nowJapan 2010 atsiliepimai

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Airiz
    מיד





    • 2004 01 09
    • 1656

    Ok, vienų žodžių visi keliaujat i AZ trackerį. Linkas bus duotas vėliau.

    Comment

    • Dreamer
      Naujokas
      • 2010 08 22
      • 11

      Pritariu idejai su archyvu ir torentu. Airiz, matai, tas pats zmogus gali buti nufotografuotas kitu kampu, kitoje vietoje, kitokai poza, kitokai israiska. Ir visa tai gali nuotrauka padaryti geresne ar prastesne. Idomu yra paziureti i tuos pacius veikejus is kitos vietos (pvz, kol kazkas fotografavo, apejo ciuvas ir is nugaros juos nuftkino, keista, bet idomu).

      Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

      Comment

      • Claw.
        WhatIdoIzaSecret

        • 2010 08 08
        • 37

        Sveiki visi. Labai norejau padekoti visiems, uz tikrai nuostabu rengini. zmones buvo draugishki ir malonus. Labai aciu tiems zmonem, kurie pavaisindavo mane vandeniu isejus i lauka, nes su mano kostiumu buvo tikrai labai karsta, todel eisenoje nebedalivavau, jau buvau tikrai pavargus nuo to karscio ir visa slape ^^ . Dar didelis aciu Wishmaster, kad jis mane apgyne del mano kostiumo, nes biski buvau pasijutus nemaloniai ^^. Ir didelis aciu visiems kurie mane palaike. Agota ^^ (wolf Amaterasu)

        p.s. Jack sparrow, you rock! Tikrai saunus pasirodimas ir vaidyba, zmogus i vaidmeni isijautes buvo tikrai ^^.O silent hill, mano nuomone tavo kostiumas tikrai buvo saunus! Tikrai gaila ir keista kad nieko neuzimiai.O.o

        Comment

        • Ochibi-chan
          Naujokas
          • 2009 10 29
          • 19

          Renginys buvo AWESOM!!!! tikrai labai patiko, tik gaila, kad "Gyvuneliu cosplay" laimejo Lavi, labiau patiko katinelis ^^

          Comment

          • shiroi_syaoran
            Naujokas

            • 2009 08 31
            • 20

            Sveiki,

            rasau gal paveluotai, bet kadangi reikia atsiliepimu, tai pasakysiu savaja nuomone.

            Renginio vieta:
            Tiesa sakant man nepatiko renginio vieta, tos Kongresu Rumu "statines" kedes priverte zmones sedeti nejudeti, o tai tik vargina. Beje jei reikejo iseiti, kad ir i tualeta, tekdavo salia sedintiems zmonems trukdyti. Pati ideja, kad jei zmogus nori stebeti rengini, jis yra priverstas tiesiog sedeti ir ziureti. Jokia kita veikla uzsiimti jis negalejo, kad ir pasiimti shogi lenta ir atsisedes pazaisti, bei ziureti rengini. Tai yra as uz kolektyviskuma, taip renginyje atsirastu siek tiek laisves. Dabar pats renginys tapo labiau komercinis, saltesnis, mano nuomone, tai nera gerai. O del pirmo dienos, tai ji buvo nuobodoka, maza veiksmo patiems ziurovams.

            Del karaoke:
            visi dainininkai pripazintu, kad yra butinas saves girdejimas. Nebuvo jokiu monitoriniu koloneliu, kurios leistu save girdeti. Jei jos butu, karaokes konkurso kokybe tikrai pageretu kelis kartus.

