del prizu ir as pritariu, kad ne pirmos vietos prizai buvo kiek apgailetini... Cmon net mes organizuodami konkursus mokykloje nugaletojams saldainiu ir sokoladuku pirkom Na taip buvo kuponai i restorana, bet realiai pagalvokit, ar pavalgys 6 zmones uz 50lt? Ar lankysis kendo (ar ko ten) treniruotese zmogus, kuris kokioje Akmeneje ar Birzuose gyvena? Del mangu dalybu, tai taip pat buvo ziauroka ziureti, kaip cosbandai pjovesi, kad teks Hellsing 4 manga, manau tai tikrai nepakurste draugystes ir supratimo juose.
Man regis per koi 3 buvo teikiamos, tokios plastikines zuvytes (jei neklystu, nes buvau kazkur gale), manau tikrai sauniai atrode, nes tai kazkas jau tokio apciuopiamo.
Siulyciau tikrai atsizvelgti i prizus, na padaryti kazka tokio kas liktu atsiminimui - isgraviruotas raktu pakabutis, medalis, statulele (kad ir ta pati zuvyte).
Man regis per koi 3 buvo teikiamos, tokios plastikines zuvytes (jei neklystu, nes buvau kazkur gale), manau tikrai sauniai atrode, nes tai kazkas jau tokio apciuopiamo.
Siulyciau tikrai atsizvelgti i prizus, na padaryti kazka tokio kas liktu atsiminimui - isgraviruotas raktu pakabutis, medalis, statulele (kad ir ta pati zuvyte).
Comment