A Death, by Himself
nowJapan 2010 atsiliepimai
Collapse
X
-
-
Na ka atejo ir man metas ideti foto kurias padariau, visas rasite cia:
http://picasaweb.google.com/shiroi.syaoran/
Nelabai gavosi si karta , bet jei rasit kazka sau patinkancio sakykit ir atsiusiu geresnes kokybes foto su mielu noru
P.S. turiu ir videoPaskutinis pakeitimas nuo shiroi_syaoran; 2010-08-23, 23:02.👍 1Rašyti komentarą:
-
yu-yu - Nepergyvenk tu. As beje ieskojau taves , bet vis nerasdavau , kai rankose laikiau fotoaparata. Tiesa sakant , kai pamaciau tave repeticijoje ,galvojau , kad laimesi. Gal problema tame , kad tu nebandei buti pastebima? (Just saying my opinion) Nezinau ,nezinau mano cosplay aisku nebuvo toks brangus , bet keli zmones mane pastebejo. Aisku nuotraukose manes gal tik 0,01% visose yra ,bet as nesijaudinu. Tai mane kaip TIK skatina kitais metais pasirodyti geriau ir atrodyti pastebima. Siaip mane kaip ir pastebejo , fotkinosi su manimi , free-hugino and etc , bet dauguma neziurejo i mano puse , kazkas girdejau apkalbinejo , bet man nera svarbu , svarbu ,kad buvo ir tu zmoniu , kurie pastebejo mane , o tai jau KAZKAS. Tad noretusi ,kad nemestum cosplay. Everything happens, as pastebejau tave , manau ,kad pasirodei SUPERISKAI. Tad, don't worry, gyvenime nera TIK geru dalyku.
Konata - As TIKRAI turiu 1 ft su tavim pm me as atsiusiu~
Rašyti komentarą:
-
yu-yu - Nepergyvenk tu. As beje ieskojau taves , bet vis nerasdavau , kai rankose laikiau fotoaparata. Tiesa sakant , kai pamaciau tave repeticijoje ,galvojau , kad laimesi. Gal problema tame , kad tu nebandei buti pastebima? (Just saying my opinion) Nezinau ,nezinau mano cosplay aisku nebuvo toks brangus , bet keli zmones mane pastebejo. Aisku nuotraukose manes gal tik 0,01% visose yra ,bet as nesijaudinu. Tai mane kaip TIK skatina kitais metais pasirodyti geriau ir atrodyti pastebima. Siaip mane kaip ir pastebejo , fotkinosi su manimi , free-hugino and etc , bet dauguma neziurejo i mano puse , kazkas girdejau apkalbinejo , bet man nera svarbu , svarbu ,kad buvo ir tu zmoniu , kurie pastebejo mane , o tai jau KAZKAS. Tad noretusi ,kad nemestum cosplay. Everything happens, as pastebejau tave , manau ,kad pasirodei SUPERISKAI. Tad, don't worry, gyvenime nera TIK geru dalyku.
Konata - As TIKRAI turiu 1 ft su tavim pm me as atsiusiu~
Rašyti komentarą:
-
Heh, Viskas buvo super, i cannot express the awesomeness, siaip uzkliuvo tai karaoke, nes nesigirdejo dainavimo, tas filmas, bent mano akimis, buvo ne i tema, o siaip tai tikrai viskas super, tik va dar viena problema, jog kitas nowJapan bus tik po metu ;(Rašyti komentarą:
-
Viskas buvo super!
Siektiek nervino, kad garsistai buvo kazkokie nelabai patyre ar su klausa jiems blogai, nes kartkartelemis tai tikrai sh** male :}
Del isinesimo maisto ir gerimu, tai ten sone buvo durys kurios tik is vidaus atsidaro, tai draugui sudavus visus gerimus ir maista labai lengva butu ji pro ten ileisti! ( ka pats ir padariau) Amaterasu +++++ super toks furry and nice ^^ Pyramid head'as buvo super !
Komisijai tai - nes vertina pagal nzn ka jie ten sau. Nu bet viskas patiko daug daug ++ ir aciu :}Rašyti komentarą:
-
P.s. gal kas turit nufilmuota 3 vietos laimetojos karaoke, aš labai noriu pažiūrėti kaip skambėjau iš šono [youtube'i yra, bet be garso OTL]Rašyti komentarą:
-
-
-
Baikit ta fighta, del vilkiuko kostiumo Kad mergina sauniai pasidarbavo, irodymai pateikti Kiekvienas tokio kostiumo gali pavydeti ir gerai pasistenges pats pasidaryti ne ka prastesni
PS Idomu kodel piramide liko uz borto per apdovanojimus? Prie jo prisikasti per burius norinciu nusifokinti nebuvo imanoma
PSS realiai postinu, nes noriu savo pics XDRašyti komentarą:
-
Man viskas patiko išskyrus tai, kad maisto negalima buvo [bet nenumirėm iš bado ir turėjom progos geresnės maitintis japonišku maistu ] ir man nepatiko taisyklių numažinimas latviam, taip jie pasirodė šauniai ir panašiai man tikrai patiko ir jiems priekaištų neturiu, bet kodėl jiems galima dviese vadintis cosband kai pas mus cosband vadinamas tik nuo 5 -is werry sad-
Bet ką, šiaip man tikrai viskas patiko, susipažinau su daugybe šaunių žmonių, susitikau senų ir viskas buvo nerealu :>👍 3Rašyti komentarą:
-
Rašyti komentarą: