Oho, kiek "daug" susięjo į repeticiją o_O Gah, tikėkimės, kad čia daugiau nei pusė atsiuntė video O šiaip, dabar klausimukas, kaip ten su Muzikantais? Ar šįmet pakankamai bus, kad ant scenos būtų galima leisti ir nepasikartos, kaip kad ten kažkoks nesusipratimas pernai buvo?
nowJapan 2010
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Aš ir buvau repeticijoj. (krč.susirikno Karolinų team XD). Bet su Koi team'u priėjome prie to, kad namuose turėsiu daug energinigiau treniruotis, užimti visą deramą plotą, sutrumpinti garso takelį. ir so on.
Na.gerai, kad atėjau, o tai būčiau per cosplay vidury scenos stovėjus su panika.hahaComment
-
umm ar yra tokia tikimybe,kad nebeliks bilietu?
mano drauge man kas 2dienas rasineja,kad reikia nusipirkti kaipnors bilietus,nes gali nelikt.. na o tas kad nuo 30lt iki 38lt brangs bilietai...ai tiekto,liksiu be kokio anime suvenyro arba nevalgius
tikiuosi,kad busComment
-
Comment
-
Kažkodėl taip ir galvojau kad taip bus padaryta, protingas sprendimas Įdomumo dėlei, tuomet kiek visgi žmonių sudalyvavo repeticijoj?Comment
-
Per dieną pamatėm ir pakomentavom 23 pasirodimus, vaidinimus, šokius. Daug atsiuntė vaizdo įrašą, bet, manau, gyvi komentarai ir galimybė iškarto prisiderint ir pakeist pasirodimą - daug verti. AČIŪ visiems kas šiandien dalyvavo ir, tikiuosi, tai padarė Jūsų pasirodimą geresniu.👍 3Comment
-
Dbr iš nieko esu sukurusi kiek judesiukų, ir KOI teamas tikrai davė gerų patarimų. You saved me, nes kitaip per nowJapan stovėčiau vidury scenos su panika.: |Comment
-
Tikrai, kad protingai, nereikėjo grūsty stovėt. Primena polikliniką : "kas užsirašė 12:30? Jūs? užeikit.." Laukiam žinių tuomet dėl sekmadieninės repeticijos prieš cpsemashke.deviantart.com BLACKOUT
👍 2Comment
-
Jop repeticija pavyko man ji buvo tiiikrai i nauda nors NUSIKALIAU xDDD tai tyliu apie cosplay jei as ten drebejau kas bus per cosplay xDD
Siaip manau viskas tikrai buvo gerai ir komentarai ir tas laiko suskirstimas plius zinios kad bus repeticijos pries pat cosplay. manau Koi padare PUIKU darba ir tikrai didelis aciu kad pakomentavot ir pataret kas galetu buti geriau
Todel visiems linkiu gerai pasirodyti nes tikiu kad bus DAUG laaabai geru pasirodymu👍 1Comment
-
Comment
-
Jei minejo reiskiasi taip ir turetu buti, kitas reikalas jei tu bilietu nebus daug tai lieka galimybe ju jau nerasti, o aplamai imti tik 21 dienai kai 22ro kulminacija netikslinga. Gaunasi "puse pyrago gabaliuko be uoguos"👍 2Comment
Comment