            Del daiktu inesimo:
            As norejau atsinesti tiesiog 1.5l mineralinio, bet man pasake (kalbu tiek apie plastmasine tara), kad jis perdidelis ir neileido. Nezinau del kokiu priezasciu tai galejo buti, bet jei del saugumo, kad neinestume sprogmenu ar cheminiu medziagu, tai juos inesti buvo lengviau, nei jus galvojate, nes mes su draugu pirma diena isineseme visa maximos maisa namie pasigamintu onigiri. Jei didesniu buteliu neileidziate, jog niekas jos nepripiltu ir nemestu i scena ar dar kur, tai turiu komentara, jog cosplayeriu "ginklai" tikrai neatsilieka gresmingumu.
            Kita priezastis galetu buti, kad nenorima prisiukslinti ar istepti Kongresu Rumus. Siuo atveju as irgi turiu komentara: visi nusipirke maisto restoreane Osaka galejo lengvai prisiukslinti, taigi cia toks pat sazines reikalas.
            Sekanti priezastis galetu buti: Sudarymas sutarties (gal ir nerasytines) su renginyje esanciomis maisto tiekimo imonemis. Faktas, kad jos nenores kad mes isinestume maisto, nes nebus jokio biznio, nors tai nera tiesa. Tada tai reikstu, jog organizatoriai norejo pasipelnyti.
            Galbut kazka ir praleidau, nezinau, cia jau jums spresti.

            Pliusu aisku irgi buvo sakyciau nemazai:
            visa pirma, tai kad buvo padaryta pasirodymu atranka, duota patarimu, visu dalyviu pasirodymu kokybe tikrai pagerejo. Ekranas tikrai buvo geras jokiu priekaistu jam tikrai neturiu. Garsas irgi buvo geriau sutvakytas, maziau trukdziu, nors del pacio garso pateikimo yra dar kur tobuteti.

            Na sakykim siandientai uzteks. Atviruma as vertinu, tad atleiskit, jei kazkas buvo pasakyta ne taip. Jei turite kazkokiu komentaru prasom nesidrovekit rasyti.

            Arigatou uz sugaista laika
            Kai nuvaziuoja stogas atsiveria dangus

            Comment

            • Futari
              AZ rėmėjas



              • 2007 01 07
              • 1094

              Autorius Dreamer
              P.S. Ten kazkokia panele buvo ant scenos su fotiku, padare 1-2 nuotraukas. NORIU
              Tu turbūt apie mūsų Shameimaru Ayą. Kam tau jų, tikiesi kad pantsu shots bus? Tuomet turiu nuliūdinti. Bet kai jas gausiu, pasidalinsiu.

              Beje, kas dėl renginio vietos - man ji taip patiko kad galėtų ir kitamet ten pat būti. Nors manęs jau ir nebus... bet na, nuo ten netoli stotys, tad žmonėms patogu atvykti, ir panašiai

              Comment

              • Semashke
                U can call me Sema



                • 2009 01 16
                • 425

                Ačiū visiems už nerealią atmosferą, prie kurios kiekvienas iš mūsų ir prisidėjome. Žmonės, fantastiški kostiumai, skanus maistas, net raudonas kilimas Tik kaip jau (berods Arna) minėjo, trūko kažkokios reklamos prie Kongresų rūmų įėjimo, nes kai atėjom šeštadienį ryte į repeticiją, tai suabejojom ar išvis kur reikia papuolėm Dar pora pasiūlymų: buvot Riga AnimeFeste? Daug ko perėmėte, bet svarbiausio- ne. Ko trūko koridoriuje prie įėjimo? Ogi MU-ZI-KOS! Linksmiausia dalis AF07 buvo taškymasis pagal muziką cospleerių minioje. Antras dalykas - prizai: please, kitąkart parašykit vardą, pavardę žmogaus, arba bent nick'ą, kam atitenka diplomas; mangos- jau daug kas minėjo ir t.t., bent jau kainą nuluptumėt, nes mūsų cosbando pasirodymas buvo įvertintas lygiai 6.90LT.. oh well, ne pati didžiausia problema. Kitąkart praneškite , kad maisto nesineštumėm, nes teko palikinėti kalną dėžių su ryžiais ir kitu gėriu pas geras tetas iš Fielmann (nebent kur pražiopsojau tą info). Labiausiai patikęs dalykas- eitynės, negyvai prarėkėm gerkles, gerokai išreklamavom NowJapan, kaip Hekate ir sakė:" Tokios reklamos KOI'ai ir už pinigus negautų xD", su drauge vadinom ala renesanso porelę, tai tik pamatę turistus su fotikais pasileisdavom bėgti į jų pusę ir pozuoti su šūkiais: "fotkina fotkina fotkina", beje, matėt japonų šeimyną restorano lauke? Visi griebė fotikus ir patenkinti pradėjo pleškėti :3 best moment eva! Lietuviai manau pakilo jų akyse

