nowJapan 2010 Videos
Collapse
X
-
nowJapan 2010 Videos
Manau sukėliau visus video iš nowJapan 2010 .
Visi Cosplayerių pasirodymai ant scenos
Spoileris:
Kiti Video iš nowJapan 2010
Spoileris:Paskutinis pakeitimas nuo Boleris; 2010-08-25, 20:56.Žymos: Nieko👍 18sviesta, Drakashka, sarunasnet, Nayuko, daimonass, and 13 others like this. -
Nusifilmavau apie 50 cosplay pasirodimų, bet buvau su telefonu, taigi kokybe(ipač garso) nelabai gera. Eigu kam reikia, tai galiu į youtube ideti.Comment
-
PRAŠYMAS VISIEMS KAS PER NOWJAPAN'10 BUVO SU VIDEOKAMEROMIS: PRAŠAU, SUSISIEKITE SU MANIMI PER PM.
RENKU VIDEO KLIPUS NOWJAPAN'10 RENGINIO APŽVALGOS KLIPUI. Tinka viskas: pasirodymai, walk-around'ai etc.
Susitarsime dėl paminėjimo credituose ir kitų dalykėlių.
Iš anksto esu labai dėkinga.Comment
-
-
-
👍 3Comment
-
Taigi, neturėjau galimybės nufilmuoti visų cosplay pasirodymų, tačiau pavyko užfiksuoti didžiąją dalį (kalbant apie solo defile). Jas pasistengiau gražiau apipavidalinti ir sukurpiau bendrą video. Youtube teko padalinti į dvi dalis, o kas pageidaujate vientiso video, galite atsisiųsti iš SendSpace (http://www.sendspace.com/file/2q7b67). Greitu metu imsiuosi sutvarkyti karaoke medžiagą, kadangi jų turiu irgi nemažai
Pirma dalis:
Antra dalis:
Comment
-
---------------OFFTOPIC------------------------------------------------
Butu idomu pabandyti padaryt .gif is mano pasirodymo avataro pakeitimui :3
---------------OFFTOPIC------------------------------------------------
Is manes video ir foto bus po keliu dienu, kai visa kompanija susirinks is visu fotiku medziaga.Comment
Comment