tiesą sakant, šių metų nowJapan mane nustebino. tai buvo žy~miai geresnis renginys, nei buvę anksčiau, bent jau man xD galbūt tai dėl kompanijos... apskritai, atmosfera buvo nepakartojama :3
nowJapan 2010 atsiliepimai
Collapse
X
-
Autorius .yu-yuSpėju, manęs nieks nefilmavo, pasirodimo nuotraukų irgi nėra. Gaila.
Airiz, ar yra bent viena nuotrauka su Euphemia?Comment
-
Autorius .yu-yuSpėju, manęs nieks nefilmavo, pasirodimo nuotraukų irgi nėra. Gaila.
Airiz, ar yra bent viena nuotrauka su Euphemia?Comment
-
Woohoo!
Renginys fantastiškas, labai ačiū organizatoriams, labai ačiū svečiams (ypač free hugs merginų komandai, tiek už hug'us, tiek už paskolintą plakatą...echeche). Tiek aš, tiek CrazyCripple (POV footage) nenustygom vietoj.
Čia esu sudėjęs savo darytas nuotraukas -
http://picasaweb.google.com/Kabutto/NowJapan2010#
Use at your own will, bet give credit, be nice.
Jeigu, kas nores didesnės rezoliucijos nuotraukų, ar pilno packo, parašykit man PM, ar tiesiai į skaipą: void_caller
Taip pat turiu nufilmuotus(720p) bene visus antros dienos pasirodymus, bei kelis pirmos. Renderinu, bet tai užtruks. Jei kas nekantrauja, galiu atsiųsti konkrečius pasirodymus.
Gailiuosi tik vieno: Animeshope (dvds, mangos) buvo absoliučiai fantastiška mergina, niekaip negaliu Jos užmiršti. Tačiau taip ir neišdrįsau Jos asmeniškai pakalbinti - dabar graužiuos, ir dar ilgai niurzgesiu ...halp?👍 2Comment
-
Big big big ačiū for so wonderful event!
NowJapan 2010 was awesome!
All of the cosplayers were nice and cute, especially Pandora Hearts, Touhou, Cloud and Euphemia (omg, she was soo lovely!! <33)…I`m sure I’ve forgotten someone but just can’t remember >.<
Btw, it was really cool that almost all sketches were in English! Finally we could understand something XD Sketch about trading cards – EPIC WIN!
Thanks to everyone who helped us and thanks to the girl with red hair who during the first part of the cosplay contest was sitting near us and translated everything :3
Omg, thanks to Oleg for the help!!!!! (bow)(bow)
Speaking about Korean dance – how Heccu has already said, we really had a déjà vu -.-“ but the girls and their dance were cooool!!
Of course we hope to see you all on our CosplayCon in Riga :3
Your last year’s Yoko / this year’s black twin from Hardcore Twins
P.S. We want more photozzzzz!!!!👍 10Comment
-
Man viskas patiko išskyrus tai, kad maisto negalima buvo [bet nenumirėm iš bado ir turėjom progos geresnės maitintis japonišku maistu ] ir man nepatiko taisyklių numažinimas latviam, taip jie pasirodė šauniai ir panašiai man tikrai patiko ir jiems priekaištų neturiu, bet kodėl jiems galima dviese vadintis cosband kai pas mus cosband vadinamas tik nuo 5 -is werry sad-
Bet ką, šiaip man tikrai viskas patiko, susipažinau su daugybe šaunių žmonių, susitikau senų ir viskas buvo nerealu :><...>What should I do??? *panic* Aaaa *got an idea*-look useless!👍 3Comment
Comment