nowJapan 2010 atsiliepimai

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Squalleh
    .MØNSOON.



    • 2009 01 12
    • 1892

    Arna, dekui uz siokia-tokia mini recenzija (: apie makijaza Euphemijos kostiume pasakysiu, jog jis buvo tikrai, tiesiog gal ne toks ryskus kurio norejai (: Taipogi ir geliu puokste buvo ^^v
    Del saves (it's EXcalibur, for christ's sake. Kam rankas nuraut uz tokia klaida ant plakato? >.<) teisingai pastebejai minusus, bet leisiu teigti, jog viskas buvo del to, kad virsutine.. воротник (neatsimenu kaip lietuviskai) buvo turputi ilgokas, ir slepe sagas, kurios irgi buvo baltos kaip reikia. Tad jeigu jos nebutu pasleptos, skirtingos spalvos svarkas atrodytu dar geriau jei galima butu matyti tas baltas sagas. Kaip mazas toks kontrastas gautusi. Deja tik kai pakeldavau rankas, galima buvo pastebeti tik viena ):

    Comment

    • Tabeko
      Ring Ding Dong~

      • 2009 02 01
      • 290

      Man kyla šioks toks klausimas, arna, kaip tu gali vertinti įsikūnijimą į personažą ir visa kita, jei sakaisi nežinanti pačio personažo? Na gerai, tarkim. Pamatei paveikslėlį. Ir ką? Tai tik išvaizda. Viso kito įsikūnijimo įvertinti negali. Juolab sakei, jog kai kuriems kostiumams reikia įpūsti gyvybės. Na, o jei jų personažas jau ne toks gyvybingas, šiaip ar taip? Nenoriu pradėt kažkokių kvailų ginčų, tad daugiau šita tema nesigilinsiu, bet tavo vertinimui aš pritariu tik iš dalies. Ne daugiau.

      Comment

      • Reshef
        Bitter sweet

        • 2008 10 03
        • 307

        „silent hill“ kompanija
        Spoileris:
        – uhhh... įspūdinga savo siaubūnišku įsikūnijimu. Man didesnį įspūdį padarė tos merginos – jų kostiumai, judėjimas (judėjimo choreografija). „trikampis“ – nepaliko kokio tai didesnio įspūdžio (gal dėl to, kad nemačiau šio anime?), o gal dėl to, kad tai nebuvo įtaigus įsikūnijimas? Na, bet apie viską nuo pradžių:
        „siaubūnės-merginos“ – geras bendras vaizdas; kaip iš kokio siaubo filmo. Kruvini medseselių kostiumėliai, apvalios „galvos“, perkreiptos eisenos, stovėsenos – viskas daro norimą įspūdį. Keletas tik pastabų: norėjosi, kad kostiumėliai atrodytų labiau kruvini (panašiai kaip jūsų „apvalios galvos“); kodėl iki galo neįsikūnijote į savo personažus „neišsikrūvindamos“ rankas, kojas? Kodėl rankos, pirštai švarut švarutėliai, kaip ką tik po prausyklos? Kodėl nagučiai be jokio atitinkamo lako spalvos? Jei po med.kostiumėliais velkatės kitą rūbelį, tai nepagailėkite jo – t.p. jį „iškrūvinkite“, kad derėtų prie visumos. 8 balai.
        „trikampis“ (atleiskit, kad nežinau šio personažo vardo – nemačiau šio anime) – kas labiausiai tikroviškai atrodė, tai - ....kalavijas. Medžiagiškumas, forma, „kraujo“ dėmės viskas priminė tikrovę. Bet visa kita... nežinančiam kas tai yra sunku padaryti įspūdį, nors supranti, kad tai („trikampis“) turėtų būti baisu. Šis personažo įsikūnijimas atrodė per daug dekoratyvus ir neįtikinantis. Tarkim kūną aptaškytas kraujas, purvas... iš tikrųjų atrodė kaip kakiai. Na, vietoj popieriaus (po didelio reikalo) panaudojęs savo rankas ir visa tai nusišluostęs į save. Jei tai siaubūno įsikūnijimas, tai nejaugi nematėte jokių siaubo filmų kur tiek daug visokių gyvių: zombių, demonų, numirėlių tiesiog akis bado savo krūvinais purvinais ir dar kitaip baisiais kostiumais, kaukėmis. Nejaugi buvo taip sunku buvo pasigaminti reikiamos koncistencijos tepalą ir juo visą save (ar ten kur reikia) išsitepti? Trikampė kaukė atrodė daugiau neįprastai, nei kad „natūraliai“ ant įkūnijamo personažo. Neapskaičiuotas kaukės dydis, forma, medžiagiškumas? 7 balai.
        Spoileris:
        Am, yeah. Merginų kostiumai tai pasakyčiau buvo nepergeriausi. Pirmiausia jie buvo per laisvi, kadangi tikrosios NURSE, nešioja labiau aptemptus drabužius, drabužių spalvos per ryškios, o veidai visiškai beformiai ir teigti, kad Pyramid heado kostiumas prastesnis tai pirmiausia reikėtų nors kiek pasidomėti apie ką kalbi, nes aš tai nedrįščiau kritikuoti vieno ar kito c-play išvaizdos ar elgesio net nežinodamas kas jis toks

