nowJapan 2010 atsiliepimai

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Doommuks
    Rašo

• 2009 02 22
    • 157

Aš išvis zombis, nuo šeštadienio 8 valandos ryto, iki sekmadienio vienuoliktos, negavau nei 10min miego. Kava ir daugybė hugų kas palaikė mano gyvybinę energiją, dar ir dabar vos pasėdžiu prie pc. Bet buvo tikrai verta, naktinė filmų peržiūra buvo labai labai LABAI fainas dalykas, va ten buvo draugų ieškojimas, ir išvis apie daugų ieškojimą. Labai faina kai gali ateit prie visiškai random žmogaus iš festo ir sakyt: "labas mano vardas Domas, būsi mano draugas?", ir taip be perstojo, kol absoliučiai visi pasidarė bent kiek pažystami ar dėl bendravimo ar lašiuko vandens (negalėjimas jo atsinešti didelis minusas, bet jis priklauso Kongresų rūmam). Šiaip tai labai ačių visiems žmonėm/draugams

Blogging like a moron

Comment

• Jin
      Crazy Weirdo

• 2009 02 06
      • 242

Vavavyva, niekad nepamirsiu nJ 2010. Iskarto atsiprasau tu kuriem mes su draugais trugdem tam balkone filma ziuret. Siaip ziauriai geras patiko nerealei. Laukiam kitu metu!!!!!!!

P.S. Alexiux sveikinu, ziauriai patobulejes esi saunuolis. Linkiu laiemt dar daug daug daug prizu.

Comment

• Dreamer
        Naujokas
        • 2010 08 22
        • 11

Autorius FrozenNote
        Neatidaro tavo :/
        Nu nezinau, padariau kad galetu ziureti visi, buti draugu liste nebutina (nebent norit komentuoti). Bet vistiek turetu bent atidaryti, pas mane atidaro, no idea kodel tau neatidaro.

Blm, dabar labai malonu butu kokia 1 dienele pachilling su visais ir paziuret pora kokiu nors filmu... Ech, gaila kad viskas baigesi, teks laukt kitu metu. Beje, kas laimejo Muzikanto apdovanojima?

P.S. Tas "dabar visi atsistokim" buvo didziausias troll of the day.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Cere
          !אני כאן כדי הסלע הזה-

• 2009 01 12
          • 547

Kaip visada:
          ačiū ačiūū koi team'ui, Japonijos ambasadai Lietuvoje ir kitiems kurie padėjo organizuoti šį renginį. <3

Na, o dabar aš rašysiu apie renginį
          4dienis
          , filmas 'After the Rain' buvo visai nieko, buvo įdomu pažiūrėti visas tas stovėsenas ir puolimus iš šono (o ne pačiam daryti, kaip tenka treniruotėse ). KAŽKAS labai 'gerai' priešais mane pasodino 2 metrų vyriškį ir per jį aš nieko nemačiau, bet į pagalbą atėjo už manęs sėdėjęs berniukas (vardu Nerijus) ir leido apsikeisti vietomis.yeeey. Kai baigėsi filmas dauguma tokie 'jau viskas?', ir taip nusistatę visi išėjo.
          5dienis mano gimtadienis D, kai mes atėjome prie 'Pasakos' prie mūsų prikibo senelis dėl knygų apie renkornacijas ir savęs pažinimo (nu, cmon, galėjote ir dalyviams apsaugą dėl tokių užtikrinti..). Prasidėjus filmui mes sėdom į galą ir buvo viskas super, kol neatėjo kažkokie bernai ir nepradėjo groti gitara... Thank you, God, kad juos užtildė, nes, atsiprašau, mes kino teatre, o ne gatvėj. Ir labai labai didelis ačiū berniukui, kuris leido man trumpam išeiti iš kino salės (nors to negalima buvo daryti.hehehe). Filmas buvo visai nieko, tik supratau, kad japonai tarpusavyje nemoka normaliai bendrauti.. Keistai elgės, bet už šį filmą 3.5 iš 5 tik dėl meninio plaukimo. užrašas 'I <3 U' padarė savo : DD
          Keli sakinukai organizatoriams: Kodėl po 4dienio filmo jūs negalėjote ateiti į sceną ir pasakyti 'filmas baigėsi, ačiū už jūsų dalyvavimą ir galite jau eiti namo, nes daugiau nieko šiandien nebus'? Tas pats dėl 5dienio, kur jus buvote dingę? Nei labas, nei ate. ;/
          6dienis. 'veikimo diena'.Atsiprašau, pradėsiu nuo pat pradžių, KAS PER nesamonė, kad negalima savo maisto ir gėralų neštis? Kažkas minėjo, jog galima galima.. Mane patikrino ir sakė eiti, aš ir nuėjau. Tik sutikusi draugę, po 30 min grįžome prie durų ir man tik TADA užklijavo tą lipduką ant rankos. >_>
          Pastebėjau, kad labai jau menkas pasirinkimas anime merchandise, tik daug daug naruto, bleach figurėlių ir truputis random. Pamenu aš, Semashke ir jos drauge ėjom daryti origami, tik kai suprato, kad reikia už tai užmokėti, pabėgo. Yey, man teko už jas užmokėti :<, bet nieko, 'šėmaškė' (haha, visada tave taip vadinsiu.haaa ;D) gražino pinigus už savo 3 lapes. Vaikštom vaikštom ir su drauge pristebdėm prie Lietuvos Kendo Asociacijos stendo, truputį persimetėm keliais sakiniais (na, lankius Ninjutsu, galima rasti kažkokią bendrą kalbą tarp kitų rytų kovos menų atšakų). Labai patiko menininkų stendai.. Atpažinau Džiro sesę iš piešinų, nors jai to nepasakiau, Yurlos darbai kaip visada super (sveikinu su laimėjimu ;]). Karaoke praėjo visai gerai, labai nustebau, kad Liana paėmė pirmą vietą (lauk fanių antplųdžio mokykloj D ). Futa-čian ir Yurla labai gerai sudainavot, tik arba per tylūs mikrafai, arba per garsi muzika. Bet labai patiko
          ir napamirškime BAD APPLE.ąąąą.labai patiko, nors truputį nusidainavo, bet patiko.. ;D MIHRAUSE, mes tave mylim, 3 vietą paimti su tokia daina, super. Per Koi:3 norėjau dainuot tą dainą, bet persigalvojau. Bet iš antro aukšto mes rėkėm! Aozora no Namida (Hitomi Takahashi)
          7dienis COSPLAY.yattaaaa <3
          Na. organizatoriai, kas per nesamonė? 'PRIVALAI ATEITI 8h RYTO Į REPETICIJĄ'. Ha, špygą mum, repeticija prasidėjo po 9 valandos, jei ne pusę dešimt.
          Tą dien aš beveik miegojau, tai nieko gero nepamenu, tik tai, kad nustebino mane.yu-yu (labai patiko), dar patiko Jurgos, Shary cosplay,Grikio Madara labai nustebino, toks labai neįpratas narutardiškas kostiumas, super. BLACKOUT, Silent Hill Barbie team, Touhou on Drugs <3
          daug kas patiko, labausiai latviai (kaip visada), na, visi visi buvo super : DD
          Dėl laimėtojų. Kodėl Giedrius niko nelaimėjo? Jo Piramid head'as buvo tobulas. Tik gaila, kad niekas nematė jo perv žviglsnių per tą 'metalinę' galvą.haha
          Ir kiek kartų Okama buvo laimėjęs prizų? Geriausia 2 vieta žaidimo, best of the best, ir su Jack'u tas pats(nors jis man irgi patiko ), bet kelis kartus ant scenos lipo, daug kas liko be šansų. Manau žiuri galėtų viską daryti taip, kad nesikartotų tie patys laimėtojai, nes aš TIKRAI mačiau geresnių cosplay ir aš manau, daug kas tuom nusivylė, nes vos kai tik išėjau iš salės, visi pažįstami 'žinai ką, jei man teks su organizatoriais susitikt, aš jiem tiesiai į veidą pasakysiu, ką aš TIKRAI MANAU APIE JUOS!'. Na rimtai, pripažinkit, buvo ir gerų cosplay. Ir dėl cosbandų 'minimum 5 žmonės cosbande', laimėjo 2 latviai.alioooo? Tikrai, labai 'protingai' pasielgėt. Žinote kaip lietuviai nusivylė? manau, galėtumėt tada kelis cosbandus į vieną vietą, t.y. ir lietuviai ir latviai dalintųsi kartu.
          Na, berods daug parašiau.
          p.s. Futa-tian, aciu uz OOGAMA_trumpas : D

foto foto foto
          Spoileris:
          jos greit bus.prižadu.kitame poste : D
          Me:
          Spoileris:
          Paskutinis pakeitimas nuo Cere; 2010-08-23, 18:22.
          -.connection error

Comment

• FrozenNote
            O___O
            • 2009 08 31
            • 15

Autorius Dreamer
            Nu nezinau, padariau kad galetu ziureti visi, buti draugu liste nebutina (nebent norit komentuoti). Bet vistiek turetu bent atidaryti, pas mane atidaro, no idea kodel tau neatidaro.

Blm, dabar labai malonu butu kokia 1 dienele pachilling su visais ir paziuret pora kokiu nors filmu... Ech, gaila kad viskas baigesi, teks laukt kitu metu. Beje, kas laimejo Muzikanto apdovanojima?

P.S. Tas "dabar visi atsistokim" buvo didziausias troll of the day.

Man net tavo jokios info nerodo :/ o muzikanto apdovanojimą gavo dvi panelės su smuikais. Antras liko Cloude su gitara.

Comment

• Dreamer
              Naujokas
              • 2010 08 22
              • 11

Autorius FrozenNote
              Man net tavo jokios info nerodo :/ o muzikanto apdovanojimą gavo dvi panelės su smuikais. Antras liko Cloude su gitara.
              Taip tikrai, labai atsiprasau. Nezinojau kad FB neleidzia niekam ziureti mano info del to kad man nera 18 metu... Gimimo datos pakeisti neleidzia, todel arba teks laukti 2 menesius arba pakvieskit i draugus (paziureje nuotraukas galesit istrint) noredami pamatyti nuotraukas. Pasistengsiu kuo greiciau viska patvirtinti.

Butu gerai jeigu kasnors surinktu linkus i VISAS (absoliuciai visas) nuotraukas kurias zmones suuploadino kurnors.

P.S. Radau ir siame puslapyje albumu funkcija, bet dabar LABAI tingiu deliot is naujo nuotraukas. Veliau kanors padarysiu.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Sekirei
                Rimtas forumo narys

• 2009 04 23
                • 170

Na, man renginys tikrai patiko.
                aisku 4 paras no sleep labai isvargino ir po eisenos nutrintos pedos nedziugina.. bet nieko.

Labiausiai renginyje man patiko vedejei!
                Jus tiikrai saunuoliai1 ))
                Per visa savo renginiu istorija siame renginyje vedet geriausiai!

Cosplayeriai irgi gerai pasirode , buvo labai daug kositumu.

Bet, ar tik man taip pasirode, ar zmoniu buvo maziau nei pernai arba uzpernai?
                Tiek cosplayeriu, tiek paciu zmoniu.

Comment

• Jin
                  Crazy Weirdo

• 2009 02 06
                  • 242

Klausimas: kas nufilmavot paskutiny vaidinima? Ir jei galti idekit linka.

Comment

• Cere
                    !אני כאן כדי הסלע הזה-

• 2009 01 12
                    • 547

Autorius Jin
                    Klausimas: kas nufilmavot paskutiny vaidinima? Ir jei galti idekit linka.
                    Vaidinimą ar cosplay personažo pasirodimą? V6 DAUPE ar A31 Vilčinskaitės? ;D
                    DAUPE
                    Spoileris:
                    Drocell
                    Spoileris:
                    -.connection error

Comment

• .yu-yu
                      _infanta;

• 2009 03 11
                      • 164

.iškart perspėju: NE, aš nepavydžiu. Tiesiog labai nusivyliau.

