nowJapan 2010 atsiliepimai

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Futari
    AZ rėmėjas



    • 2007 01 07
    • 1094

    Autorius Airiz
    Palauk iki rytdienos
    ...lauksim :3
    O mums dėl repeticijos kažkaip kaip tik išdegė - atvykom į ją kažkur 08:30, manydami kad jau vėluojam kaip kaži ką (užtrukom Shitsu peruką šukuodami, o dar tiek daiktų teko temptis, gerokai sulėtino mus aplinkybės), tačiau buvom perfectly in time~!

    Reimu Hakurei, TouHou (on DRUUUUUUUUGS!)

    Beje, gal kas turi TouHou on Drugs pasirodymą filmuotą tiesiogiai iš priekio? Nes jis toks... uhm... limited dizaino ir pritaikytas pagrinde stebėti iš priekio, nes tada nesimato "kas namelyje gyvena"
    Paskutinis pakeitimas nuo Futari; 2010-08-24, 00:25.

    Comment

    • Derogatory`
      Loki'd


      • 2007 10 06
      • 350

      Taip, labai gailėjausi ir vis dar gailiuosi, kad nepasiėmiau savo normalaus fotoaparato... Nes telefonas, deja, per daug gerų kadrų nepagauna. Et.

      Bet vis dėl to keletą pusėtinos kokybės kadrų pagavau.

      Spoileris:




      Vėliau bus ir vienas trumputis filmukas iš Dantės ir Nero šokio, jeigu youtubėj išvis nesusigadins kokybė.

      Comment

      • vytska
        Naujokas
        • 2010 07 21
        • 7

        Goddammit o tas žmogus ("emo-kačiukas"), kuris filmavo daugmaž visą eiseną nenorėtų pasirodyt čia? :|

        P.S. Spauda buvo informuota apie renginį? Nelabai mačiau, kad kas lakstytų su profesionaliom kamerom, etc. :/

        Comment

        • Cere
          !אני כאן כדי הסלע הזה-


          • 2009 01 12
          • 547

          Autorius vytska
          Goddammit o tas žmogus ("emo-kačiukas"), kuris filmavo daugmaž visą eiseną nenorėtų pasirodyt čia? :|

          P.S. Spauda buvo informuota apie renginį? Nelabai mačiau, kad kas lakstytų su profesionaliom kamerom, etc. :/
          Yep. Niekas mūsų šiais metais nefilmavo ir neklausė interviu. Praeitais metais išsigando.. ;D
          -.connection error


          Comment

          • holms
            AZ rėmėjas

            • 2009 03 03
            • 157

            Na va renginys buvo n kartų geresnis negu pernai. Mes jau keliam kostiumų lygį ir manau taip bus ir toliau. Taip pat skatinam domėtis anime kurie yra daug vertingesni negu naruto, o jų yra apie 5k.

            Tie, kas kritikuoja - kai sako, kad žmonės neteisingai tą ar aną daro, patarčiau nukreipti tai į organizatorių pusę, kad JIE tai paskaitytų ir žmonėms kitą kartą darant renginį praneštų. Čia yra tiesiog REKOMENDACIJOS. Ir jos labai svarbios =)

            Pliusai:

            užskaitau ekraną, proektorių kuris šviečia iš kitos pusės, ŠTAI KAS YRA PROJEKCIJA!! Spalvos buvo tobulos viskas buvo nuostabu, girdėjau kad tai proektorius iš pernai metų =) svarbu, kad esmę pagavot.

            užskaitau racijas. Nieks nesiblaškė ir nebegiojo kaip buvo praetais metais.

            užskaitau patalpas. Pagaliau buvo vietos kur galėjau pabegt nuo scenos. truputi pažadžiau GO , kažką pamenu pamokinau.. Išvis man mieliausia vieta buvo ten =)))

            OSAKA matyt išvis tam pastate rasdavos n laiko? =)) žiaurei jie vietoj ir laiku buvo, tiesiog tobula =)

            gerai, kad buvo pasakyta ką daryt cosplayeriams. Šito labai trūko.

            Tobulas tvarkaraštis.

            japones bei lietuvaites su yukatom mane tiesiog paverge!!!!!!! uz šita regini tikrai nuosirdus ačiu as puse gyvenimo norejau tai pamatyt!!!!!!


