nowJapan 2010 atsiliepimai
Collapse
X
-
Buvau pirma kartą, labai patiko Ačiu visiems už 2 idomias dienas.Paskutinis pakeitimas nuo Hitogoroshi; 2010-08-23, 01:47. -
-
Taip, senai Dero čia besireiškė, bet manau, kad vėl pradės!
Pirmiausiai apie pirmą dieną. Taip, mes artistai, piešėjai, smagiai leidome laiką, piešdami, kurdami, bendraudami, pakankamai dėmesio sulaukdami iš lankytojų ir tai buvo fun!
Ramesnė diena, kalbant apie įvykius, tačiau darbingesnė mums.
Aišku, antrąją dieną prasidėjo visi smagumai ir tik šiek tiek piešimo. Oh well, mes irgi norėjome (ir tai darėme) pasigrožėti kostiumais bei pabendrauti. Taip pat, tuos šauniuosius pasirodymus pamatyti.
Ką galiu sakyti. Pastebėjome, kad šį kartą dominavo ne kiekis, o KOKYBĖ. Ir tas labai pagirtina!
Mano asmeniniai favoritai, aišku, akivaizdūs: VOKIETIJA, Rusija, mūsų šaunioji Vilkė x3, Excalibur, Line age dark elfė, šaunieji braliukai latviai - Dante ir Nero.
Viskas buvo taip smagu, kad net sunku dabar rišliai kalbėti. xD
Taigis, vienintėlis minusas - tvankumas nublanko prieš visą tą patirtą awesomeness!
*happy dance*👍 2Rašyti komentarą:
-
Ok. apie viska paeiliai ir trumpai kol kas.
Kur renginys gavo pliusu, tai kitur gavo DIDELIU minusu. pabraukiu DIDELIU.
visu pirma: ziuri/teisejai. aisku Higan atstova buvo labai malonu matyti, bet kiti... kazkaip nusivyliau. bet tiek to. tradiciskai pradesiu nuo pliusu.
+ maziausias velojimas is organizatoriu puses. 30 minuciu tai tikrai mazai palyginus su kitais kartais, tad labai dziaugiuosi kad daugmaz viskas beveik atitiko nurodytu programoje laiku.
+ organizacija. PA-GA-LIAU. srsly, pagaliau KOI priejo prie sito dalyko kaip niekad rimtai. repeticija, technical staff, vieta ir t.t. buvo labai gerai parinkta. labai supratingi zmones sedejo sikart prie technikos su kuriais buvo labai lengvai kontaktuoti. thnx.
+ temperatura renginio vietoje. labai svarbus aspektas, ypac man. netgi su savo 1,5 metru bandura ant galvos nesijauciau taip karstai kaip namie.
apimant, pliusu daugiau negu minusu. minusu irgi beveik nera, yra nesusipratimai. pradedam.
- teisejai. srsly. teisejai kurie negali pasakyti garsiai aiskiai kodel, kaip ir uz ka jie padare ta ar ana sprendima tiesiog suck. teiginiai kad "man taip patiko\nepatiko" yra ziurovu teiginiai, o ne teiseju. taip ir negavau aiskaus atsakymo is Wizard'o del jo sprendimo amv konkurse.
- nominaciju apkirpimas. pirma diena buvo atkarpytos visos trecios vietos visose nominacijose. ko taip? suprasciau jei ant triju vietu jus butu gave 2 darbus, tai viskas aisku. nenoriu knist visus su savo amv ego, bet kur dingo 3-ia vieta? ne nu rimtai, is 16 darbu negalima buvo atrinkti trecia gera klipa? ten buvo galima atrinkt visa penketuka geru darbu, butu tik noras.
- prizai. nenoriu pasirodyti tokiu bjauriu zmogumi, bet kadangi dar esu siandienos Excalibur, tai mano darbas visus mindfuck'int. as suprantu kad festivalio biudzetas dar nera toks didelis, ir kompensuojamas ivairovemis konkursais, bet nu rimtai. jeigu pirmos vietos cosplayer gauna XBOX360, manau galima kitiems pirmu vietu atstovams padovanoti bent kokia nors figurele, bet gera is japonijos. kaip khm-khm AZAR'e khm-khm. nes pavyzdziui ka zmogus darys su kendo kuponu, kuris veikia tik vilniuje, jeigu jis pats is kito salies galo? taipogi baeris su manga. IMHO jei dovanoti manga, tai dovanoti full set, o ne vienam 3-ia dali, kitam 24-ta.
- rezultatai. put me in a dress and call me Sally, bet nu niekaip negaliu suprast pagal kokias kriterijas ziuri rinko nugaletojus? Taigi:
*Best non-JP character - approved.