.kelias buvo ilgas ir sunkus, pirma diena buvau alkana, neišsimiegojusi, tačiau buvo įdomu, linksma.
                      .organizavimo lygis tikrai pasikėlė. Techninių klaidų, žmonių vienoj salej, karštų patalpų nebuvo. Tai labai pradžiugino.
                      .buvo labai patogu tai, kad viskas buvo viename koridoriuje – galima buvo išeiti iš salės, viską apeiti ir grįžti (tik kad iš kitos pusės). Man asmeniškai tai buvo labai patogu antrą dieną.
                      .nieko nenoriu įskaudinti. Tai mano nuomonė, mano skonis, tačiau per AMV tiesiog miegojau. Buvo kažkaip... Nelabai įdomu? Nieko naujo nepamačiau? Laukiau Squall‘o ir Alexliuko AMV. Keista. Squall labai daug pastangų, jėgų, laiko įdėjo į savo darbą. Net kai buvo tas didelis „nenoriu“, dirbo. Na kaip visada, žmonės, kurie tikrai daug darbo įdeda nepastebimi.
                      .ir dar labai patiko kainos. Nebuvo labai brangu.
                      .m... Daugiau nieko neprisimenu iš pirmos dienos. -__- Buvau labai pavargusi, bet patenkinta. :3 Ačiū.
                      .miegojau nedaug, tad antra diena nuo pat ryto buvau pavargusi.
                      .o turėjau visą dieną vaikščioti su: laaabai nepatogiais bateliais, kraujo buvo daug paskui; labai karstu, nepatogu, ilgu peruku; žiauriau sunkia suknele + krinolinas gana sunkus buvo ir dar pasijonis – vos stovėjau ant kojų. -
                      .vietų, kur daiktus galėčiau visiškai ramiai palinkti nebuvo, nors gerai, kad informacijoj leido palikti maišą. +
                      .esu labai dėkinga už repeticija – per pasirodimą kojos nedrebėjo, dariau viską kaip reikėjo, gana ramiai. +
                      .vėlavimas nebuvo didelis, kaip tik pailsėjau prie šaltų sienų – kostiume buvo žiauriai karšta. +
                      .kostiumai patiko, labiausiai Piramid Head, Belle, Jack Sparrow, Excalibur (nors jo galva nepavyko padaryti normaliai). +
                      .patiko Hetalia, Yuko ir Sakura. +
                      .pasirodimu metu salej buvau retai – su savo kostiumų niekur netilpdavau.
                      .buvo juokingas momentas, kai vedėjas paprašė visus atsistoti, paploti ir patrinti delnus. Pati tame „žaidime“ nedalyvavau. >.<
                      .visi labai draugiški. +
                      .man labai gaila, kad manęs nieks nepastebėjo, kostiumą savo daryti pradėjau dar prieš praeitą nJ’09. Labai daug jėgų ir laiko įdėjau. Ir nieko. Toliau jau tikrai neaugsiu – nėra kur jau. Ir noras dar dalyvauti cosplay „now Japan“ prapuolė. Tnx, daugiau nenoriu išlesti ~700+ Lt kostiumui, tiek daug laiko. Nors ką padarysiu, pati pirmiausi lipau į sceną. Ir dar tą gėlė... Daug vargo su ja buvo. Sorry, Squall, praradai laiką, padėdamas su ją.
                      .ir apie Best Cosplay. Žmonės, nejuokaukit. Matosi, kad kostiumas pirktas. Net profesionalų klausiau ar įmanoma savo rankom per mėnesį padaryti tokį – NE. Jei nebuvo tų bemiegių nakčių, kaip man, tikrai netikiu. Ir daug kas netiki. Bet jei ji tiktai padarė pati, tai ir mano perukas buvo mano rankom padarytas. Nors tos rožytės plaukuose padariau pati -__-
                      .tikrai norėjau, kad Best Cosplay būtų Jack Sparrow.
                      .žodžiu, savo kostiumą išmetu. Ačiū KOI Team, kad padėjot per cosplay.
                      .užtat pamačiau labai gražų berniuką. >ω<

Autorius Integra
                      Turiu viena prašymą organizatoriems. Gal galėtumėt įdėti komisijos balų rezultatus už visus pasirodymus.?;]
                      .ir aš juos norėčiau pamatyti

.so, daugiau .yu-yu cosplay nedalyvaus, nors jau norėjau naują suknelę daryti.
                      .hate,
                      .yu-yu
                      Paskutinis pakeitimas nuo .yu-yu; 2010-08-23, 16:14.

.every me and every you
                      .DON'TWATCHME

Comment

• megan282
                        Megan282
                        • 2009 06 04
                        • 18

yu-yu, o ką Tu cosplayinai?

Comment

• giedriusonline
                          Costume Maker

• 2008 06 07
                          • 279

taigi
                          mano nuomone vieta buvo labai gherai parinkta
                          atėjom pėsti nuo stoties - kas yra gerai, išdėstymas gerai, apšvietimas ir technika liuks.
                          dėl to šuns kostiumo - netikiu ir netikėsiu kad jis home made, per mėnesį, jo, kurgi ne, iš jav gal per mėnesy ir atsiuntė.

patiko .yu-yu kostiumas (dalyvauk dar karta, kad ir su tuo paciu), patiko DAUPĖS pasirodymas, patiko devill may crie, patiko tos kur tipo prisukamas zmogus (sorry neatsimenu anime kaip vadinasi) pasirodymas.
                          Dėkoju vieom kurie fotografavosi su manimi ir nebijojo išsipurvinti

Jei kas turit foto su PYRAMID HEAD'u atsiuskit man i PM
                          žodziu buvo fainai

Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
                          Parašyk man.

Comment

• Kazimieras
                            Forever Yotsuba...
                            • 2010 04 14
                            • 8

Awesome.

Comment

• AnjuChan69
                              @lchemyFre@k
                              • 2009 11 05
                              • 8

Dudes that was the ossum NJ evah I loved it just tie kiaules organizatoriai pagailejo man atiduot marskinelius bet wistiek man patiko nepamirsiu patirtu ivykiu ir naktiniu filmu per kurios 2 paskutinius filmus miegojau nu tiesa sakant per paskutintaji ziurejau Ergo Proxy anime xD Prisijuokiau belekaip ossum tikiuosi ir kitais metais tas pats bus be to kaip drysot ismest mano bandeles o .o tikiuosi kazkas jas suwalge lawl taip norisi grizt ten kad verkt tuoj imsiu rimtai tnx for the show guys that was ossum evah like I sed before

Spoileris:

A Lesson Without Pain is Meaningless,
                              For You Cannot Gain
                              Something Without Sacrificing Something
                              In Return....
                              But Once You Have Overcome It And Made It Your Own...
                              You Will Gain An Irreplacable Fullmetal Heart.
                              Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2010-08-23, 16:57.

Comment

• Futari
                                AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                                • 1094

Yu-yu, man labai patiko tavo kostiumas. Atrodei kaip iš užsieninių renginių tikrai, viskuo: apranga, išraiška, veidukas kaip angelėlio; perukas taip dailiai sutvarkytas. Man išties buvo keista kad likai nepastebėta. Žioptelėjau kiek pinigų išleidai ir tikrai suprantu tavo apmaudą.

Pyramidheadai, paantrinu dėl šuns. Ne pavydas čia ar ne kas, bet PICS OR IT DIDN'T HAPPEN. Tegu laimėtoja parodo gamybos proceso fotografijas ar dar kokius įrodymus kad kostiumas namų gamybos, kitaip - bought, not awesome. Beje, man patiko kad tu random dažei viską aplinkui. Patiko ir tai kad tavo dažai šokoladu kvepėjo.

Comment

Working...