            Minusai

            Šiaip sakyčiau, gal reikėtų ekraną pastatyt truputį toliau .. kodėl? Nes iš šono išvis nesimato nieko ir čia yra normalu =) na jeigu proektorių nebuvo įmanoma patalpint dar toliau, tai tada jau čia nieko nepadarysi. Čia šiaip remarkas.

            Kongreso rūmai rimtai turi sudėtinga architektūrą ir čia tiesiog LABAI REIKĖJO, LABAI LABAI žemėlapio, aš maldauju Olegai, šitą reikala reikia pataisyti ir prakordinuot taip pat tiksliai kaip ir buvo sudarytas grafikas. Parodyt kas kur randasi, kuo gali užsiimt žmonės, nepatinka! - ateiti ir matyt "aha ten tas čia gal but tas, o kas ten išvis nžn kas daros ir pnš." Reikia plano. Nes kitaip sunku planuot, ko aš čia išivs atėjau ir ką daryt apart scenininės programos. Šitą reikalą reikia pataisyt taip pat kaip ir reikalą su proektorium. Aš suprantu, kad kelio ženklų nepastatysi pries stalus, bet planą daryt čia ekstremaliai svarbu, nes aš tikrai negalėjau suprasti kas išvis ten kažkuriose vietose vyksta. Aš pvz neradau žaidimų kambario, aš tą rodyklę pastebėjau tik sekmadienį gale kai nuėjau tualeto ieškot... Įsivaizduokit dabar betogether su tik scenine programa surasyta?????

            Žiauriai žiauriai neužskaitau "mokama" origami. Geriau išvis nekvieskit tada jų nahren tos Artotekos už tokius bajerius, ten jų Margarita truputį apie milionus svajoja... anyway aš pats su Azero arba Azuolu kurie stumia origami Lietuvoje pasikalbėčiau dėl šito reikalo, jeigu reikia. Viskas būtų OK!

            Matau, kad cosplayeriai skundėsi, kad nebuvo veidrodžiu ir daiktų kur pasidėt, čia ekstremaliai rimtas trųkumas! Aš manau, kad tikrai koks nors salonas [kadangi savaitgalis] arba ten nžn dar kokie nors baldų pardavėjai duotų jums tuos veidrodžius ir visą krc "гримерка" (nžn kaip lietuviškai) sumontuot vietoje vien tik už jų reklamos buvimą. Beto tarp tokios didelios kompanijos tikrai turi būt žmonių, kurie išmano apie parfumeriją ir crap like that, kurie galėtu stovėt ir leist į sceną cosplayerius pažiūret, gal padėt su jų išvaizda, čia juk netaip sunku suveikt. Paimt bet kokį show prieš paleisdamas žmogų į sceną vistiek yra šioks toks kontroliavimas - kada jį leist, ką jam sakyt, gal ir moralinis palaikymas ir t.t. tik aisq tokie žmonės neturi but kaip formalūs ant 100% kaip tai buvo praetais .. jie turi būt palaikymas cospleiriams =) nes dabar cosplayeriai truputi palikti likimo valiai

            nebuvo išsnaudotas kongreso rūmų privalumas erdvej. Kaip sake arna prie tai plakatų tikrai reikėtų arba kažko pnš, nžn veliava pasidarykit tikrai ne brangus dalikas ir jų reikia, kadangi tikriausiai turim nuolatinį jau logotipa, čia A-MUST. Šitoj vietoj reikėtų tiesiog pa'brainstorm'int kaip šitą dalyką galima būtų pagerint. Žinau, kad atrodo 'na taip jau yra' bet netiesa, aš matęs pns erdvėse žmonės taip viską sustato - kad viso net per gausiai atrodo. Aš asmeniškai manau, kad prikišti vėliavų su reklamom tikrai nepankenktų niekam, Jūs turit tiek vietos kad ten būtų galima dėl tos reklamos įgyvendint tiek dalykų, kad jofana!! tuom reik naudotis!! Maži renginiai visai neturi vietos kad reklamuot remejus ir del to vos gala su galu sudaria o pas mus cia kiek tik nori..

            aš čia dabar video žiūriu youtubej ir negaliu suprast ar čia tik man per daug sviesos buvo? aš pats neatkreipiau demėsio ar buvo ten viršuj projektoriai užkabinti, bet labai reikia žmogaus, kuris būtų atsakingas už
            šviesą, nes dabar man vienodai rodė ar ten stovejo kosplayeris, ar Rio ant scenos.. nesijaute jokio dinamiškumo, ir koncentracijos ant įvykio. Čia viena mergina prieš tai rode video iš latvisko cosplayjaus, jie turi tik DU prožektorius tiesiai šviečiančius į žmones, [nors net ne to tipo prožektoriai čia išvis turi tai daryt, bet] tai labai atskyrė sceną nuo kitos aplinkos, kurį manes nedomino.



