nowJapan 2010 atsiliepimai

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts

• Cere
    replied
    kelios foto iš to ką nufografavau. Kol keliasi į ImageShack'ą visos foto, tai kad žinotumėt ko laukt >>
    Spoileris:

Rašyti komentarą:

• Futari
    replied
    Dvi žinios, gera ir bloga:
    GEROJI - gavau fotografijas kurias ant scenos darė mūsų tengu reporterė
    BLOGOJI - jos visos blurry x.x bet matosi kiek fotoaparatų blyksėjo mūsų pasirodymo metu

Rašyti komentarą:

• Jin
    replied
    Autorius Akade
    Gausi Hug nuo viso musu team kitais metais.
    Aaaw malonu girdeti kad kazkam patikome ^-^ stengemes kuo geriau pasirodyti ir palikti isputi.
    O siaip meginsim nustebinti ir kitais metais kokiu nors nerealiu pasirodymu ir tikimes kad nenuvilsime^.^
    Love you all..
    BLACKOUT
    Nepamiškit tik.

Rašyti komentarą:

• Akade
    replied
    Gausi Hug nuo viso musu team kitais metais.
    Aaaw malonu girdeti kad kazkam patikome ^-^ stengemes kuo geriau pasirodyti ir palikti isputi.
    O siaip meginsim nustebinti ir kitais metais kokiu nors nerealiu pasirodymu ir tikimes kad nenuvilsime^.^
    Love you all..
    BLACKOUT

Rašyti komentarą:

• neko_pari
    replied

Viena nuotrauka is mano puses

Rašyti komentarą:

• Tabeko
    replied
    Jin, o tai kur tu buvai, kai visiem hug'us dalinom? Reiks atsipirkt kitais metais xD Tikėkimės, kad ir kitais metais patiksim. Stengsimės ką nors awesome paruošt :3 Ir kitą kartą tikrai visus išhug'insim, kiek tik pajėgsim xD

Rašyti komentarą:

• miharuse
    replied
    Photos~
    http://s255.photobucket.com/albums/h...ion=postupload
    Kažką iš maniškių nuotraukų rasite čia

Rašyti komentarą:

• Shary
    replied
    Eisena. Dėkojam to da men in black, kurie ėjo kartu su cosplayinančiais (ir tais, kurie žinodami aplinkybes, persirengė...) ir rūpinosi tokiais dalykais, kaip aršus centrinis elitas. O kai keli forsai mestelėjo negražias replikas apie visą "paradą", tie patys men in black paskubino mus persirengti ir Saugiai nusigauti namo.

AMV Back to the first day of nJ ~ GO TO DMC. Gal ir gerai , kad squallas nelaimėjo? Mes taip ar taip žinom, kad jis genijus ir kolkas geresnio amv makerio čia nėra. Bus proga jam sukurt kažką dar genelesnio, o laimėtojui telieka džiaugtis pergale. (Oh. Man dar paaatiko tas brainwashing amv......)

Ačiū Ačiū KOI!

Rašyti komentarą:

• Airiz
    replied

Tu tai negavai Hug'u, o manę išvis už akių negražiais žodžiais išvadino

Rašyti komentarą:

• Jin
    replied
    Spoileris:
    Autorius Tabeko

Na, ką. Atėjo ir man laikas atsiliepimą parašyt. Tik tiek, kad jis nebus ilgas.
    Viskas buvo tikrai nuostabu ir tikrai žymiai geriau nei praeiti renginiai. Kostiumų buvo tikrai įspūdingų ir visada turėjai kur akis paganyti. Kas labiausiai prajuokino, tai kaip priėjau prie vilkės nusifotkinti, o ji pasisuko ir sako "Tabeko? Aš tave pažįstu" xDD Buvo smagu vaikytis Jack'ą bei katinėlį. Sušunki "paskui Jack'ą" ir visas mūsų cosband'as bėga paskui jį xD Galiausiai užspeitėm į kampą ir pasilinksminom, taip sakant. JinHwa was something above awesomeness. Jų pasirodymą mačiau tris kartus ir visus tuos tris kartus miriau iš laimės. Taip labai patiko. Kažkas minėjo, kad sinchrono nelabai buvo, bet nepasakyčiau, kad jau labai prastai viskas atrodė. Kiek buvo, tiek pakako. Tad pirmą vietą nunešė tikrai ne šiaip sau. Ech, gaila, kad kai kurie tikrai įspūdingi kostiumai liko visiškai neapdovanoti, o kiti gavo po net kelis apdovanojimus. Apie karaokės garsą išvis nekalbu, šitoj srity dar yra kur tobulėt, no offence. Anyway, buvo labai smagu, kad visi buvo draugiški ir su visais galima buvo bendraut, tarsi jau seniai būtumėm draugai. Hug'inai ką norėjai ir niekas nepyko. O taip, smagu buvo eiti gatve per pertrauką ir būti sustabdomam praeivių vien tam, kad tave nufotkintų. Kažkokie turistai pleškino prie makdo xD Vedėjai buvo puikūs, suprato dalyvių nerimą ir šiaip aiškiai jautėsi palaikymas iš jų pusės. Lenkiu žemai galvą prieš jus. Pati nefotkinau, nes fotiko nepasiėmiau, tad nuliūdinsiu, fotkių neturiu. Bet tariu labai didelį ačiū visiems, kurie pasirašė ant mano lentelės su vardu (kitos pusės).
    Spoileris:

JŪS NEREALŪS!

