nowJapan 2010 atsiliepimai

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts

• Konata
    replied
    aisku laaabai abejoju,bet del visa ko paklausiu.
    gal kas turi nuotrauku su girl su hungary is axis power hetalia kostiumu?

Rašyti komentarą:

• Nankurunaisa0
    replied
    Big big big ačiū for so wonderful event!
    NowJapan 2010 was awesome!
    All of the cosplayers were nice and cute, especially Pandora Hearts, Touhou, Cloud and Euphemia (omg, she was soo lovely!! <33)…I`m sure I’ve forgotten someone but just can’t remember >.<
    Btw, it was really cool that almost all sketches were in English! Finally we could understand something XD Sketch about trading cards – EPIC WIN!
    Thanks to everyone who helped us and thanks to the girl with red hair who during the first part of the cosplay contest was sitting near us and translated everything :3
    Omg, thanks to Oleg for the help!!!!! (bow)(bow)
    Speaking about Korean dance – how Heccu has already said, we really had a déjà vu -.-“ but the girls and their dance were cooool!!

Of course we hope to see you all on our CosplayCon in Riga :3

Your last year’s Yoko / this year’s black twin from Hardcore Twins

P.S. We want more photozzzzz!!!!
    Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2010-08-23, 21:54. Priežastis: mažinkit nuotraukas

Rašyti komentarą:

• NeXuS
    replied
    Labai patiko nowJapan ^^,gaila kad i ankstesnius neisejo atvykti ... Anyway, buvo linksma, buvo idomu .
    Labai laukiu kito renginio

Rašyti komentarą:

• Karolis
    replied
    Woohoo!

Renginys fantastiškas, labai ačiū organizatoriams, labai ačiū svečiams (ypač free hugs merginų komandai, tiek už hug'us, tiek už paskolintą plakatą...echeche). Tiek aš, tiek CrazyCripple (POV footage) nenustygom vietoj.

Čia esu sudėjęs savo darytas nuotraukas -
    http://picasaweb.google.com/Kabutto/NowJapan2010#
    Use at your own will, bet give credit, be nice.

Jeigu, kas nores didesnės rezoliucijos nuotraukų, ar pilno packo, parašykit man PM, ar tiesiai į skaipą: void_caller
    Taip pat turiu nufilmuotus(720p) bene visus antros dienos pasirodymus, bei kelis pirmos. Renderinu, bet tai užtruks. Jei kas nekantrauja, galiu atsiųsti konkrečius pasirodymus.

Gailiuosi tik vieno: Animeshope (dvds, mangos) buvo absoliučiai fantastiška mergina, niekaip negaliu Jos užmiršti. Tačiau taip ir neišdrįsau Jos asmeniškai pakalbinti - dabar graužiuos, ir dar ilgai niurzgesiu ...halp?

Rašyti komentarą:

• Aramis
    Guest replied
    Autorius Futari
    Oi ne... ne ne ne ne ne prašau tada neplatinti D8
    Kas čia dabar? Kad jau yra, tai reikia matyti

Autorius Airiz
    I bet you Wish....
    Yeah, I would. O dar tada krauju pusę miesto nudažyčiau ir garai iš ausų imtų veržtis. Na žinai, tiesiog šlepetė - kun

Rašyti komentarą:

• Futari
    replied
    Autorius Airiz
    Futari, tu klysti
    Yra ir būtent tavo
    Oi ne... ne ne ne ne ne prašau tada neplatinti D8

Rašyti komentarą:

• Dreamer
    replied
    Airiz, tavo sedejimo spotas ir fotikas yra EPIC. tikrai, is kitur viskas liewai atrodo
    Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2010-08-23, 21:18. Priežastis: Dėkui :)

Rašyti komentarą:

• Jin
    replied
    Spoileris:

Rašyti komentarą:

• tsuki_hana
    Guest replied
    Autorius .yu-yu
    Spėju, manęs nieks nefilmavo, pasirodimo nuotraukų irgi nėra. Gaila.
    Airiz, ar yra bent viena nuotrauka su Euphemia?
    http://www.youtube.com/user/blevizga#p/u/69/8UDmKatVSVQ more optimism girl. ^ ^

Rašyti komentarą:

• Airiz
    replied
    Autorius .yu-yu
    Pasakyk kaip atrodei? Aš turiu visų pasirodymų nuotraukas ( bent taip manau)

Rašyti komentarą:

• Jin
    replied
    Autorius klaunas
    Sweiki, gal tie kurie fotkinosi su Shilien Templar is Lineage 2 ( juodai raudonu) galetu man per skype ft atsiusti, buciau lb dekingas
    mano skype trupintojas69
    Tiksliai žinau, kad turim, tik man rodos kitam pake. Aš tuoj per saitus praiesiu ir tau parašysiu.

Autorius .yu-yu
    Turiu turiu turiu turiu turiu turiu. Bent 2 tikrai turiu. Vienas tave viena stovinčia kita su manim. Ir dar rasiu turbūt.

Rašyti komentarą:

• Yuuku
    replied
    tiesą sakant, šių metų nowJapan mane nustebino. tai buvo žy~miai geresnis renginys, nei buvę anksčiau, bent jau man xD galbūt tai dėl kompanijos... apskritai, atmosfera buvo nepakartojama :3

Rašyti komentarą:

• Airiz
    replied
    Autorius klaunas
    Sweiki, gal tie kurie fotkinosi su Shilien Templar is Lineage 2 ( juodai raudonu) galetu man per skype ft atsiusti, buciau lb dekingas
    mano skype trupintojas69
    Na bijau aš L][ tankų >.< fotkinau iš tolo
    Jin, kad aš ne PRO

Rašyti komentarą:

• klaunas
    replied
    mano skype trupintojas69

Rašyti komentarą:

• Jin
    replied
    Spoileris:
    Autorius Airiz
    Dreamer, pakolkas iš scenos nuotraukų aš nemačiau nes jų čia paprasčiausiai nėra, o tu nematęs teigi kad tai neįdomu
    ir kad nepezėti tuščiai, it's a very very very small part of the Osumness

Dar ir dar kartą sakysiu, niekaip neatsižaviu tavo sugebėjimais fotografuot. Gerai, kad pas mus AZ yra prof. fotografų, gerų nuotraukų galim prisižiūrėt ir nereikai užtai mokėt

Rašyti komentarą:

Working...