            na spoileri skaitykit tik jeigu norit sugadint apie mane nuomone, nes toks jau as.
            Spoileris:

            pritenzijos ROMAI povelniais ir dar keliems organizatoriams. to Roma: tu truputi filtruok bazarą kada šneki su zmonėm, gerai? Aš išvis vyresnis už tavę ir tokie dalykai kaip "varyk iš čia" man nepatinka, nebūtum organizatorius tai ir suduot už tokius bajerius nepatingėčiau. Nemoki bendraut?, tada išvis nieko nesakyk žmonėm ir viską per savo draugus tvarkyk, kurie supranta tavo nahalizmus.

            Kitiem organizatoriams patarciau bendraudami su žmonėm laikytis solidumo ir pasimokyt gerų manierų. Jeigu prieš jūs bėgioja vaikas, čia dar nereiškia, kad jūs esat jo "Draugelis" ir galit šnekėt su juo kaip virtuvėj. Taip pat man žiauriai sup*so nuotaiką kai manęs neįleido kaip neregistruoto cosplayerio. Maždaug "tu kostiumo neturi". atsiprašau? jisai turi kostiumą?
            Spoileris:









            Telekaster gitara, balti marskiniai, šviesūs džinsai/kelnės. VISO GERO.


            PARENTAL ADVISOR!
            Spoileris:

            Dar ten man vienas paiš***isiėjo, kad pas jį plaukai ilgesni?? O tavo kasa išvis neplauta jau tris savaites - fag'otas tu *liat.
            Taip pat linkejimai Dainiui: nusivyliau tavimi, kaip geru pažystamu ir kaip team-memberių. Klausyk nurodymų, o ne savo galva galvok, jeigu jos neturi. Kadangi esi kaip ir veteranas, arba kitaip true-otaku - tai tokiu bajerių iš tavęs nesitikėjau. Dėl neįleidimo, visi tikri valueable anime neturi "pasakos" elementų ir debiliškų scifi/gothic/vimpire kostiumų ir apsirengia taip kaip realiam pasaulyje , realijoj japonijoj t.y, drabužiai su atitinkama medžiaga ir spalva blin. Aš žinau, kad tu nemiegojęs po kinonakties, bet aš irgi nemiegojęs, ir dar 30min laukti šaltyje buvo A**ENAI *LIAT SUNKU!

            va isšiliejau , dabar gerai, tesiam.


            BENDRAUKIT IR AIŠKINKIT, JEIGU KITIEMS KAŽKAS NEAIŠKU. Nes pastebėjau tokių, kurie tai žiaurei bijojo daryt, to neturi būt!! Jeigu žmogus yra mažiau bendraujantis, geriau jo nestatyt į tas pareigas išvis.

            Dar patarčiau prie iejimo visgi statyti apsaugą, kuri žino KAIP IEŠKOT. Ką tikrinti ir ko nereikia liesti blin, nes vaizdu. Irgi prisižiūrėjau įdomių. Beto dėl šitų apyrankių, patys organizatoriai truputį skundėsi, kad sunku tikrint kas kurią dieną ten dalivauja ir pnš dalikai. Darykit skirtingų SPALVŲ apyrankes registruoruotiems cosplayeriams, neregistruotiems cosplayeriams, pirmos dienos dalyviams, antros dienos dalyviams, abiejų dienų dalyviams. Tie kas tikrina apyrankes privalo išmokti spalvas, ir jau po kelių tikrinimų nesipainiot. Taip daro Roko naktyse taip turėtų but ir čia. Nebent norit žymėt viena didele raide C, D, D1, D2, esmė nesikeičia.

            Kas atsitiko su aparatūra? dw rimtai aš kitais metais pasirūpinsiu dėl įgarsinimo? Kur monitoriai [tikiuosi pasakot nereikai kas tai yra] tiems kas dainavo? kur normalūs mikrafono stovas?? kur normalūs mikrafonai, skirti dainavimui? Aš turiu gerų ryšių su Tamsta direktorium, tikrai nesunkiai suveiktumėme normalių mikrofonų, normalius monitorius ir garsistus kurie skaitosi jau oficialiai geriausi Lietuvoje. Jie labai ir net labai labai pasirašo ant didelių renginių, ir net gi labai labai pasirašo ant mažų renginių ir tikrai nekils jokių problemu.

            Eisena. Ji buvo svarbiausia nuo pat renginio atsiradimo dar pries n metų. Per eiseiną butu gerai kad organizatoriai paragintų žmones padaryti plakatų, pasidaryti juos ir patiems arba pasidaryt kaip minėjau anksčiau vėliavas, nešti ir skelbti NOWJAPAN. Nes dabar atrodė kaip debilų gauja einanti nežinia kuom apsirengusi ir rėkianti belenką. Taip pat parangičiau tuos, kurie ten grupinį cosplay darė ar tiems patiems charams pasidaryti viena plakatą savo anime ir eiti grupej ar tiesiog kad butu plakatas su pavadinimu/piešiniu to anime... čia jau tikrai būtų tada ideali eisena. Nes dabar tai tikrai nesuprasi kas tai buvo, nebent dėl mūsų pačių, bet tie laikai jau praėjo. Dabar reikia jums daryt dėl musu ir mums daryt dėl jūsų.

            Dar kaip ir sakiau jau Olegui ir Sergejui kad pjaunasi auditoriujos. Vaikai reagoja per kaikuriuos renginius ne taip kaip derėtų ir išvis ne ten kur reikėtų. Aš žinau, kad reikia dienos MUMS otakams [ir narutardams [ne, jūs ne otakai] ] ir tiems, kas domisi japonija, jeigu mes jau liečiam jų kultūrą. Nežinau kaip šitą pataisyt apart dienų išskirimo, bet kažką dėl šito daryt reikėtų. Arba aš tada nesuprantu kam mes bandom pritraukti ne-anime-besidominančius-žmones, jeigu ten nelabai yra ką apie/su ta kultūra rodyt/daryt. Čia jau up to you pamastymui. Bet šita problema tikrai yra, pripažinkim =)



            Autorius *Cere-chan~
            5dienis mano gimtadienis D, kai mes atėjome prie 'Pasakos' prie mūsų prikibo senelis dėl knygų apie renkornacijas ir savęs pažinimo (nu, cmon, galėjote ir dalyviams apsaugą dėl tokių užtikrinti..). Prasidėjus filmui mes sėdom į galą ir buvo viskas super, kol neatėjo kažkokie bernai ir nepradėjo groti gitara... Thank you, God, kad juos užtildė, nes, atsiprašau, mes kino teatre, o ne gatvėj. Ir labai labai didelis ačiū berniukui, kuris leido man trumpam išeiti iš salės (nors to negalima buvo daryti.hehehe). Filmas buvo visai nieko, tik supratau, kad japonai tarpusavyje nemoka normaliai bendrauti.. Keistai elgės, bet už šį filmą 3.5 iš 5 tik dėl meninio plaukimo. užrašas 'I <3 U' padarė savo : DD
            jo jo čia aš grojau, nes blin 4 zmonės stovėjo už durų kai grįžom į filmą. Aš dar specialiai chronometrą pastačiau kai išėjau pro duris iš pasakos. Buvo lygiai 17min ir 10sek kai aš grįžau prie dūrų. Vos tas pats ne įvyko kai grįžau maisto parsinešt per 10min pertrauka ten vapše praejo vos 4 min!!! Aš tikrai jaučiu gerai laiką, nes esu muzikantas blin, ir man nasrat' yra kad ten veluoja dėl filmo rodymo, paskutinis filmas buvo toks shudas kad galėjo būt normalios petraukos negu išvis jį rodyt.

            man labai pritruko - socializingo. Ryan-air viešbuty dėl to, ir dar kai kurie skritingose vietose, susibendravau su žmonėmis, kurie stovėjo ir žiūrėjo kaip žaidžia kiti, taip susibendravau, kad iki šiol juos matau ir bendraujam!!! Dar buvo daug krėslų kur tiesiog atsisėdom ir snekėjom ŠITO REIKEJO LABIAUSIAI!!! man ant tiek žiauriai trūko socializingo, kad aš buvau labai bored faktiškai visą laiką, ir tik per cosplayerių pasirodymą aš su draugu was having fun kai rekiau iš visų jėgų į viską kas nepatinka ir kas patinka. dar daug laiko praleidau prie GO ir pamokinau netgi pats, tik del to kad tai pažystama hebra.