With lots of love,
    Tabė ir BLACKOUT.

A kodėl aš hug'u negavau, a? Būsiu dabar piktas. ^^
    O jei rimtai tai patikot man jūs. Bet vistiek kodėl hug'u negavau?

Rašyti komentarą:

• EgLucy*
    replied
    sveiki, taigi pasireiksiu ir as.
    Renginys buvo nerealus !! labai aciu zmonem, kurie mus palaike (we are DAUPE).
    Latviai buvo labai draugiski ir puikus cosplayeriai, aisku Lietuviu nepralenke(visada palikysiu saviskius xDD nustebau, kad Lietuvoje yra tiek puikiu animistu ^^ visi buvo tokie draugiski <3 .....

beje labai norejau paklaust ar kas po NJ nerado kur besimetancios Ciel figureles is shop'o T.T? man ja padovanojo draugas,o tik namo grizus pasigedau jos. jei kas rado maldauju praneskit i skype Pegasas2 busiu labai dekinga ^^ nezinau kaip, bet atsilyginsiu, tik prasau grazinkit ja *emo mood*

(beje buvau Golden Umbreon gijinka (taip tas pats pokemonas lakstantis po scena xDD))
    ESU LABAI DEKINGA ORGANIZATORIAMS UZ RENGINI !!!!!!

Rašyti komentarą:

• Airiz
    replied
    Autorius Jin
    Airiz girdėjau pantsu foto turi Dėk tik čia
    O jei rimtai rytoj, idėsiu ir aš foto, o gal net šiandien jei netingėsiu.
    Pantsu yra TooMuch Exclusive too Show so deja deja žmogai, toks kasnelis atitiks tik MAN.
    MuHaHa >.<
    Kad nustojus offtopinti
    Didžiulis AČIŪ už esamas scenines šviesas...jei ne jos, visų fotografų darbas nueitu šuniui į viena vieta.

Rašyti komentarą:

• .yu-yu
    replied
    Autorius Airiz
    Prisidedu, Yu, rimtai, reikėjo daugiau aktyvumo, nes nuotraukose labai jau nuliūdus atrodai. Kostiumas tikrai gražus, tik daugiau reikėjo reikalauti dėmesio iš kitų
    Spoileris:
    .aš buvau pavargusi, kostiumas buvo sunkus, su peruku karšta, tad ilsėtis irgti teko. Be to, Euphemia kai buvo viena, ji niekad nebuvo linksma. ))

Autorius Yume-chan
    yu-yuAs beje ieskojau taves , bet vis nerasdavau , kai rankose laikiau fotoaparata.
    Hm... Aš buvau labai dažnai prie Excalibur'o. + kai visi buvo salej, vaiksčiojau visur, ieškojau šaltų sienų. xD

Rašyti komentarą:

• Jin
    replied
    Airiz girdėjau pantsu foto turi Dėk tik čia
    O jei rimtai rytoj, idėsiu ir aš foto, o gal net šiandien jei netingėsiu.

Rašyti komentarą:

• Tabeko
    replied

Na, ką. Atėjo ir man laikas atsiliepimą parašyt. Tik tiek, kad jis nebus ilgas.
    Viskas buvo tikrai nuostabu ir tikrai žymiai geriau nei praeiti renginiai. Kostiumų buvo tikrai įspūdingų ir visada turėjai kur akis paganyti. Kas labiausiai prajuokino, tai kaip priėjau prie vilkės nusifotkinti, o ji pasisuko ir sako "Tabeko? Aš tave pažįstu" xDD Buvo smagu vaikytis Jack'ą bei katinėlį. Sušunki "paskui Jack'ą" ir visas mūsų cosband'as bėga paskui jį xD Galiausiai užspeitėm į kampą ir pasilinksminom, taip sakant. JinHwa was something above awesomeness. Jų pasirodymą mačiau tris kartus ir visus tuos tris kartus miriau iš laimės. Taip labai patiko. Kažkas minėjo, kad sinchrono nelabai buvo, bet nepasakyčiau, kad jau labai prastai viskas atrodė. Kiek buvo, tiek pakako. Tad pirmą vietą nunešė tikrai ne šiaip sau. Ech, gaila, kad kai kurie tikrai įspūdingi kostiumai liko visiškai neapdovanoti, o kiti gavo po net kelis apdovanojimus. Apie karaokės garsą išvis nekalbu, šitoj srity dar yra kur tobulėt, no offence. Anyway, buvo labai smagu, kad visi buvo draugiški ir su visais galima buvo bendraut, tarsi jau seniai būtumėm draugai. Hug'inai ką norėjai ir niekas nepyko. O taip, smagu buvo eiti gatve per pertrauką ir būti sustabdomam praeivių vien tam, kad tave nufotkintų. Kažkokie turistai pleškino prie makdo xD Vedėjai buvo puikūs, suprato dalyvių nerimą ir šiaip aiškiai jautėsi palaikymas iš jų pusės. Lenkiu žemai galvą prieš jus. Pati nefotkinau, nes fotiko nepasiėmiau, tad nuliūdinsiu, fotkių neturiu. Bet tariu labai didelį ačiū visiems, kurie pasirašė ant mano lentelės su vardu (kitos pusės).
    Spoileris:

JŪS NEREALŪS!

With lots of love,
    Tabė ir BLACKOUT.

Rašyti komentarą:

Working...