Jeigu as jau issiunciau sena paraiskos versija ir ja patvirtino, man nereikia perpildyti ir siusti nauja versija?
nowJapan 2010
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Atskirai. Labai atskirai"Too much sanity may be madness! But maddest of all is to see life as it is and not as it should be." (Miguel de Cervantez)👍 1Comment
-
o jei išsiuntei seną paraišką, o patvirtinimo dar negavai (nepraėjo terminas) tada reik persiųst naują anketą? ir dar jei tarkim nori nebedalyvaut kokioj nors nominacijoj tai tiesiog parašyt ten pat laišką kur siunti ir paraiškas ir pasakyt kad tu jau nebe?
please, wake up to reality...Comment
-
Nereikia, apkrauni kitus nereikalingu darbų tikrinti dar karta gautas paraiškas.
Parašai laišką su savo paraiškoje pateikta asm. informacija ir nurodai kur tu jau NEBE.
p.s. Geriausias dalykas būtų iškart apsispręsti kur dalyvauji, o kur ne.
ir rišliau pateikti klausimą, nes labai jau kai kurie painiai rašote.👍 1Comment
-
Na ką, išsiunčiau paskutinę registracijos formą kurią norėjau (dabar labai bijosiu ir lauksiu atsakymo), bilietas guli spintelėje, belieka tik toliau iki negalėjimo tvarkyti aprangą ir laukti, laukti, laukti... ir gydytis, nes prieš pat nJ užklupo tonos sužalojimų ir negalavimų.Comment
-
Repeticija prasideda sekmadieni, 12:00, prie Fluxus ministerijos (Gedimino pr.27). Detalesnė informacija Jūs pasieks el.paštu, šeštadieni.
P.S.: Prisijunkit prie mūsų Facebook'e ir praneškit draugamsComment
-
Net gėda klaust, nes gal čia akivaizdus ir aiškus dalykas, bet jei sakykime aš anketą išsiunčiau deadlainui nepasibaigus, bet patvirtinimą gausiu tik jam pasibaigus (laikaus nurodytos trijų dienų taisyklės ir negaliu po dienos rėkti "atrašykit man į registraciją nes ryt deadlainas baigiasi" etc.), tai registracija vis tiek užsiskaitys?
P.S. o Facebooke jus tai nuo pat pernai metų sekamComment
Comment