Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
nyuu, pasisakysiu kaip žmogus,nebuvęs renginyje,bet matęs tą reginį senamiesčio gatvėse Omg cosplayeriai!!! Jūs belekaip pakėlėt nuotaiką ! ačiūū ! Visai linksma buvo su jumis,kad ir nedaug prasieit:}}}
Yay!!! ^___^ Perfect! Buvo nuostabu, ipac antra diena ^^ Visi zmones tokie mieli, draugiski ^_^ O ta eisena tai isvis xDD ipac idomu buvo ziuret i zmoniu reakcija, kokiu tik ten ne buvo xD
O stai kol kas keletos nuotraukos nuo manes ^^
Spoileris:
Veliau kitas idesiu ^^ Didelis ACIU organizatoriams!!! ^__^
nedalyvavau pačiam CP ,bet eitynėse ,tai taip pagerino nuotaiką ypač tas kačius ,kur prieky visad ėjo su saldainiu Mane tai atgaivino žodžiu kitąmet gal gausis ir visas keturias dienas būt
WOOOHOOO!!! Tai buvo cool, nice, interesting, awesome!!! Na net nežinau dar kaip išreikšti emocijas žodžiais! Pirmą kartą buvau tokiame renginyje ir kai viskas pasibaigė nuliūdau, bet LABAI LABAI LAUKSIU KITŲŲŲ METŲŲŲ!!!Sveikinu visus nugalėtojus, jie tikrai to nusipelnė! ^___^
Labai dėkoju organizatoriams ir ambasadai už PATĮ GERIAUSIA FESTIVALĮ!!!
Nu ka, gryzom visi patenkinti ir linksmi. Pasirodymai - NEREALUS , (GO HETALIA~)
Labai aciu visiem ~ Renginys nuostabus.
Ypac patiko tas kaciukas ,kuris voge ginklus~
This was so awesome~
Didelės cosplay patirties neturiu, buvau tik antram, o tada, kai vyko trečias, kaip tyčia susirgau (ir nuėjo šuniui ant uodegos visas mano kostiumas), tai palygint kaip ir negaliu. Bet anyway, matosi, kad organizatoriai stengėsi ^^
Kaip ir tikėjaus, mane pagavo žvėriškas noras prisipirkti anime figūrėlių (kažkas nupirko mano nusižiūrėtą Grell'ą kol aš buvau tualete).
Dalyvavau beveik visuose piešimo konkursuose, bet man tikrai nesisekė.
Būčiau dalyvavus ir pasirodymuose, bet per vėlai sužinojau apie nowJapan, todėl ėjau neužsiregistravus. Bet tiems, kurie parengė pasirodymus - great job Ir laimėtojai buvo verti savo titulų.
P.S. Savanoriai buvo geri ir šnekūs XD (tesiu pažadą)
P.P.S. Kai pirmą kartą pamačiau tą, kuris cosplayina Excalibur, išsigandau. O po to balsavau už jį. XD
P.P.P.S. Kitais metais irgi būtinai dalyvausiu~
Kur renginys gavo pliusu, tai kitur gavo DIDELIU minusu. pabraukiu DIDELIU.
visu pirma: ziuri/teisejai. aisku Higan atstova buvo labai malonu matyti, bet kiti... kazkaip nusivyliau. bet tiek to. tradiciskai pradesiu nuo pliusu.
+ maziausias velojimas is organizatoriu puses. 30 minuciu tai tikrai mazai palyginus su kitais kartais, tad labai dziaugiuosi kad daugmaz viskas beveik atitiko nurodytu programoje laiku.
+ organizacija. PA-GA-LIAU. srsly, pagaliau KOI priejo prie sito dalyko kaip niekad rimtai. repeticija, technical staff, vieta ir t.t. buvo labai gerai parinkta. labai supratingi zmones sedejo sikart prie technikos su kuriais buvo labai lengvai kontaktuoti. thnx.
