission


    • 2008 07 14
    • 486

    #61
    Autorius .yu-yu
    Tikiuosi kitais metais bus daug geresnis renginys.
    Tai buvo mano paskutinis cosplay. Tikiuosi, bent kažkam patiko mano Esther Blanchett kostiumas, nes prie jo sėdėjau tikrai daug. (:
    Ačiū organizatoriams. (:
    Nejaugi negalima gyventi be dramų ir ironijos? Yu-yu man nežmogiškai patinko tavo kostiumas, bet tu man nesi cosplayerio autoritetas, nes cosplayini dėl šlovės. Nusivalyk ašaras ir mesk šalin pasididžiavimą, nes šie atributai tau gyvenime tikrai nepadės ir tai, kad keli žiuri neįvertino tavo darbo, nereikšia, kad žmonės neturi teisės kitais metais džiaugtis tavo kostiumais ir semtis įkvėpimo, jeigu visi cosplayeriai mąstytų kaip tu, cosplay Lietuvoje neturėtų ateities.
    /// http://dark-tarou.mybrute.com

    Comment

    • .yu-yu
      _infanta;


      • 2009 03 11
      • 164

      #62
      Dark-Tarou
      Aš tiesiog nebenoriu dalyvauti. Aš labai pavargau darydama kostiumus ir paskutinis dar neužbaigtas. Man tiesiog jau nėra jokio džiaugsmo cosplay'inti. Aš nebecosplay'insiu ne dėl to, kad nieko negaliu laimėti, tiesiog man nebus laiko daryti kostiumą, bei pinigų tam. (: Būtų laikas ir noras, dalyvaučiau. Bet jau nebenoriu tiesiog. Esther kostiumą aš dariau ne tiek dėl nJ cosplay, kiek egzaminui (:
      P.S. o kas paperchild konkursą laimėjo?

      .every me and every you
      .DON'TWATCHME

      Comment

      • Airiz
        מיד





        • 2004 01 09
        • 1656

        #63
        Dark, juk negalima peikti žmogaus už tai kad jam norisi būti pastebėtam. Savimeilė neleidžia gamintis kostiumo, kuris nepretenduotu į nieką. Tai sunaikina visą reikalo prasmę.
        Tiesiog kiek suprantu žmogus turėjo vilčių šiais metais. O šie metai pasirodė Latvių metai.
        Ir jei tiesa tai ką jie apie mūsų dalyvius kalba...
        Aš irgi vėrčiau nedaryčiau nieko bandydamas nuspėti kokių dar staigmenų mes sulauksime prieštaringame 2012.

        Comment

        • Dark-Tarou
          I'm a woman on a mission


          • 2008 07 14
          • 486

          #64
          Tik, kad yu-yu. skelbia savo pasitraukimą jau antrą kartą (tas pats buvo ir anais metais). Tikriausiai noras atsiras ir viskas bus gerai ir suprantu, kad dabar yra labai liūdna ir sutinku su daugumos postų kritika, tiesiog kai kuriuos dalykus vertėtų pasilikti sau. Kiek konkursų esu stebėjus, visada atsiranda žmonės su postais: 'viskas - niekam to nereikia, nebepiešiu, arba nebecosplayinsiu', visa tai skamba ganėtinai kvailai, kaip bergždžias užuojautos ieškojimas (my opinion.). Bent jau šiais metais niekas nesiruošia savo kostiumų dramatiškai išmest į šiukšlių dėžę su thumbs up for that.

          Visus menų konkursų nugalėtojus jau ruošiu, taigi laukit šian vakare update'o ;D
          /// http://dark-tarou.mybrute.com

          Comment

          • Bardakas
            Žmogus Ne





            • 2005 09 22
            • 1462

            #65
            Pagalvojau parašysiu savo kelis žodžius savaitės gale, bet nebelieka laiko per visokius darbus, tad pabandysiu kuo išsamiau, bet tuo pačiu glaustai skelti ką manau apie šį nowJapan'ą, dalyvius ir paprastuosius mirtinguosius kurie mažiausiai šitoje temoje reiškėsi.

