nowJapan 2010 atsiliepimai

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts

• Derogatory`
    replied
    Negali VISI laimėt, lol.

Rašyti komentarą:

• Dragonfly
    replied
    Tau dėmesio trūksta ar ką?oO jei eini į Cosplay tik laimėt tai nevisai smagus tavo gyvenimas...

Rašyti komentarą:

• fasian
    replied
    Noreciau gauti foto is eisenos kur fotkino prie katedros ir prie errrm dar ten kazkur.
    btw radau kiek cia buvo idetu foto most kawaii girls :3
    gaila kad merginos liko be apdovanojimo
    Spoileris:

buvo dar keletas bet is idetu foto neradau

Rašyti komentarą:

• Airiz
    replied
    2GB čia galutinis variantas po trinimo,tvarkymo ir konvertavimo iš *.ARW. Source buvo ~9GB
    Kai kurie asmenys man bus skolingi.

Rašyti komentarą:

• Gecas
    replied
    Autorius Airiz
    Oh Well, reklamuoju AZ Trakeri
    visas nowJapan2010 nuotraukas surasite ČIA

p.s. Teks registruotis jei nenaudojote iki šiol.
    ir sumetat padėkų
    Nemažai prifotkinai 2gb+ neužkniso tiek daug photografuot?

Rašyti komentarą:

• Konata
    replied
    Autorius deidara-sama
    dar karta prasau linko su broliukais latviais.
    http://www.youtube.com/user/blevizga#p/u/12/aobM1j2yA_Y

Rašyti komentarą:

• Airiz
    replied
    Oh Well, reklamuoju AZ Trakeri
    visas nowJapan2010 nuotraukas surasite ČIA
    Dabar jau ir ČIA

p.s. Teks registruotis jei nenaudojote iki šiol.
    ir sumetat padėkų
    Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2010-08-24, 15:02.

Rašyti komentarą:

• Integra
    replied
    Gal turit kas nors JinHwa šokio pakartojimo video. Labai norim pasižiūrėt kokių nesamonių ten bandėm pridaryt ;DD

Rašyti komentarą:

• Cere
    replied
    Kiek aš besistengčiau, pakibo upload'as. ;//
    Tai kam įdomu, nuotraukos mažesnes rasite mano fb
    3diena> http://www.facebook.com/album.php?ai...00000081819176
    4diena(cosplay)> http://www.facebook.com/album.php?ai...00000081819176 Ist part
    4diena(cosplay)> http://www.facebook.com/album.php?ai...00000081819176 IInd part

Rašyti komentarą:

• holms
    replied
    na ka gi Airiz kad pagerbt jau taip gerai isprususi ir nesugadinta jaunima bei pagyvenusius ponus paslepiau po spoileriu pykciausias dalys. beje labai aciu uz nuotrauka. bent kazkas fotografuot moka.

Rašyti komentarą:

• UsagYchii
    replied
    Buvo nerealu^.^ Patiko abi dienos. Ypač eitynės. Labai esu dėkinga organizatoriams už savo laiko gaišima saugojant mus belaukiant autobuso^.*

Rašyti komentarą:

• Airiz
    replied
    Deja, čia ne rutracker.org

Rašyti komentarą:

• holms
    replied
    kad ir kaip bebutu cia neaiskinimasis santykiu cia teiginiai kurie turi but paviesinti. geda zmonem kurie taip elgiasi, o pasipiktines vartotojas visada turi teise pasakyt nuomone viesai ir to daugiau iskeikti uz tai. pasakiau argumentus pridedamas sukauptus jausmus. jeigu ideciau vien jausmus va tai butu labai negerai. =) toliau sito klausimo nevystysiu nes ne tam tai rasiau. (nezinau net tu ponu niku ir zinot tiesa sakant nenoriu, o to daugiau sutikt) tikslas pasiektas - pamate, perskaite, suprasto, ir tikiosios arba pasimokins arba pamokins. arba -100 karmos )) daugiau ir nereikejo. pagrindis tikslas buvo - pasakyti tai organizatoriam, visiems, o cia nelabai yra kokia nors vartotoju grupe kuriems galetum nusiusti PM ane?

p.s i privata suluakiau ir geru atsiliepimu del sito poelgio. kiek zmoniu tiek nuomoniu =) o jeigu egzistuoja abipusiska nuomone pagal sokrata tai reiskia kad negalima toki poelgi vertinti vienapusiskai.

p.p.s. jeigu cia pradetu chatint olegas ir sergejus [i tema] man butu idomu as megstu turiningus chatus, net ne diskusijas o butent chatus, o tokiu cia pataiko tik kartais, tada apsidziaugiu kad vel esu forume o ne review puslapi.

to airiz: as rimtai nepamenu. o noras kylo atvykus i vieta. btw tu visada laikai pykti iki grabo lentos =)? na cia jau atsakysi kada i PM
    Paskutinis pakeitimas nuo holms; 2010-08-24, 13:44.

Rašyti komentarą:

• giedriusonline
    replied
    taigi foto iš mano pusės
    nieko labai yspudingo nesitikėkit
    Spoileris:

Rašyti komentarą:

• Squalleh
    replied
    Airi, kokybe - extra crispy <3
    Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2010-08-24, 13:18. Priežastis: is it bad or is it g00d?

Rašyti komentarą:

Working...