nowJapan 2010 atsiliepimai

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • giedriusonline
    Costume Maker

• 2008 06 07
    • 279

nu ka
    gavau įrodymų ir tikrai aišku tada nusipelnė žmogus pirmos vietos
    Atsiprašau nuoširdžiai Agota tavęs
    o kostiumas buvo tikrai įspūdingas ant tiek kad net nesitikėjo kad lietuvaitės padarytas todėl ir sugalvojom kad pirktas iš užsinio, nes ten njau pakankamai ilgai furrsuitu mada gyvuoja

Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
    Parašyk man.

Comment

• tsuki_hana

Haha cia kone pagyrimas gaunas kad visi galvojo jog pirktas XD

p.s. Excalibur kostiumo epic dalis buvo ta kad taip perzvalgi visa sale zmoniu ir akis iskart uzkliuna uz giant white head XD ji atrode tiesiog neproporcingai didele.. Gal kas nufotkino?

Comment

• Jin
        Crazy Weirdo

• 2009 02 06
        • 242

Tikiuosi Wishmaster nepyksti dėl parašo, bet Kami tokį gerą momentą pagavo ir tiesiog jis negalėjo atsispirt.^^ Šiaip turi jis dar tokių panašių momentų, tai tikiuos išvysit dar parašų iš nJ.

(Tavęs nepažystų, tj padariau išvadą, kad tai tu, gal klystu?)

Comment

• Airiz
          מיד

• 2004 01 09
          • 1656

Klausimas:
          Jūsų visų pasirodymų yra virš 300 nuotraukų scenoje, ar jų čia reikia? Visų.

Comment

• Satou
            Naujokas
            • 2010 04 05
            • 8

Renginys buvo ispudingas. Buvo labai linksma panoliferint gameriu sektoriuj, o kai ten uzsibuvau , net pamirsau, kad cosplay vyksta!

Visi AMV/CMV kurejai, gal spejot paviesit savo AMV (Youtubej pvz)? Labai noreciau geresnius darbus is naujo paziuret

Comment

• Horkis
              Kritikuosiu žiauriai

• 2005 12 23
              • 637

tsuki_hana turiu tik tokia..
              Spoileris:

Comment

• FantasyBeast
                Huzzuh!!

• 2007 06 18
                • 101

Mano atsiliepimai apie renginy..taigi pradėsiu:Pliusai+minusai-
                Spoileris:
                + Kokybė: Čia didžiulis pliusas KOI team,nes visos tos taisyklės,repeticijos ir visa kita ko buvo reikalaujama iš cosplayerių manau atsipirko.Ant scenos galima buvo išvysti šou,kuris tenkino,bent mano akis.Surepetuota ir išbaigta.
                + Vėlavimas : Vėluota buvo minimaliai,o tai kelias link tobulybės.
                + Išplanavimas/Vieta : Vieta buvo parinkta labai gerai,nes ją buvo gan lengva rasti ir atkeliauti iki jos pesčiomis nuo stoties.Asmeniškai patiko,kad pirmąjame aukšte buvo erdvės ir vietos fotografavimuisi,nebuvo grūsties.Patiko tai,kad "game place" buvo atokiau nuo viso šurmulio,taipogi nebuvo grūsties ir prie jų.
                - Man užkliuvo tai,kad atiminėjo maistą.Nu ne aukso amžius,blyn,nemėtysi maisto lauk..Nepastebėjau jokios informacijos,kad nebus galima įsinešti savo maisto ar gėrimų iki tol kol iš man to nepasakė prie durų.
                +/- Vertinimai/Prizai :
                Prizai tai galėjo,būt ir kitokie,šiek tiek orginalumo manau,o ne vis tas pačias mangas dovanoti,o ir kitas kategorijas galima buvo "orginaliau/gausiau apdovanoti".
                Vertinimai iš dalies manau buvo teisingi,iš dalies ir ne.Gaila,kad Pyramid Head'as liko neapdovanotas už savo darbą,bet vis dėlto Vilkas Amaterasu mano akimi buvo geriausias cosplay NowJapan 2010 ir nusipelnė visų gautų apdovanojimų

Pliusas daugeliui cosplay'erių,nes patiko kaip jie stengėsi įsijausti į savo vaidinamus personažus.Jack Sparrow manau atitinka puikiai kaip pavyzdys.Geriausias pasirodymas,bent man,NowJapan 2010 buvo JinHwa grupės.Kažkam užkliuvo sinchronizacija,kuri buvo labai gera,kaip tokiam techniškam šokiui.Na iš nepaminėtų dar dėmesio centre dėmesiu mėgavos Excalibur'as kas kėlė šypseną kas kart jį pamačius.
                Ačiū KOI ir žmonėms,kurie cosplay'ino and made a great show.
                Everyone knows this is a lie but a lie wont start without truth...

Comment

• Jin
                  Crazy Weirdo

• 2009 02 06
                  • 242

Autorius Airiz
                  Klausimas:
                  Matos žmogus, dirbo. Šaunuolis Airiz, visad žaviuos tavo fotografijom.
                  Klausimas: Kokį fotoaparatą naudoji?

Comment

• OpHiEll
                    Rimtas forumo narys

• 2009 11 29
                    • 123

Autorius Wishmaster
                    Esu čia apginti vienos panelės reputaciją. Tikrai man nemalonu kad chebra užsipuolė gerą kostiumą vien dėl to kad jis savo lygiu aplenke kitus kostiumus ne tik Lietuvoje (kaimyninėse šalyse irgi tokio dar nemačiau). Dėl jūsų žodžių galime nebepamatyti AWESOME kostiumų nuo Agotos, nes žmogus dabar bijos eiti į cosplay, nes jūs ją melage vadinat.