            Pirmoji diena:

            Džiaugiuosi, kad atėjau vėliau, kadangi dalyvavęs visuose KOI komandos renginiuose, puikiai žinau jų vėlavimo tradicijas. Turbūt be atidarymo žodžio nieko ir nepraradau. Pradedam judėti prie work-shop'ų ir kitų stendų. Viską apėjau per valandą ir nieko nesusidomėjau, nes realiai viskas tas pats buvo matyta praeitais ar užpraeitais metais su keliais priedais kaip BJD. Tad automatiškai kiek nusivylęs pasijaučiau, tačiau čia esmė dalyvavimas visuose užsiėmimuose, ne tik paspoksojimas. Ką gi, paėmėm pašaudyt iš lanko, sudalyvavom juokais piešimo konkurse, pabendravau su menininkų alėjos merginomis, pakalbėjau su žmogumi kuris pristatinėjo prastas ausines ir šiaip pasitrynėm prie prekystalių. Taigi viskas užtruko apie porą valandų bendrai sudėjus ir teko lįsti į paskaitas. Galiu nuoširdžiai pasakyti, kad paskaitos buvo bene geriausias dalykas sugalvotas šiais metais, žinau, kad ir pernai buvo mažosiose salėse jų, bet dabar jų paduota kiek intensyviau, tai labai džiugu žmonėms kurie nėra nieko necosplayina ir yra kiek vyresni nei vidutinė publika. Taigi, kad paduota daugiau paskaitų yra gerai, bet nemaža dalis pačių paskaitų buvo nekokios. Aikido turbūt kiekvienais metais pristatinėjamas, karate turbūt ir ne pirmą kartą, apie arbatos gėrimo ceremoniją jau matyta taip pat, shakuhachi fleitos paskaita labai neaiški ir sunkiai girdėjosi (ką jau kalbėt apie visus užknisančius žmones kas minutę vaikščiojančius pirmyn atgal iš paskaitos). Tad nelabai daug ir liko kuo domėtis iš paskaitų, labiausiai norėjau pasiklausyti nuostabių shakuhachi garsų, bet buvo sunku susikaupti per įvairiausius triukšmus. Bet ko norėti iš paauglių kuriems reikia linksmybių, o ne mokymų ir pasakojimų. Sudomino kyudo paskaita ir taip pat galvoju apsilankyti jų treniruotėse jei atrasiu tam laiko. Nepamenu ką tiksliai praleidau, bet gailėjausi, kad iš nepasidomėjimo, neužsiregistravau į mažąją salę, tad negaliu nieko papasakoti apie ten vykusias atrakcijas.

            Viena pastaba žmonėms kurie labai peikia pirmąją dieną dėl veiklos trūkumo. Pritariu, kad prie stendų nebuvo naujovių ir tiesą sakant be piešimo konkursų tikriausiai didžioji dalis žiūrovų nebeturėjo ką veikti. Bet jau čia jūsų problemos, kad nesidomit bendrai Japonijos kultūra ar nėjot į paskaitas tikėdamiesi, kad jus ant kiekvieno kampo kas prišokę linksmins. Mačiau žmonės nemažai laiko praleido prie go ar kaligrafijos, laukė eilėse į mažąją salę, žaidė kompiuterinius žaidimus ir vėl kartosiuosi - dalyvavo paskaitose bei demonstracijose. Taip pat šitas piktumas pastebiu ateina iš cosplayerių pusės. Pagal mane nowJapan jau seniai nėra KOI Cosplay ir dėl to labai džiaugiuosi, nes kaži ar dalyvaučiau renginyje jei jis būtų pagrinde orientuotas į cosplay. Maždaug pusė renginio lankytojų nėra cosplayeriai ir taip pat nemažai iš jų cosplay mažiausiai domina. Pirmoji diena man gerokai labiau patiko nei antroji, bet apie tai plačiau kai skaitysit apie antrąją dieną.

            Antroji diena:

            Vėlgi vėlavau į renginį apie porą valandų ir matau nesuklydau taip darydamas skaitant visų piktas nuomones dėl vėlavimo. Atėjau maždaug tuomet kai prasidėjo cosplay pasirodymai ir salėje išbuvau neilgiau kaip 20min. Siaubas. Ar čia man susierzinimas pasireiškė dėl to, kad peršalęs buvau ar dėl to, kad neišsimiegojęs ir galva skaudėjo nuo vakarykščio vyno, bala žino. Bet matydamas po kelis kartus išeinančias Vocaloid mergaites jaučiausi kaip už uodegos tampomas bulius. Teko išeiti į lauką, parūkyti keletą kartų ir nuraminti protą. Su vienu pažįstamu nusprendėme pasinaudoti maid-caffe paslaugomis, kadangi prie įėjimo neleido įsinešti vandens tai išsireikalavom, kad mums nemokamai kelias stiklines vandens patiektų ir dar pabendrautų. Kadangi mergaitė negalėjo prie mūsų visad būti tai į kompanijonus pasikvietėm host'ą su kuriuo sužaidėm kelias partijas "Durniaus".
            Iš tiesų labai nuobodi diena buvo, atėjo pertrauka, o aš nelabai žinojau ką ir veikti, pabandžiau dalyvauti fighting-games turnyre, bet greit pralaimėjau. Tada guitar hero užėmiau, bet eilės norinčių didžiausios, tad teko gražiai dalintis su kitais norinčiais. Galiausiai nuėjau į salę filmo žiūrėti ir užmigau maždaug pusvalandžiui. Po to jau man protas kiek aptemo, nieko naudingo neprisimenu ką norėjau nuveikti ar ką buvo galima nuveikti. Alkis ir troškulys žudė, atsigert galėjai bandyt lįsti į tualetus ir gėdingai apžiojęs kraną malšinti kančias, arba vėl bandyti blatintis prie maid-caffe mergaičių ir terorizuoti jas bandant išgauti asmeninę informaciją siurbčiojant tą patį vandenį iš krano. Kuo toliau renginys ėjo tuo pikčiau darėsi, nes viskas vėlavo, o norėjau sužinoti nors cosplay nugalėtojus. Mano kolega kuris su manim vaikštinėjo prieš tai yra daug dirbantis žmogus ir renginio pradžioje sakė taip "For me now - any entertainment is a good entertainment", kai prasidėjo antra dalis cosplay pasirodymų ir vėl ant scenos pasirodė vocaloidės strikinėjančios ant scenos po penkias minutes, jis atsistojo ir išėjo. Priminiau jam jo pradžioje sakytus žodžius kuriuos jis praignoravo numojęs ranką ir paliko pastatą.
            Grįžęs į salę pabaigiau žiūrėti cosplay, nes labiausiai laukiau (turbūt kaip ir dauguma) meistrų pasirodymų. Pamačiau tai ką norėjau ir toliau buvo tiesiog laiko gaišimas. Salėje sėdėjau pusiau miegodamas, buvo vėsoka ir kai prasidėjo AMV palikau patalpas. Neberūpėjo nei laimėtojai, nei tie patys AMV, nei uždarymo žodžiai ir tikrai nerūpėjo eisena. Net poros valandų vėlavimas stipriai pagadino renginį ir jei man paprastam žiūrovui nervai nelabai laikė, tai įdomu kaip jautėsi cosplayeriai kurių nemaža dalis vilkėjo baisiai nepatogius kostiumus?

