Ačiū visiems! Jūs buvot nuostabus! "Nyaaaaa.." <--noriu tokios ikonėlės
nowJapan 2010 atsiliepimai
Collapse
X
-
-
Ryt laukit nesulaukit nuotraukų. Jau ne už kalnųComment
-
Hooooolly crap žmonės,žiūriu linksminatės visi iki žemės graibymo!!
Pavydas nesvietiškai pripildė ir traukia žemyn kelnias
Ėėėėh koooookia neteisybė,kad turiu praleist TOOOOKĮĮĮ renginįįįį,damnit damnit damnit!
....Labai laukiu nuotraukų ir NORIU JŲ DAUG TAIP VISKO DAUG KAD PASIJUSČIAU KAIP BUVUS RENGINY!!!
Ačiū xD👍 2Comment
-
Comment
-
Nusprendžiau išvažiuoti iš renginio ankščiau. Nuovargis visgi daro savo. Prabudimas 5val. ryto yra awesome :>
Taigi, vieta skaityk nepakeista, netgi arčiau, einant nuo geležinkelio stoties. O tai yra labai gerai.
Dėl maisto. Oj turbūt kiek kritikos sulauksit, bent jau jūs būtumėt areštavę.. Kažkaip maistą|gėrimus man nepriimtina mėtyt, tad teko valgyt ir kimšt sausainius ir gėrimus per prievartą kitiems.
Patekus į vidų truputėlį nustebau dėl bilietų kainos. Čia jie buvo (netgi)2lt pigesni, nei įsigyjant ankščiau.
Pirmą dieną turbūt labiausiai man rūpėjo AMV ir Muzikinis konkursas, kuris nelabai nustebino, nors ir kaip gaila.
Kaip ir kiekvienais metais metais, Meno alėjoje galima prasėdėti visą dieną, visgi yra į ką pažiūrėti! O dar ir užslėpta žaidimų zona..OSUM XD
Antroji dieną, bent man buvo geresnė.
Kadangi žmonių buvo žymiai mažiau(ryte), tad buvo galimybė apvaikščioti ir įdėmiai išklausyti Kendo, Okinavos Goju Ryu Karate Do pasakojimus ir netgi pamokymus. Kuriems labai dėkojame.
Na ir kaip be cosplay ~_~ Buvo gerų ir labai gerų. Kitais metais gal bent 2m Gundam bus? XD
Pyramid Head FTW XD
---------------
Dabar šiaip asmeniškumai
Kaipgi ir be pusvalandinių vėlavimų. Šią tradiciją manau ir toliau tęskit.
Likau nustebintas, savo AMV tokios aukštos vietos(bent jau man. dar ir su bugais siunčiau keliais.) O_o Bet jei taip jau įvertinot, į savo kuriamus AMV, pradėsiu žiūrėt rimčiau.
Matosi, kad per metus dar labiau patobulėjot ir manau, kad ties šiuo lygiu nesustosit.
Ačiū.
-----------------
Hikari_ Šiaip ekranas kaip ir pernai, tokio pačio dydžio. Tik dabar jis buvo kokybiškai sumontuotas ir apšviestas.Paskutinis pakeitimas nuo avarice; 2010-08-24, 08:33.sigpicComment
-
👍 1
Comment
-
Na va katik grįžau iš NJ. Renginys man patiko, cosplayeriai žymiai įspūdingiau ir originaliau pasirodė negu praeitais metais. Techninių nesklandumu daug nebuvo, buvo šioks toks vėlavimas. Kaina: buvo normali bet manau jog žmonėms kurie cosplayina kaina turėtų būt mažesnė. Nepatiko tik tai kad nebuvo galima įsinešti maisto. Kartais netgi juokinga buvo kai isineši neatidaryta vandens buteli, išeini parūkyt ir taves su tuo pačiu buteliu nebeileidžia. Bet šiaip renginys buvo superObjektyvi realybė - tai paistalai, kurių atsiradimą sukelia alkoholio trūkumas kraujyje.Comment
-
OMFD O-O that thas so awesome, užsikroviau emociju iki kalėdų ~~~~~ vienžo laaaaaabai smagu buvo, žmonės geri ir mieli, draugiški, labai pradžiugino~
nu tikrai, fotes parodykit, nes su mano raritetu nyuotraukas gausiu tik kai iki foto atelje nusigausiu :] nuostabus renginys, koi šiaip metais tikrai paaugo ;] aše irgi paaugau, jau nebebijau žmonių kaip anksčiau ^^Comment
-
Buvo nerealu!!! Taip smagu kad tik grizus namo prisiminiau kad miegojau valanda. XD Daug tikrai geru cosplay - manau lygis neabejotinai pakilo. Pribarsciau as visus kongresu rumus sidabru nes mano sarvus istiko erozija ir jie is leto pereidinejo i baltaja faze.. XD Dekui KOI uz simpatija!!!! Taip pat dekui savo mechanikams - you did great!! ^ ^ Laukiu nesulaukiu nuotrauku ir video!!!
p.s. tai kaip ten del tos VIP vakarienes?Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2010-08-23, 19:48.Comment
Comment