        Comment

        • arna
          emptiness

          • 2006 06 20
          • 1064

          Airiz – pasirodo mačiau šį filmą. Dabar jau žinau kur buvo matytos tos medsesutės. Cosplay – tai specifinio žanro kostiuminis karnavalas-festivalis. Kostiumas tai t.p. rūbas, tik dėvimas tam tikru laiku ir tam tikroje vietoje ir turintis tam tikrą išraiškos formą. Ir vertini jį, kostiumą, atsižvelgdamas į tam tikras “nekasdieniškas” aplinkybes. Vieni kostiumai (arba tai kas jais įkūnijama) kalba patys už save, kiti tyli, dar kitų net nematai..
          Kas liečia PyramideHead’ą – tai suprantu, kad tai buvo kažkokio monstro įkūnijimas. Bet jam l.trūko to siaubiškumo; įdomu, ar jis pats sau buvo baisus? Kostiumas įdomus, bet neįtaigus.

          Squall – mačiau Euphemiją iš labai arti – stiprus įspūdis. Buvo ir kosmetika ant veido, bet… nesu visažistas, tad negalėsiu tiksliai pasakyti ko makiaže vis tik trūko; gal tik kokios smulkios detalės, akcento?
          Squall – su kiekvienu nauju festivaliu atsiras vis daugiau naujos patirties ir manau jau žinosi vis daugiau niuansų kuriant ir dėvint sudėtingus kostiumus.

          Tabeko – kaip minėjau, tai specifinis kostiumų festivalis, konkursas. Ir kostiumus vertini pagal jų įtaigumą. Čia kažkas panašaus, kaip įeiti į visai nepažįstamų vienas kitam žmonių ratą ir juos stebėti bei vertinti: vieni norės visiems padaryti įspūdį savo iškalba, išvaizda, kiti rūbais, dar kiti elgesiu, kai kas stengsis turėti visas tas įtaigumo formas; o kai kas nemokės niekuo išsiskirti. Taip ir su kostiumas – jie kalba patys už save, nors jų visai ir nepažįsti. Kiekvienas kostiumas nori parodyti, išskirti save (ir savo personažą), kad yra pats pats įdomiausias, įtaigiausias, gražiausias..ir visai nebūtina pažinoti tai, koks personažas slypi šiame kostiume. Jei jis (kostiumas, vaidyba) tave sudomino ir juo patikėjai – rezultatas pasiektas. Kaip jam tai sekasi, palieku kiekvienam individualiai spręsti.

          Reshef – pagal kostiumo įtaigumą festivalio medsesutės (mano nuomone) visom prasmėm daug geriau atrodė nei PyramideHead’as.

          Futari -
          Autorius Futari
          Silent Hilo seselės gan švarios nes joms atsitiko repeticijos metu nelaimė: sudužo stiklainis kuriame buvo papildomas jų "kostiumų purvo mišinys" todėl jų negalima apkaltinti - tiesiog nebebuvo kuo terliotis. ..
          – deja vertinimo komisijai tai ne argumentas kodėl atrodei taip o ne kitaip. Kaip atrodytų, jei per egzaminą mokytojai pasakyčiau, kad į kai kuriuos klausimus negaliu atsakyti, nes neišsimiegojau ir nuo ryto labai skauda galvą.
          Bet pats supratau, kad medsesutės reiš’kias iš tikrųjų buvo pasiruošusios atrodyti dar “gražiau” ir įspūdingiau.
          Paskutinis pakeitimas nuo arna; 2010-08-30, 11:06.

          Comment

          • Kastetas
            regular everyday guy

            • 2009 12 04
            • 341

            Nesuprantu ko jus prisikabinejat prie Silent hill kompanijos? Damm Jie visai gerus kostiumus pasidare. Ypac piramid head. I mean com on. Tarsi laba ibutu lengva darytis kosplay kostiumus. Kiek as bezaidziau Sillent hill ir kiek filmo maciau viskas puikiai atitinka. And arna you know how it's said You talk the talk but do you walk the walk? Beto cia yra atsiliepimai apie pati NJ10 o ne cosplayeriu aptarimas. Put some more fotos And say how cool was NJ10.

            Comment

            • Airiz
              מיד





              • 2004 01 09
              • 1656

              Autorius arna
              Airiz – pasirodo mačiau šį filmą. Dabar jau žinau kur buvo matytos tos medsesutės. Cosplay – tai specifinio žanro kostiuminis karnavalas-festivalis. Kostiumas tai t.p. rūbas, tik dėvimas tam tikru laiku ir tam tikroje vietoje ir turintis tam tikrą išraiškos formą. Ir vertini jį, kostiumą, atsižvelgdamas į tam tikras “nekasdieniškas” aplinkybes. Vieni kostiumai (arba tai kas jais įkūnijama) kalba patys už save, kiti tyli, dar kitų net nematai..
              Kas liečia PyramideHead’ą – tai suprantu, kad tai buvo kažkokio monstro įkūnijimas. Bet jam l.trūko to siaubiškumo; įdomu, ar jis pats sau buvo baisus? Kostiumas įdomus, bet neįtaigus.
              Išeina taip kad vertinti gėriausiai pagal specialias aplinkybes kaip:
              Dusk Priestess duodam L][ aplinka (lakstantis elfai, tankai, raidai ir Steel Citadel), Pyramide Head'ui visą rūke paskendusi miestą, degančias požemines kasyklas, religinių fanatikų būrį ir Sirena. Nurses ligoninėje kur tu tikrai nenorėtai gydytis. Ir dabar nevisai įtikinamai skamba kad Pyramide Head nebaisūs. Scenoje taip kai žinai kad tai kostiumas, filme? Anaiptol. Aš atvirai pasakius atsidūręs mieste neščiau nuo jo "muilą" kuo greičiau. Todėl vertinti ji reikia kaip atitikimą, kaip kopiją, pagal anturažą, tikroviškumą.
              Reziume, kad normaliai įvertinti kostiumą reikia tam kostiumui būdingos aplinkos. Kol to nėra visą vertinimą galima įvertinti tik žodžių IMHO.
              Ir SHill'o makiažas gana sudėtingas, nereikia to paleisti iš akių.

              Comment

              • .yu-yu
                _infanta;


                • 2009 03 11
                • 164

                arna
                .nevisada make-up padės išriškinti akys, lupas ir t.t.
                .makijažas buvo pas mane, jo buvo gana daug, bet ką aš galiu padaryti, jei mano veido bruožai tokie? piešti per pesę veido akys?
                .ir dėl suknelės spalvos - ją visi daro baltą, nes meždiagos, kuri bus tik tam tikruose vietuose gelsva tikrai nerasi, o dažyti ją tikrai nenorėčiau, tada tikrai bus negražu
                .o perukas... tamsesnio nebuvo, visur ieškojau .be to, plaukų spalvą paveikslėlyje aš pati patamsinau, nes galvojau, kad scenoje perukas atrodys tamsesnys