                Be abejo patiko Riyo salės užvedimas trinant rankeles, džiaugiantis ketvirtąja pasaulio pabaiga, ir dar: Riyo: Žinot , ką reiškia ta G raidė ant mano kostiumo?" visa salė: "GAYYYYYY" XD AND JINHWA!!!! Dar nuo vakar vakaro su draugėm klausomės tos Shock dainos ir imituojam tą epizodą su rankom SHOCK!!! AČIŪ, kad įdėjot visą dūšią į savo pasirodymą, jis mane pažadino per repeticijas ir privertė apsiseilėti. AČIŪ už SHOCK epizodo pademonstravimą po eisenos prie rūbinės, taip, tai aš Jūsų to paprašiau padaryti X"D
                AMATERASU, kietesnio ir labiau mielesnio kostiumo nesu mačiusi, ypač kai ji slėpėsi už užuolaidos, and c'mon, kas jums tokį kostiumą gamintų prekybai? >> ir tų dažų žymės ant galvos parodė, kad tai- rankų darbas. Šaunuolė, tu tikrai nusipelnei apdovanojimo!! Šiemet labai pakilo cosplay lygis, visi kostiumai atrodė išbaigti.

                Šis NowJapan buvo geresnis nei praeitas ir tuo labai džiaugiuosi, tiek erdve, kuri buvo HUGE (ir suteikė tokį vaizdą, kad žmonių mažai), tiek organizuotumas. Beje, šis renginys mane netyčia suvedė su mano senu geru darželio laikų draugu, kurį atpažinau renginyje,beje darželyje mes irgi cosplėinom XD aš - saulėgrąžą, o jis (berods) bulvę X'D

                Gal kas prisimenat mane, su žaliu renesansišku paltu, ilga blondiniška kasa, gulinčią vidury raudono kilimo foje (Jack Bezarius cosplay) (Squall , berods tu mane traiškei savo lazdele XD)? Jei turėsit mano foto, ar foto su BLACKOUT (Pandora hearts) cosbandu, užvaikiusiu Captain Jack Sparrow please, numeskit linką Ryt įmesiu savo fotkes, jei spėsiu, šiandien.


                BEST WISHES FROM BLACKOUT!!! RING DING DONG!!!!

                P.S. Cere, baik mane šmeižt! ta tetulė man dedant kates ant žemės pasakė: "nedėk čia, mums popierius kainuoja, pasiimk sau." aš ir nesusivokiau, kad reikia susimokėt X'D
                P.P.S. Lietuvos Ryto pirmame puslapyje kažkokie dviratininkai (dėl kurių toj gatvėj ir eismą apribojo) yra, o mūsų, nė kvapo ><


                Paskutinis pakeitimas nuo Semashke; 2010-08-26, 17:52.
                semashke.deviantart.com BLACKOUT

                Comment

                • tsuki_hana

                  Autorius Claw.
                  Sveiki visi. Labai norejau padekoti visiems, uz tikrai nuostabu rengini. zmones buvo draugishki ir malonus. Labai aciu tiems zmonem, kurie pavaisindavo mane vandeniu isejus i lauka, nes su mano kostiumu buvo tikrai labai karsta, todel eisenoje nebedalivavau, jau buvau tikrai pavargus nuo to karscio ir visa slape ^^ .
                  Is tikro tai vis masciau, ka butum darius jei karsciai butu nepraeje?

                  p.s. sveikinu!!! ^ ^

                  Comment

                  • Airiz
                    מיד





                    • 2004 01 09
                    • 1656

                    Dreamer, pakolkas iš scenos nuotraukų aš nemačiau nes jų čia paprasčiausiai nėra, o tu nematęs teigi kad tai neįdomu
                    ir kad nepezėti tuščiai, it's a very very very small part of the Osumness

                    Comment

                    • Dreamer
                      Naujokas
                      • 2010 08 22
                      • 11

