nowJapan 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Yuuku
    Naujokas

• 2008 12 21
    • 18

Autorius Doommuks
    What? Tu gal su lėktuvu atskrisi? už ką taip? 80lt į vieną pusę???

Tu pagalvok, kad iš kokios Klaipėdos žmonėms kelionė minimum apsieina 200lt. Plius maistas, nakvynė, bilietai į nowJapan. Tai tikrai ne kiekvienam yra galimybė išleisti tiek pinigų vienam renginiui, tuo labiau, kad paaugliai būna išlaikomi tėvų dažniausiai, o ne patys užsidirba.

Comment

• usakou
      Rimtas forumo narys
      • 2009 04 19
      • 188

Autorius Doommuks
      What? Tu gal su lėktuvu atskrisi? už ką taip? 80lt į vieną pusę???
      visu pirma,gyvenu nedideliam miestuke,is kurio issikapanot su autobusais daug vazinet teks....
      nuo akmenes iki zagares mokejau 6lt,o atstumas gal 20km..na taip ir teks is vieno i kita perlipinet..
      na nezinau bet cia apytiksliai gausis ~150lt kazkuur..
      kiek zinau
      --------------------
      beja ruosiuos i ne-jp solo defile dalyvaut...tik nesakykit kad i repeticija reikes eit arba vaizdo irasa! O_O
      na skaiciau kad solo defile,gothic lolita solo defile... Nemaciau kad butu parasyta Ne-JP solo defile...i repeticija reikes ar ne O_O?

Comment

• Doommuks
        Rašo

• 2009 02 22
        • 157

Autorius Yuuku
        Tu pagalvok, kad iš kokios Klaipėdos žmonėms kelionė minimum apsieina 200lt.
        Hmm, aš gyvenu pusiaukelėje nuo Klaipėdos į vilnių, ir man iki vilniaus tik 20
        lt su traukiniu, taigi nuo klaipėdos kokie 40-50lt turėtų būti, na tikrai ne 80lt

Blogging like a moron

Comment

• Claw.
          WhatIdoIzaSecret

• 2010 08 08
          • 37

Autorius Doommuks
          lt su traukiniu, taigi nuo klaipėdos kokie 40-50lt turėtų būti, na tikrai ne 80lt
          plius vasara jaunimui nuolaidos traukiniais vaziuojant, tj traukiniu vaziuoti tikrai pigu.

Comment

• usakou
            Rimtas forumo narys
            • 2009 04 19
            • 188

Autorius Doommuks
            nesu aktyvi viesojo transporto naudotoja,bet sake kad kazkaip priklauso nuo sustojimu kaina >.<
            mano sesuo is siauliu iki palangos mokejo 30lt.. ooohooo..
            o as vaziavau is akmenes i zagare(20km) o sumokejau 6lt... keistai gaunas.. cia kaip kada XDD

Comment

• Squalleh
              .MØNSOON.

• 2009 01 12
              • 1892

Yuuku, netausk nieku. as varau is Klaipedos traukiniu 50lt. Pats brangiausias budas nusigabenti iki Vilniaus is musu tai butu autobusu - 65lt. Tad tavo 200lt cia dviem zmonem i abu galus.
              usakaou, kiek girdejau "is mazu miesteliu" galima isvis, vos ne pigiau nuvaryt iki Vilniaus. Svarbu susiderint kaina. Kalbet reikia. Cia ne dideli miestai kur yra jau nustatyti kainu standartai.

Comment

• neko_pari
                nyanko sensei

• 2009 04 22
                • 130

manau nemazai zmoniu i NJ varys savo transportu, kuris dazniausiai nebuna pilnai uzpildytas zinau autobusu kainas, todel tikrai uzjauciu visus neprivilegijuotus visuomenes atsovus. Siulau zmonem, kuriem brangu vaziuoti viesuoju tansportu sukurti gija, kurioje pasikooperuotu vaziuojantys is kazkur i NJ ir vaziuoti drauge (na uz dyka niekas niekur neveza siais laikais) susimestus degalam atvaziuoti pigiau

Cosplay.com

Comment

• .yu-yu
                  _infanta;

• 2009 03 11
                  • 164

Kaip gauti bilietus tiems, kas turi nemokamus? Ar tie žmonės bus pažymėti sąraše?

.every me and every you
                  .DON'TWATCHME

Comment

• usakou
                    Rimtas forumo narys
                    • 2009 04 19
                    • 188

kas zinot,ar uzsirasant I Ne-JP solo defile reikia ateiti i repeticijas ar siusti vaizdo irasa?
                    ------------------

as su savo klausimais jauciu wishmaster nakti sapnuosiuos
                    aisku norisi kad nebeliktu jokiu klaustuku iki renginio

Comment

• riyo
                      Čefyro Katilas

• 2008 08 01
                      • 127

Autorius Shaka
                      oook, cia man pora klausimuku kilo. kaip suprast koliazas..? cia jum reikia personazo paveiksliuko kokio ar kaip? ir dar vienas dalykas. tarkim as planavau dalyvaut solo pasirodyme, BET... man tam reikes paties renginio vedejo pagalbos ^^ tai imanoma?
                      Įmanoma, būtinai apibūdink tai registracijos formoje.
                      "Too much sanity may be madness! But maddest of all is to see life as it is and not as it should be." (Miguel de Cervantez)

Comment

• neko_pari
                        nyanko sensei

• 2009 04 22
                        • 130

galejo praeitais metais buti, toks nurodymas del vedejo pagalbos o tai man dar ir dabar taip nefainai del to Nel hug

Cosplay.com

Comment

• Yumenator
                          Motherbleeping Killjoy

• 2009 07 27
                          • 552

O jei nedalyvauji cosband'e reikia pildyti "cosplay grupes pavadinima" bendroje priemimo formoje?
                          http://yumihoriku.deviantart.com/

BLACKOUT
                          http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/
                          be sure to visit our page~

Comment

• ShoCho
                            That awful sound.

• 2009 08 09
                            • 149

Sweet Sassy Mollassy!! Tikejaus ~60Lt kainos. Tai dabar ciuku-ciuku traukinuku kainuos apie ~40Lt, +bilietas 30Lt, + maisto, na uz kokiu 10-20Lt grubiai imant. Na reiskia su 100Lt issisuksiu, tik reiks galvot kaip nakty Vilniuje praleist. Pakele nuotaika cia man, sweet!

-----Labai didelis ačiū Insanity už šį 1337 sig'ą!-----

Comment

• Bardakas
                              Žmogus Ne

• 2005 09 22
                              • 1462

Klausimas. Įmanoma kaip nors bilietą gauti nemokamai?
                              Maybe on Earth, Maybe in the Future
                              sigpic
                              Kurokawa idėjinis lyderis
                              Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• .yu-yu
                                _infanta;

• 2009 03 11
                                • 164

Autorius Bardakas
                                Klausimas. Įmanoma kaip nors bilietą gauti nemokamai?
                                Kiek žinau, nemokamus turi tik tie, kas laimėjo per nJ'09 nominacijas.

.every me and every you
                                .DON'TWATCHME

Comment

Working...