nowJapan 2010
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Puiku, būsiu kažkur vidury, tai ramiai praslinksiu pro visų akis Bet ojojoj man galva susimaišys, kai ten tos visos solo defilė taip išsimėčiusios bus
O dar klausimas - o kada sužinosime kitų konkursų (muzikantų, karaoke etc.) eiliškumus? Tik vietoje ar dar kada šiandien/rytoj paskelbsite?
26 A13 Hellsing_loverComment
-
👍 1Comment
-
Comment
-
-
.every me and every you
.DON'TWATCHMEComment
-
Comment
-
neko_pari, manau bent kazka galima bus sugalvoti. pasikalbek su orgais.
Mancoin, taip tik atrodo kad ismetyta. Mano manymu taip specialiai buvo padaryta, kad butu idomiau ziureti, kadangi sedet ir spoksot TIK i solo pasirodymus ar TIK i cosband'us arba TIK i vaidinimus (you name it zdz) tiesiog boring. Todel ir padare siokia-tokia organizuota betvarke. Bent man labai patinka.
P.S. I luv mah AZ friend list :3
http://i248.photobucket.com/albums/g...Untitled-9.png👍 1Comment
-
Su tais filmais nesuprantu nieko. Ankščiau į mano klausimą dėl patekimo ar bilietų nebuvo atsakyta tai maniau tiesiog nueit ten reikia ir viskas. Dabar perskaičiau, kad reikalinga kažkokia registracija apie kurią turbūt buvo kalbėta ~10 puslapių atgal. Pirmam puslapy paspaudus prie 4dienio/5dienio spoilerį prieš kurį parašyta "Detalesnė informacija" nieko doro neparašyta apart filmo aprašymą. Kur DUK dingo nežinau, arba akys visai apsiblausė ir nebematau. Tai jei kas žinot konkrečią informaciją dėl 5dienio kino seansų ir taip pat to naktinio gal galit parašyt kaip patekt. Ir prašau kuo detaliau.👍 1Comment
Comment