            Keletas pastebėjimų:

            Norėčiau dar bendrai išsakyti kai kuriuos pastebėjimus ne tik apie renginį, bet ir įvykius jame. LABUKI puikiai pasidarė sau antireklamą, baisesnių sushių gyvenime turbūt nemačiau, negana to, kad jie juos prieš nežinia kiek valandų jau paruoštus pardavinėjo už pilną kainą, bet jie ir nepilnai kai kurie buvo padaryti, formos baisios, aptrinti ir aplipę makiai apetito visiškai nežadino, kai kurie dėžutėse buvo ne tai, kad išdėlioti, bet tiesiog sumesti. Maniau, kad ten kokios šiukšlės - nebaigti valgyti ir palikti išmesti, bet pasirodo jie tokius pardavinėjo. O sekančią dieną už pusę mat kainos juos bandė prakišinėti, už dyką aš jų neimčiau galiu pasakyti. Ir vis dėl to tai buvo vienintelis maistas kurį galima buvo įsigyti renginio metu, tas labai nervino. Nežinau ar galima savo maistą buvo įsinešti, nerizikavau šiemet, nes pernai bandė viską atimti prie įėjimo, bet tikėjausi kažko daugiau nei second-hand sushių. Prie to paties - labai liūdna, kad valgymo konkursų nebebuvo, tai buvo viena smagiausiu atrakcijų kurioje ir pats stengdavausi pagal galimybes sudalyvauti (nežmoniškas alkis šiemet pjovė). Negalėjimas įsinešt vandenį taip pat viršūnė, jei aš nusipirkau vandens butelaitį iš anksto ir važiuodamas ištroškau, truputėlį nugėriau, tai prie įėjimo tu jį gali išmesti. Nesuprantu tos politikos, tegu apsauginiai uosto ragauja ar kokį velnią, man negaila, bet vandens man reikia pastoviai turėti. Tas vertimas pirkti per didelėm kainom prekes iš nevertos sushinės ir restorano yra kvaila, ypač kai jie neturi ką pasiūlyti.

            Kitas dalykas ko pasigedau tai jau minėtų atrakcijų, kaip valgymo konkursai, ant scenos, pertraukų metu. Kodėl jų šiemet nebuvo, tai taip nuotaikingai nuteikdavo didžiąją dalį žiūrovų ir taip pat tuose konkursuose dalyvavusių žmonių. Kur dingo paprasti prizai renginio lankytojams? Žinoma, mes nenorim obuolio mangų, bet kiek supratau nowJapan biudžetas gerokai padidėjo nuo pernai metų. Konsolių konkursų prizai irgi pakankamai apgailėtini buvo, rodos pernai galėjai laimėti originalų xbox žaidimą, o šiemet mačiau Egis laimėjęs visuose turnyruose gavo tris nowJapan maikes. Būtent todėl, kad šiemet nepadarėt atrakcijų pertraukų metu, visi ir kalba apie kažkokį neaiškų jausmą, kad šiemet kažkas nepavyko, kad pernai buvo visgi geriau. Būtent todėl, kad žmonės nebuvo įtraukiami į konkursėlius ir pramogas dėl kurių reiktų skanduoti, įsijausti į žaidimus. Tai ilgą laiką buvo vienas iš arkliukų. Man patiko renginio rimtoji dalis, bet išlyginti reikia linksmybes ir rimtumus.

            Pakalbam apie rasinę neapykantą ir šiaip piktus žmones. Vienu metu kai sėdėjau lauke išgirdau trenksmą ir pro mus praeinančią moterį sau po nosimi suburbėjusią "Visiems japonams taip būna". Išsiaiškinus viską paaiškėjo, kad kažkokia moteris apėjo ratą lauke ir iš nugaros vienai japoniukei iš skėčio trenkė per nugarą ir paprasčiausiai nuėjo. Mane ir draugus tai labai šokiravo, ypač toks nelogiškas rasinis prisikabinėjimas. Bandėm kelti įvairiausius klausimus "kodėl?", nes tiesiog neišnešė protas, kad žmogus gali turėti tokį neaiškų pyktį ir nusistatymą prieš būtent japonus kurie rodos Lietuvoje dar nieko blogo nepadarė. Taip pat daugiau link pabaigos renginio su Sable įėjom per paradines duris atgal į vidų, o mums iš paskos sekė du piktai nusiteikę skustagalviai su treningais, nešini dviem bambaliais pusiau nugerto alaus. Žinoma jie buvo be apyrankių, bet niekas jų visiškai nestabdė prie įėjimo. Savanoriai labiau žiūrėjo, kad bilietus nusipirkę žmonės neprasineštų vandens. Piktokai atrodė kai Sable juos nustūmė atgal ir prašė pakviesti apsauginius, kol vienas iš tų piktų vyrukų visaip grasino jį primušt, keikė baisiausiais žodžiais ir rodė koks "didelis vyras" yra. Viena savanorė mergaitė pastebėjau, kad mato, jog pašaliniai bando pralįsti, bet nieko nedarė iki tol kol Sabalius vos ne pilnai išstūmė taip vadinamą marozą pro duris. Buvo iš tiesų nejaukus momentas, pagadinęs nuotaiką tik dar labiau.