                      Autorius Futari
                      Tu turbūt apie mūsų Shameimaru Ayą. Kam tau jų, tikiesi kad pantsu shots bus? Tuomet turiu nuliūdinti. Bet kai jas gausiu, pasidalinsiu.
                      Panty shot turiu is KOI 3. Cia buvo galima ir taip prisiziureti. Tiesiog labai idomu pamatyti tokia nuotrauka. Abejoju ar yra dar bent 1 zmogus kuris turi tokia pacia foto xD

                      P.S. Bet jeigu yra panty shots ir negaila pasidalinti, mielai paimciau xDD

                      Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

                      Comment

                      • Airiz
                        מיד





                        • 2004 01 09
                        • 1656

                        Futari, tu klysti
                        Yra ir būtent tavo

                        Comment

                        • takikatoka
                          TheGazettE
                          • 2009 03 09
                          • 20

                          Taigi,
                          buvo tesiog....
                          NUOSTAbU!!!!Aciu visiems,ir maziems ir dideliems ,organizatoriams ir visiems kas buvo
                          Arigatou!!!!!
                          trumpai:
                          4dn-filmas buvo truputi nuobodus,demo..visus pralinksmino kazkieno ciaudejimas
                          5dn- labai geras filmas,daug juoko ,tik del registracijos nezinojom bet visitiek pakliuvom
                          6dn-buvo unreal!Apie ryziuus..tai vos nepaspringau nes buvo labai labai astrus....O apie karaoke,tai per repeticija saves visai negirdejau ,kaip ir dauguma...bet per konkursa...I am the winner ! DD Dar prie konsuliu kazkos emo atejo ir finale laimejo pries mane..damn ;[ chyteriai is da best!!!!:P
                          O seip del maisto isinesimo tai... sargybiniai galejo tikrinti atidziau DD nvm
                          6dn naktis-eeto...nu jo,3 filmai perziureti,kiti 2 filmai buvo skirti miegui.Chak Noriss valdo!!!! ;D (miego - 0 h)
                          7dn-cia tai bent...visi buvo labai drauguski,daug hug`u, daug foto broliai latviai labai sauniai pasirode del 1 vietos neturiu priekaistu bet maniau,kad laimes Jack Sperow (atidavem net 6 balsus!) Labai patiko sokio konkurso nugaletojai,tikrai buvo nuostabu!!!!
                          O eisena buvo tesiog cool Labiausiai patiko stebeti zmoniu israiskas DD wtf?? ;DDD
                          Taigi didelis Arigatou for everyone, o didziausias arigatou for KOI!!!!!!!!
                          Noriuu atgal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

                          O cia visu lauktos foto...
                          http://picasaweb.google.com/11449882...CNaCsLaTiOWjUw

                          nyaaa ^____^

                          Comment

                          • Jin
                            Crazy Weirdo

                            • 2009 02 06
                            • 242

                            Spoileris:
                            Autorius Airiz
                            Dreamer, pakolkas iš scenos nuotraukų aš nemačiau nes jų čia paprasčiausiai nėra, o tu nematęs teigi kad tai neįdomu
                            ir kad nepezėti tuščiai, it's a very very very small part of the Osumness

                            Dar ir dar kartą sakysiu, niekaip neatsižaviu tavo sugebėjimais fotografuot. Gerai, kad pas mus AZ yra prof. fotografų, gerų nuotraukų galim prisižiūrėt ir nereikai užtai mokėt

                            Comment

                            • klaunas
                              Narys
                              • 2009 03 29
                              • 50

                              Sweiki, gal tie kurie fotkinosi su Shilien Templar is Lineage 2 ( juodai raudonu) galetu man per skype ft atsiusti, buciau lb dekingas
                              mano skype trupintojas69
                              Only the strongest will survive
                              Lead me to heaven when we die
                              I have a shadow on the wall
                              I’ll be the one to save us all




                              http://blazbluecos.blogspot.com//

                              Comment

                              • Airiz
                                מיד





                                • 2004 01 09
                                • 1656

                                Autorius klaunas
                                Sweiki, gal tie kurie fotkinosi su Shilien Templar is Lineage 2 ( juodai raudonu) galetu man per skype ft atsiusti, buciau lb dekingas
                                mano skype trupintojas69
                                Na bijau aš L][ tankų >.< fotkinau iš tolo
                                Jin, kad aš ne PRO

                                Comment

                                Working...