Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Užvedanti karaoke (yeah, šios irgi nepažinau) - K-ON! ED (Sample)
Nežinau ar garso kokybė prasta buvo, ar dainuoja labai neaiškiai, bet dainas tai tikrai nelengva pažinti Pirmos vietos winnerio irgi girdeta kažkur, bet neatgaminu dabar..
Jeigu neklystu, tai maciau zmogu kuris filmavo visa AMV konkursa. Jis sedejo vidury sales beveik man pries nosi. Butu puiku perziureti (:
Tad jei esi cia, lauksiu tavo video :3
Agree with Squall
Pats nebuvau del sameniniu priezasciu bet konkurse dalyvavau ir lb noreciau paziureti kaip ten zmones regavo i maniski bei kitus. ^_^
Btw Squall nice work
Turbūt jau visus užknisau, bet gal kas filmavote profesionaliųjų menininkų alėją? Renku gi dabar iš gabaliukų nowJapan videoklipą ir žiūriu kad šiaip piešėjų videomedžiagos turiu, o va profesionalų darbo fragmentų kažkaip ne...
Populiariausių maždaug 50 pasirodimų Cosplay, tačiau aš buvau naudojant mobilųjį telefoną, todėl kokybė (IPAC garso) nėra labai geras. Reitingas kuriems jos reikia, kad "YouTube", galiu pridėti...
Sveiki!! Iškart atsiprašau, skaudžiai nemuškit, už 4 metų senumo temos pakėlimą iš archyvų, bet labai pasiilgau keleto video iš 2010-ųjų NowJapano.
Konkrečiai, Touhou on Drugs cosbando pasirodymo ir Touhou on Drugs + Rozen Maiden vaidinimo. Šios video buvo patalpintos YouTube, bet kažkuriuo tai momentu jas įkėlęs vartotojas buvo pašalintas už autorinių teisių nesilaikymą dėl kitos jo kanale esančios video medžiagos, taigi, su juo dingo ir NowJapano video, tame tarpe ir mūsų pasirodymai, o aš nepagalvojau parsisiųsti tų klipų kol jie ten buvo! O tai buvo bene fainiausi per kelerius metus mano koordinuoto cosbando pasirodymai.
Aišku, dabar tikriausiai jau šaukštai seniai po pietų bet paklausti tikriausiai neskauda - gal tebeturite kas video archyvuose tuos du pasirodymus? Būtų miela jei atsilieptumėte.
Comment