Pats nuo pat registracijos pateikimo stebėjau kostiumo darymo procesą ir jei jau man netikit - tai akli esat dėl pavydo.

Įdėsiu kelias nuotraukas iš gamybos proceso (kurias išprašiau, nes labai įdomu buvo).

Also laukiu oficialių atsiprašymo žodžių čia, forume iš Squall, yu-yu, giedriusonline, nes pasielgėt neteisingai ir net nepriėję ir nepaklausę šmeižiat žmogų. Gėda. Ypač iš tavęs, Giedriau. Pats darai outstanding kostiumus, kurių aš ir kiti labai laukia, o taip nepasitiki kolegomis.

Šitas kostiumas tai tikrai fainas buvo, aš visiškia pritariu ji nusipelnė pirmos vietos šaunuolė Agota. Kitu kostiumai irgi faini, žymiai patobulėjo cosplay kostiumų atžvilgiu su kiek vienais metais vis idomiau...
                    Ps. nedgi silent hill buvo čia tai geras, gal kitais metais dead space cosplayjins kas nors idomu, idomu čia su tais kostiumais...

Big things have small beginnings

There is no such thing as a perfect, but that doesn't mean we can not try to achieve perfection ...

Comment

• Airiz
                      מיד

• 2004 01 09
                      • 1656

Autorius Jin
                      Matos žmogus, dirbo. Šaunuolis Airiz, visad žaviuos tavo fotografijom.
                      Klausimas: Kokį fotoaparatą naudoji?
                      Sony A500

Comment

• Dreamer
                        Naujokas
                        • 2010 08 22
                        • 11

Autorius Airiz
                        Klausimas:
                        Taip, reikia. Cia, ne. Galima padaryt atskira tema TIK nuotraukoms (komentarai be nuotrauku trinami?). Be to, nuotraukos darytos ant scenos nera labai idomu, nes yra daugybe filmuotos medagos sceniniu pasirodymu, geriau pamatyti nuotraukas NE ant scenos.

Arba, jei netingi, sumesk kurnors is kur galima butu pasivogti nuotraukas auksta kokybe ir palik cia linka kurnors.

P.S. Ten kazkokia panele buvo ant scenos su fotiku, padare 1-2 nuotraukas. NORIU

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Airiz
                          מיד

• 2004 01 09
                          • 1656

Autorius Horkis
                          tsuki_hana turiu tik tokia..
                          Spoileris:
                          Sample

Dreamer, daugybė vaidinimų iš salės gilumos ar iš šono not the same. Be to kokybė garso visai ne ICE. Taip pat galima pasakyti kad fotkės minioje irgi neįdomu, nes fotkino VISI, tai realiai...kam tu nuotraukų reikia.
                          Man nesunku sudėti viską į FB, tik jas dauguma paprastai nepamatys.

Comment

• Jin
                            Crazy Weirdo

• 2009 02 06
                            • 242

Autorius Airiz
                            Sample

Dreamer, daugybė vaidinimų iš salės gilumos ar iš šono not the same. Taip pat galima pasakyti kad fotkės minioje irgi neįdomu, nes fotkino VISI, tai realiai...kam tu nuotraukų reikia.
                            Omg kokia kokybė ''ledinė''. NEpalyginsi su praitų metų nuotraukom, kai apšvietimas buvo tikrai lame.
                            Aš siūlyčiau, toky varintą:
                            Kad tau daug varkt nereiktų, paimk visas nuotraukas ir vidoe jei filmavai suspausk į vieną rar failą ir patalpink kokiam torrente ar pan. Kas norės tas atsisiųs ir peržiūrės. Nes manau kol visas sutalpinsi, plius nevisų internetas/pc geri tiek kad nuotraukas tokios geros kokybės užkrautų greit. O vistiek noris peržiūrėt. (Tik siūlau.)

Comment

• Squalleh
                              .MØNSOON.

• 2009 01 12
                              • 1892

Satou,
                              http://www.youtube.com/watch?v=qZY6XhTpBDg

Airi, gal sumesk viska i viena archyva ir paskui kas nores, parsisius.

Comment

• Cere
                                !אני כאן כדי הסלע הזה-

• 2009 01 12
                                • 547

Autorius Jin
                                Omg kokia kokybė ''ledinė''. NEpalyginsi su praitų metų nuotraukom, kai apšvietimas buvo tikrai lame.
                                Aš siūlyčiau, toky varintą:
                                Kad tau daug varkt nereiktų, paimk visas nuotraukas ir vidoe jei filmavai suspausk į vieną rar failą ir patalpink kokiam torrente ar pan. Kas norės tas atsisiųs ir peržiūrės. Nes manau kol visas sutalpinsi, plius nevisų internetas/pc geri tiek kad nuotraukas tokios geros kokybės užkrautų greit. O vistiek noris peržiūrėt. (Tik siūlau.)
                                Kai yra toks galingas internetas, kuris siunčia filmą 49 h, tai nemanau, kad pajėgs ir ir tiek daug geros kokybės foto siųst.
                                Ir manau, geriau kelias dešimt sekundžių palaukti nei kelias paras dėl fotkių.
                                -.connection error

Comment

Working...