            ir dar: rekomendacijos žmonėm , galėtų būt atskiram lape atėjusiems pirmą dieną, arba išvis lankstinuke, arba lankstinukas būt kaip forumcinemas padarė kelių lapų. Beje, dėl lankstinuko-patiko popierio tipas ir patiko dizainas [dizaineriui +100 karmos už tai] galėtų tą patį ir jūsų puslapiui padaryt, kadangi tikrai gerai piešia. Aš pastebėjau, kad žmonės, kurie nesilanko animezonoj (ar net internete) nežinojo kaip čia dalyvaut - BUVO IR TOKIŲ ir nemažai beje. Beto registracija mailu SUX. jau sita dalika galeciau rankomis suprogramuot per 1valanda visiems konkursam. [cia jums ne su cms'ais dirbt, cia lengviau ;]]

            Kur spauda? nemačiau profesionalių fotografų totaliai. Nejaugi tokio masto renginys net kokių 15min.lt nesulauktų palaikymo? NETIKIU! =(

            Čia yra dalykų, kurie tikrai privalo but apmastyti ir jūs negalėjot jų numatyt niekaip, nes naujos patalpos, nauji metodai ir pns. Bet yra minusų, kurie dar tesiasi nuo praeitų kartų. Aš siūlau sprendimus kurie man atrodo racionalūs, ir į juos galima nekreipti demėsio, jeigu jau taip nesutinkat su mano nuomonę, bet svarbu pripažinti problemas, kad toliau tobulėt. Ir visi kas čia surašę kritika, ju postus reikia tiesiog copy-paste'int i notepad'a ir atspauzdint, surengti organizatorių pasitarimą, ir nuodugniai viską išmąstyt ir aptart, laiko turit visus metus. linkiu sekmes KOI komanda! =)

            o dabar mano geriausias akimirkos

            Panelė, kuri cosplayino vilką apejo pagal kokybe vapše visus mano pažystamus profesionalius siuvejus!! Aš dar prieš apdovanojimus tiesiog kažkam pasakiau garsiai, žiūrėdamas kol ją fotkina salei, kad jinai laimės!!! Ir aš buvau teisus!!=)) kazkodel neidrisau vilka paglostit =))) ir nezinojau kad ten mergina viduj! =/ na gal dar bus proga, kitais metais nedalivausi tik cosplay konkurse bet PRIVALAI ateiti su kostiumu manau daug kas to noretu!! =) Pyramid head yra dievas, aciu uz prisimintą klasiką, aš net drebėjau kada praėjai per sceną, medsesem irgi ačiū =) lineage2 dark priestless užskaitau žiaurei užskaitau!!!!! aš pradėjau net šokinėt is džiaugsmo, kai pamačiau salej tokį kostiumą!!! (a š taip visada norėjau pažiūrėt į veidą tam charui =)))
            Ačiū panoms sušokusioms hare hare yukai, aš partery rėkiau per visą salę HARUHI!!! tikriausiai girdėjosi, panelė su sparneliais ir raudonais plaukais turi tobulą plastiką, blin norėčiau pasokt su ja =) btw ziauriai kawai =P ačiū Rozen Maiden parteriose rėkem DESU DESU DESU =)) ACIU TOUHOU MARISAI!!!!!! dievinu marisą, rekėm "marisaaa!" iš parterio dviese, dievinu touhou every otaku must play ir tie kas nežaidė gali ir nesivadint net otaku!!!

            norejau rasti Airiz'a bet neprisiminiau kaip jisai atrodo. norejau pasiaiškinti del animezonos ypatumų, pazaisti GO..

            čia buvo geriausios akimirkos, verta paminėt, kad po to prisiminčiau =)
            Paskutinis pakeitimas nuo holms; 2010-08-24, 12:58. Priežastis: slepiam pasikarsciavima po spoileriu

            Comment

            • creep
              Naujokas
              • 2010 08 07
              • 2

              na idesiu ir savo nuotraukytes, visu nepavyko iamzinti bet stengiausi kiek imanoma http://public.fotki.com/cre/renginiai-2011/now-japan/

              Comment

              • kaguya
                Narys

                • 2009 08 26
                • 31

                idedu ir as pagaliau
                http://public.fotki.com/neko-chan/nowjapan-2010/
                Baka

                Comment

                • Airiz
                  מיד





                  • 2004 01 09
                  • 1656

                  Holmsai, visų pirma šaunu kad surašai +/-, labai blogai kad nemoki asmeninių santykių aiškintis asmeniškai su žmogumi, čia tam ne vieta (vis kažkodėl to nesugebi suprasti kad ir būdamas Muzikantas) Ir kai kuriems žinok tikrai ne насрать.
                  Antra, aš neturėčiau laiko ir atvirai pasakius noro kažką aiškinti ekscentriškom ( em, no offence?) asmenybėms. O tai kad nepameni kaip atrodau... oh well, matyti nelabai ir reikėjo.
                  Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2010-08-24, 10:10.

                  Comment

                  • Cheshiro
                    uztat as balta ir pukuota

                    • 2007 09 23
                    • 110

                    Autorius .yu-yu
                    .tikrai? Kaip gaila, mano pasirodymo nematet -__- Nes judesiu buvo daug ir buvo perduota ta atmosfera - ta jos suknelė man leliją primina - iš jos ir "išejau", buvo judesiu, parodžiau kostiuma, jos kritimą (mirti), tačiau Euphemia - tai simboolis. Kaip veikėja aš labai gerai ją jaučiu. Tad 30 sec tikrai vietoj nesedėjau. + veikėjos gyvenimas nebuvo greitas, viskas buvo kaip tik lėtai. Dinamiška muzika šiam kostiumui netinka.
                    .pasirodymą repetavau nuo balandžio mėnesio.
                    .ir jei jus nežinot vidinį veikėjos pasaulį - geriau suprasti išpradžiu, nes Euphemia perdaviau taip, kaip reikėjo.
                    .gerai, aš luzeris, nieko nemoku, daugiau jus manęs nepamatysit per cosplay, atsiprašau, kad drisau dalyvauti. Reikėjo apmetiti mane buteliais.
                    Net nemanyk pasiduoti ir nuleisti ranku. Kostiumas tikrai buvo kerintis. Svarbiausiai juk ne prizai o dalyvavimas. Lauksiu su ne maziau kerinciu kostiumu kitais metais =*
                    Never trust a smiling cat...

                    Spoileris:

                    Comment

                    • Cheshiro
                      uztat as balta ir pukuota

                      • 2007 09 23
                      • 110

                      BENDRAUKIT IR AIŠKINKIT, JEIGU KITIEMS KAŽKAS NEAIŠKU. Nes pastebėjau tokių, kurie tai žiaurei bijojo daryt, to neturi būt!! Jeigu žmogus yra mažiau bendraujantis, geriau jo nestatyt į tas pareigas išvis.
                      Informacijos postas galejo atsakyt i dauguma klausimu. Zemelapiai irgi buvo jame. Dauguma zmoniu tikrai nesikuklino prieit ir paklaust.
                      Never trust a smiling cat...

                      Spoileris:

                      Comment

                      • Airiz
                        מיד





                        • 2004 01 09
                        • 1656

                        Bride for The Water God


                        Comment

                        • deidara-sama
                          art is a bang
                          • 2010 03 21
                          • 14

                          nebuvo didelio noro cia reikstis, bet...
                          visu pirma aciu visiems zmones, kurie ten bnuvo-visi visi buvo nuostabus, draugiski ir silti zmones. labai smagu buvo pabendrauti su tais zmonemis, kurie atejo prie meno alejos stalu papiesti ir apskritai nieko nera geriau matyti uz zmones oiesiancius. pati norejau tas priemones lanai isbandyti, bet...

                          tiems kas nerado dark-tarou, omg, ji juk vede piesimo konkurselius ir didziaja laiko dali taip pat stoejo prie piesimo stalu, galejot piesti ir bendrauti kiek norejot.

                          yu-yu heh....taip, tavo kostiumas buvo tikrai labai geras, faktas, kad ji pasidarei pati rodo , kad esi lanai krupsti ir naginga, viskas labai smagu, bet tuo niekuo nebenustebinsi, kaip ir visi minejo, lygis cosplayer'iu kostiumu labai kyla, tai sorry, reikia elgtis kaip atitinkamas personazas , o ne sienom glaustytis. tai, kad tu cia verki kaip tau blga buvo su tavo kostiumu is vis yra...patetiska, kazkodel negirdejau nei vieno nusiskundimo is agotos, o as numanau, kad jai visai ne fun tenais buvo.labai norejai laimeti? sorry, no offense, bet tatai irgi yra labai labai (cenzura). as nemegstu zmoniu , kurie tai daro tik del prizu. labai. manau, kad tai yra blogiau blogiausia ir...zodziu...neverir nedaryk cia drama queen. pasidaryk kitamet gera kostiuma bet , kad tavo personazas ne tik butu su nuostabia suknele, bet kad butu su asmenybe, lengviau isikunijama ir lengviau pajauciama ir pastebima, pavyzdi matei-jack sparrow . ekcentriskos asmenybes lengviau pastebimos, be to sparrow save rode ir reklamavo visais imanomais budais, respect jam

                          agota prisipazinsiu, netikejau, kad kostiumas rankomis darytas grynai del kailio, bet, kai suvokiau, kad kaili galima nusipirkt ir priklijuot (fail) tai...wow.milziniskas respect, tkrai , lenkiu zemai zemai galva uz tokius sugebejimus, jie tikrai nezemiski.

                          holms puikiai parodot savo kultura,gerbiamasis zmogau. nemanau, kad cia verta aiskintis kazkokius santykius, tas pats, kas dabar visi savanoriai cia pradetume vienas kitams aiskint, kas ka festo metu blogai dare.arba dar geriau, sergejus su olegu cia pasichatintu. nefaina, negrazu. o su savo keiksmais tai dar nerimciau atrodot. kritika yra labai gerai, bet kai ka reikia nutylet ir zmogui asmeniskai sakyt.

                          vel prie grazesniu temu, gal kas esat brolius latvius hetalia nufilmaves????o,maldauju linka linka linka.nemaciau ju , o taip norejau. ir ju cosband laimejo, nes rusija atstoja 5 zmones XDDD

                          labai patiko man berniukas oz bezarius cosplayinantis(bet ne tabenko cj...)zodz, berniukas.
                          omg.labai mielas buvo, pernai berods honey sempai is ohshc cosplayino, jei ir toliau sitaip tai wow....
                          tai tiek

                          dar karta prasau linko su broliukais latviais.
                          Hurting you is the last thing i would like to do , but it's still on the list.



                          Blackout

                          Comment

                          • Squalleh
                            .MØNSOON.



                            • 2009 01 12
                            • 1892

                            Airi, kokybe - extra crispy <3
                            Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2010-08-24, 12:18. Priežastis: is it bad or is it g00d?

                            Comment

                            • giedriusonline
                              Costume Maker


                              • 2008 06 07
                              • 279

                              taigi foto iš mano pusės
                              nieko labai yspudingo nesitikėkit
                              Spoileris:

                              Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
                              Parašyk man.

                              Comment

                              • holms
                                AZ rėmėjas

                                • 2009 03 03
                                • 157

                                kad ir kaip bebutu cia neaiskinimasis santykiu cia teiginiai kurie turi but paviesinti. geda zmonem kurie taip elgiasi, o pasipiktines vartotojas visada turi teise pasakyt nuomone viesai ir to daugiau iskeikti uz tai. pasakiau argumentus pridedamas sukauptus jausmus. jeigu ideciau vien jausmus va tai butu labai negerai. =) toliau sito klausimo nevystysiu nes ne tam tai rasiau. (nezinau net tu ponu niku ir zinot tiesa sakant nenoriu, o to daugiau sutikt) tikslas pasiektas - pamate, perskaite, suprasto, ir tikiosios arba pasimokins arba pamokins. arba -100 karmos )) daugiau ir nereikejo. pagrindis tikslas buvo - pasakyti tai organizatoriam, visiems, o cia nelabai yra kokia nors vartotoju grupe kuriems galetum nusiusti PM ane?

                                p.s i privata suluakiau ir geru atsiliepimu del sito poelgio. kiek zmoniu tiek nuomoniu =) o jeigu egzistuoja abipusiska nuomone pagal sokrata tai reiskia kad negalima toki poelgi vertinti vienapusiskai.

                                p.p.s. jeigu cia pradetu chatint olegas ir sergejus [i tema] man butu idomu as megstu turiningus chatus, net ne diskusijas o butent chatus, o tokiu cia pataiko tik kartais, tada apsidziaugiu kad vel esu forume o ne review puslapi.

                                to airiz: as rimtai nepamenu. o noras kylo atvykus i vieta. btw tu visada laikai pykti iki grabo lentos =)? na cia jau atsakysi kada i PM
                                Paskutinis pakeitimas nuo holms; 2010-08-24, 12:44.

                                Comment

                                Working...