            Matau nepasitenkinimus dėl latvių. Iš tiesų nelabai net įsivaizduoju kas laimėjo ką, nes išėjau ankščiau nei sužinojau rezultatus. Bet vienas dalykas kuris nepatinka nusiskundimuose tai, jog latviai kažkur dalyvavo su savo kostiumais Latvijoje šiais metais ir tai yra baisia negarbinga, kad su tais pačiais kostiumais jie dalyvavo ir Lietuvoje. So? Aš nebuvau Latvijoje ir nežinau kaip jie ten atrodė. Ar jie dalyvavo Šių metų kituose Lietuvos coplay konkursuose su tais kostiumais? Man rodos ne. Tai kame bėdos? Ar jūs sakykim po mėnesio ar dviejų jei keliautumėt į užsienio cosplėjų taip pat ruoštumėtės kokį ypatingą naują kostiumą, nes mat taip būtų negarbinga užsieniečių atžvilgiu? Tikriausiai ne. Aš tų kostiumų ankščiau nemačiau ir man jie nekliudė, tuo labiau, kad mačiau iš kai kurių nuotraukų, kad žmonės dalyvavę Latvijos cosplay renginyje dėvėjo tuos pačius kostiumus kuriuos vilkėjo Lietuvos renginiuose (gal ir ne visi, bet dauguma), tad nereikia lia lia. Dėl prizų nežinau kas buvo kuris, pavadinimų neprisimenu apart Giedriaus, kuris girdėjau laimėjo pagrindinę vietą, dėl to džiaugiuosi. Tikrai vertas ir kostiumas ir pasirodymas. O kiti galėtum nuotraukytes laimėtojų sudėlioti su pavadinimais ir kokias vietas užėmė, man pačiam visai įdomu.

            Duokit aukso medalį ninzėm. Pirmą dieną man jie neprilipo ir gal erzino, bet per cosplay pasirodymus jie man buvo įdomesni už didžiąją dalį cosplayerių. Šaunuolis taip pat tas kuris sugalvojo tokį scenos darbininkų amplua.

            Apibendrinimas:

            Suprantama kodėl šitas renginys mažiau pasisekė nei pernai metų kalbant plačiąja prasme. Į renginį daugiausiai ateina tie kurie dalyvavę visuose kituose buvusiuose KOI renginiuose, tad iš šių žmonų perspektyvos norisi daugiau tobulėjimo, žymiai daugiau naujovių, o ne pasikartojančių Aikido demonstracijų, visiškai vienodų prekystalių ir pramogų. Kiekvienais metais aš rašau, kad reikia naujovių šiose dalyse labiausiai, paprastų mažų užsiėmimų kurie pritrauktų kai pagrindinė salė nebūna įdomi. Džiaugiuosi, kad atsirado paskaitų, kai kurios pasirodė ypač naudingos ir įdomios, šito tikėjausi po pernai metų, tad gavau ko norėjau ir tai yra tam tikras pasiekimas. Taip pat reikia nepamiršti daug kam, kad tik dalyvaudamas pajauti tikrą malonumą. Nekalbu apie cosplay, bet apskritai visoje veikloje. Jei tik slampinėji laukdamas kol tave kažkas kažkur pakvies tai sėkmės toliau būnant asocialiu, reikia rodyt savo iniciatyva ir nepagailėt entuziazmo dalyvavime. Dėl to antroji diena man buvo visiškai nuobodi, nes neberadau kur dalyvauti, gal per greitai išsisėmė tos vadinamos "mažosios pramogos", bet vėlavimas galų gale pribaigė renginį. Negražu. O ką kaltinti net ir nežinia, ar organizatorius nesusidėliojusius tvarkaraščių į vietas ar cosplay dalyvius - vėlavusius, pasimetusius ir beprasmiškai atliekančius po kelis ir daugiau atlikimų ant scenos. Per daug skųstis taip pat nedrįstu, kadangi teko nemokamai eiti, tačiau kalbant apie mokėjimą už įėjimą - per didelė kaina.
            Maybe on Earth, Maybe in the Future
            sigpic
            Kurokawa idėjinis lyderis
            Lėtai keičiu slaptažodžius

            Comment

            • spacefox
              B-J Inc.

              • 2006 05 14
              • 77

              #66
              Na daugelis jau išreiškė savo nuomonę apie renginį, kurią aš labai palaikau. Bet nuo savęs norėčiau pridėt tik tiek, kad būtų buvę žiauriai sąžiningiau į meistrų kategoriją leisti tik su savo rankomis gamintais kokybiškais kostiumais . Nu nes sorry, bet krūva pinigų išleistų ant jau padaryto kostiumo imho nėra tolygu begalei išnaudoto laiko ir išlieto prakaito kuriant kostiumą savom rankom V.V
              IN DUCT TAPE I TRUST

              Comment

              • Futari
                AZ rėmėjas



                • 2007 01 07
                • 1094

                #67
                Gonzo, bet kad visi ir buvo pačių pasigaminti, kuris pagal tave pirktas?

                Pamiršau dar keletą dalykų paminėti: gaila, kad teko ditchint eiseną, nes buvo žiauriai per vėlu, tamsu, ir buvom pervargę... nors Giedrius būtų gražiai švietęs prietemoje
                Ir dabar po pusę plytos tiek į latvių, tiek į mūsų daržus: jeigu jau mes dalyvaujam abiejuose renginiuose tuo pačiu kostiumu, bent jau pasirodymą sugalvokim kaskart naują. Juk pateikti veikėją būdų yra be skaičiaus. Aš jau Sororitai bent dvi naujas pasirodymo idėjas turiu, jei ją dar kur vešiuosi.

                Comment

                • lialia
                  GD <3

                  • 2010 07 18
                  • 383

                  #68
                  Spoileris:
                  Autorius Daan
                  Kelios mano darytos foto:

                  Autorius Karolis
                  Yo.

                  Visų pirma labai ačiū visiems dalyviams, kurie leidosi nurodinėjami ir klausė manęs, ir ačiū žiūrovams, kurie nedavė į dūdą už jų vaikymą iš kadro. Šaunuoliai. Balso neturiu visiškai, negaliu pratart nė žodelio... was totally worth it.

                  Pateikiu teaser trailerį. Pilnus vids išspausiu vėliau. stay tuned.



                  Nu OSM.. Kostiumai, spalvos, anime veikėjų panašumas.. gražu žiūrėt..
                  Matosi kad prie kostiumų prasėdėta ne vienas mėnesis.. Good Work ppl
                  Spoileris:
                  Fsio užtenka sėdėt, kitai matais to NJ!!!!! xD
                  http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
                  Max parašo aukštis 130

                  Comment

                  • spacefox
                    B-J Inc.

