nowJapan 2010 atsiliepimai
Collapse
X
-
Na aš kiek foto radau sumečiau į vieną rarą, bet kol nesu AZ uploaderis dedu į seeders :] parsisiūskit 835 neblogas foto (pake nėra Airiz foto)
http://www.seeders.lt/details.php?id=116436&uploaded=1Comment
-
Sfinksaslt Nejaugi taip sunku ideti i:
www.failai.lt
www.failai.in
www.ikelk.lt
Isirink bent viena ir tenais, idek. Nes nuoroda i visu uzmirsta trakeri tikrai ne i nauda..Mano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass
One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537
Comment
-
-
Na stai ir mano visos foto kurias sugebejau padaryti:
http://www.facebook.com/album.php?id...88504&aid=2434👍 1Comment
-
Naudokit IE, peržiūrėkite galeriją ir neuždarę lango ieškokite failų Temporary internet files
Spoileris:
How to save flash in IE browser
* It’s advisable to leave IE open and running while you try t save the flash file to avoid purging of the swf files in the cache.
a. Click Tools – Internet Options
b. In the General Tab, click the Settings button available in the Temporary Internet Files group.
c. Click View Files to open your Temporary Internet Files folder.
d. Click View – Details. Now click View – Arrange Icons By – Internet Address. Depending upon the webpage, there could one or more Flash files (Shockwave Flash Object) under the Inernet Address.
e. Once you find the right flash file, right-click and choose Copy. Then paste the swf file in any other directory.
Aš taip youtubinius video bei muziknius flashus traukiu
Man tokiu principu veikia tik IE, tiesa su šitom fotkėm nebandžiau, bet turėtų veikti :PComment
-
Gerai, gal jau ir man reikia parašyti kokį atsiliepimą apie renginį
Veikla ir visokie mini konkursėliai:
Šiuo aspektu, esu labai vidutiniškos nuomonės. Aišku, norint, tiek kokios veiklos, tai vieną kitą konkursėlį galėjai atrasti ir atsirinkti tai, kas tave labiausiai traukia, tačiau man iš dalies tai jau buvo ir labai nebeįdomu todėl, kad bene identiškos veiklos buvo siūlomos ir praeitais metais, o kažko naujo ir nematyto tikrai nieko labai jau neužfiksavau (gal tik piešimo konkursų padaugėjo, arba šįmet apie juos garsiau skelbė ). Norisi ir reikia, kad visada stengtumėtės įnešti vis kažko naujo ir nematyto, nes juk žinote, kad kiekvienais metais nebus vis nauji žmonės, ir po kurio laiko dalyviai jau bus visko matę ir atsibodės tais pačiais dalykais. O, kaip žinau, turėjote gavę TIKRAI labai įdomių pasiūlymų, kuriuos pasistengus įgyvendinti būtų buvęs bene neabejotinas pasisekimas ir tikrai labai įdomi atrakcija dalyviams bei tam netgi buvo savanorių (taip, aš čia kalbu apie "**** Club" idėją). Manau, bereikalo nepastebite tokių unikalių pasiūlymų.
Taip pat pasigedau kokio nuotraukoms daryti pritaikyto gerai apšviestos viečikės. Va šito tai tikrai reikia kiekvienam rimtai cosplay, nes, tikrai neabejoju, kad žmonės nori turėti bent vieną kokybišką, gero apšvietimo nuotrauką su savo personažu ir draugu O juk ir po rūmus nepalakstysi vien ieškodamas kokio pakenčiamo kampo tokiai nuotraukai su kokiu pakenčiamu fonu :/
Prizai:
Na, kadangi teko jų porą laimėti, tai galiu ir čia pakomentuoti: prašau, DAUGIAU JOKIŲ OBUOLIO MANGŲ. Ir čia rimtai, nes gauti 24 Drakonų Kovų volumą iš nežinia kelių arba Persikę nėra smagu :/ Jau geriau dovanokite vieną manga, bet bent jau kokią užsienietišką, ne random volumo (geriausia išvis kokie oneshot'ai), arba jų visai nebedovanokite. Taip pat, aišku, labai smagu gauti pakvietimus į Kendo treniruotes ir pan., bet tuo pačiu ir nuliūdina, kai pamatai, kad jie visgi city-not-friendly (yeah, ne visi Kaune ar Vilniuj gyvena >.<). Aišku, čia gal jau daugiau pačių dalyvių reikalas, kad ne ten papuolė gyventi, bet geriau kitą kartą ir į tokias smulkmes atsižvelgti :>
Vaidinimai:
Aišku, mažai čia gali vertinti vaidinimų lygį, kai tik 6 vaidinimai, bet vis dėlto, didžioji dalis man pasirodė pakankamai silpnoki, be idėjos ir žemiau vidutiniško lygio. Išvis nesupratau pirmojo vaidinimo. Sakyčiau, jis nė pro kur netiko vaidinimų kategorijai, o greičiau jau šokių. Toliau, DAUPE vaidinimas labai puikus, stebiuosi garso kokybiškumu (ei, gal pasidalinsite paslaptimi? ), tik va, gaila, kad jau idėjos nebeoriginalios (tiek vaidinimo, tie CMV), bet gal kitąmet ir ką savo originalaus sugalvos Toliau dar buvo įstrigęs ir BLACKOUT vaidinimukas (bent jau irgi toks, koks turi būti vaidinimas). Sillent Hill Barbiez (or just whatever) vaidinimo ilgesnio norėjosi ir geriau suvaidinto, nes dabar kažkaip pas jus visko per mažai buvo Aišku, pati džiaugiuosi už savo komandą, kad su mūsų random vaidinimu skynėm ir nuskynėm antrą vietą (yay!) Kiti vaidinimai nelabai įsiminė daugiau. Ai, dar vaikinukai atsikalę scenoj - daugiau siužeto reikėjo ir žymiai trumpesnės kovos
