nowJapan 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Futari
    AZ rėmėjas

• 2007 01 07
    • 1094

Autorius Akade
    OMG?! O_O Naa joo cia tai geras. Manau buvo TIEK DAUG registraciju i karaoke kad turejo daryt 2 dienas xDD Na cia tai geeras
    Aš tai mąstau tik vieną dalyką: Vargšas Berniukas, Kuris Turės Ruošti Visiems Norintiems Karaokes.

Comment

• zhmogeliukas
      Super mega ultra rašytojas

• 2007 03 21
      • 722

Dar klausimukas vienas pas organizatorius: Jei cosplayini just for fun (t.y. nesiregistruoji konkursui, bet ateini su kostiumu), ar ateiti nuo 10:30 ar 11h? XD tiesiog pro kurias duris tada eiti?

Comment

• neko_pari
        nyanko sensei

• 2009 04 22
        • 130

del tu 10 zmoniu cosbande siek tiek ziauru realiai tiek zmoniu gali surinkti, tik keletas anime - Bleach, Naruto, One piece, Gintama, Dragon Ball ir keletas kitu. Paprastai anime, kuris buna 12 - 26 seriju tiek veikeju ne nesurinksi Antra velniskai sunku surinkti daugiau nei 4 patikimus zmones, kurie netingetu, nemestu visu pasiruosimo darbu iki cosplay likus kelioms dienoms. Todel realiai manau cosbandu galima vadinti jau 3 zmoniu grupe, jei jie sugeba prisistatyti yey

Cosplay.com

Comment

• riyo
          Čefyro Katilas

• 2008 08 01
          • 127

DĖMESIO:
          Keičiasi CosBand taisyklės - minimalus dalyvių skaičius pasirodymui yra 5 žmonės (jei kūrinys turi dar mažiau pagrindinių veikėjų - praneškit - tarsimės).

Autorius Integra
          Geriausias Cosband pasirodymas (3 vietos, renka komisija, reikalinga registracija)
          Cosband (Cosplay Band) tai personažų grupė iš vieno kūrinio (Anime, Manga, filmo, žaidimo). Grupę turi sudaryti ) ne mažiau 10 žmonių.
          Pasirodymo trukmė: iki 90 sek.
          Nejuokaukit gi, žmonės dirbo pr tų cosbandu puse metų. Gi jūs norit kokybės, o ne kiekybės patys taip sakėt. Jeigu tos 5 mergaitės padarė puiku pasirodymą tai kodėl dabar jom atsuksit nugara ir pasielgsit vos ne kaip su š. Gi bus repeticija nuspresit ką leisti ką ne.

Autorius Futari
          J-jūs nejuokaukite taip negražiai... tai velniop aš tada visą sezoną treniravau penkių žmonių komandą, jeigu dabar net savo pasirodymo parodyti negalėsim...? Galėjot bent anksčiau tai parašyti... dabar nusiunčiau laiminga užpildytą anketą... laukiu jau trečia diena... o va dabar ateinu ir perskaitau šitokį atnaujinimą, padarytą gal viena diena po mano anketos išsiuntimo... aš ir galvoju kodėl mane ignoravo... -eina gert valerijonų- Kuo netinka mažesni cosbandai? Kituose renginiuose tikrai apart "Bleacho" ar "Naruto" nesusirenka dešimtys žmonių iš to paties anime, ir jie vis tiek turi teisę pasirodyt...

Integra, Futari, padarysim viską, kad tik Jums netektų gerti valerijono.

Autorius zhmogeliukas
          Dar klausimukas vienas pas organizatorius: Jei cosplayini just for fun (t.y. nesiregistruoji konkursui, bet ateini su kostiumu), ar ateiti nuo 10:30 ar 11h? XD tiesiog pro kurias duris tada eiti?
          zhmogeliukas, 10:30 leisim cosplayerius (registruotus ir ne), idant jie turėtų šiek tiek daugiau laiko persirengti.
          "Too much sanity may be madness! But maddest of all is to see life as it is and not as it should be." (Miguel de Cervantez)

Comment

• .yu-yu
            _infanta;

• 2009 03 11
            • 164

Jei aš du nemokamus bilietus turiu, ar galima kad su manim nemokamai įėitų mano draugas(-ė)?
            Jei man reikės pagalbos su kostiumu, ar bus įleistas žmogus (ne cosplay'ėris), kuris man padės?

.every me and every you
            .DON'TWATCHME

Comment

• megan282
              Megan282
              • 2009 06 04
              • 18

Ar teisingai supratau- pirmos dvi dienos Kino teatre 'Pasaka', o kitos dvi- kongreso rūmuose, taip?

Comment

• Akade
                Rimtas forumo narys

• 2008 12 30
                • 165

Autorius megan282
                Ar teisingai supratau- pirmos dvi dienos Kino teatre 'Pasaka', o kitos dvi- kongreso rūmuose, taip?
                Jop

Comment

• Integra
                  wooooosh.

• 2008 12 31
                  • 265

Sveiki mes dar kartą vakar išsiutėm registracijos laiška adresu reg@cosplay.lt. Bet taip ir nieko negaunam. Liko ištiesų mažai laiko ir jei jums netiks nebebus laiko perdaryt. O tikrai nenorim, kad visas vasaros darbas nuplauktu.;/
                  Dėkoju Fasian už sig'a.

Comment

• Akade
                    Rimtas forumo narys

• 2008 12 30
                    • 165

Pas mus kazkas panasaus. Mums pasake perdaryti Audio tai perdariau ir issiunciau bet atsakimo ar tinka vis dar negaunu x.x

Comment

• -Agi*
                      2pm
                      • 2009 03 04
                      • 13

Man tai jau net nejuokinga. Mes dabar labiau nervinames del to kad negausim registracijos patvirtinimo negu del savo sokio. Ir patikekit tas nuostabus noras keliauti i nowjapan vis blesta....
                      JinHwa

Comment

• Tabeko
                        Ring Ding Dong~

• 2009 02 01
                        • 290

Autorius Futari
                        Aš tai mąstau tik vieną dalyką: Vargšas Berniukas, Kuris Turės Ruošti Visiems Norintiems Karaokes.
                        Jeigu reikės pagalbos su karaokių taiminimu, kreipkitės.

Comment

• Futari
                          AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                          • 1094

Autorius Tabeko
                          Jeigu reikės pagalbos su karaokių taiminimu, kreipkitės.
                          Aš manau irgi truputuką prisidėsiu prie taiminimų, ypač jei jau tų karaokių tiek daug.

Comment

• tsuki_hana

As girdejau jie turi suberiu komanda..

p.s. As irgi negaunu patvirtinimo.. > o <
                            edit: gavau ^ ^
                            Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2010-08-11, 14:43.

Comment

• Doommuks
                              Rašo

• 2009 02 22
                              • 157

Kažkaip nebuvo iškeltas šitas klausimas. Dėl maisto. Neštis savo, ar bus kokia nors kavinukė ar panašus dalykas? Juk jai visas tas dienas kažkur praleisim, tai nelabai gali būti laiko kažkur tolėliau nulėkti užkasti.

Blogging like a moron

Comment

• usakou
                                Rimtas forumo narys
                                • 2009 04 19
                                • 188

tai kuria diena pasakysit kada reikes man i karaoke eit?
                                bet kodel negalima i viena diena sutalpint karaokiu? tikiuosi pirma diena as galeciau sudainuot (sestadieni) ir tada net matyt nebenoresiu tu karaokiu xD

Comment

Working...