+ temperatura renginio vietoje. labai svarbus aspektas, ypac man. netgi su savo 1,5 metru bandura ant galvos nesijauciau taip karstai kaip namie.
apimant, pliusu daugiau negu minusu. minusu irgi beveik nera, yra nesusipratimai. pradedam.
- teisejai. srsly. teisejai kurie negali pasakyti garsiai aiskiai kodel, kaip ir uz ka jie padare ta ar ana sprendima tiesiog suck. teiginiai kad "man taip patiko\nepatiko" yra ziurovu teiginiai, o ne teiseju. taip ir negavau aiskaus atsakymo is Wizard'o del jo sprendimo amv konkurse.
- nominaciju apkirpimas. pirma diena buvo atkarpytos visos trecios vietos visose nominacijose. ko taip? suprasciau jei ant triju vietu jus butu gave 2 darbus, tai viskas aisku. nenoriu knist visus su savo amv ego, bet kur dingo 3-ia vieta? ne nu rimtai, is 16 darbu negalima buvo atrinkti trecia gera klipa? ten buvo galima atrinkt visa penketuka geru darbu, butu tik noras.
- prizai. nenoriu pasirodyti tokiu bjauriu zmogumi, bet kadangi dar esu siandienos Excalibur, tai mano darbas visus mindfuck'int. as suprantu kad festivalio biudzetas dar nera toks didelis, ir kompensuojamas ivairovemis konkursais, bet nu rimtai. jeigu pirmos vietos cosplayer gauna XBOX360, manau galima kitiems pirmu vietu atstovams padovanoti bent kokia nors figurele, bet gera is japonijos. kaip khm-khm AZAR'e khm-khm. nes pavyzdziui ka zmogus darys su kendo kuponu, kuris veikia tik vilniuje, jeigu jis pats is kito salies galo? taipogi baeris su manga. IMHO jei dovanoti manga, tai dovanoti full set, o ne vienam 3-ia dali, kitam 24-ta.
- rezultatai. put me in a dress and call me Sally, bet nu niekaip negaliu suprast pagal kokias kriterijas ziuri rinko nugaletojus? Taigi:
*Best non-JP character - approved.
*Best child cosplay - approved, nors Soul'o kostiumas buvo geresnis.
*Best game - denied. Pyramid Head ISVIS nebuvo trejetuke. Laimejo Amaterasu. srsly, ziuri nezaide Silent Hill? nemate filmo? Nors jei jis ir nelaimetu, bet jis TUREJO, tiesiog TUREJO buti bent paminetas trejetuke.
*Koi simpatija - negaliu nieko pasakyt, nes cia vienintele nominacija kur skonio reikalas prevails. P.S. vel Amaterasu.
*Solo defile - as. negaliu pasakyt kad mano buvo geriausias, tiesiog veikejas buvo populiarus. .yu-yu galejo BENT buti trejetuke. del kostiumo, geles ir pasirodymo. o ar visi Code GayAss'e atsimena tik Lelouch'a? >.> beje, kas uzeme antra vieta?
*Cosband - Hetalia. approved.
*Best dance - approved.
*Best show - approved. bet galejo sutrumpint. nes link galo jau miegojau.
*na ir galiausiai Best of the best. dalyvis beveik uzeme 3 nominacijas. nieko nesakysiu, bet keista. po to kai KOI simpatijos rezultatai buvo paviesenti ir kai iskart paskelbe BOB, tai minumum buvo not right. kostiumas buvo geras, nesigyncysiu, bet nu rimtai netikiu kad per menesi buvo padaryta tik kauke. jei ji buvo pirkta ir atsiusta i lietuva per ta laika - patikeciau, nes mes mano skrybele ir galva irgi menesi darem dviese. leisiu sau teigti jog craft skills nebuvo zemaus lygio. difference anyone?
