well... subject desu
nowJapan 2010 atsiliepimai
Collapse
X
-
-
NowJapan nebūsiu, bet jaučiasi ta renginio laukimo atmosfera forume. Kažkaip tusčia visi tikriausiai ruošiasi...
Visiems gerai laiką praleistSpoileris:Comment
-
gerai buvo gerai ^ ^ o ryt bus dar 100 kartu geriau!!
Kas del karaokes tai problema buvo kad visiskai negirdejau saves.. Cia gal ir mano klaida kad neuzsikimsau ausies bet kiek zinau tai garsinimas kaltas. Oh well.. manau visiem ta pati problema buvo(gal todel ir atrode kad mes be klausos XD).
nu ka, reik pabaigt kostiuma ir pirmyn!
p.s. jei ryt rasite duryse istrigusi cosplayeri(mane), prasom padeti spyriu is nugaros arba truktelejimu is priekio(geriau ne uz plauku) dekui. XDComment
-
Oij, pavargom, lengvai pašėlom ir šiaip nesiorientavom laike ir erdvėj, bet buvo smagu Prifilmavom random vaizdelių ir nekantriai laukiam rytdienos cosplay~ DESSSSU! Diena smagiai praėjo
P.S. Super, buvo nerealu būt įvertintoms ir paimt pirmą muzikanto konkurso vietą... Iš dviejų.... milijonų! xDComment
-
Na pargrįžau ir aš. Pirmą dieną buvo gan linksma, bet gal kiek mažiau veiklos. Arba mes neapsižiūrėjomXD
Bet visgi fun~~Visi linksmi,draugiški.
Ir svarbiausia gali žmogaus metus nematyt,o čia imsi ir sutiksi~~~
Ryt turėtų būti dar geriau~
P.S. Mačiau kažkas dėl karaokės rašėt, tai mums kaip žiūrovams pasirodė, kad muzika buvo kiek per garsiai užleista o.O" arba mikrofonai tylūs~
EDIT:
Hellsing_lover > Sveikinu jūs su pirma vieta. Šauniai pasirodėt~👍 2Comment
-
D1e mane own'ino finale konsolių.........
My dreams have been crushed
Ahh, bet jau labai laukiu rytdienos! Pavargau, bet reik dar. :3👍 2Comment
-
Labai patiko~
Ypac OST konkursai~
Team Ichigo FTW~<3
Jei siandien problemu nebuvo , ryt ju TIKRAI nebus~^_^
Laukiam rytojaus~http://yumihoriku.deviantart.com/
BLACKOUT
http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/ be sure to visit our page~Comment
-
Comment
-
Gana nusikaliau, pribėgu prie vieno dalyko, sužinau apie kitą ir bėgu ten. :3
Pagaliau organizatoriai nevėlavo, nebuvo techninių nesklandumų (?), 'dienotvarkė' buvo labai gražiai sudėliota.
Bene geriausias Koi organizuotas renginys. Praeitais metais pirmas blynas buvo apsvilęs v.v (kalbant apie didesnius renginius už paprastą cosplay)
Laukiam nesulaukiam rytojaus~
Ir gal kas gali duoti sarašėlį, kad ir nepilną, tų, kurie sedėjo prie a la profesionalių piešėjų (prie Yurlos ir kitų)?Comment
Comment