                    • 2006 05 14
                    • 77

                    #69
                    Autorius Futari
                    Gonzo, bet kad visi ir buvo pačių pasigaminti, kuris pagal tave pirktas?
                    Na ant to cheshire cat kostiumo man buvo pakankamai daug detalių, kurios leido suabejot kostiumo autentiškumu)))
                    IN DUCT TAPE I TRUST

                    Comment

                    • Futari
                      AZ rėmėjas



                      • 2007 01 07
                      • 1094

                      #70
                      Autorius gonzo
                      Na ant to cheshire cat kostiumo man buvo pakankamai daug detalių, kurios leido suabejot kostiumo autentiškumu)))
                      Neabejok. Mačiau iš arti jį, rankų darbo visas. Tiesiog pasistengta. Nieko neturiu prieš, kostiumas gražus, bet kad prieš Inkvizitorių stojo ir nugalėjo jį - absurdo drama.

                      Comment

                      • Semashke
                        U can call me Sema



                        • 2009 01 16
                        • 425

                        #71
                        Radau visai gerų foto kažkieno blog'e:
                        http://purviukas-maklius.blogspot.co...w-japan11.html

                        And come on, vienas žmogus juk negali susišluoti visų apdovanojimų, žiūrovus tikriausiai papirko katino mielumas, žinau, kad nelogiška, bet nejau negana , kad Giedrius į Londoną važiuoja? Kiti išvis liko nepastebėti, pvz Fai iš Tsubasos, Tyrael'is...

                        EDIT, Horkis rado visai kietą reportažą::
                        Paskutinis pakeitimas nuo Semashke; 2011-08-23, 20:59.
                        semashke.deviantart.com BLACKOUT

                        Comment

                        • Yuki~
                          Narys

                          • 2011 01 13
                          • 31

                          #72
                          Nuotraukos. Ne visos pavyko kaip norėjosi, bet dalinuos. Tikuosi neiškils daug bėdų kažkam, kad tai FB.

                          http://www.facebook.com/media/set/?s...6027465&type=1


                          Būtų tobulą, jei kitais metais būtų kažko valgomo ( pseudo sushi nesiskaito, nes į juos buvo baisu žiūrėt) , nes malonumo mažai visą dieną sėdėt urzgiančiu pilvu.. Ir žmoooonės, kas su patalpų vėdinimu? Buvo karštoka,švelniai tariant...daug neburbėsiu, nes šiaip ar taip pagrindinės bėdos buvo visų išsakytos ir ne po vieną kartą..
                          labai ačiū tiems žmogeliukams, kurie neleido numirti iš nuobodulio dvi dienas sėdint prie BJD stendo ;3
                          http://benihime-yuki.deviantart.com/

                          Comment

                          • Futari
                            AZ rėmėjas



                            • 2007 01 07
                            • 1094

                            #73
                            Autorius Semashke
                            And come on, vienas žmogus juk negali susišluoti visų apdovanojimų, žiūrovus tikriausiai papirko katino mielumas, žinau, kad nelogiška, bet nejau negana , kad Giedrius į Londoną važiuoja? Kiti išvis liko nepastebėti, pvz Fai iš Tsubasos, Tyrael'is...
                            Tikrai nesakau kad kuo nors skundžiamės. Siųsim tankiuką į Londoną išsišiepę iki ausų. O mielumas negalėjo papirkt, nes juk Meistrus rinko komisija, o ne žiūrovai. Žiūrovai tik geriausiąjį rinko. Ir šiaip, man mūsų Češyro katiniukas iš pernai, kuris man letenėlę davė pasisveikindamas, buvo daug mielesnis nei šitas.

                            Comment

                            • kaguya
                              Narys

                              • 2009 08 26
                              • 31

                              #74
                              taigi imeciau likusius filmukus, prasom
                              http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhee
                              Baka

                              Comment

                              • zhmogeliukas
                                Super mega ultra rašytojas

                                • 2007 03 21
                                • 722

                                #75
                                Autorius kaguya
                                taigi imeciau likusius filmukus, prasom
                                http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhee
                                Tu ne taip dedi linką. Tada mus išmeta į mūsų pačių youtube kanalus.
                                Mestelk linką į savo profilį, tada galėsim paržiūrėti

                                Comment

                                Working...