Cosplay:
Turbūt pati puikiausia dalis. Tiesiog likau sužavėta, kokie visi pasiruošę buvo, kiek daug visokių kostiumų, spalvų, dydžių ir formų! Turiu pripažinti, kad iki tai išvysdama, dar netgi buvau kažką tikėjusis savo kostiumu pasiekti, bet jau išvydusi greit savo planus pakeičiau į tiesiog "pasilinksminti ant scenos" Aišku, kiek mažokai tekdavo matyti pilnai įsijautusių į savo personažą cospalyer'ių. Nors žinau, kad tai nėra lengva ir kartais net prieštarauja tavo paties natūrai ar įsitikinimams vienu ar kitu atžvilgiu, bet juk čia ir yra cosplay esmė, svarbu juk vaidinti Aš pati nuo savo "DESU maniac" režimo vos neišprotėjau į galą ir neatsijungiau nuo energijos išsekimo, bet buvo išties smagu, nes TIKRAI ne kasdien į tokį personažą įsijaučiu, o tuo pačiu ir elgiuosi bei pakomentuoju kitus
Bendrai:
Ačiū TOUHOU on DRUUUUUUUUUGS!!! komandai Yeah, you made my day ^___^ Per cosplay dieną be jų būčiau netekus pusės smagumo
Buvo labai įdomu užtikti vieną kitą desu prijaučiantį veikėją - desudesudesudesudesudesudesu - po to man dar ilgai ausyse tai aidėja
AČIŪ visiems fotografams už apskritai viso renginio labai gražiai pagautus kadrus. Kai į jas pažiūriu, dar atrodo, kad išties kažkur viena koja tame renginy pasilikau ^___^
Na, tai tiek, laukiam kitų metų NowJapan!!!👍 3Comment
-
.agota, sorry .tačiau net žmonės iš Rusijos, turintys savo cosplay-atelje netiki, kad tu pati padarei .vis gi aš LABAI norėjau, kad Jack Sparrow būtų Best Cosplay
.ir ne prizai man reikalingi buvo .buvau be galo laiminga, kai Klaipedoj man tiesiog davė tik diplomą, nes tada buvo jausmas, jog ne veltui tiek laiko prie kostiumo praleidžiau, ne veltui mano darbas ir jos kažko vertas
.na, bent ne veltui padėjau su kostiumu Squall'ui >.<
.ačiū už nuotraukas, video, einu mučinti kitą kostiumą -__-
.every me and every you
.DON'TWATCHME👍 1Comment
-
Jezau, taigi cia seniai viskas issiaiskinta, kad ji pati dare kostiuma, netgi nuotraukos yra, as nesuprantu kai kuriu zmoniu.Comment
-
.yu-yu, na gal užtenka tų nuoskaudų dievaži... gal man pradėti verkti, kad mano personažo Midori niekas nepažino, arba Ping Pongo klubo vyrukams, kuriuos tik Bardakas pažino... Giedriaus pyramide head'as irgi nominacijos nelaimėjo, bet mes visi prisiminsim kaip gerai jis atrodė, o tave labiau, ne kaip gražaus kostiumo autorę, bet kaip dėjuojančią, kad liko neįvertinta... Nepyk, bet jau gal užtenka.
Man abėjonių jau nebekyla, kad Agotos kostiumas savadarbis. Puikiai pamenu, kad jos net pats pirmasis kostiumas buvo gerai pasiūtas, tuo tarpu kaip dauguma iš mūsų dar "šūdmaliavo". Žmogus talentą turi, turi tam gyslelę, kiti gali ištisus metus daryti ir nieko nepadaryti, o ji vat štai ėmė ir per mėnesį padarė ir dirbo kiek girdėjau net naktim.
Mane tai ji atvirkščiai įkvepia rimčiau į visą cosplayjinimo reikalą pažiūrėti👍 13Comment
-
-
Comment
-
.yu-yu, na gal užtenka tų nuoskaudų dievaži... gal man pradėti verkti, kad mano personažo Midori niekas nepažino, arba Ping Pongo klubo vyrukams, kuriuos tik Bardakas pažino... Giedriaus pyramide head'as irgi nominacijos nelaimėjo, bet mes visi prisiminsim kaip gerai jis atrodė, o tave labiau, ne kaip gražaus kostiumo autorę, bet kaip dėjuojančią, kad liko neįvertinta... Nepyk, bet jau gal užtenka.
Man abėjonių jau nebekyla, kad Agotos kostiumas savadarbis. Puikiai pamenu, kad jos net pats pirmasis kostiumas buvo gerai pasiūtas, tuo tarpu kaip dauguma iš mūsų dar "šūdmaliavo". Žmogus talentą turi, turi tam gyslelę, kiti gali ištisus metus daryti ir nieko nepadaryti, o ji vat štai ėmė ir per mėnesį padarė ir dirbo kiek girdėjau net naktim.
Mane tai ji atvirkščiai įkvepia rimčiau į visą cosplayjinimo reikalą pažiūrėti
Numanau kad biudžetas ne Titaniko, bet vis dėlto ir kiti stengiesi ir dirbo, JinHWA kiek..berods 2 mėnesius repetavo ir gavo popieriaus lapą. Ir nereikia sakyti kad "Dalyvavimas svarbiau už prizą", nes disbalansas bado akys
Patiems dalyviams gal ir visai gerai, bet iš šono atrodo nekaip. Reikia arba kažkaip suktis arba mažinti nominacijų kiekį.👍 5Comment
Comment