Verdict. zodziu nesu tokioj pozicijoj kad kazka irodyneciau teisejams, organizatoriams ar dar kam nors, bet tiesiog manau kad teisti reikia zmogiskai, atsizvelgiant i kostiuma, vaidinima ir kitus aspektus negu i personalini skoni ir poziuri. tai ta riba kur teisejas pavirsta i ziurova. apimant visa rengini, gavosi DAUG geriau negu praeita karta, uz tai KOI Team didelis ACIU.
P.S. dabar rasau is Hostel'io tad nelabai turiu galimybes perskaityti visu ispudzius. todel kai grisiu rytoj, perskaitysiu viska ir dar ka nors pridesiu.
P.P.S butu puiku jei surinkciau bent 80% fotkiu su Excalibur'u.
P.P.P.S goodnight.
Taip, senai Dero čia besireiškė, bet manau, kad vėl pradės!
Pirmiausiai apie pirmą dieną. Taip, mes artistai, piešėjai, smagiai leidome laiką, piešdami, kurdami, bendraudami, pakankamai dėmesio sulaukdami iš lankytojų ir tai buvo fun!
Ramesnė diena, kalbant apie įvykius, tačiau darbingesnė mums.
Aišku, antrąją dieną prasidėjo visi smagumai ir tik šiek tiek piešimo. Oh well, mes irgi norėjome (ir tai darėme) pasigrožėti kostiumais bei pabendrauti. Taip pat, tuos šauniuosius pasirodymus pamatyti.
Ką galiu sakyti. Pastebėjome, kad šį kartą dominavo ne kiekis, o KOKYBĖ. Ir tas labai pagirtina!
Mano asmeniniai favoritai, aišku, akivaizdūs: VOKIETIJA, Rusija, mūsų šaunioji Vilkė x3, Excalibur, Line age dark elfė, šaunieji braliukai latviai - Dante ir Nero.
Viskas buvo taip smagu, kad net sunku dabar rišliai kalbėti. xD
Taigis, vienintėlis minusas - tvankumas nublanko prieš visą tą patirtą awesomeness!
So, we’re home.
It was a hard day, but we loved it! The fest was great.
1. Guys, your cosplays are just great!
2. The final skit (with pokemon, I WAS SUPER NICE!)
3. Lithuanians are so friendly :3
4. DEAR ORGANIZATORS, thank you that you told us what to do, and where to go. (super big hug from all Latvian cosplayers)
5. The best dance was very dynamic and energetic, but many of us had dejavu when we saw it *_* (we had a dance, which liked like the one we saw on the fest, but we had 5 boys. Link- http://www.youtube.com/watch?v=vMPBj...layer_embedded), and an other Korean dance- http://www.youtube.com/watch?v=LyWl979NJco
Hetalia dance - http://www.youtube.com/watch?v=1cK-PL_PqHQ&
(delifle, skits(in Russian), dances from the last fest http://cosplay.lv/viewtopic.php?f=6&t=43)
6. We have only AnimeFests and CosplayCons, but we never had something like this (we don’t have anything what is not related to anime on such fests (kendo e.t.c)
In the end, we would like to say THANK YOU, ACHU, DANKE, СПАСИБО, PALDIES for this fest!
na ką gi, patiko man nerealiai, nuotraukas įdėsiu jei spėsiu dabar, jei ne, rytoj ryte, turiu ir porą video trumpų savo numylėtinio grell'io iš kuroshitsuji taip ir nepagavau, bet ačiū AMAYAI už nuotraukas
būtinai kitais metais cosplayinsiu
Sveiki pragrize namo ar dar ne pargrize (mano atveju). Turejom dvi super intensyvias dienas truputis atsiliepimu apie jas is mano puses:
Sestadienis:
Buvo smagu, kad niekas beveik nevelavo, bet nesmagu tasytis visa savo manta, kadangi rubines buvo apsitarnauk pats. Labai patiko Bon Odori dance, ponia ambasadore pasirode tokia miela ir gracinga sokdama ji. Wishmasterio mini konkurseliai tikrai fainus (uzjauciu, kad ir ko astraus buvo prideta i ryzius) Tada AMV man asmeniskai pasirode - WTH Pirmas man tikrai patiko (CMV), toliau prasidejo skardos pjovimas, kuris spenge ausyse dar isejus is sales. Ar butina isnaudoti visa garso stipruma? Cmon arba as pasenus arba kazkas nelabai mokejo paleisti garso taip, kad muzika neperrektu visko, kartu ir veliau pasirodziusius karaoke atlikejus, kurie tikrai stengesi, kad juos isgirstu. Sorry garso zmones, bet cia riedulys i jusu darza Kadangi skardos pjovimas man uzgule ausis, tai diena baigesi vos keliais AMV pasirodymais antojoje dalyje.
Sekmadienis:
I repeticija atkeliavau, kiek veluodama, del to dziaugiuosi, nes kas per cosplayeriu repeticija repetavo visa valanda - Kendo ar pan. Kam buvo skirta repeticija? Cosplayeriai atsikele, neissimiegojo, kad ateitu 8, o repeticija realiai prasidejo 9. kitiem isviso neteko repetuoti... Repeticija tikrai didelis pasiekimas, nes galima buvo pasiderinti viska, nors man realiai patiko tiesiog baltas (gelsvas) apsvietimas per pasirodymus, nes tada gali realiai ivertinti - kostiuma, vaidyba panasuma. Bet to pajuodusio zmogaus is game pasirodymas (sorry tikrai nepamenu kaip vadinosi veikejas) sokis tamsoje ir zybsint ekranui tikrai priverte sulaikyti kvepavima. Man kaip tiek cosplayeriui tiek ziurovui, teko du kart stebeti tuos pacius pasirodymus per kelias valandas Kai kurie pasirodymai tikrai buvo tokie, kuriuos norejosi pamatyti dar karta ir dar karta. Vaidinimai buvo super isskyrus, ta toki ilga ilga, kur po kokiu 5min nebesinorejo ziureti i beprasmiskai besisokancius cosplayerius, kuriu pasirodymas buvo pypinams del necenzuriniu issireiskimu (tikrai nepagavau kampo ir pacios vaidinimo idejos). Cmon kas juos leido is scena? Daupe pasirodymas buvo SUPER, bet... as maciau sita - http://www.youtube.com/watch?v=vAr7k6Uyk44 Taigi pati vaidinimo ideja, nebuvo itin orginali.
Keletas mano pastabu:
1. repeticija galima surengti is vakaro, nes dauguma cosplayeriu vistiek atsigrudo i rengini dviem dienom.
2. kodel nebuvo kur pasideti daiktu? Savitarnos rubines? WTH Tasiausi tikrai daug daiktu, kurie ne kazin ka turejo bendro su mano kostiumu.
3. skirstyti cosplayerius ir ne cosplayerius OK, bet ar butina pasiusti lauk, ta zmogu, kuris turejo priziureti, kad mano plaukai ir make up stovetu vietoj pries iseinant ant scenos, plius moralinis palaikymas, nors aplink mane buvo dar laisvos vietos, kad ir 8 zmonem? Kazkokio veidrodzio nemaciau, kuriame galeciau visa tai pasitaisyti pries iseinant i scena. Tada turejau dar gera pusvalandi klaidzioti, kad susirasciau minioje, nes yey as likau be rysio priemoniu. Taigi aciu zmogau, kuris pasiuntei mano best frienda lauk
Repeticija vargino, ir geroji energija apleido dienai ipusejus - zodziu pavargau ir smilintis ne itin norejau, todel uzjauciu visus, kurie su manim fotkinosi
Renginys vistik buvo SUPER, ir kas kasmet geresnis - saunuoliai organizatoriai
Comment