*Best child cosplay - approved, nors Soul'o kostiumas buvo geresnis.
*Best game - denied. Pyramid Head ISVIS nebuvo trejetuke. Laimejo Amaterasu. srsly, ziuri nezaide Silent Hill? nemate filmo? Nors jei jis ir nelaimetu, bet jis TUREJO, tiesiog TUREJO buti bent paminetas trejetuke.
*Koi simpatija - negaliu nieko pasakyt, nes cia vienintele nominacija kur skonio reikalas prevails. P.S. vel Amaterasu.
*Solo defile - as. negaliu pasakyt kad mano buvo geriausias, tiesiog veikejas buvo populiarus. .yu-yu galejo BENT buti trejetuke. del kostiumo, geles ir pasirodymo. o ar visi Code GayAss'e atsimena tik Lelouch'a? >.> beje, kas uzeme antra vieta?
*Cosband - Hetalia. approved.
*Best dance - approved.
*Best show - approved. bet galejo sutrumpint. nes link galo jau miegojau.
*na ir galiausiai Best of the best. dalyvis beveik uzeme 3 nominacijas. nieko nesakysiu, bet keista. po to kai KOI simpatijos rezultatai buvo paviesenti ir kai iskart paskelbe BOB, tai minumum buvo not right. kostiumas buvo geras, nesigyncysiu, bet nu rimtai netikiu kad per menesi buvo padaryta tik kauke. jei ji buvo pirkta ir atsiusta i lietuva per ta laika - patikeciau, nes mes mano skrybele ir galva irgi menesi darem dviese. leisiu sau teigti jog craft skills nebuvo zemaus lygio. difference anyone?
Verdict. zodziu nesu tokioj pozicijoj kad kazka irodyneciau teisejams, organizatoriams ar dar kam nors, bet tiesiog manau kad teisti reikia zmogiskai, atsizvelgiant i kostiuma, vaidinima ir kitus aspektus negu i personalini skoni ir poziuri. tai ta riba kur teisejas pavirsta i ziurova. apimant visa rengini, gavosi DAUG geriau negu praeita karta, uz tai KOI Team didelis ACIU.
P.S. dabar rasau is Hostel'io tad nelabai turiu galimybes perskaityti visu ispudzius. todel kai grisiu rytoj, perskaitysiu viska ir dar ka nors pridesiu.
P.P.S butu puiku jei surinkciau bent 80% fotkiu su Excalibur'u.
P.P.P.S goodnight.👍 15Rašyti komentarą:
-
buvo smagu, dekuj uz rengini ;] Bet kodel maistas, atsukti buteliukai bei didesni nei 0.5l buteliai yra blogai, as nesupratau :}Rašyti komentarą:
-
This was so awesome~
Didelės cosplay patirties neturiu, buvau tik antram, o tada, kai vyko trečias, kaip tyčia susirgau (ir nuėjo šuniui ant uodegos visas mano kostiumas), tai palygint kaip ir negaliu. Bet anyway, matosi, kad organizatoriai stengėsi ^^
Kaip ir tikėjaus, mane pagavo žvėriškas noras prisipirkti anime figūrėlių (kažkas nupirko mano nusižiūrėtą Grell'ą kol aš buvau tualete).
Dalyvavau beveik visuose piešimo konkursuose, bet man tikrai nesisekė.
Būčiau dalyvavus ir pasirodymuose, bet per vėlai sužinojau apie nowJapan, todėl ėjau neužsiregistravus. Bet tiems, kurie parengė pasirodymus - great job Ir laimėtojai buvo verti savo titulų.
P.S. Savanoriai buvo geri ir šnekūs XD (tesiu pažadą)
P.P.S. Kai pirmą kartą pamačiau tą, kuris cosplayina Excalibur, išsigandau. O po to balsavau už jį. XD
P.P.P.S. Kitais metais irgi būtinai dalyvausiu~Rašyti komentarą:
-
Nu ka, gryzom visi patenkinti ir linksmi. Pasirodymai - NEREALUS , (GO HETALIA~)
Labai aciu visiem ~ Renginys nuostabus.
