Nieks neužmatė eisenos medžiagos? :|
nowJapan 2010 atsiliepimai
Collapse
X
-
Baikit ta fighta, del vilkiuko kostiumo Kad mergina sauniai pasidarbavo, irodymai pateikti Kiekvienas tokio kostiumo gali pavydeti ir gerai pasistenges pats pasidaryti ne ka prastesni
PS Idomu kodel piramide liko uz borto per apdovanojimus? Prie jo prisikasti per burius norinciu nusifokinti nebuvo imanoma
PSS realiai postinu, nes noriu savo pics XDComment
-
Viskas buvo super!
Siektiek nervino, kad garsistai buvo kazkokie nelabai patyre ar su klausa jiems blogai, nes kartkartelemis tai tikrai sh** male :}
Del isinesimo maisto ir gerimu, tai ten sone buvo durys kurios tik is vidaus atsidaro, tai draugui sudavus visus gerimus ir maista labai lengva butu ji pro ten ileisti! ( ka pats ir padariau) Amaterasu +++++ super toks furry and nice ^^ Pyramid head'as buvo super !
Komisijai tai - nes vertina pagal nzn ka jie ten sau. Nu bet viskas patiko daug daug ++ ir aciu :}Comment
-
Heh, Viskas buvo super, i cannot express the awesomeness, siaip uzkliuvo tai karaoke, nes nesigirdejo dainavimo, tas filmas, bent mano akimis, buvo ne i tema, o siaip tai tikrai viskas super, tik va dar viena problema, jog kitas nowJapan bus tik po metu ;(Comment
-
yu-yu - Nepergyvenk tu. As beje ieskojau taves , bet vis nerasdavau , kai rankose laikiau fotoaparata. Tiesa sakant , kai pamaciau tave repeticijoje ,galvojau , kad laimesi. Gal problema tame , kad tu nebandei buti pastebima? (Just saying my opinion) Nezinau ,nezinau mano cosplay aisku nebuvo toks brangus , bet keli zmones mane pastebejo. Aisku nuotraukose manes gal tik 0,01% visose yra ,bet as nesijaudinu. Tai mane kaip TIK skatina kitais metais pasirodyti geriau ir atrodyti pastebima. Siaip mane kaip ir pastebejo , fotkinosi su manimi , free-hugino and etc , bet dauguma neziurejo i mano puse , kazkas girdejau apkalbinejo , bet man nera svarbu , svarbu ,kad buvo ir tu zmoniu , kurie pastebejo mane , o tai jau KAZKAS. Tad noretusi ,kad nemestum cosplay. Everything happens, as pastebejau tave , manau ,kad pasirodei SUPERISKAI. Tad, don't worry, gyvenime nera TIK geru dalyku.
Konata - As TIKRAI turiu 1 ft su tavim pm me as atsiusiu~
http://yumihoriku.deviantart.com/
BLACKOUT
http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/ be sure to visit our page~Comment
-
yu-yu - Nepergyvenk tu. As beje ieskojau taves , bet vis nerasdavau , kai rankose laikiau fotoaparata. Tiesa sakant , kai pamaciau tave repeticijoje ,galvojau , kad laimesi. Gal problema tame , kad tu nebandei buti pastebima? (Just saying my opinion) Nezinau ,nezinau mano cosplay aisku nebuvo toks brangus , bet keli zmones mane pastebejo. Aisku nuotraukose manes gal tik 0,01% visose yra ,bet as nesijaudinu. Tai mane kaip TIK skatina kitais metais pasirodyti geriau ir atrodyti pastebima. Siaip mane kaip ir pastebejo , fotkinosi su manimi , free-hugino and etc , bet dauguma neziurejo i mano puse , kazkas girdejau apkalbinejo , bet man nera svarbu , svarbu ,kad buvo ir tu zmoniu , kurie pastebejo mane , o tai jau KAZKAS. Tad noretusi ,kad nemestum cosplay. Everything happens, as pastebejau tave , manau ,kad pasirodei SUPERISKAI. Tad, don't worry, gyvenime nera TIK geru dalyku.
Konata - As TIKRAI turiu 1 ft su tavim pm me as atsiusiu~
Comment
-
Na ka atejo ir man metas ideti foto kurias padariau, visas rasite cia:
http://picasaweb.google.com/shiroi.syaoran/
Nelabai gavosi si karta , bet jei rasit kazka sau patinkancio sakykit ir atsiusiu geresnes kokybes foto su mielu noru
P.S. turiu ir videoPaskutinis pakeitimas nuo shiroi_syaoran; 2010-08-23, 23:02.Kai nuvaziuoja stogas atsiveria dangus👍 1Comment
-
Na, ką. Atėjo ir man laikas atsiliepimą parašyt. Tik tiek, kad jis nebus ilgas.
Viskas buvo tikrai nuostabu ir tikrai žymiai geriau nei praeiti renginiai. Kostiumų buvo tikrai įspūdingų ir visada turėjai kur akis paganyti. Kas labiausiai prajuokino, tai kaip priėjau prie vilkės nusifotkinti, o ji pasisuko ir sako "Tabeko? Aš tave pažįstu" xDD Buvo smagu vaikytis Jack'ą bei katinėlį. Sušunki "paskui Jack'ą" ir visas mūsų cosband'as bėga paskui jį xD Galiausiai užspeitėm į kampą ir pasilinksminom, taip sakant. JinHwa was something above awesomeness. Jų pasirodymą mačiau tris kartus ir visus tuos tris kartus miriau iš laimės. Taip labai patiko. Kažkas minėjo, kad sinchrono nelabai buvo, bet nepasakyčiau, kad jau labai prastai viskas atrodė. Kiek buvo, tiek pakako. Tad pirmą vietą nunešė tikrai ne šiaip sau. Ech, gaila, kad kai kurie tikrai įspūdingi kostiumai liko visiškai neapdovanoti, o kiti gavo po net kelis apdovanojimus. Apie karaokės garsą išvis nekalbu, šitoj srity dar yra kur tobulėt, no offence. Anyway, buvo labai smagu, kad visi buvo draugiški ir su visais galima buvo bendraut, tarsi jau seniai būtumėm draugai. Hug'inai ką norėjai ir niekas nepyko. O taip, smagu buvo eiti gatve per pertrauką ir būti sustabdomam praeivių vien tam, kad tave nufotkintų. Kažkokie turistai pleškino prie makdo xD Vedėjai buvo puikūs, suprato dalyvių nerimą ir šiaip aiškiai jautėsi palaikymas iš jų pusės. Lenkiu žemai galvą prieš jus. Pati nefotkinau, nes fotiko nepasiėmiau, tad nuliūdinsiu, fotkių neturiu. Bet tariu labai didelį ačiū visiems, kurie pasirašė ant mano lentelės su vardu (kitos pusės).
JŪS NEREALŪS!
With lots of love,
Tabė ir BLACKOUT.👍 2Comment
-
Hm... Aš buvau labai dažnai prie Excalibur'o. + kai visi buvo salej, vaiksčiojau visur, ieškojau šaltų sienų. xD
.every me and every you
.DON'TWATCHMEComment
Comment