                .every me and every you
                .DON'TWATCHME

                Comment

                • neko_pari
                  nyanko sensei

                  • 2009 04 22
                  • 130

                  Autorius arna
                  Pasinaudodamas jau publikuotomis AZ nuotraukomis (jei jų foto‘autoriai man atleis, kad be jų žinios naudojuosi jų nuotraukomis įrėminti savo komentarus), nes savo kaip ir neturiu, norėčiau išsakyti savo labai subjektyvią nuomonę apie kai kuriuos cosplay kostiumus. Atrinkau tik tai, ką spėjau pamatyti; tenesupyksta kiti „kostiumai“, jei juos paliksiu be komentarų – ne visus mačiau gyvai.
                  Pagal visus jusu issakytus komentarus cosplayeriu pusen, sakyciau susidariau tokia nuomone:
                  1. Dauguma cosplayeriu neturetu cosplayinti, nes nera profesionalus aktoriai ir nesugeba perteikti pasirinkto veikejo.
                  2. Cosplayeriu pinigines nenesa isigyti "tinkamos" medziagos kostiumui, peruku "orginalios" spalvos ir ilgio, ala "nematomu trumpiniu" ir kito kas paverstu tikru veikeju is anime/manga/game - "Neturi pinigu cosplay ne tau".
                  3. Nori cosplayint gulkis po skalpeliu - isples akis, pripumpuos silikono ten kur reikia

                  Mano nuomone, cosplay yra fun, pusdieniui pabuni kazkuo kuo nesi, gali susitikti mylima anime veikeja - nusifotkinti, apkabinti ar tiesiog is salies pastebeti Todel nemanau, kad bent vienas is cosplayeriu, turetu kazkaip teisintis pries jus del savo kostiumo ar vaidybos.

                  Cosplay.com

                  Comment

                  • jackass
                    Naujokas
                    • 2010 02 14
                    • 7

                    o geriausiu cosplayeriu gali tapti betkuris? neswarbu, kad ne is anime?

                    Comment

                    • Kastetas
                      regular everyday guy

                      • 2009 12 04
                      • 341

                      Autorius jackass
                      o geriausiu cosplayeriu gali tapti betkuris? neswarbu, kad ne is anime?
                      Cosplay (コスプレ, kosupure?), short for "costume roleplay",[1] is a type of performance art in which participants don costumes and accessories to represent a specific character or idea.

                      Kitaip tariant Cosplay yra kokio nors personazo pavaizdavimas persirengiant jam. Tad joa gali buti ir ne anime.

                      Favorite sources include manga, anime, tokusatsu, comic books, graphic novels, video games, hentai and fantasy movies.

                      Comment

                      • .yu-yu
                        _infanta;


                        • 2009 03 11
                        • 164

                        Autorius jackass
                        o geriausiu cosplayeriu gali tapti betkuris? neswarbu, kad ne is anime?
                        .jop, tik svarbu, kad būtų numeriukas (:

                        .every me and every you
                        .DON'TWATCHME

                        Comment

                        • Futari
                          AZ rėmėjas



                          • 2007 01 07
                          • 1094

                          Bet vis tiek japoniški personažai patys geriausi.

                          Comment

                          • fasian
                            Tas kur daug kalba.


                            • 2009 01 28
                            • 586

                            Autorius Futari
                            Bet vis tiek japoniški personažai patys geriausi.
                            O del sito tai galima gincytis.
                            Ech tie seni laikai ..

                            Comment

                            • WiZarDX_576
                              Last Frame Studio

                              • 2007 04 01
                              • 20

                              pagaliau release'inome AMV pack'a.

                              kas norejo, tas jau zinoma surado
                              o kas dar nezino :

                              >> Click Here << ( torrent on LM )

                              Comment

                              • Futari
                                AZ rėmėjas



                                • 2007 01 07
                                • 1094

                                Autorius fasian
                                O del sito tai galima gincytis.
                                Aišku, yra tokių kietų išimčių ir ne anime srityje, bet pripažinkim cosplay yra daugiau japoniškas fenomenas. Manau mažai kas eitų į cosplay renginius jei ten būtų tik veikėjai iš amerikietiškos etc. produkcijos. Šiaip nesutikčiau kad nejaponiškas personažas paimtų pirmą vietą. Bet jeigu jis būtų TIKRAI GERAI PADARYTAS IR PERTEIKTAS (stačiai EPIC), tada hands down congratulations

                                Comment

                                Working...