Ypac patiko tas kaciukas ,kuris voge ginklus~
Laukiu nowJapan'11~~
P.S Nuotraukas veliau idesiuRašyti komentarą:
-
WOOOHOOO!!! Tai buvo cool, nice, interesting, awesome!!! Na net nežinau dar kaip išreikšti emocijas žodžiais! Pirmą kartą buvau tokiame renginyje ir kai viskas pasibaigė nuliūdau, bet LABAI LABAI LAUKSIU KITŲŲŲ METŲŲŲ!!!Sveikinu visus nugalėtojus, jie tikrai to nusipelnė! ^___^
Labai dėkoju organizatoriams ir ambasadai už PATĮ GERIAUSIA FESTIVALĮ!!!Rašyti komentarą:
-
nedalyvavau pačiam CP ,bet eitynėse ,tai taip pagerino nuotaiką ypač tas kačius ,kur prieky visad ėjo su saldainiu Mane tai atgaivino žodžiu kitąmet gal gausis ir visas keturias dienas būtRašyti komentarą:
-
Yay!!! ^___^ Perfect! Buvo nuostabu, ipac antra diena ^^ Visi zmones tokie mieli, draugiski ^_^ O ta eisena tai isvis xDD ipac idomu buvo ziuret i zmoniu reakcija, kokiu tik ten ne buvo xD
O stai kol kas keletos nuotraukos nuo manes ^^
Veliau kitas idesiu ^^ Didelis ACIU organizatoriams!!! ^__^👍 2Rašyti komentarą:
-
nyuu, pasisakysiu kaip žmogus,nebuvęs renginyje,bet matęs tą reginį senamiesčio gatvėse Omg cosplayeriai!!! Jūs belekaip pakėlėt nuotaiką ! ačiūū ! Visai linksma buvo su jumis,kad ir nedaug prasieit:}}}Rašyti komentarą:
-
-
Ahhh, nu negaliu.... Nerealu žiauriai (damn, mūsų kalboj per mažai žodžių tokiam nerealumui išreikšti)...
Ech, tik kad pusės kažkur antros dalies cosplay nemačiau, and that makes me feel sad....
Kostiumai nerealus šiais metais, fotiko nžn kiek, gal geras 4 poras batarkiu iškroviau, dvi pilnos kortos, ir tai ne visus įamžinau...
Apie eiseną išvis be žodžiu, balsą prarėkiau išvis ('kroksai, kroksai' xDD) Bet įsivaizduoju žmonėm senamiestį kaip jėga turėjo būt, pati norėčiau pakliūt taip kur nors D
Free hugs rulez, nyaaa~!!!
P.S. sveikinimai MILŽINIŠKI visiem visiem nugalėtojam, visi (in my oppinion) verti buvo. Congrats!!!!!
P.P.S. Sklido gandas, kad skrido gandras, kad žodžiu mane papracino 'atliekančia vergo vaidmenį' (tik kad ne palmės lapas ten buvo, o big big vėduoklė xDD) tai vat, tai paparaciui būč labai labai dėkinga už ta foto xDD
Tai tiek nuo mano pusės, kai išsimiegosiu, gal papildysiu ką nors xDD👍 1Rašyti komentarą:
-
yo dawgs.
Kągi, viskas buvo palyginus awesome, neskaitant trumpų laiko tarpų kai nebuvo ką veikt ir tekdavo sėdėt rūbinėj ir malt šūdą (nors tiesą pasakius net tas buvo awesome). Ketvirtadienio/penktadienio neatsimenu dėl tam tikrų priežasčių, so.. Šeštadienis buvo nice, nes buvo daug ką veikt ir pamatyt, su daug nerealių žmonių susipažinau ir apskritai, visi savi, su visais sutari, net nepažįstamais, kas man nesveikai patiko. Friggin' šilta atmosfera ir neskaitant narutardų ir kelių particular cosplayų matosi, kad buvo žymiai daugiau pasistengta nei ankstesniuose renginiuose. Menkos techninės problemos nuotaikos ir mano nuomonės nesugadino nei kiek. Ir Soul Calibur II yra fakken awesome.
Sekmadienį pradėjau kiek neišsimiegojęs tai iš pradžių kiek nuobodu buvo tiesiog klaidžiot visur (jei kas pamena du trenktus kavenskus pastoviai dainuojančius Let's Fighting Love ar Show Me Your Genitals, tai va viso to nuobodulio rezultatas ;D), bet prasidėjus patiems prisistatymams nuobodulys praėjo. Susipažinom su dar daugiau random awesome people, pamatėm gan epic cosplays ir fun pasirodymų (na, žinoma, trūkumų taip pat kiek buvo, bet tingiu aš juos dabar prisimint). Manau laimėjo žmogus labiausiai nusipelnęs pergalės, so I have no complaints with that too.
P.S. Dėkui keliem žmonėm už aprūpintą nakvynę ir visiem jum (išskyrus hobbitą) už gerai praleistą laiką ;D👍 1Rašyti komentarą:
Rašyti komentarą: